-
-
-
@lakis-karalakis said in MG ZS:
ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ 4,8 ΛΙΤΡΑ/100ΧΛΜ....PAS MALE
Καλημέρα, η συγκεκριμένη εικόνα δεν είναι αντιπροσωπευτική, καθώς αναφέρεται σε μόλις 20.2 χλμ από τα συνολικά 188 διανυθέντα. Στην οθόνη του μπορείς να έχεις δύο τιμές: την "Accumulated Total" (δεν την έχω μηδενίσει για να έχω τη συνολική κατανάλωση) και την "From Start" (που αφορά τα στατιστικά από την τελευταία εκκίνηση).
Προσωπικά, δεν μηδενίζω καμία από τις δύο, χρησιμοποιώ την "From Start" για να κρατιέμαι κοντά στα νούμερα της “Accumulated Total” με σκοπό να κρατήσω την δεύτερη κάτω από τα 6.0lt/100km.
Ωστόσο το νούμερο πλησιάζει κατά πολύ την πραγματικότητα βάσει του πόσο φρέσκος είναι ο κινητήρας και πόσο «σφιχτή» είναι η συναρμογή του κυλινδροπίστονου στα πρώτα 1500 χιλιόμετρα. Η πραγματική οικονομία στο καύσιμο -στο δικό μου ZS- επιτυγχάνεται όταν δεν έχω κλιματισμό, κινούμαι κάτω από τα 90 (όπου επιτρέπεται στην πόλη) και δεν έχει πολλά σταμάτα – ξεκίνα. Σε κάθε περίπτωση το ZS θα ξεδιπλώσει τις αρετές του, όσο σωρεύονται τα χιλιόμετρα και αφού το συνηθίσεις.Θέλεις να σου στείλω URL από το Owners Manual?
MG ZS