-
Το ίδιο είχε κάνει ο πατέρας μου μεσημέρι σε fiat uno και του είχε ρίξει και ένα σωρό χριστοπαναγίες.'Εκανε πολύ καιρό να ξαναπεράσει από εκεί.
Μερικοί δεν σέβονται τίποτα. -
Εγω το κανα με σακουλα γεματη νερο, η οποια μπικε μεσα στ αμαξι απο την ηλιορωφη
Απο τοτε εχουμε ηρεμια στη γειτονια. -
Α, εγώ θυμάμαι θρυλικές εποχές...
Πενταήμερη εκδρομή με μια ομάδα περιβαλλοντικών εργασιών στο σχολείο (τί θυμήθηκα...) στην όμορφη Θεσσαλονίκη...
Νέα παιδιά εμείς, μετά από έξοδο εις τα Λαδάδικα, επιστρέφαμε τσούρμο και ποδαράτοι στο ξενοδοχείο... τραγουδώντας στους δρόμους της Σαλονικάρας τα άσματα της εποχής (καμιά δεκαριά χρόνια πριν).
Η κατάσταση θύμιζε video-game. Ένα random-generator από ελευθέρως πίπτουσες σακούλες νερό μας εξανάγκαζε σε συνεχή σλάλομ... Εκεί πάνω πρέπει να το κάνουν συχνά το χόμπυ!
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Και ξαφνικα μπαινει ενας εδω και γραφειενω ημουν με το τσελικα και εχωνε η γουφερατζα παω αφηνω το μωρο μου σπιτι του και καποιο ζωο ριχνει νερα και μου πιτσιλαει το αστραφτερο ζαντονι.
Ζηλευουνε αμα δεν εχουνε φνο μωρο αμαξαρα και 8000 βατ στο δεξι τους χερι -
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Α, εγώ θυμάμαι θρυλικές εποχές...Πενταήμερη εκδρομή με μια ομάδα περιβαλλοντικών εργασιών στο σχολείο (τί θυμήθηκα...) στην όμορφη Θεσσαλονίκη...
Νέα παιδιά εμείς, μετά από έξοδο εις τα Λαδάδικα, επιστρέφαμε τσούρμο και ποδαράτοι στο ξενοδοχείο... τραγουδώντας στους δρόμους της Σαλονικάρας τα άσματα της εποχής (καμιά δεκαριά χρόνια πριν).
Η κατάσταση θύμιζε video-game. Ένα random-generator από ελευθέρως πίπτουσες σακούλες νερό μας εξανάγκαζε σε συνεχή σλάλομ... Εκεί πάνω πρέπει να το κάνουν συχνά το χόμπυ!
πρωτη φορα το ακουω αυτο,να ριχνουν νερο
Πραγματικα -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Πενταήμερη εκδρομή με μια ομάδα περιβαλλοντικών εργασιών στο σχολείο (τί θυμήθηκα...) στην όμορφη Θεσσαλονίκη...
