-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Koutsan αν δεν κάνω λάθος ο Krus έγραψε ότι έγραψε λίγη ώρα μετά το συμβάν, τη στιγμή που λίγους μήνες πριν είχε αναφέρει πάλι αντίστοιχο περιστατικό πάλι με θύμα το αυτοκίνητό του. Οποιοσδήποτε να ήταν στη θέση του από τη στιγμή που βλέπεις τέτοια ζώα και να επαναλαμβάνουν την ίδια ηλίθια ενέργεια ξανά και ξανά και να σου απάντανε και ειρωνικά από πάνω, είναι φυσικό να εξοργιστείς!
Μην κοιτάς τώρα που το συζητάμε ήσυχα και ωραία. Τη στιγμή που είσαι εκνευρισμένος-θυμωμένος μπορεί να πεις και 2 κουβέντες παραπάνω, αλλά δεν σημαίνει ότι θα σκοτώσεις τον άλλον. Είναι ο θυμός της στιγμής που σε κάνει να αντιδράς έτσι. Εσένα δεν σου έχει τύχει ποτέ να εκνευριστείς πολύ σε αυτοκινητιστικό θέμα ή κάτι που να αφορά το αυτοκίνητό σου? Η αντίδρασή σου είναι πάντα ήπια? Δεν έχεις βγει ποτέ εκτός εαυτού και να πεις μια κουβέντα παραπάνω?
Δεν είναι καθόλου ήπιες οι αντιδράσεις μου, είμαι εξαιρετικά επιθετικός φραστικά και βίαιος θα γίνω μόνο αν με ακουμπήσεις ή πας να με ακουμπήσεις...
Όμως α) τώρα γράφουμε σε πλήρη ηρεμία και β) η απόσταση του γίνομαι εκτός εαυτού με το κάτωθι είναι μεγάλη...Αν ξανακουμπήσει αυτοκίνητο με το ρημάδι του, θα τον θάψω
Αυτή η δήλωση για μια ζημιά λαμαρίνας και πλαστικών σε μια ήρεμη κουβέντα και όχι στο δρόμο είναι too much για μένα...Ο Krus δλ μας είπε ότι θα τον δείρει αν τον τσακώσει να γδέρνει άλλο αμάξι στο παρκάρισμα ...Αν αυτό γίνει και πράξη με τη μορφή βίας για 500, 1000, 3000 ευρώ τότε πλέον μιλάμε για τον τιμωρό των δρόμων : εξ ' ου και η σύγκριση με το Wagner και kacey που ρέπουν προς το είδος 'επιβολή της τάξης και δικαιοσύνης όπου ΕΜΕΙΣ κρίνουμε ότι απαιτείται και με τα μέσα που ΕΜΕΙΣ θέλουμε'
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Φυσικά και είναι μόνο κουβέντα γιατί αν δεν ήταν τον άλλο θα τον μάζευαν. Αλλά δικηγόροι, πιάνονται από κάτι που είπες και αρχίζουνΈτσι είναι όπως τα λες, το κάνω συχνά και γι αυτό συγκρατήθηκα στα πρώτα posts...Όταν όμως είδα την ερώτηση του Krus,'Είμαι παράλογος?' αφού μας είπε 2 φορές ότι θα τον θάψει, δεν κρατήθηκα
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Όμως α) τώρα γράφουμε σε πλήρη ηρεμία και β) η απόσταση του γίνομαι εκτός εαυτού με το κάτωθι είναι μεγάλη...Όχι, τώρα δεν γράφουμε σε πλήρη ηρεμία διότι καθώς ανακαλείς το γεγονός (και τη γαϊδουριά του άλλου) εκνευρίζεσαι. Ακόμα, η αντίδραση την ώρα του συμβάντος ήταν εντελώς ήπια πράγμα που αποδεικνύει ότι το 'θα τον θάψω' είναι καθαρά κουβεντούλα χωρίς καμία σχέση με τη πραγματικότητα.
Πάντως καλά κάνεις και επισημαίνεις τέτοιες 'λεπτομέρειες' γιατί πολλές φορές καταλήγουν να είναι σημαντικές. Εγώ προσέχω τα πάντα που λέω, λες και γράφονται σε μαγνητόφωνο.
-
Τρόπος του λέγειν koutsan, τρόπος του λέγειν....
