-
Γαμώ το ...... του και το ..... που τον πέταγε τον ....... που σήμερα το απόγευμα κτύπησε το σταθμευμένο 107 εμπρός δεξιά και 'φυσικά' την έκανε.
Ένα καρ....λη να πετύχω να το κάνει αυτό και ας είναι και σε ξένο αυτοκίνητο, θα την πληρώσει για όλα.
Άι στο διάολο μουλόσποροι.Η ζημιά είναι από αυτές που το μάτι σου πηγαίνει συνεχώς εκεί αλλά δεν συμφέρει οικονομικά να την φτιάξεις σε φανοποιείο. Έγινε και Παρασκευή απόγευμα που είναι όλα κλειστά και δε μπορώ να βρω ή να φτιάξω λίγο χρώμα ώστε να καλύψω το γδάρσιμο και μια μέρα πριν την αναχώρηση για ολιγοήμερες διακοπές.
-
Οχι ρε γμτ
Κοιτα να χαρεισ τις διακοπουλες σου, ολα τα άλλα γινονται!
-
καταλαβαίνω και μένα μου χουν κατεβάσει προφυλακτήρα τι μαλάκες που ναι δε θα τους σκοτώσεις αν σου αφήσουν ένα μνμ τι φοβούνται μη πληρώσουν? να τους καεί ο εγκέφαλος πάνω στο ταξίδι τους πούστηδες
φρόντισε τουλ. ν'απολαύσεις τις διακοπές σου
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
να τους καεί ο εγκέφαλος πάνω στο ταξίδιΝα τους καεί ο εγκέφαλος όταν το αμάξι τους είναι στο κάτω-κάτω πάρκινγκ του καραβιού και να τους κατεβάσουν 5 νησιά αργότερα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
να τους καεί ο εγκέφαλος πάνω στο ταξίδι
Να τους καεί ο εγκέφαλος όταν το αμάξι τους είναι στο κάτω-κάτω πάρκινγκ του καραβιού και να τους κατεβάσουν 5 νησιά αργότερα.
Έχω μείνει από συμπλέκτη στην Ιταλία εκεί!
Έχουν κάτι πλακουτσωτά φορτηγά που μπαίνουν μέσα και σε βγάζουν τσακ μπαμ! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Να τους καεί ο εγκέφαλος όταν το αμάξι τους είναι στο κάτω-κάτω πάρκινγκ του καραβιού και να τους κατεβάσουν 5 νησιά αργότερα.
Έχουν κάτι πλακουτσωτά φορτηγά που μπαίνουν μέσα και σε βγάζουν τσακ μπαμ!Mercedes κ εμεινε;;;;
-
o ταξιτζης που τον πηρα απο το αεροδρομιο να με παει σπιτι μου. Μολις ακουσε παλληνη, εριξε μια παναγια. Στο τελος το ταξιμετρο εγραψε 7ε και ζητησε 13. Επειδη δεν ξερω του ζητησα να μου πει τι ειναι τα 13 και μου απαντησε 'Δεν εχεις ξαναμπει σε ταξι ρε?'
τεσπα παραδεχθηκε μια στρογγυλοποιηση 40 λεπτων προς τα πανω (παρτα αφου τα εχεις τοσο αναγκη κυρια ταριφα) και εφυγε βριζοντας...
ΗΛΙΘΙΟΣ.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
o ταξιτζης που τον πηρα απο το αεροδρομιο να με παει σπιτι μου. Μολις ακουσε παλληνη, εριξε μια παναγια. Στο τελος το ταξιμετρο εγραψε 7ε και ζητησε 13. Επειδη δεν ξερω του ζητησα να μου πει τι ειναι τα 13 και μου απαντησε 'Δεν εχεις ξαναμπει σε ταξι ρε?'τεσπα παραδεχθηκε μια στρογγυλοποιηση 40 λεπτων προς τα πανω (παρτα αφου τα εχεις τοσο αναγκη κυρια ταριφα) και εφυγε βριζοντας...
