-
Ο χρήστης boofy έγραψε:
..λυπάμαι, ειλικρινά λυπάμαι!!
Οσον αφορά στην πληροφόρηση...η Κύμη ΔΕΝ καίγεται! Πήγαν να βάλουν 2 φορές φωτιά έξω από το χωριό Ανδρονιάνοι αλλά σβήστηκε! Οι κάτοικοι είναι σε επιφυλακή. (Η πληροφορία είναι από τον Δήμο Κύμης)
Και μάλιστα τη δεύτερη φορά είχαν και πανηγύρι το οποίο διεκόπη προκειμένου να σβηστεί η εμπρηστική φωτιά.
Υπάρχουν τεράστια συμφέροντα και τα διατηρούν τα κόμματα. Το κόμμα της εξουσίας και το κόμμα της αντιπολίτευσης. Αυτοί νομιμοποιούν αυθαίρετα,αποχαρακτηρίζουν δασικές εκτάσεις και κάνουν τα στραβά μάτια για να κερδίσουν ψήφους. Το ΠΑΣΟΚ οικοπεδοποίησε τη Πεντέλη - να δούμε τι θα οικοπεδοποιήσει η επόμενη κυβέρνηση (ΣΙΓΟΥΡΑ).
-
επειδη μαλλον ειναι ο ιδιος, αυτον τον ειχαν πιασει και χθες για ανακριση και αυτος επεμενε να παει να βοηθησει με το μηχανακι του..
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Πριν λιγο ακουσα στο MEGA, τον ρεπορτερ Π. Σομπολος, οτι κατοικοι επιασαν εμπριστη στην Ηλεια, τον σαπισαν στο ξυλο και τον παρεδωσαν στην αστυνομια. Ειναι αληθεια ? Η δεν ακουσα καλα ?
Βασικα....
Θα πρεπε να τον παραδωσουν στην αστυνομια χωρις να τον σαπισουν....Πως να συγκρατηθούν οι άνθρωποι που πέρα από τον πόνο τους έχουν και τον κάθε μαλάκα δημοσιογράφο να τους φουντώνει ; Η αυτοδικία μου φαίνεται ως λογικό επακόλουθο ανθρώπων που αισθάνθηκαν - και δεν υπονοώ ότι σε αρκετές περιπτώσεις δεν ήταν - μόνοι τους τις τελευταίες ημέρες , αγρίεψαν και βράθηκαν σε απόγνωση ή τους δημιουργήθηκε η απόγνωση από τα ΜΜΕ κυρίως. Όσο εκτίμησα τη ροή πληροφοριών χωρίς σχόλια του Σαββάτου τόσο συχάθηκα την τηλεόραση και το ραδιόφωνο την Κυριακή.
-
Καφέ τον κέρασαν;Ένα αναψυκτικό;Τόση ζέστη πρέπει να έφαγε ο άνθρωπος..
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πριν λιγο ακουσα στο MEGA, τον ρεπορτερ Π. Σομπολος, οτι κατοικοι επιασαν εμπριστη στην Ηλεια, τον σαπισαν στο ξυλο και τον παρεδωσαν στην αστυνομια. Ειναι αληθεια ? Η δεν ακουσα καλα ?
... αφού τον δίκασαν όπως έπρεπε, με μάρτυρες, κατήγορους και υπεράσπιση φαντάζομαι. Φαρ ουέστ γίναμε...
αμα το λιγότερο που σου είχε κάνει είναι να σου είχε καταστρέψει την ζωή αν όχι να στην είχε πάρει εσυ τι θα έκανες εκείνη την στιγμή?
δεν υποστηρίζω οτι καλά έπραξαν, αλλα για να μπούμε κ λίγο στην θέση εκείνων των ανθρώπων!
-
Μη δίνεται και πολλή σημασία σε ότι λένε τα κανάλια.Στο βωμό της τηλεθεάσης είναι ικανοί για τα πάντα.Όσο για τους πολιτικούς άπαντες,να μην σχολιάσω καλύτερα.Το θέμα είναι ότι ένα μεγάλο μέρος τη Πελοποννήσου έχει καταστραφεί και χιλιάδες άνθρωποι μένουν κυριολεκτικά στο δρόμο.Και κατόπιν θα ακολουθήσει ο χειμώνας με βροχές που θα φέρουν πλυμμήρες καθώς δεν θα υπάρχουν δάση για να συγκρατήσουν τα νερά.
