-
Όταν στη σύγκριση απέναντι στο fiesta st δεν μπαίνει το i20N π.χ. αλλά το audi , τότε μάλλον θα έπρεπε να κλίνεις περισσότερο προς το audi. Δεν είναι μομφή και δε το παίζω κανένας πιουρίστας της αυτοκίνησης, μην παρεξηγηθώ.
Όπως ανέφεραν όλοι οι προηγούμενοι από εμένα , καλύτερα μια bmw 1 ή ένα golf ή οποιαδήποτε άλλο από την επόμενη κατηγορία.
Αν πάντως επειμένεις σε αυτό το μέγεθος , προσωπικά θα έριχνα μια ματιά και στο mini cooper, σβέλτος κινητήρας, πολύ καλή συμπεριφορά και από επιλογές έξτρα , όσο μπορεί το πορτοφόλι σου. Συμφωνώ , έχει αρκετά χρόνια στην αγορά ( αυτό δεν είναι πάντα κακό) και εννοείται ότι είναι ακριβό ... -
@civil357 said in AUDI A1 35TFSI 150ps ή FORD FIESTA ST2 200PS:
Όταν στη σύγκριση απέναντι στο fiesta st δεν μπαίνει το i20N π.χ. αλλά το audi , τότε μάλλον θα έπρεπε να κλίνεις περισσότερο προς το audi. Δεν είναι μομφή και δε το παίζω κανένας πιουρίστας της αυτοκίνησης, μην παρεξηγηθώ.
To i20n μάλιστα πολύ καλό, πάρα πολύ καλό βασικά σωστή επισήμανση. Το εσωτερικό μαρέσει περισσότερο στο Fiesta αλλά ειναι πιο ευρύχωρο το i20 και μεγαλύτερο χώρο αποσκευών. Και τα 2 ΤΕΡΜΑ διασκεδαστικά. Καλύτερα φρένα το i20 καλύτερο κινητήρα το fiesta. γενικά ισοδύναμα με οποιον νικητή στις λεπτομέρειες.
Για το mini δεν συμφωνώ. Premium μεν, πολλά χρόνια στην αγορά (διαχρονικός σχεδιασμός όμως). Γενικά ψιλο (ως και) χοντροζημιάρικο το λες............ απροβλημάτισμο δεν το λες πάντως σαν μοντέλο. Αν θες premium πας Mercente A το μοναδικό premium που θα σκευτόμουν να αγοράσω και όμορφο και ποιοτικό και την αποπνέει την premium-ιλα
-
Έβλεπα επιδόσεις και το i20Ν έχει καλύτερο/ισχυρότερο μοτέρ από το Fiesta ST. Επίσης σαφώς καλύτερη η BMW 1 από την Mercedes Α, αν και σε αυτά τα λεφτά το i30N είναι μονόδρομος για τον γκαζιάρη.
Βέβαια το πρόβλημα είναι ότι ο ενδιαφερόμενος δεν ξέρει τι θέλει από το επόμενο αυτοκίνητο του, οπότε νομίζω τσάμπα κουβέντα γίνεται...
-
@realzeus said in AUDI A1 35TFSI 150ps ή FORD FIESTA ST2 200PS:
Έβλεπα επιδόσεις και το i20Ν έχει καλύτερο/ισχυρότερο μοτέρ από το Fiesta ST. Επίσης σαφώς καλύτερη η BMW 1 από την Mercedes Α, αν και σε αυτά τα λεφτά το i30N είναι μονόδρομος για τον γκαζιάρη.
Βέβαια το πρόβλημα είναι ότι ο ενδιαφερόμενος δεν ξέρει τι θέλει από το επόμενο αυτοκίνητο του, οπότε νομίζω τσάμπα κουβέντα γίνεται...
Χαμηλά και μεσαίες είναι πιο γεμάτος ο Ecoboost , το i20n είναι πιο δυνατό ψηλά. Πρέπει να κρατάς ψηλά τις στροφές συνέχεια. Γενικά καλύτερος ο ecoboost και αρκετά οικονομικότερος για καθημερινή χρήση. Προφανώς και το i20n είναι το ίδιο καλό με το fiesta και ανάλογα τις αναγκες διαλέγεις. Εγω για απειροελάχιστη διαφορά θα κατέληγα στο fiesta. Το i30n είναι άλλο αυτοκίνητο δεν συγκρίνεται με τα 2, πολύ πιο δυνατό, αμαξάρα στο χειροκίνητο. Ντροπή το αυτόματο μόνο αυτό λέω........