ΗΛΙΘΙΟΣ.
Επρεπε να πεις οτι δεν πληρωνεις τιποτα και να καλεσεις την αστυνομια
Αλητες ταριφες, αποβρασματα της κοινωνιαςΑλλα μην στεναχωριεστε, σε λιγους μηνες θα παρω εκδικηση για ολους μας
Το δικαστηριο πλησιαζει -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Έχουν κάτι πλακουτσωτά φορτηγά που μπαίνουν μέσα και σε βγάζουν τσακ μπαμ!Mercedes κ εμεινε;;;;
Όχι, Porsche...
-
o ταξιτζης που τον πηρα απο το αεροδρομιο να με παει σπιτι μου. Μολις ακουσε παλληνη, εριξε μια παναγια. Στο τελος το ταξιμετρο εγραψε 7ε και ζητησε 13. Επειδη δεν ξερω του ζητησα να μου πει τι ειναι τα 13 και μου απαντησε 'Δεν εχεις ξαναμπει σε ταξι ρε?'τεσπα παραδεχθηκε μια στρογγυλοποιηση 40 λεπτων προς τα πανω (παρτα αφου τα εχεις τοσο αναγκη κυρια ταριφα) και εφυγε βριζοντας...
ΗΛΙΘΙΟΣ.
Aκριβώς το ίδιο σκηνικό από αεροδρόμιο --> Κορωπί με ένα φίλο μου, διπλή ταρίφα. Έγραψε 11 (νομίζω), ζήτησε 20 και είχε ρίξει και την παναγία που λες εσύ. Όταν είδε ότι και οι δύο ήμασταν έτοιμοι να τον αρπάξουμε και να φάει της χρονιάς του, συμβιβάστηκε
Πόρισμα: ΠΟΤΕ ταξί, όταν γίνεται αλλιώς. ΠΟΤΕ όμως. Από αεροδρόμιο, παίρνεις κάποιο λεωφορείο Χ (δουλεύουν 24/24), σε αφήνει κεντρικά, παίρνεις από κει ταξί ή οτιδήποτε και πας σπίτι σου. Ειδικά οι ταρίφες των αεροδρομίων, λιμανιών, σταθμών κλπ, είναι εγκληματίες με τη βούλα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
o ταξιτζης που τον πηρα απο το αεροδρομιο να με παει σπιτι μου. Μολις ακουσε παλληνη, εριξε μια παναγια. Στο τελος το ταξιμετρο εγραψε 7ε και ζητησε 13. Επειδη δεν ξερω του ζητησα να μου πει τι ειναι τα 13 και μου απαντησε 'Δεν εχεις ξαναμπει σε ταξι ρε?'
τεσπα παραδεχθηκε μια στρογγυλοποιηση 40 λεπτων προς τα πανω (παρτα αφου τα εχεις τοσο αναγκη κυρια ταριφα) και εφυγε βριζοντας...
ΗΛΙΘΙΟΣ.
Aκριβώς το ίδιο σκηνικό από αεροδρόμιο --> Κορωπί με ένα φίλο μου, διπλή ταρίφα. Έγραψε 11 (νομίζω), ζήτησε 20 και είχε ρίξει και την παναγία που λες εσύ. Όταν είδε ότι και οι δύο ήμασταν έτοιμοι να τον αρπάξουμε και να φάει της χρονιάς του, συμβιβάστηκε
Πόρισμα: ΠΟΤΕ ταξί, όταν γίνεται αλλιώς. ΠΟΤΕ όμως. Από αεροδρόμιο, παίρνεις κάποιο λεωφορείο Χ (δουλεύουν 24/24), σε αφήνει κεντρικά, παίρνεις από κει ταξί ή οτιδήποτε και πας σπίτι σου. Ειδικά οι ταρίφες των αεροδρομίων, λιμανιών, σταθμών κλπ, είναι εγκληματίες με τη βούλα.