-
Ο χρήστης snowbullet έγραψε:
... αφού τον δίκασαν όπως έπρεπε, με μάρτυρες, κατήγορους και υπεράσπιση φαντάζομαι. Φαρ ουέστ γίναμε...
αμα το λιγότερο που σου είχε κάνει είναι να σου είχε καταστρέψει την ζωή αν όχι να στην είχε πάρει εσυ τι θα έκανες εκείνη την στιγμή?
δεν υποστηρίζω οτι καλά έπραξαν, αλλα για να μπούμε κ λίγο στην θέση εκείνων των ανθρώπων!
Όχι, να λειτουργήσουμε με τι λογική λέω εγώ. Είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι είναι εμπρηστής; Κι εγώ καχύποπτος απέναντι σε όλους θα ήμουν, αλλά αυτό απέχει ΠΟΛΥ από τη βεβαιότητα ότι ο άλλος είναι εμπρηστής.
-
Ανεπάρκεια τωρινής κυβέρνησης
Λαθος επιλογη...θα γινει πολιτικη προπαγανδα!αποψη μου να αφαιρεθει!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Όχι, να λειτουργήσουμε με τι λογική λέω εγώ. Είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι είναι εμπρηστής; Κι εγώ καχύποπτος απέναντι σε όλους θα ήμουν, αλλά αυτό απέχει ΠΟΛΥ από τη βεβαιότητα ότι ο άλλος είναι εμπρηστής.Έστω ότι είναι εμπρηστής, έχουμε δικαίωμα να αντικαθιστούμε το νόμο; να δικάζουμε και να τιμωρούμε;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Όχι, να λειτουργήσουμε με τι λογική λέω εγώ. Είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι είναι εμπρηστής; Κι εγώ καχύποπτος απέναντι σε όλους θα ήμουν, αλλά αυτό απέχει ΠΟΛΥ από τη βεβαιότητα ότι ο άλλος είναι εμπρηστής.
Έστω ότι είναι εμπρηστής, έχουμε δικαίωμα να αντικαθιστούμε το νόμο; να δικάζουμε και να τιμωρούμε;
Όχι βέβαια. Εκεί πήγαινε το σχόλιό μου περί Φαρ-Ουέστ. Βέβαια, στην πράξη είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις από τη λογική, αν πιάσεις επ αυτοφόρω κάποιον να λαμπαδιάζει το δάσος.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Έστω ότι είναι εμπρηστής, έχουμε δικαίωμα να αντικαθιστούμε το νόμο; να δικάζουμε και να τιμωρούμε;
Η αυτοδικία δεν συμβαίνει ούτε στην ζούγκλα. Αλλά αναρωτιέμαι πως θα ηρεμούσαν οι άνθρωποι εάν υπήρχε ή τους δημιουργήθηκε η βεβαιότητα ότι αυτός είναι εμπρηστής , δεδομένου ότι οι αρχές είναι διάσπαρτες και δεν δύναται να είναι παντού.
-
Καλύτερα να ρωτήσουμε τους 60τόσους (μέχρι στιγμής) νεκρούς
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Μηπως ανεπαρκεια ολων των κυβερνησεων ?
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Νομίζω ότι εάν γίνοταν των μέχρι τώρα κυβερνήσεων τότε θα ήταν καλλίτερα.
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
+1
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Βασικα....
Θα πρεπε να τον παραδωσουν στην αστυνομια χωρις να τον σαπισουν....Πως να συγκρατηθούν οι άνθρωποι που πέρα από τον πόνο τους έχουν και τον κάθε μαλάκα δημοσιογράφο να τους φουντώνει ; Η αυτοδικία μου φαίνεται ως λογικό επακόλουθο ανθρώπων που αισθάνθηκαν - και δεν υπονοώ ότι σε αρκετές περιπτώσεις δεν ήταν - μόνοι τους τις τελευταίες ημέρες , αγρίεψαν και βράθηκαν σε απόγνωση ή τους δημιουργήθηκε η απόγνωση από τα ΜΜΕ κυρίως. Όσο εκτίμησα τη ροή πληροφοριών χωρίς σχόλια του Σαββάτου τόσο συχάθηκα την τηλεόραση και το ραδιόφωνο την Κυριακή.
Kαλα του καναν....
