-
Καλοταξιδο!
-
Όμορφο αμαξάκι!!!
Μεγειές!!!
Καλοτάξιδο να είναι!!! -
Περίμενα να παραλάβεις πρώτα...
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
Άπειρες και χαρούμενες βόλτες
-
@anapofasistos said in LEXUS LBX:
Καλοτάξιδο! Ωραίο χρώμα και συμπαθέστατη ζάντα. Έχω παρατηρήσει πως πλέον οι εταιρείες "κάνουν ανταγωνισμό" ποιος θα έχει τις ασχημότερες-φτηνότερες ζάντες. Μάλλον το βραβείο το κερδίζουν οι βασικές εκδόσεις της X1 που είναι συνδυασμός με τάσι.
Κάποιος έπρεπε να το πει! Μπράβο. Έχουν πάρει ήδη μερικοί συνάδελφοι την Χ1 με leasing και βλέπεις αυτές τις άθλιες ζάντες και αναρωτιέσαι τι έπιναν στο σχεδιαστικό κέντρο της BMW όταν τις σχεδίαζαν.
Το εσωτερικό του LBX πολύ όμορφο πραγματικά και φαίνεται πολύ ποιοτικό.
-
Καλοτάξιδο! Ωραίο χρώμα και συμπαθέστατη ζάντα. Έχω παρατηρήσει πως πλέον οι εταιρείες "κάνουν ανταγωνισμό" ποιος θα έχει τις ασχημότερες-φτηνότερες ζάντες. Μάλλον το βραβείο το κερδίζουν οι βασικές εκδόσεις της X1 που είναι συνδυασμός με τάσι.
Σε νιώθω λίγο σχετικά με το θεμα ζάντας. Αλλα νομίζω έχει μπει στο παιχνίδι το αεροδυναμική απόδοση και οι ζάντες εχουν γίνει έτσι.
Αυτο που πρέπει να αναφερθεί για το LBX είναι ότι η ζαντα προστατευετε απόλυτα απο το ελαστικό ετσι οπως εχει σχεδιαστεί και με τις διαστάσεις που έχουν επιλέξει. Μια σκοτούρα λιγότερη για την ελληνική πραγματικότητα στο παρκάρισμα. -
Σε νιώθω λίγο σχετικά με το θεμα ζάντας. Αλλα νομίζω έχει μπει στο παιχνίδι το αεροδυναμική απόδοση και οι ζάντες εχουν γίνει έτσι.
Αυτο που πρέπει να αναφερθεί για το LBX είναι ότι η ζαντα προστατευετε απόλυτα απο το ελαστικό ετσι οπως εχει σχεδιαστεί και με τις διαστάσεις που έχουν επιλέξει. Μια σκοτούρα λιγότερη για την ελληνική πραγματικότητα στο παρκάρισμα.Για οικονομία το κάνουν. Αλλιώς δεν θα είχαν διαθέσιμες τις ωραίες ζάντες με έξτρα 1000-2000 ευρω. Θα ήταν όλες "αεροδυναμικές"
LEXUS LBX