Πραγματικα -
-
Μπορει να θεωρηθει και δυσφημηση, αλλα αν εχει προβλημα ας ερθει να μου ζητησει τον λογο
Στο χαλανδρι, κοντα σε φαναρι, ειναι παρκαρισμενη εξω απο φωτογραφειο μια μηχανη BMW
Την βλεπω χρονια παρκαρισμενη εκει
Ο τυπος που την εχει, εχτες διαπιστωσα οτι ειναι μεγαλος χαρος
Οπως ερχομουνα με το αμαξι, μου πεταχτηκε(!!!!) πανω στην στροφη, για λιγο δεν τρακαραμε, στην συνεχεια εμεινε εγκλωβισμενος αναμεσα απο δυο αμαξια(ενω περνουσε), και μετα πηγε να πεσει πανω σε ενα παπι που ηταν σταματημενο στο φαναρι
Στην συνεχεια επειδη εστριψε αριστερα, κοντεψε να πεσει στα πλαγια
Φαινοτανε οτι δεν το κατεχει το ''αθλημα'', και οδηγαει τοσα χρονια....Σημερα, τυπος παλι στο Χαλανδρι, πανω σε beverly, περασε κεντρικοτατο στοπ, και ουτε που κοιταξε
Ειχε στο ενα χερι τσιγαρο, και στο αλλο κινητο
Εγω απο πισω να μου εχουν βγει τα ματια εξωΠροχθες αλλος με παπι, να περναει αβερτα ολα τα κοκκινα, με τροπο ακρως επικινδυνο
Δεν σταματουσε εντελως, τσουλαγε το παπι οπως ερχοτανε, και ψιλοκοιταγε και περναγε
Αν δεν συντονιζε σωστα, που ειχε πολλες πιθανοτητες, ......μπουμ
Σε καθε φαναρι παντως αναγκαζε τους αλλους οδηγους, να πλακωνονται στα φρεναΤις προαλλες, σε ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟ μονοδρομο, και ενω ημουν με το αμαξι, τυπος με XT, ερχοταν αντιθετα γκαζωτος, χωρις καμια διαθεση να κανει στην ακρη για να χωρεσουμε(που θα τον αφηνα χωρις κανενα προβλημα, παρολο που ειναι παρανομος)
Ε ναι θα το πω, χρησιμοποιησα την τακτικη wagnerΕιλικρινα οταν λεγαμε παλια να γεμισουμε μοτοσυκλετες, επρεπε να το περιμεναμε οτι θα εμπαιναν μεσα και καφροι
Οχι ρε παιδια δεν το θελω ετσι, καλυτερα μονος μου
Την ειπα και σε θειο μου,που κυκλοφορει ακρανωτος με varkadero: ''εισαι καγκουρας''
Τελειωσε, μην ξαναοδηγησετε ποτε μηχανη, δεν το αξιζετε -
Στα λεγα εγω κ ο Κεϊσυ κ εσυ φωρτονες.
Τωρα καταλαβαινεις σε ποια ομαδα ζωων αναφερομαστε:)Η τακτικη μου παντα πιανει!
-Μα καλα δεν με ειδες που ερχομουν;
-Οχι.... Κοιταζα μη πεταχτει κανα παιδακι/καμια γιαγια/καμια γατα/ο σουπερ γκουφυ/κανας μπατσος....Ειμαστε διο!
Ειμαστε τρεις! ..... -
Ο χρήστης IOANNISTSA έγραψε:
Άμα δεν «το παίζει γρήγορος» γιατί δεν ακολουθεί την ροή της κυκλοφορίας, να κινείται με την ταχύτητα που κινούνται και οι υπόλοιποι στην αριστερή, όποια και να είναι αυτή, 120-130-140 κλπ, αλλά θέλει σώνει και καλά τα 10-20 κλπ προπορευόμενα αυτοκίνητα να κάνουν δεξιά για να περάσει ?
Γιατί παρεμπιπτόντως με την ίδια ταχύτητα μπορούν αυτοί που κινούνται στην αριστερή να κινηθούν στην μεσαία έτσι ώστε να γίνει ομαλότερη η κυκλοφορία.
Αν κάποιος σε πλησιάζει πολύ για να καταλάβεις ότι θέλει να κάνεις δεξιά έχει υπολογίσει τις συνθήκες ροής και επιθυμεί να κινηθεί πιο γρήγορα από εσένα χωρίς να ανακόψει την ταχύτητα σου, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΥΠΟΤΙΜΑΕΙ.
Αν θέλει να κινηθεί κάποιος με 140 πρέπει να πιάνει μεσαία και κατά περιόδους αριστερή για να προσπερνάει αργότερους, όχι μονίμως αριστερή. Γιατί κάποιος στον ίδιο δρόμο και με τις ίδιες συνθήκες ασφάλειας θέλει να κινηθεί με 180 και 200.
Είναι εντελώς παράλογο να θέλει 10-20 αμάξια που κινούνται στην αριστερή με 140 πχ χλμ να πάνε στην μεσαία η οποία συνήθως έχει πάνω από 30-40 χλμ διαφορά, επειδή αυτός θέλει να πηγαίνει με 160 ή 180.