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Οι ασκοί του Αιόλου άνοιξαν …
Κινείτε κάποιος στην αριστερή λωρίδα π.χ στην Α.Ο.
Σε κάποιες περιπτώσεις είναι νόμιμος, όταν έχει κίνηση ή όταν προσπερνάει.
Το όχημα που κάποια στιγμή τον πλησιάζει κολλάει πίσω του σε απόσταση αναπνοής, αναβοσβήνει φώτα και κορνάρει ή έχει μόνιμα το αριστερό φλας αναμένω, για να πάει δεξιά, ποιο άρθρο του κώδικα του δίνει αυτό το δικαίωμα ?Δεν εξετάζουμε αν το όχημα βρίσκεται νόμιμα ή όχι στην αριστερή αλλά το όχημα που τον πλησίασε έχει ήδη κάνει δυο παραβάσεις, παραβίασε την απόσταση ασφαλείας και κάνει άσκοπη χρήση φωτεινών και ηχητικών πρoειδoπoιήσεων.
Ο ασκός ήταν ένας.
Για τα υπόλοιπα που γράφεις.
Αυτός που κινείται αριστερά και προσπερνά, άρα μόλις τελειώσει τη προσπέραση θα πάει δεξιά για να μην εμποδίζει όποιον ακολουθεί, ξεχωρίζει από μακρυά από αυτόν που κατασκηνώνει στην αριστερή λωρίδα και θεωρεί πως το υπουργείο μεταφορών τον έβαλε εκεί για να υποχρεώνει τους άλλου να τηρήσουν το όριο ταχύτητος.
Αν λοιπόν παραμένει εκεί αριστερά ενώ αυτός που τον ακολουθεί κινείται σαφώς ταχύτερα και δε βλέπει ( ; ) το σινιάλο από απόσταση που του κάνει, τότε καλά κάνει ο οδηγός που ακολουθεί και τον πλησιάζει πιο κοντά μπας και τον δει και φιλοτιμηθεί να κάνει πιο δεξιά.Με το να δημιουργεί εκνευρισμό σε όσους τον ακολουθούν πιασμένος από τη φράση, 'πάω με το όριο άρα οι άλλοι να περιμένουν', μάλλον είναι πολύ πιο επικίνδυνος από αυτόν που υπερβαίνει το όριο.
Εκνευρισμό δημιουργούν και οι γρήγοροι της αριστερής λωρίδας όπου θέλουν όλα τα προπορευόμενα οχήματα να κάνουν δεξιά για να περάσουν με τη αντίστοιχη φράση 'είμαι γρήγορος άρα τους προσπερνάω όλους ή να κάνουν στη άκρη για να περάσω'.
Και οι γρήγοροι ξεχωρίζουν και κατασκηνώνουν στην αριστερή λωρίδα με το σκεπτικό ότι βρίσκονται σε συνεχομένη προσπέραση ή θεωρούν ότι τους έβαλε το υπουργείο μεταφορών για να υποχρεώσουν τους υπόλοιπους να εγκαταλείψουν την αριστερή λωρίδα.
Επικίνδυνος είναι αυτός όπου η συμπεριφορά του εγκυμονεί κινδύνους για τους υπόλοιπους. -
αν η δεξια λωριδα ειναι αδεια και αυτος επιλεγει να καθεται αριστερα και να εμποδιζει καποιον που κινειται πιο γρηγορα και να τον αναγκαζει σε σφηνες,αδιαφορω για το τι του προκαλειται.
ή κομπλεξικος ειναι ή δεν κοιταει καθρεφτες ή η λοβοτομη του πετυχε!
προτιμω καποιον που κινειται με πιο πολλα χλμ/ω απο καποιον που δεν ξερει ποια ειναι η θεση του στο δρομο.εξισου ζωα ειναι και αυτοι που παιζουν φωτα και πιεζουν οταν δεν υοαρχει κενο δεξια
-
koutsan μια υπόθεση με ένα μεγαλοδικηγόρο Κούγια και έναν που είχε δείρει στο Κολωνάκι τη θυμάσαι? νομίζω οτι είχε επικαλεστεί κάτι, οτι είχε νόμιμο δικαίωμα να τον δείρει. Έμαθες/μάθαμε τι έγινε τελικά? ποιο δικαίωμα είχε επικαλεστεί?