Η Bmw 1 δεν είναι πισωκούνα και μόνο του αυτό με ενοχλεί πολύ.........
Σαν premium μοντέλο η A class πιο ομορφη μέσα έξω και φαίνεται πιο ποιοτική. αποψη μου
-
@cirus said in AUDI A1 35TFSI 150ps ή FORD FIESTA ST2 200PS:
Χαμηλά και μεσαίες είναι πιο γεμάτος ο Ecoboost , το i20n είναι πιο δυνατό ψηλά. Πρέπει να κρατάς ψηλά τις στροφές συνέχεια. Γενικά καλύτερος ο ecoboost και αρκετά οικονομικότερος για καθημερινή χρήση. Προφανώς και το i20n είναι το ίδιο καλό με το fiesta και ανάλογα τις αναγκες διαλέγεις. Εγω για απειροελάχιστη διαφορά θα κατέληγα στο fiesta. Το i30n είναι άλλο αυτοκίνητο δεν συγκρίνεται με τα 2, πολύ πιο δυνατό, αμαξάρα στο χειροκίνητο. Ντροπή το αυτόματο μόνο αυτό λέω........
Σαν premium μοντέλο η A class πιο ομορφη μέσα έξω και φαίνεται πιο ποιοτική. αποψη μου
Στα σπορ σε αυτοκίνητα σε ενδιαφέρουν οι απόλυτες επιδόσεις κι εκεί υπερτερεί το i20N. Από την άλλη θα προτιμούσα το i30 με το διπλοσύμπλεκτο. Όλα τα καλά αυτοκίνητα είναι με paddles άλλωστε.
Πισωκούνα δεν υπάρχει στην μικρομεσαία κατηγορία πλέον. Η ομορφιά είναι υποκειμενική, όμως η ποιότητα της 1 μέσα (πλαστικούλια) είναι σαφώς ανώτερη. Για μηχανικά (πραγματική ποιότητα δηλαδή), δεν μπορούμε να έχουμε άποψη. -
@cirus said in AUDI A1 35TFSI 150ps ή FORD FIESTA ST2 200PS:
Στα σπορ σε αυτοκίνητα σε ενδιαφέρουν οι απόλυτες επιδόσεις κι εκεί υπερτερεί το i20N. Από την άλλη θα προτιμούσα το i30 με το διπλοσύμπλεκτο. Όλα τα καλά αυτοκίνητα είναι με paddles άλλωστε.
Πισωκούνα δεν υπάρχει στην μικρομεσαία κατηγορία πλέον. Η ομορφιά είναι υποκειμενική, όμως η ποιότητα της 1 μέσα (πλαστικούλια) είναι σαφώς ανώτερη. Για μηχανικά (πραγματική ποιότητα δηλαδή), δεν μπορούμε να έχουμε άποψη.Οχι δεν ενδιαφέρουν οι απόλυτες επιδόσεις μονο, μεγα λάθος Δία.
Η οδηγική ευχαρίστηση μετράει πιο πολύ για μένα . Η καθημερινή συμβίωση το ίδιο.
Η καθημερινή συμβίωση βγαίνει από την εξίσωση αν είναι το δεύτερο σου αυτοκίνητο ή το τρίτο κτλ.
Η οδηγική ευχαρίστηση είναι το κύριο και εμένα προσωπικά δεν με αρέσουν τα αυτοκίνητα που τραβάνε μόνο σε ψηλές στροφές. Θέλω τράβηγμα και χαμηλά και ας μην είναι το ίδιο όσο ψηλά. Δεν μειώνω το i20 μαρέσει πάρα πολύ αλλά για μένα ο ecoboost είναι καλύτερος από τον τετρακύλινδρο του HYUNDAI
-
Όπως είπες: "για σένα"...
-
Όπως είπες: "για σένα"...
Προφανώς καθένας είναι διαφορετικός και σκέφτεται διαφορετικά για μένα μιλάω.
Αλλά νομιζω πολλοί συντάσονται με την δική μου αποψη επί του θέματος χωρίς να αναιρώ την διαφορετικότητα του καθένός. Κανένας μας δεν μπορεί να εκφράσει τους πάντες και είναι θεμιτό αυτό.
AUDI A1 35TFSI 150ps ή FORD FIESTA ST2 200PS