Πάντα θα υπάρχει κάποιος πιο γρήγορος στην αριστερή από τους άλλους αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να «συμμορφωθούν» 20 και οχήματα στην απαίτηση του ενός και όχι ο ένας στην ταχύτητα των υπολοίπων.
Δεν μιλάμε για κάνα δυο αμάξια στην αριστερή που πηγαίνουν με την ταχύτητα της μεσαίας, αλλά για πάνω από δέκα αμάξια όπου έχουν ταχύτητα πάνω από 30-40 χλμ σε σχέση με την μεσαία και έχει την απαίτηση να πάνε όλα δεξιά για να περάσει.Γιατί και τα 20-30-100 αυτοκίνητα που είναι στην αριστερή δεν έπρεπε να είναι εκεί και γιατί και το **20-30-100 αυτοκίνητα έχουν υποχρέωση να φύγουν από την αριστερή **ειδικά εφ' όσον τους πλησιάζει κάποιος ταχύτερος ( ακόμη και εάν είναι παράνομη η ταχύτητά του ).
Γιατί έχουν υποχρεώσει να εγκαταλείψουν την αριστερή ?
Γιατί έτσι λέει ο ΚΟΚ. Νομίζω ότι αρκεί ως λόγος.
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
ΠραγματικαΚαι είναι και επικύνδυνο με τη σακούλα ειδικά εάν το ρίχνεις από ύψος.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Άμα δεν «το παίζει γρήγορος» γιατί δεν ακολουθεί την ροή της κυκλοφορίας, να κινείται με την ταχύτητα που κινούνται και οι υπόλοιποι στην αριστερή, όποια και να είναι αυτή, 120-130-140 κλπ, αλλά θέλει σώνει και καλά τα 10-20 κλπ προπορευόμενα αυτοκίνητα να κάνουν δεξιά για να περάσει ?
Γιατί παρεμπιπτόντως με την ίδια ταχύτητα μπορούν αυτοί που κινούνται στην αριστερή να κινηθούν στην μεσαία έτσι ώστε να γίνει ομαλότερη η κυκλοφορία.
Αν κάποιος σε πλησιάζει πολύ για να καταλάβεις ότι θέλει να κάνεις δεξιά έχει υπολογίσει τις συνθήκες ροής και επιθυμεί να κινηθεί πιο γρήγορα από εσένα χωρίς να ανακόψει την ταχύτητα σου, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΥΠΟΤΙΜΑΕΙ.
Αν θέλει να κινηθεί κάποιος με 140 πρέπει να πιάνει μεσαία και κατά περιόδους αριστερή για να προσπερνάει αργότερους, όχι μονίμως αριστερή. Γιατί κάποιος στον ίδιο δρόμο και με τις ίδιες συνθήκες ασφάλειας θέλει να κινηθεί με 180 και 200.
Είναι εντελώς παράλογο να θέλει 10-20 αμάξια που κινούνται στην αριστερή με 140 πχ χλμ να πάνε στην μεσαία η οποία συνήθως έχει πάνω από 30-40 χλμ διαφορά, επειδή αυτός θέλει να πηγαίνει με 160 ή 180.
Πάντα θα υπάρχει κάποιος πιο γρήγορος στην αριστερή από τους άλλους αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να «συμμορφωθούν» 20 και οχήματα στην απαίτηση του ενός και όχι ο ένας στην ταχύτητα των υπολοίπων.
Δεν μιλάμε για κάνα δυο αμάξια στην αριστερή που πηγαίνουν με την ταχύτητα της μεσαίας, αλλά για πάνω από δέκα αμάξια όπου έχουν ταχύτητα πάνω από 30-40 χλμ σε σχέση με την μεσαία και έχει την απαίτηση να πάνε όλα δεξιά για να περάσει.Γιατί και τα 20-30-100 αυτοκίνητα που είναι στην αριστερή δεν έπρεπε να είναι εκεί και γιατί και το **20-30-100 αυτοκίνητα έχουν υποχρέωση να φύγουν από την αριστερή **ειδικά εφ' όσον τους πλησιάζει κάποιος ταχύτερος ( ακόμη και εάν είναι παράνομη η ταχύτητά του ).