Πάντως εγώ έτσι και ήμουν στη θέση του Krus θα είχα βγει έξω και θα είχαμε πλακωθεί. Το λέω τώρα νηφάλιος, όχι γιατί θα το ήθελα αλλά γιατί ξέρω απο εμπειρία οτι σε κάτι τέτοιες στιγμές χάνω εντελώς την αυτοκυριαρχία μου.
Βέβαια μετά θα ζητήσω συγχώρεση απο τον καλό θεούλη -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
koutsan μια υπόθεση με ένα μεγαλοδικηγόρο Κούγια και έναν που είχε δείρει στο Κολωνάκι τη θυμάσαι? νομίζω οτι είχε επικαλεστεί κάτι, οτι είχε νόμιμο δικαίωμα να τον δείρει. Έμαθες/μάθαμε τι έγινε τελικά? ποιο δικαίωμα είχε επικαλεστεί?Εν βρασμώ ψυχής.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
koutsan μια υπόθεση με ένα μεγαλοδικηγόρο Κούγια και έναν που είχε δείρει στο Κολωνάκι τη θυμάσαι? νομίζω οτι είχε επικαλεστεί κάτι, οτι είχε νόμιμο δικαίωμα να τον δείρει. Έμαθες/μάθαμε τι έγινε τελικά? ποιο δικαίωμα είχε επικαλεστεί?
Εν βρασμώ ψυχής.
νομίζω αυτό είναι ελαφρυντικό, ενώ αυτός κάτι είχε επικαλεστεί για να βγει αθώος.
Δεν ξέρω βέβαια και πολλά απο νομικά και ελπίζω να μην χρειαστεί να μάθω -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
koutsan μια υπόθεση με ένα μεγαλοδικηγόρο Κούγια και έναν που είχε δείρει στο Κολωνάκι τη θυμάσαι? νομίζω οτι είχε επικαλεστεί κάτι, οτι είχε νόμιμο δικαίωμα να τον δείρει. Έμαθες/μάθαμε τι έγινε τελικά? ποιο δικαίωμα είχε επικαλεστεί?Πάντως εγώ έτσι και ήμουν στη θέση του Krus θα είχα βγει έξω και θα είχαμε πλακωθεί. Το λέω τώρα νηφάλιος, όχι γιατί θα το ήθελα αλλά γιατί ξέρω απο εμπειρία οτι σε κάτι τέτοιες στιγμές χάνω εντελώς την αυτοκυριαρχία μου.
Βέβαια μετά θα ζητήσω συγχώρεση απο τον καλό θεούληΤη θυμάμαι (με το Βαλιανάτο δε λες?) αλλά δεν νομίζω να είχε επικαλεστεί κάτι τέτοιο...Είναι πολύ αστείο...Δεν υπάρχουν αυτά παιδιά 'νόμιμο δικαίωμα να δείρεις'...Υπάρχει η άμυνα, η κατάσταση ανάγκης πχ ως λόγοι άρσης του άδικου χαρακτήρα της πράξης...Υπάρχει και η αυτοδικία στο αστικό δίκαιο αν πχ χρειάζεται να απωθήσεις κάποιον ο οποίος έχει 'καταλάβει' κάτι που είναι στην κυριότητά σου και αυτό μόνο όταν 'η βοήθεια της αρχής δεν μπορεί να φτάσει έγκαιρα και υπάρχει κίνδυνος από την αναβολή αυτή για την αξίωσή σου...'
Ξύλο τώρα για προφυλαχτήρες πρέπει ο άλλος να έχει πάρει ρόπαλο του baseball και να σπάει το σύμπαν για να βιαιοπραγήσω (όπου εδώ πλέον είμαστε στην 'άμυνα')...Σιγά μην πλακωθώ για 500 και 1000 ευρώ...
-
Δε νομιζω οτι ειχε λογο να δειρει ο Κουγιας.Τι εγινε δε μαθαμε ουτε και θα μαθουμε,μαλλον για ευνοητους λογους.Ουτε αμυνα ουτε σωματικη βλαβη απο δικαιολογημενη αγανακτηση ,πρεπει να τον εχει προκαλεσει εκεινη τη στιγμη.Ο τυπος κανει ο,τι ειναι δυνατον για να βρισκεται παντα στην επικαιροτητα.