Αλλα επρεπε να τον παραδωσουν ατσαλακοτο στον εισαγγελεα...
Κ αν η δικαιοσυνη δεν ηταν ικανη να τον κρινει.....
Μεσα στα αποκαϊδια υπαρχουν πολλες πετρες.... -
αντιφώτια χρησιμοποιήθηκαν καθόλου;
υπήρξαν σκηνικα 'όλοι-θέλουν-να-γίνουν-αρχηγοί'; -
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
...
Στέλιο παλιά υπήρχε η ΜΟΜΑ η οποία βοηθούσε στην πρόληψη, στην παράλληλη υποστήριξη, αλλά και αν ήταν δυνατόν, σε πιο εύκολες περιπτώσεις (πχ χωράφια) και στην καταστολή. Έπαθαν τίποτα τα παιδάκια? Τους έμειναν ψυχολογικά τραύματα ή τους έπεσε ο κώλος? Όλοι λέμε οτι πέρα από τον 6ο μήνα της θητείας δεν κάνουμε ουσιαστικά τίποτα, είμαστε άχρηστοι. Ε, ευκαιρία να κάνουμε κάτι...Κοίτα, έχω κάνει υπηρεσία 'εκτάκτων αναγκών' στον Κηφισό στο τέρμα, όταν φούσκωνε κι είχαμε πλημμύρες. Την εποχή ('03) που γινόντουσαν τα έργα για τις γέφυρες που σε βγάζουν απευθείας στην παραλιακή. Ο ρόλος μας ΟΤΑΝ θα φούσκωνε ο Κηφισός, να στιβάξουμε σακιά ... Δε μου τυχε να φουσκώσει, αλλά ΑΝ φούσκωνε, σίγουρα κάποιοι θα χτυπούσαν ή θα πάθαιναν τίποτα χειροτερο.
Επειδή οι φαντάροι κάθονται (γεγονός) δε σημαίνει ότι μπορούν να σβήσουν και φωτιές. Άντε να μεταφερθεί κόσμος με τα οχήματα του στρατού τέτοιες ώρες.
Αυτό που μπορεί να κάνει ο στρατός είναι να βοηθήσει σε αποψίλωση, χορτοκοπτικό και απομάκρυνση ξερών. Προληπτικά πάντα.Αυτο λεω ο κακομοιρης τοση ωρα, αν θελουν εκτακτους πυροσβεστες ας εκπαιδευσουν μονιμους ή ας γτιαξουν μια ειδικοτητα πυροσβεστη να την παιρνουν και οι εφεδροι αν θελουν να σβηνουν φωτια και οχι απλα υποστηρικτηκο εργο.
Ασε ρε Μάνο την προπαγάνδα.
Κρατιέμαι να μην αρχίσω τα μπινελίκια και γίνουμε μπουρδέλο. Η ευγένεια κάπου εδώ τελειώνει (δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά)...
ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣΕΙ!!!
ΕΙΔ' ΑΛΛΩΣ ΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ!Έχετε συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει στον τόπο;
Και η παραίτηση θα ήταν αρκετή.
Πιασαμε τα αστεια τωρα?
-
Τωρα βγηκε αλλος χριστιανος και ζητα αεροπλανο να σβησει την φωτια στο χωριο του. Οι 9 στους 10 που βγαινουν στην τηλεοραση ζητουν αεροπλανο, και 100 να ειχαμε παλι θα ηταν δυσαρεστημενοι. Μηπως τα καναλια καπου πρεπει να σταματησουν τις μεταδοσεις ?
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
+1
+1
Οργανωμένο σχέδιο σε μία μονίμως ανοργάνωτη χώρα (και εννοείται ότι στην προκειμένη περίπτωση οι πυροσβεστική δίνει ό,τι έχει και δεν έχει, δηλαδή όλα αυτά που έχει - και εάν και οι υπόλοιποι Κρατικοί Υπάλληλοι εργάζονταν με την αυτοθυσία των πυροσβεστών η Ελλάδα θα ήταν μία πολύ ισχυρή χώρα σήμερα με κατοίκους που δεν θα περίμεναν το... πανευρωπαϊκό για να ψευτο-αισθανθούν εθνικά υπερήφανοι - και ευτυχείς φυσικά).
Καταστροφικές Πυρκαγιές - Πλημμύρες - Θεομηνίες