Γιατί έχουν υποχρεώσει να εγκαταλείψουν την αριστερή ?
Γιατί έτσι λέει ο ΚΟΚ. Νομίζω ότι αρκεί ως λόγος.
Σε ποιο σημείο του Κ.Ο.Κ. αναφέρεται ότι πρέπει τα αυτοκίνητα να εγκαταλείψουν την αριστερή για να περάσει ο ταχύτερος που πλησιάζει ?
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
ΠραγματικαΚαι είναι και επικύνδυνο με τη σακούλα ειδικά εάν το ρίχνεις από ύψος.
Μπα....
Εχω φαει μια στο κεφαλι κατα λαθος, απο τον πατερα μου.
Αντι να σκασει διπλα στη γατα, την εφαγα εγω στο κεφαλι, οπως εβγαινα απο την πολυκατοικια....
Μονο μπινελικια κατεβαζεις -
Ο χρήστης IOANNISTSA έγραψε:
Σε ποιο σημείο του Κ.Ο.Κ. αναφέρεται ότι πρέπει τα αυτοκίνητα να εγκαταλείψουν την αριστερή για να περάσει ο ταχύτερος που πλησιάζει ?
Μην αρχησουμε παλι απο την αρχη.
α-ο οδηγος οφειλει να κινειται οσο το δυνατον κοντα στο δεξι ακρο του οδοστροματος.
β-η δεξια και η μεσαια ειναι για κυκλοφωρεια και η αρηστερη ΜΟΝΟ για προσπερασεις.
γ-ελιγμος προσπερασης οριζεται ως: αριστερο φλας, αλλαγη λωριδας προς τα αρηστερα, προσπερναμε 1-2-3 αυτοκινητα με το αριστερο φλας αναμενο, δεξι φλας και ξαναμπαινουμε στη λωριδα που ειμασταν.
δ-απαγορευεται να κινηνουντε τα αυτοκοινητα παραλληλα -σε στοιχους δηλ-Αρα.
Αφου ειναι στην αριστερη και δεν προσπερναει, καλα θα κανει να κανει στην ακρη.
Ε Μ Π Ο Δ Ι Ζ Ε Ι την ομαλη κυκλοφορεια -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
α-ο οδηγος οφειλει να κινειται οσο το δυνατον κοντα στο δεξι ακρο του οδοστροματος.
β-η δεξια και η μεσαια ειναι για κυκλοφωρεια και η αρηστερη ΜΟΝΟ για προσπερασεις.
γ-ελιγμος προσπερασης οριζεται ως: αριστερο φλας, αλλαγη λωριδας προς τα αρηστερα, προσπερναμε 1-2-3 αυτοκινητα με το αριστερο φλας αναμενο, δεξι φλας και ξαναμπαινουμε στη λωριδα που ειμασταν.Όσο και αν στα χαρτιά αυτή είναι η προβλεπόμενη σειρά ενεργειών, όταν κινείσαι στην Εθνική με σταθερή πυκνή ροή, η μεσαία κινείται π.χ. με 100 και η αριστερή με 130 και βρεθείς στην αριστερή είναι πιθανόν να χρειαστεί να προσπεράσεις και 20 αυτοκίνητα πριν κάνεις δεξιά γιατί πολύ απλά δεν έχει που να πας δεξιά και γιατί πολύ απλά προσπερνάς όλη αυτή την ώρα.
Υ.Γ. Σεμνά λίγο με τα quotes
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
γ-ελιγμος προσπερασης οριζεται ως: αριστερο φλας, αλλαγη λωριδας προς τα αρηστερα, προσπερναμε 1-2-3 αυτοκινητα με το αριστερο φλας αναμενο, δεξι φλας και ξαναμπαινουμε στη λωριδα που ειμασταν.Όσο και αν στα χαρτιά αυτή είναι η προβλεπόμενη σειρά ενεργειών, όταν κινείσαι στην Εθνική με σταθερή πυκνή ροή, η μεσαία κινείται π.χ. με 100 και η αριστερή με 130 και βρεθείς στην αριστερή είναι πιθανόν να χρειαστεί να προσπεράσεις και 20 αυτοκίνητα πριν κάνεις δεξιά γιατί πολύ απλά δεν έχει που να πας δεξιά και γιατί πολύ απλά προσπερνάς όλη αυτή την ώρα.