-
Ο χρήστης IOANNISTSA έγραψε:
Εκνευρισμό δημιουργούν και οι γρήγοροι της αριστερής λωρίδας όπου θέλουν όλα τα προπορευόμενα οχήματα να κάνουν δεξιά για να περάσουν με τη αντίστοιχη φράση 'είμαι γρήγορος άρα τους προσπερνάω όλους ή να κάνουν στη άκρη για να περάσω'.
Και οι γρήγοροι ξεχωρίζουν και κατασκηνώνουν στην αριστερή λωρίδα με το σκεπτικό ότι βρίσκονται σε συνεχομένη προσπέραση ή θεωρούν ότι τους έβαλε το υπουργείο μεταφορών για να υποχρεώσουν τους υπόλοιπους να εγκαταλείψουν την αριστερή λωρίδα.
Επικίνδυνος είναι αυτός όπου η συμπεριφορά του εγκυμονεί κινδύνους για τους υπόλοιπους.Αφού καταλαβαίνεις τι θέλω να πω γιατί επιμένεις.
-
Επικίνδυνος είναι αυτός όπου η συμπεριφορά του εγκυμονεί κινδύνους για τους υπόλοιπους.Η αυθόρμητη αυτή δήλωση εξηγεί το μυστήριο γιατί μερικοί συμπολίτες μας δεν αλλάζουν λωρίδα προς τα δεξιά για να τους προσπεράσει ένα όχημα που πηγαίνει λίγο ή πολύ πιο γρήγορα από αυτούς.
Γιατί νομίζουν ότι ο κακόμοιρος που θέλει να προσπεράσει 'το παίζει γρήγορος' και θεωρούν υποταγή ή υποτέλεια την αλλαγή λωρίδας.
Θεέ και κύριε, ο κομπλεξικός Ελληνάρας σε όλο του το μεγαλείο! Αυτό πρέπει να διδάσκεται στις σχολές οδηγών!!!
-
Η αυθόρμητη αυτή δήλωση εξηγεί το μυστήριο γιατί μερικοί συμπολίτες μας δεν αλλάζουν λωρίδα προς τα δεξιά για να τους προσπεράσει ένα όχημα που πηγαίνει λίγο ή πολύ πιο γρήγορα από αυτούς.
Γιατί νομίζουν ότι ο κακόμοιρος που θέλει να προσπεράσει 'το παίζει γρήγορος' και θεωρούν υποταγή ή υποτέλεια την αλλαγή λωρίδας.
Θεέ και κύριε, ο κομπλεξικός Ελληνάρας σε όλο του το μεγαλείο! Αυτό πρέπει να διδάσκεται στις σχολές οδηγών!!![/quote]
Διαφωνω καθετα,οριζοντια ,πλαγιως με την αποψη σου
-
Ως προς την κίνηση στη δεξιά λωρίδα προσπαθώ να είμαι τόσο νομοταγής που μερικές φορές κινούμενος π.χ. στη Λ. Μαραθώνος βρίσκομαι σε τόσο συνεχείς εναλλαγές λωρίδας, που η κατάσταση φτάνει σε σημείο γελοιότητας.
Όταν συναντήσω π.χ. κάποιον στην αριστερή λωρίδα ανοίγω φλας, περιμένω λίγο, και αν δεν κάνει κίνηση παίζω φώτα, οπότε και 9/10 περιπτώσεις κάνουν δεξιά. Προσπερνάω και μετά κάνω πάλι δεξιά, ακόμα και αν βλέπω ότι σε 100 μέτρα θα πρέπει να ξανακάνω αριστερά. Αντίστοιχα και στην Εθνική.
