- 

@LAKIS-KARALAKIS εδώ είναι το τοπικό του MG ZS, αν θέλετε να μιλήσετε για το Chery, να γράψετε στο αντίστοιχο τοπικ {mod}
 - 

@lakis-karalakis said in MG ZS:
bolded text
edit**%(#ff0000)[ @LAKIS-KARALAKIS εδώ είναι το τοπικό του MG ZS, αν θέλετε να μιλήσετε για το Chery, να γράψετε στο αντίστοιχο τοπικ {mod}
συγκρινει το mg zs max hybrid με το chery tiggo 4 στο τελος του βιντεο
δεν χρειάζεται να το βάλετε 2 φορές {mod}
 - 

@lakis-karalakis said in MG ZS:
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ..ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟ UPDATE ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ PDO52 H' TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ..ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ UPDATE ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ;;;;;;;.............
Δεν με έχουν καλέσει για το update και δεν πρόκειται να τους καλέσω ούτε και εγώ, πριν τη προγραμματισμένη ετήσια συντήρηση - εκτός αν επισκεφθώ το συνεργείο για κάποια βλάβη. Το πρόβλημα δεν εμφανίζεται στο δικό μου αυτοκίνητο, λογικά λόγω του τρόπου οδήγησης του. Εφόσον εμφανιστεί, θα πρέπει να το βάλω και εγώ. Μέχρι να φτάσω στο πρώτο service, τα οποία updates, θα έχουν επιλύσει το πρόβλημα.
Καλησπέρα σε όλους, σήμερα έκανα το πρώτο service. Το αυτοκίνητο έχει πλέον 18500 χιλιόμετρα, μετά από ένα ταξίδι που έκανα στην Ρουμανία και κάμποσα εντός Ελλάδας. Κόστος 209€.

Το αυτοκίνητο θα χρειαστεί δύο updates, ένα για την διαχείριση του κινητήρα και ένα για την οθόνη αφής. Συνολικά θα διαρκέσουν 4 ώρες, χωρίς τα downloads (τα οποία θα έχουν ολοκληρωθεί πριν (ξανά)πάω).
Μέχρι στιγμής, κανένα πρόβλημα δεν μου έχει βγάλει. - 

Κάνε μας μια χάρη. Ρώτησε εκεί στο σέρβις πόσο κοστίζουν οι συμπλέκτες σε περίπτωση που χρειαζόσουν αλλαγή. Να σου πουν τιμές που βλέπουν στο σύστημα τους
 - 

- 

Οχι…. Απλώς καθόμουν και έψαχνα την τυπολογία του και μου γεννήθηκε η απορία.

MG ZS