Σπυρο αν επαιρνα προαστιακο και κατεβαινα παλληνη 11.00 το βραδυ δυσκολα θα εβρισκα ταξι να με παει σπιτι που ειναι στην ακρη της πολης. Και στην τελική εφτασα κουρασμενος απο το ταξιδι μου, εχω καιρο να ερθω σπιτι μου και ηθελα να παρω ταξι να παω ατσαλακωτος. Ο ηλιθιος μου χαλασε τη διαθεση και μου εκανε και ειρωνειες 'ποσο κάνει 7 και 6 ε;;' . Μαλλον επρεπε να τον ειχα βρισει και εγω αλλα ειμουν τοσο χαρουμενος που θα εμπαινα σπιτι μου μετα απο τοσο καιρο που ειπα δεν παει να γαμηθει ο ηλιθιος...
-
Και στην τελική εφτασα κουρασμενος απο το ταξιδι μου, εχω καιρο να ερθω σπιτι μου και ηθελα να παρω ταξι να παω ατσαλακωτος.Αυτο ειναι που εκμεταλευονται τα καθικια!
Δεν υπαρχει θρησκεια, δεν υπαρχει πατριδα
Οι ταριφες ειναι ΙΔΙΟΙ σε ΟΛΟΝ τον κοσμο -
Κανεις λάθος. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με κανένα ταξί σε καμία σκανδιναβική χώρα. Ιταλία, Πορτογαλία, Ισπανία (εκεί να δεις) και φυσικά Ελλαδιστάν ήταν δράμα...
Α! και η Αιγυπτος, που όσες φορες επαιρνα ταξι ηταν και ο πατέρας μέσα που ηξερε τη γλώσσα και τα μέρη και δεν μπορούσε να μας κοροιδέψει ο τάριφ.
-
Aκριβώς το ίδιο σκηνικό από αεροδρόμιο --> Κορωπί με ένα φίλο μου, διπλή ταρίφα.
Έγραψε 11 (νομίζω), ζήτησε 20 και είχε ρίξει και την παναγία που λες εσύ.
Όταν είδε ότι και οι δύο ήμασταν έτοιμοι να τον αρπάξουμε και να φάει της χρονιάς του,
συμβιβάστηκεΔεν το ξέρετε το κόλπο πουλάκια μου (ισχύει για λίγους τυχερούς) ?
Παλιά έπαιρνα συχνά ταξί από το αεροδρόμιο για την δουλειά.
Έδινα στο ταξί προορισμό ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
O ταρίφας πήγαινε από την σωστότερη διαδρομή, χωρίς γκρίνιες (καντήλια από μέσα του
μόνο) και με άφηνε εκεί. Μετά εγώ περπατούσα κανένα πεντάλεπτο μέχρι την δουλειά.Πρέπει φυσικά να σας πώ ότι μοιάζω και λίγο μπάτσος (είναι κληρονομικό, ο πατέρας
μου ήταν μπάτσος μια 20ετία πρίν)ΑΝ είστε τυχεροί και έχετε αστυνομικό τμήμα κοντά ΠΑΝΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ
ΑΣΤ. ΤΜΗΜΑ σαν προορισμό και περπατήστε και λίγο. Χέζονται ΠΑΝΩ τους.edit: Να ξέρετε ακριβώς πώς τον χαρακτηρισμό του τμήματος
(πχ ΙΑ αστ. τμήμα, ή πχ υποδιεύθυνση ΧΥΖΚΛΜ), και ακόμα
καλύτερα το όνομα του δρόμου και του αστ. διευθυντή. Με το
τελευταίο μπορείτε να κάνετε χοντρές πλάκες στη διαδρομή.
Μιλάμε για candid camera καταστάσεις. -
Πρέπει φυσικά να σας πώ ότι μοιάζω και λίγο μπάτσος (είναι κληρονομικό, ο πατέρας
μου ήταν μπάτσος μια 20ετία πρίν)Yπαρχει αστυνομικο γονιδιο?