Υπάρχουν φορές όμως που προσπερνώντας θα βρεθεί κάποιος πιο γρήγορος που θα έρθει και θα κολλήσει πίσω μου, ενώ ούτε ήμουν κολλημένος χωρίς λόγο στην αριστερή λωρίδα, ούτε προσπέρναγα με ρυθμό χελώνας. Ε τότε απλά τα παίρνω στο κρανίο Πόσο ζώο μπορεί να είναι κάποιος που ενώ σε βλέπει να ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ σου αναβοσβήνει συνεχώς τα φώτα και σου κολλάει στο μισό μέτρο απαιτώντας να εξαφανιστείς από το δρόμο του; Μπορεί να γίνομαι και γω ζώο σ' εκείνες τις περιπτώσεις, αλλά ναι του δείχνω πόσο ζώο είναι ψιλοφρενάροντας μπροστά του. -
Σημερα το πρωι πηγα προς Σουνιο, στον ναο
Επρεπε να ειχα καμερα μαζι μου, αν αρχισω να γραφω τι ειδα, θα θελω ενα server
To πιο φοβερο, σε μια ευθεια, μετα την Π.Φωκαια, στο ρευμα προς το Σουνιο
Ενω ημασταν και πηγαιναμε κανονικα και ησυχα στην λωριδα μας, απο την αλλη ερχεται αυτοκινητο, κανονικα και αυτο(οπως λανθασμενα νομιζαμε)
Ξαφνικα και χωρις κανεναν απολυτως λογο, το αμαξι εκανε ελιγμο, μπηκε το μισο μες την λωριδα μας, και λιγο πριν τρακαρουμε ξαναμπηκε στην λωριδα του
Οχι δεν ηθελε να αποφυγει τιποτα, ουτε καποιο αλλο αμαξι, ουτε καποια λακουβα
Απλα θα επιανε κατι αλλο εκεινη την ωρα
Το κινητο, το κασετοφωνο, το πουλι του.......δεν ξερω, παντως οχι το τιμονι
Κατα τυχη δεν βαρεσαμε μετωπικηΜπορει να τα λεω ηρεμα τωρα, αλλα εκεινη την στιγμη για λιγο δεν τραβηξα 180 μοιρες χειροφρενο, και δεν τον εσφαξα μες τον ναο του Ποσειδωνα
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Αν ξανακουμπήσει αυτοκίνητο με το ρημάδι του, θα τον θάψω
Αυτή η δήλωση για μια ζημιά λαμαρίνας και πλαστικών σε μια ήρεμη κουβέντα και όχι στο δρόμο είναι too much για μένα...Ο Krus δλ μας είπε ότι θα τον δείρει αν τον τσακώσει να γδέρνει άλλο αμάξι στο παρκάρισμα ...Αν αυτό γίνει και πράξη με τη μορφή βίας για 500, 1000, 3000 ευρώ τότε πλέον μιλάμε για τον τιμωρό των δρόμων : εξ ' ου και η σύγκριση με το Wagner και kacey που ρέπουν προς το είδος 'επιβολή της τάξης και δικαιοσύνης όπου ΕΜΕΙΣ κρίνουμε ότι απαιτείται και με τα μέσα που ΕΜΕΙΣ θέλουμε'
Ξέρεις τι γίνεται; Ο τύπος αποδεδειγμένα παρκάρει αποκλειστικά με το αυτί. Δεν είναι ότι ακούμπησε τυχαία ένα αυτοκίνητο και τέλος. Που και πάλι, μια συγνώμη θα την όφειλε ακόμα και έτσι. Ο άνθρωπος αυτός ακουμπάει συστηματικά τα εμπρός και πίσω αυτοκίνητα για να παρκάρει, πάει και τελείωσε. Δεν ξέρει άλλο τρόπο. Επιπλέον, μιλάμε για ένα τρακαρισμένο, ασυντήρητο ρημάδι του κερατά, με λάστιχα τουλάχιστον 10 ετών. Αυτός θα βγει και θα οδηγήσει στον ίδιο δρόμο με μένα, με σένα, με τα παιδιά σου και με τη γυναίκα σου. Ε, στα μάτια μου δεν είναι άξιος να οδηγεί. Στα δικά σου;
Το 'θα τον θάψω', προφανώς ειπώθηκε χάριν υπερβολής αλλά, με κάθε ειλικρίνεια, την επόμενη φορά που θα βγάλει γλώσσα αντί να ζητήσει συγνώμη (γιατί του την έχω στημένη και δεν το παίρνω πίσω αυτό) δεν ξέρω αν θα κρατηθώ. Και παρότι θα το μετανιώσω, όπως και κάθε φορά που έχω πλακωθεί στη ζωή μου (δεν είναι πολλές), ίσως βγει και ένα καλό αν τις φάει: ίσως το ξανασκεφτεί πριν βάλει μπρος να οδηγήσει άλλη φορά.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Υπάρχουν φορές όμως που προσπερνώντας θα βρεθεί κάποιος πιο γρήγορος που θα έρθει και θα κολλήσει πίσω μου, ενώ ούτε ήμουν κολλημένος χωρίς λόγο στην αριστερή λωρίδα, ούτε προσπέρναγα με ρυθμό χελώνας. Ε τότε απλά τα παίρνω στο κρανίο Πόσο ζώο μπορεί να είναι κάποιος που ενώ σε βλέπει να ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ σου αναβοσβήνει συνεχώς τα φώτα και σου κολλάει στο μισό μέτρο απαιτώντας να εξαφανιστείς από το δρόμο του; Μπορεί να γίνομαι και γω ζώο σ' εκείνες τις περιπτώσεις, αλλά ναι του δείχνω πόσο ζώο είναι ψιλοφρενάροντας μπροστά του.
