-
@sargus said in Αμάξι για την πολυαγαπημένη μου σύζυγο!:
Σήμερα με πήρε πάλι τηλ. ο πωλητής της Βελμαρ και μου είπε ότι βρήκαν τον ιδιοκτήτη από τη leaseplan και ότι αυτός είναι ένα στέλεχος της Lidl βορείου Ελλάδας και ότι τους είπε στο τηλέφωνο ότι όποτε του βάραγε το αμάξι, το πήγαινε και του έκανε το σερβς του κανονικά στην πόλη που ήταν κάθε φορά.Εγώ κόλλησα σε αυτό! Στέλεχος της lidl που γυρνάει όλη την βόρεια Ελλάδα (region manager δεν τους λένε αυτούς?) πήρε πολυμορφικό για αυτή την δουλειά???
Καλοτάξιδο όπως και να έχει.
-
Εγώ λέω ότι το πολύ ψειρίζουμε.
Αμάξι από εταιρία leasing που όλοι γνωρίζουμε πως δουλεύει, πολύ δύσκολο να μην είναι οκ από συντήρηση. Να λέγαμε καμία στουκα, να το σκεφτώ λίγο παραπάνω.
Να το χάρουν οι ιδιοκτήτες όπως του πρέπει (φορτωμένο μέχρι τα αφτιά, κόσμο και πράγματα). -
@elteo said in Αμάξι για την πολυαγαπημένη μου σύζυγο!:
@sargus said in Αμάξι για την πολυαγαπημένη μου σύζυγο!:
Σήμερα με πήρε πάλι τηλ. ο πωλητής της Βελμαρ και μου είπε ότι βρήκαν τον ιδιοκτήτη από τη leaseplan και ότι αυτός είναι ένα στέλεχος της Lidl βορείου Ελλάδας και ότι τους είπε στο τηλέφωνο ότι όποτε του βάραγε το αμάξι, το πήγαινε και του έκανε το σερβς του κανονικά στην πόλη που ήταν κάθε φορά.Εγώ κόλλησα σε αυτό! Στέλεχος της lidl που γυρνάει όλη την βόρεια Ελλάδα (region manager δεν τους λένε αυτούς?) πήρε πολυμορφικό για αυτή την δουλειά???
Καλοτάξιδο όπως και να έχει.
Αν είχε και 3 παιδιά τι να έπαιρνε;
Αμάξι για την πολυαγαπημένη μου σύζυγο!