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Και στην τελική εφτασα κουρασμενος απο το ταξιδι μου, εχω καιρο να ερθω σπιτι μου και ηθελα να παρω ταξι να παω ατσαλακωτος.
Αυτο ειναι που εκμεταλευονται τα καθικια!
Δεν υπαρχει θρησκεια, δεν υπαρχει πατριδα
Οι ταριφες ειναι ΙΔΙΟΙ σε ΟΛΟΝ τον κοσμοΌχι, δεν είναι. Ακόμα και στην 'μαφιόζα' Ιταλία, με το γάντι θα σου φερθούν, τουλάχιστον όσοι έχω πετύχει εγώ ήταν κύριοι. Ανοίγουν πόρτα, φορτώνουν, μιλάνε ευγενικά, κόβουν απόδειξη, σε πάνε εκεί που θέλεις. Το ελληνικό χάλι δεν το έχω συναντήσει πουθενά. Μη μιλήσουμε για Ιαπωνία ή Γερμανία, θα κλαίμε όλοι μαζί.
Και εδώ βεβαίως, δεν είναι όλοι ίδιοι. Οι των αεροδρομίων/λιμανιών/σταθμών είναι ΟΛΟΙ καθίκια. Στους υπόλοιπους που δουλεύουν αλλού, μπορεί να πετύχεις και κανέναν σωστό.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πρέπει φυσικά να σας πώ ότι μοιάζω και λίγο μπάτσος (είναι κληρονομικό, ο πατέρας
μου ήταν μπάτσος μια 20ετία πρίν)Yπαρχει αστυνομικο γονιδιο?
Παλιά υπήρχε, τώρα εκφυλίστηκε
-
ΗΛΙΘΙΟΣ.
Σπυρο αν επαιρνα προαστιακο και κατεβαινα παλληνη 11.00 το βραδυ δυσκολα θα εβρισκα ταξι να με παει σπιτι που ειναι στην ακρη της πολης. Και στην τελική εφτασα κουρασμενος απο το ταξιδι μου, εχω καιρο να ερθω σπιτι μου και ηθελα να παρω ταξι να παω ατσαλακωτος. Ο ηλιθιος μου χαλασε τη διαθεση και μου εκανε και ειρωνειες 'ποσο κάνει 7 και 6 ε;;' . Μαλλον επρεπε να τον ειχα βρισει και εγω αλλα ειμουν τοσο χαρουμενος που θα εμπαινα σπιτι μου μετα απο τοσο καιρο που ειπα δεν παει να γαμηθει ο ηλιθιος...
Για να μην αρπαχτώ και εγώ καμιά μέρα αδίκως, τα +6 τί ήταν? Αττική οδός, αποσκευές και το οτι το πήρες από το αεροδρόμιο?
-
3 ευρώ το αεροδρόμιο και τα άλλα 3 μου είπε αλλά δε θυμάμαι γιατί είχα συγχυστεί. Αποσκευές είχα μόνο το λάπτοπ σε backpack και μια μικρή βαλίτσα -αυτή που μπορείς να παίρνεις στην καμπίνα του αεροσκάφους και να θεωρείται χειραποσκευή.
-
3 ευρώ το αεροδρόμιο και τα άλλα 3 μου είπε αλλά δε θυμάμαι γιατί είχα συγχυστεί. Αποσκευές είχα μόνο το λάπτοπ σε backpack και μια μικρή βαλίτσα -αυτή που μπορείς να παίρνεις στην καμπίνα του αεροσκάφους και να θεωρείται χειραποσκευή.Έπρεπε τουλάχιστον να συγκρατούσες τον αριθμό κυκλοφορίας του να έκανες καταγγελία έστω εκ των υστέρων. Τους κυνηγάνε λόγω τουριστικής περιόδου.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]