Μα καλα, τολμησες να του κλεισεις τον δρομο?
Ειχε ηδη ενεργοποιησει την διαδικασια WARP SPEED, και ηταν δυσκολο να κλεισει τις τουρμπινεςΑυτο εκτος απο γυφτια, ειναι και επικινδυνο
Ενα χτυπηματακι στο πλαι του αυτοκινητου(που ειναι μπροστα) αρκει για να το κανει να γυρισει σβουρες
Δεν ξερω αν εχετε δει, αλλα στην Αμερικη το εχουν τακτικη αυτο για να σταματαει αμαξια η αστυνομια
Μερικοι νομιζουν οτι οδηγανε τανκς και οτι δεν θα παθουν τιποτα -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αν ξανακουμπήσει αυτοκίνητο με το ρημάδι του, θα τον θάψω
Ξέρεις τι γίνεται; Ο τύπος αποδεδειγμένα παρκάρει αποκλειστικά με το αυτί. Δεν είναι ότι ακούμπησε τυχαία ένα αυτοκίνητο και τέλος. Που και πάλι, μια συγνώμη θα την όφειλε ακόμα και έτσι. Ο άνθρωπος αυτός ακουμπάει συστηματικά τα εμπρός και πίσω αυτοκίνητα για να παρκάρει, πάει και τελείωσε. Δεν ξέρει άλλο τρόπο. Επιπλέον, μιλάμε για ένα τρακαρισμένο, ασυντήρητο ρημάδι του κερατά, με λάστιχα τουλάχιστον 10 ετών. Αυτός θα βγει και θα οδηγήσει στον ίδιο δρόμο με μένα, με σένα, με τα παιδιά σου και με τη γυναίκα σου. Ε, στα μάτια μου δεν είναι άξιος να οδηγεί. Στα δικά σου;
Το 'θα τον θάψω', προφανώς ειπώθηκε χάριν υπερβολής αλλά, με κάθε ειλικρίνεια, την επόμενη φορά που θα βγάλει γλώσσα αντί να ζητήσει συγνώμη (γιατί του την έχω στημένη και δεν το παίρνω πίσω αυτό) δεν ξέρω αν θα κρατηθώ. Και παρότι θα το μετανιώσω, όπως και κάθε φορά που έχω πλακωθεί στη ζωή μου (δεν είναι πολλές), ίσως βγει και ένα καλό αν τις φάει: ίσως το ξανασκεφτεί πριν βάλει μπρος να οδηγήσει άλλη φορά.
Καποτε πιστευα οτι η εκφραση ''οταν ακουσεις ΜΠΑΜ σταματα'', την λενε για πλακα
Τελικα ποτε δεν σταματας να μαθαινεις στην ζωηΚοιτα, το να κατσεις να τσακωνεσαι, δεν εχει νοημα
Αν τον ξαναδεις να το κανει, κατεβαινεις το βραδυ κατω, του σκας και τα 4 λαστιχα, και τελειωνει εκει το θεμα -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
........ Πόσο ζώο μπορεί να είναι κάποιος που ενώ σε βλέπει να ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ σου αναβοσβήνει συνεχώς τα φώτα και σου κολλάει στο μισό μέτρο απαιτώντας να εξαφανιστείς από το δρόμο του;Πολύ μεγάλο. Ευτυχώς είναι σπανιότερο αυτό το είδος πανίδας συγκριτικά με αυτό που κινείται αργά και αριστερά.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]