Υ.Γ. Σεμνά λίγο με τα quotes
Κ εγω τρομαξα οταν ειδα τα quotes...
Δεν μιλαμε για καποιον που εχει βγει να προσπερασει και κωλλυσε στην αριστερη.
Εκει υπομονη θελει.
Ο ανθρωπος θα φυγει καποια στιγμη.
Μιλαμε για τον μαλακα που καθεται χωρις λογο στην αριστερη, ενω η μεσαια και η δεξια πανε ποιο γρηγορα απο αυτον. -
^Άμα ρίξεις μια ματιά στα quotes, δεν μιλάμε για τον παπ@ρα που κάθεται χωρίς λόγo στην αριστερή όπως ανέφερες.
-
Θες η ζέστη? Θες οι διακοπές που κάποιοι δεν πήγαν, ή οι διακοπές που κάποιοι άλλοι πήγαν? Δεν ξέρω τι έφταιγε, χτες ήταν η μέρα του κάφρου. Ταρίφας να αλλάζει λωρίδες μπροστά μου χωρίς φλας και να μου τη λέει κιόλας, κοπελίτσα να προσπαθεί να στρίψει τις στροφές στο Δέλτα με το ένα χέρι, επειδή στο άλλο είχε το... κινητό, άλλη μια να χώνεται μπροστά μου στο φανάρι και μετά όταν της έκανα νόημα είχε ένα απαθέστατο βλέμμα, άλλος διέσχιζε ολόκληρη λεωφορο σχεδόν κάθετα, επειδή θυμήθηκε τελευταία στιγμή οτι αυτό ήταν το στενό που έπρεπε να στρίψει, κανείς δεν ένιωθε λέμε!
Και το χειρότερο είναι οτι κανείς από αυτούς δεν ένιωθε οτι ήμουν με τη μηχανή...
-
Προχθές μου έλεγε φίλος για ταρίφα που σταμάτησε επάνω στην αριστερή σε κομμάτι της Ε.Ο. και βγήκε έξω έτοιμος να ρίξει ξύλο επειδή ο φίλος που του έπαιζε επί 5 λεπτά τα φώτα για να κάνει δεξιά [σε συνθήκες αρκετά χαλαρής κυκλοφορίας] αποφάσισε τελικά να χρησιμοποιήσει την κόρνα του μπας και τον ξυπνήσει.
Θυμάμαι αντίστοιχη φάση που είχε συζητηθεί όπου κάποιος έπεσε επάνω στο σταματημένο 'τιμωρό' και κάηκε μέσα στο αυτοκίνητό του...
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Προχθές μου έλεγε φίλος για ταρίφα που σταμάτησε επάνω στην αριστερή σε κομμάτι της Ε.Ο. και βγήκε έξω έτοιμος να ρίξει ξύλο επειδή ο φίλος που του έπαιζε επί 5 λεπτά τα φώτα για να κάνει δεξιά [σε συνθήκες αρκετά χαλαρής κυκλοφορίας] αποφάσισε τελικά να χρησιμοποιήσει την κόρνα του μπας και τον ξυπνήσει.Θυμάμαι αντίστοιχη φάση που είχε συζητηθεί όπου κάποιος έπεσε επάνω στο σταματημένο 'τιμωρό' και κάηκε μέσα στο αυτοκίνητό του...
Στην ΑΟ πριν από μήνες είχε γίνει...
Έπεσαν 2-3 αυτοκίνητα πίσω από τα 2 σταματημένα και ένα από αυτά πήρε φωτία και κάηκε μέσα ο οδηγός του.Ο πρώτος που σταμάτησε πάνω στην αριστερή πήγε μέσα για ανθρωποκτωνία από πρόθεση (αν δεν κάνω λάθος) αλλά τί έγινε τελικά δεν το μάθαμε ποτέ.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]