-
Καλησπέρα σε όλους , ενδιαφέρομαι για αγορά αυτοκινήτου για έκτος δρόμου μιας και μου αρέσει πολύ να πηγαίνω σε δύσβατες περιοχες άλλα το θέμα είναι ότι δεν έχω μεγάλο budget μιας και είμαι φοιτητής οπότε σκέφτομαι τις επιλογές που έχω και θέλω να μου πείτε και εσείς μια γνώμη , εγώ είμαι ανάμεσα σε lada niva , samurai η κάποιο πολύ παλιό hilux μιας και δικαιούμαι αγροτικό να επισημάνω ότι δεν με νοιάζει πως θα πηγαίνει εντός δρόμου μιας και δεν το θέλω για αυτό
-
@konstantinos_gr said in ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΜΟΝΟ:
Καλησπέρα σε όλους , ενδιαφέρομαι για αγορά αυτοκινήτου για έκτος δρόμου μιας και μου αρέσει πολύ να πηγαίνω σε δύσβατες περιοχες άλλα το θέμα είναι ότι δεν έχω μεγάλο budget μιας και είμαι φοιτητής οπότε σκέφτομαι τις επιλογές που έχω και θέλω να μου πείτε και εσείς μια γνώμη , εγώ είμαι ανάμεσα σε lada niva , samurai η κάποιο πολύ παλιό hilux μιας και δικαιούμαι αγροτικό να επισημάνω ότι δεν με νοιάζει πως θα πηγαίνει εντός δρόμου μιας και δεν το θέλω για αυτό
ανοιγεις πληγη
το εκτος δρομου δεν ειναι πανακριβη συνηθεια αλλα καποια χρηματα τα θελει
επισης. ζουμε στην ελλαδα. που οπου και να πας θα χρειαστεις a/c το καλοκαιρι για να μην σε φαει η ζεστα και η σκονη. να εχεις στο μυαλο σου και μεγαλη καταναλωση σε καθε περιπτωση. μεχρι και απαλευτη.
τα νιβα ειναι για πεταμα, μπορει να σε αφηγουν για χιλιαδες λογους. ειναι φθηνα προφανως ακριβως για το παραπανω. λιγα εχουν a/c το οποιο ειναι επισης πηγη προβληματων καωθς ειναι αφτερ μαρκετ. στην ασφαλτο, για να φτασεις να χωθεις σε χωμα χρειαζεται πρωτα να κανεις πολλα ασφαλτινα χιλιομετρα, ειναι αταξιδευτο, φτανεις με πονοκεφαλο και απο συνταγμα - ομονοια
το σαμουραι ειναι ικανοτατο εκτος αλλα παμπαλαιο. χωρις a/c. λογω ηλικιας, ζημιες θα εχει.
στην ασφαλτο ειναι γελοιο.
χάιλουξ. για φορτωμα καρπουζια καλο ειναι. για εκτος δρομου χρηση οχι. κανενα πικαπ δεν κανει για εκτος, ειναι μακρυα και τακαρει η κοιλια αλλα και σπινιαρουν ασυστολα και μενουν. παντου.
ξαναματαδηλωνω, οποιος θελει φθηνες ταρζανιες εκτος, grand vitara 1 1600 1998-2004.
και θα σε παει χωρις ανεσεις αλλα και χωρις πονοκεφαλο και θα χωθει και ασπαστο.
προβλημα το κοστος τους. κρατανε τιμη και τα 'φτιαξιματα' για εκτος ενα 3αρακι το θελουν αν δεν το αγορασεις ετσι.
αναλογα καλουτσικο ειναι το τζιμνακι αλλα πολυ βαβουρα, το τζιβι 1.6 3d ειναι σχεδον το ιδιο καλο εκτος και κλασεις πανω εντος.
μακρυα απο πατζερο πινιν 1.8, τα διλιτρα υποθετω σου δημιουργουν θεμα σε εφοριες κλπ
ολα τα διλιτρα, οποτε δεν ανοιγω την κουβεντα σε αλλα -
Ωραία παιχνίδια όμως ...
-
@gatoz το gv ειναι πιο "εκδρομικό" σε σχεση με το samurai...
φοιτητής καλά καλά δεν σε νοιάζει που θα σε βρει το πρωί...λες να τον νοιάζει το a/c?επειδή καταλαβαίνω τι χρήση θα του κάνει ο φίλος προτείνω samuri ...
το samuri ότι και να ζητήσει το φτιάχνεις και με τα ίδια σου τα χέρια...
επίσης βελτιώνετε και πιο οικονομικά (νομίζω).
