-
Είδα δύο τρία καινούργια στο δρόμο.
Όχι R-Line, τα απλά.
Είχα αφήσει ένα περιθώριο μήπως και από κοντά είναι πιο ωραίο απ' ότι φαίνεται στις φωτογραφίες και τα βίντεο αλλά δυστυχώς.
Περιμένω να πετύχω κάνα R-Line, να δω αν σώζεται η κατάσταση. -
@andya3 said in VW Tiguan 2024:
@cirus said in VW Tiguan 2024:
@lap said in VW Tiguan 2024:
Εν τω μεταξύ δεπυ νόμιζα είναι κάποιος τίτλος σπουδών. Όπως απόφοιτος ΔΕΠΥ. Γκουγκλαρα να δω τι είναι.
Η Δεπυ εχει να κάνει κυρίως με διασπαση προσοχής και υπερκινητικότητα
Πάω στην κουζινα πχ να φτιαξω καφε και βλέπω κατι κουλουράκια οποτε ξεχναω τον καφέ, με παίρνει κάποιος τηλ και μετα ξεχναω να φτιάξω καφέ γενικα
Εχω ξεχασει 7 κινητα, εχω χασει 20 ζευγαρια γυαλια σε διαφορες χώρες, ρολογια, ηλεκτρονικά τσιγάρα και ενα σωρο πράγματα
Στις 10 φορες που φεύγω από το σπίτι αφού κλειδώνω τις πορτες μπαινω στο αμαξι και ξεκινάω, τις 3 γυρναω πισω γιατι έχω ξεχάσει κινητό ή πορτοφόλι ή οτιδήπωτε. Δεν θυμαμαι ποτέ που εχω βάλει τα πραγματα μου.
Γενικα η ζωη γίνεται σπαστικη για μας που έχουμε ΔΕΠΥ
Αυτά τα παθαίνω κι εγώ, χωρίς να έχω ΔΕΠΥ (απ' όσο ξέρω).
Υπερφόρτωση το λέω, πρέπει να γίνουν 10 δουλειές ταυτόχρονα και οι μισές χάνονται στην πορεία...καλα εχω και αλλα ουτε τα μισα δεν περιεγραψα. Απλά για να καταλάβει κάποιος τι ειναι πάνω κάτω.
οσο για το αν εχεις αν θες ψάξτο. Οι περισσότεροι που έχουν δεν το ξέρουν
Όταν είμαι σε διακοπές μια χαρά θυμάμαι, οπότε μάλλον οκ είμαι.
τοτε ναι δεν εχεις. Αν εχεις το κουβαλάς δυστηχως ολες τις εποχές δεν εχει σχεση με κουραση κτλ
-
@lap said in VW Tiguan 2024:
Εν τω μεταξύ δεπυ νόμιζα είναι κάποιος τίτλος σπουδών. Όπως απόφοιτος ΔΕΠΥ. Γκουγκλαρα να δω τι είναι.
Η Δεπυ εχει να κάνει κυρίως με διασπαση προσοχής και υπερκινητικότητα
Πάω στην κουζινα πχ να φτιαξω καφε και βλέπω κατι κουλουράκια οποτε ξεχναω τον καφέ, με παίρνει κάποιος τηλ και μετα ξεχναω να φτιάξω καφέ γενικα
Εχω ξεχασει 7 κινητα, εχω χασει 20 ζευγαρια γυαλια σε διαφορες χώρες, ρολογια, ηλεκτρονικά τσιγάρα και ενα σωρο πράγματα
Στις 10 φορες που φεύγω από το σπίτι αφού κλειδώνω τις πορτες μπαινω στο αμαξι και ξεκινάω, τις 3 γυρναω πισω γιατι έχω ξεχάσει κινητό ή πορτοφόλι ή οτιδήπωτε. Δεν θυμαμαι ποτέ που εχω βάλει τα πραγματα μου.
Γενικα η ζωη γίνεται σπαστικη για μας που έχουμε ΔΕΠΥ
Αυτά τα παθαίνω κι εγώ, χωρίς να έχω ΔΕΠΥ (απ' όσο ξέρω).
Υπερφόρτωση το λέω, πρέπει να γίνουν 10 δουλειές ταυτόχρονα και οι μισές χάνονται στην πορεία...καλα εχω και αλλα ουτε τα μισα δεν περιεγραψα. Απλά για να καταλάβει κάποιος τι ειναι πάνω κάτω.
οσο για το αν εχεις αν θες ψάξτο. Οι περισσότεροι που έχουν δεν το ξέρουν
Όταν είμαι σε διακοπές μια χαρά θυμάμαι, οπότε μάλλον οκ είμαι.
τοτε ναι δεν εχεις. Αν εχεις το κουβαλάς δυστηχως ολες τις εποχές δεν εχει σχεση με κουραση κτλ
Πάντως κι εσύ μη χαλιέσαι. Η Toyota σ' έφτιαξε για να 'σαι τέλειος? Ένας απλός άνθρωπος είσαι
-
This post is deleted!
VW Tiguan 2024