Μπορει να θεωρηθει και δυσφημηση, αλλα αν εχει προβλημα ας ερθει να μου ζητησει τον λογο
Στο χαλανδρι, κοντα σε φαναρι, ειναι παρκαρισμενη εξω απο φωτογραφειο μια μηχανη BMW
Την βλεπω χρονια παρκαρισμενη εκει
Ο τυπος που την εχει, εχτες διαπιστωσα οτι ειναι μεγαλος χαρος
Οπως ερχομουνα με το αμαξι, μου πεταχτηκε(!!!!) πανω στην στροφη, για λιγο δεν τρακαραμε, στην συνεχεια εμεινε εγκλωβισμενος αναμεσα απο δυο αμαξια(ενω περνουσε), και μετα πηγε να πεσει πανω σε ενα παπι που ηταν σταματημενο στο φαναρι
Στην συνεχεια επειδη εστριψε αριστερα, κοντεψε να πεσει στα πλαγια
Φαινοτανε οτι δεν το κατεχει το ''αθλημα'', και οδηγαει τοσα χρονια....
Σημερα, τυπος παλι στο Χαλανδρι, πανω σε beverly, περασε κεντρικοτατο στοπ, και ουτε που κοιταξε
Ειχε στο ενα χερι τσιγαρο, και στο αλλο κινητο
Εγω απο πισω να μου εχουν βγει τα ματια εξω
Προχθες αλλος με παπι, να περναει αβερτα ολα τα κοκκινα, με τροπο ακρως επικινδυνο
Δεν σταματουσε εντελως, τσουλαγε το παπι οπως ερχοτανε, και ψιλοκοιταγε και περναγε
Αν δεν συντονιζε σωστα, που ειχε πολλες πιθανοτητες, ......μπουμ
Σε καθε φαναρι παντως αναγκαζε τους αλλους οδηγους, να πλακωνονται στα φρενα
Τις προαλλες, σε ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟ μονοδρομο, και ενω ημουν με το αμαξι, τυπος με XT, ερχοταν αντιθετα γκαζωτος, χωρις καμια διαθεση να κανει στην ακρη για να χωρεσουμε(που θα τον αφηνα χωρις κανενα προβλημα, παρολο που ειναι παρανομος)
Ε ναι θα το πω, χρησιμοποιησα την τακτικη wagner
Ειλικρινα οταν λεγαμε παλια να γεμισουμε μοτοσυκλετες, επρεπε να το περιμεναμε οτι θα εμπαιναν μεσα και καφροι
Οχι ρε παιδια δεν το θελω ετσι, καλυτερα μονος μου
Την ειπα και σε θειο μου,που κυκλοφορει ακρανωτος με varkadero: ''εισαι καγκουρας''
Τελειωσε, μην ξαναοδηγησετε ποτε μηχανη, δεν το αξιζετε