τα άλλα μην τα σκέφτεσαι καν... -
@gv2000 said in ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΜΟΝΟ:
@gatoz το gv ειναι πιο "εκδρομικό" σε σχεση με το samurai...
φοιτητής καλά καλά δεν σε νοιάζει που θα σε βρει το πρωί...λες να τον νοιάζει το a/c?επειδή καταλαβαίνω τι χρήση θα του κάνει ο φίλος προτείνω samuri ...
το samuri ότι και να ζητήσει το φτιάχνεις και με τα ίδια σου τα χέρια...
επίσης βελτιώνετε και πιο οικονομικά (νομίζω).
τα άλλα μην τα σκέφτεσαι καν...περι ορεξεως....
ΑΛΛΑ
οποιος εχει κανει γουστα εκτος δρομου καλοκαιρι, ξερει.... -
Nissan Qashqai SUV, 2019 που σας ενδιαφέρει;
-
@antekk2 said in ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΜΟΝΟ:
για πεταμα....
τι ακουμε ρε φιλε.....
μποτ ειναι βεβαια... -
@gatoz said in ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΜΟΝΟ:
για πεταμα....
τι ακουμε ρε φιλε.....
μποτ ειναι βεβαια...Για πέταμα για off road εννοείς.Γιατι σαν suv δεν είναι για πέταμα!
-
@psili-ammos said in ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΜΟΝΟ:
για πεταμα....
τι ακουμε ρε φιλε.....
μποτ ειναι βεβαια...Για πέταμα για off road εννοείς.Γιατι σαν suv δεν είναι για πέταμα!
Το νημα γραφει σαν τιτλο, για εκτος δρομου μονο. Και ο αλλος γραφει κασκαι.
-
@psili-ammos said in ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΜΟΝΟ:
για πεταμα....
τι ακουμε ρε φιλε.....
Το νημα γραφει σαν τιτλο, για εκτος δρομου μονο. Και ο αλλος γραφει κασκαι.
Ναι,για off road είναι για πέταμα!
-
Και εγώ το ίδιο διλλημα είχα, τελικά καταλήγω στο GV 1ης γενιάς 1.6 3d...Δεν είναι τέλειο αλλά κάνει δουλειά. Καίει λιγότερο από τα 2λίτρα, περίπου ίδιο με το Jimny... Μου φάνηκε πολύ καλύτερο από το Jimny στην άσφαλτο, λιγότερο κουραστικό και είναι, έστω και λίγο, πιο ευρύχωρο.
-
Καλησπέρα σε όλους , συγνώμη που απαντώ μετά από τόσο καιρό αλλά είχα ξεχάσει τον κωδικό μ και δεν μπορουσα να μπω. Από τότε που έκανα το post έχω μαζέψει αρκετά χρήματα και σκέφτομαι πλέον για wrangler yj η tj , το badget μου είναι 16κ και είμαι διατεθημένος να πληρώσω τα 880 ευρώ τέλη για να κάνω αυτό που μ αρέσει . Αυτό που με νοιάζει είναι να πηγαίνω στα κατσάβραχα χωρίς περιορισμούς και δεν με νοιάζουν καθόλου οι ανέσεις κλπ . Εσάς ποια είναι η γνώμη σας ;;;
-
Καλησπέρα σε όλους , συγνώμη που απαντώ μετά από τόσο καιρό αλλά είχα ξεχάσει τον κωδικό μ και δεν μπορουσα να μπω. Από τότε που έκανα το post έχω μαζέψει αρκετά χρήματα και σκέφτομαι πλέον για wrangler yj η tj , το badget μου είναι 16κ και είμαι διατεθημένος να πληρώσω τα 880 ευρώ τέλη για να κάνω αυτό που μ αρέσει . Αυτό που με νοιάζει είναι να πηγαίνω στα κατσάβραχα χωρίς περιορισμούς και δεν με νοιάζουν καθόλου οι ανέσεις κλπ . Εσάς ποια είναι η γνώμη σας ;;;
Αν μπορείς να το συντηρείς....
-
@megane98hp said in ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΜΟΝΟ:
Αν μπορείς να το συντηρείς....
Το μόνο που με ανησυχεί είναι κάτι φήμες που ακούγονται για υποχρεωτική απόσυρση παλιών αυτοκινήτων
-
δεν πανε αυτα εκει ή μαλλον για να το πω καλυτερα, αυτα που πανε δεν κοστιζουν τοσο
επισης θα χωνεις πολλα σε ζημιες που βγαζουν
ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΜΟΝΟ