-
Limited Sport edition βλέπω!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Update για την **τιμή **της Μ3?Στον Σπανό μου είπε ο φίλος μου πωλητής (πρίν 10 μέρες), ότι περιμένουν τα πρώτα αυτοκίνητα τον Σεπτέμβριο με ενδεικτική τιμή €92.000. Κάτι πιο συγκεκριμένο δεν έχω.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Update για την **τιμή **της Μ3?
Στον Σπανό μου είπε ο φίλος μου πωλητής (πρίν 10 μέρες), ότι περιμένουν τα πρώτα αυτοκίνητα τον Σεπτέμβριο με ενδεικτική τιμή €92.000. Κάτι πιο συγκεκριμένο δεν έχω.
Ειναι πολλά τα λεφτά!!!!!
-
θυμαμαι παλια που η Μ3 ειχε 100000ε
μετα επεσε στις 80000ε...
τωρα 92000ε...
δεν ειναι και πολυ ασχημα αναλογικα
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
θυμαμαι παλια που η Μ3 ειχε 100000εμετα επεσε στις 80000ε...
τωρα 92000ε...
Και αυτό είναι δέσμευση...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
θυμαμαι παλια που η Μ3 ειχε 100000ε
μετα επεσε στις 80000ε...
τωρα 92000ε...
Και αυτό είναι δέσμευση...
αυτο εγινε οταν επεσε το τελος ταξινομησης (πριν 2-3 χρονια)....
και υπηρχαν κατοχοι που ηθελαν να τις πουλησουν σαν μεταχειρισμενες για 85000ε
-
pad, δε ξέρω αν το παρατήρησες...αλλά εμένα μου έχει κάνει πολύ εντύπωση...παρατήρησα ότι είναι κατηφορικό το πάτωμα από τη θέση του οδηγού στο ύψος που είναι το τασάκι...μέχρι τα πεντάλ. Ακόμα και αυτό το έχουν ψάξει για να 'κουμπώνεις' στο bucket!
Το παρατήρησες αυτό?
ΤΑ ΠΑΝΤΑ είναι προσεγμένα μέχρι τη τελευταία λεπτομέρεια...είναι απίστευτοι οι άνθρωποι...
Πάρτε και ένα γ@μ@το βιντεάκι της M5 Touring
Αααχ αυτός ο ήχος
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Kαλοτάξιδη Νίκο!
Συμφωνώ σε όσα είπες για το αυτοκίνητο!!
Το μόνο παράπονο μου είναι ότι ίσως χρειαζόταν 30ps παραπάνω.
Το είχα δύο μέρες στη διάθεση μου
Αυτη ειναι η εκδοση motorsport(με το πακετο εξοπλισμου της 320si)?Ειχα δει σε φυλλαδιο της σειρας 1 εκδοση motorsport και μου αρεσε πολυ.
-
Αυτή είναι η έκδοση της Limited Sport Edition που είναι σαν την 320si σε ένα και μοναδικό χρώμα όμως...το παραπάνω που λέγετε Carbon Black. Το κόστος αν θυμάμαι καλά ήταν περίπου 4500 ευρώ από τη βασική έκδοση της 118i ή 120i.
Περιλαμβάνει ζάντες του WTCC, πακέτο Μ (τιμόνι, λεβιέ, προφυλακτήρες και μαρσπιέ), μαύρη εσωτερική οροφή, συγκεκριμένα φιλέτα αλουμινίου μέσα, εξωτερικό chrome-line, χρώμα Carbon Black, starter button που γράφει Limited Sport Edition και καθίσματα με ύφασμα και δερματίνη.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
pad, δε ξέρω αν το παρατήρησες...αλλά εμένα μου έχει κάνει πολύ εντύπωση...παρατήρησα ότι είναι κατηφορικό το πάτωμα από τη θέση του οδηγού στο ύψος που είναι το τασάκι...μέχρι τα πεντάλ. Ακόμα και αυτό το έχουν ψάξει για να 'κουμπώνεις' στο bucket!Το παρατήρησες αυτό?
Πράγματι,κουμπώνεις στο μπάκετ!
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Η 335i εχει βασικη 46000 !!!!Και στην Ελλαδα 61000!
Ναι, αλλά εκεί έχουν διαφορετικούς μισθούς.
44000 εχει Ελλαδα η 320ι exclusive coupe, η οποια πρεπει να εχει και λιγο χειροτερο εξοπλισμο απο την 335ι!!
Ειναι να τρελλενεσαι...Αυτα δεν ειναι τιποτα,δειτε ποσο πληρωνει ο αμερικανος,μετα δειτε ποσο πληρωνει την βενζινη,και μετα....απελπιστείτε
-
335i κουπέ ή 4θυρη από 31-29.000 ευρώ. Τα τελευταία χρόνια (πολύ παλιά ήταν πανάκριβες) είναι πολύ φθηνότερες στην Αμερική, μάλλον είναι φόροι γιατί απαγορεύεται να πωλούνται φθηνότερα από τη χώρα παραγωγής τους (λέγεται dumping).
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
335i κουπέ ή 4θυρη από 31-29.000 ευρώ. Τα τελευταία χρόνια (πολύ παλιά ήταν πανάκριβες) είναι πολύ φθηνότερες στην Αμερική, μάλλον είναι φόροι γιατί απαγορεύεται να πωλούνται φθηνότερα από τη χώρα παραγωγής τους (λέγεται dumping).Οφείλεται ίσως και στο fluctuation του eur vs $
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
μπαίνουν οι ζάντες του Μ5 σε 523 ;
Οι 19άρες 167Μ, έ?
Χμμμ...ίσως ναί, αλλά εκτός απο αυτό, δες αν θα επηρεάσει αρνητικά τις επιδόσεις. Και πρέπει να είναι και $$$$$$
Σκέφτομαι να αγοράσω την καινούρια 330i ή 335i...ή κάπως έτσι.
Να κάνω το βήμα; -
nai
-
Ναι..αλλα την 335 με τα 2 @@!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Ναι..αλλα την 335 με τα 2 @@!Γιατι ρε παιδια η 330 ασχημη ειναι?Εγω αυτη σκεφτομαι...
Η 335 στους ελληνικους δρομους θελει προσοχη ,οταν ερθει η xi...βλεπουμε. -
καθόλου....
δεν τα ξέρω τα αυτοκίνητα όμως καθόλου.
-
Teleftaio 4T (335i)
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
μπαίνουν οι ζάντες του Μ5 σε 523 ;
Οι 19άρες 167Μ, έ?
Χμμμ...ίσως ναί, αλλά εκτός απο αυτό, δες αν θα επηρεάσει αρνητικά τις επιδόσεις. Και πρέπει να είναι και $$$$$$
Σκέφτομαι να αγοράσω την καινούρια 330i ή 335i...ή κάπως έτσι.
Να κάνω το βήμα;Άλλη η 330i και άλλο η 335i. H μια είναι straight-six 3λτ ατμοσφαιρική...και η άλλη είναι straight-six 3lt με 2 turbo...ένα μικρό και ένα μεγάλο.
BMW FORUM