-
Πιστεύω ο Schumacher, διότι η κλάση του και η εμπειρία του τον κάνουν καλύτερο υποψήφιο για αντοχή 'στα ζόρια' απ΄ ό,τι οι Montoya και Raikkonen. Επιπλέον, ακόμα και αν δεν κερδίσει σε κανέναν άλλο αγώνα (απίθανο αλλά όχι αδύνατο), είναι ο καλύτερος υποψήφιος για σταθερές 2ες θέσεις...
(Παρακαλώ να μη συμμετάσχω σε οποιαδήποτε κλήρωση)
-
Kimi, παρότι δεν έχει το καλύτερο αυτοκίνητο. Είναι τρομερά γρήγορος, οδηγάει σαν τον Prost παρά το νεαρό της ηλικίας του.
-
Αν και ειμαι φανατικος υποστηρικτης του νεαρου Φινλανδου,ψηφισα με βαρια καρδια Michael διοτι στο τελος θα μιλησει η εμπειρια
-
** Michael Schumacher **...γιατι μου φαινεται οτι το πρωταθλημα ειχε κριθει πριν απο τον πρωτο αγωνα...
-
Μιχαλακη εισαι τρέλλα.... Και για όσους δεν καταλαβαν MS!!
-
ο ΜΣ οχι γιατι μου αρεσει ( ) η γιατι το μονοθεσιο και τα λαστιχα ειναι καλα, αλλα γιατι ο Μοντογια δεν γεμιζει ακομα το ματι για σταθερη αποδοση...
-
Πρωταθλητής θα είναι ο Μιχαλάκης άνετα...
Ευτυχώς που δεν μιλάμε για πρωτάθλημα κατασκευαστών. Εκεί τα προγνωστικά είναι πραγματικά δύσκολα... Φεράρι 60% - Γουίλιαμς 40%
-
Σούμι,
Εμπειρία, κλάση, μυαλό και καλό μονοθέσιο...
-
Ψηφίζω Kimi γιατί είναι και γ@μώ τα παιδιά, οδηγεί ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ (όταν του το επιτρέπουν οι συνθήκες ή οι υπόλοιποι πιλότοι), βρίσκεται εκεί που βρίσκεται με ένα απλώς 'ανταγωνιστικό' μονοθέσιο και με 3 εγκαταλείψεις, εκ των οποίων μόνο στη μία θα μπορούσα να του δώσω κάποια ευθύνη [Ισπανία] και επειδή παρά την ηλικία του έχει σοβαρότητα και ΚΟΤΣΙΑ!!! Επίσης, έχει και ένα πολύ ωραίο γκομενάκι, αν και δεν πιστεύω ότι αυτό έχει και πολλή σχέση με το θέμα μας τώρα.
Και τώρα σχόλια, για να ανάψω τα αίματα κάποιων...
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
**Michael Schumacher **...γιατι μου φαινεται οτι το πρωταθλημα ειχε κριθει πριν απο τον πρωτο αγωνα...Θυμίστε μου σας παρακαλώ τι γινόταν πριν τον πρώτο αγώνα που θα έκρινε όλο το πρωτάθλημα, γιατί δεν πολυθυμάμαι... Κάτι τριγυρίζει στο μυαλό μου για έναν ντεφορμέ Schumacher, κάτι στον πρώτο αγώνα μία 'μικρή' Βρετανική ΟΜΑΔΑ έκανε 1-3, κάτι τέτοια θυμάμαι αλλά τα έχω κάπως συγκεχυμένα και μπερδεύομαι...
Ακούς εκεί πριν απ' τον πρώτο αγώνα... Εεε, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;;;
Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στην Ιαπωνία με το πέσιμο της καρό σημαίας.
Ψήφισα MS διότι δεν μπορώ να ψηφίσω ο 'πιο τυχερός'.Καλά τώρα, ο Τάκης τι θα ψήφιζε; ήχος μονοθεσίου-ξερογκαζιά... Schumacher (για όποιον δεν το κατάλαβε, είναι περιγραφή του ηχητικού σήματος της εκπομπής...)
Δυστυχώς δεν βρήκα άλλα να σχολιάσω εδώ... Όμως θα κάνω ένα μικρόοοοο σχόλιο για την ψηφοφορία στο F1 Live... Υπάρχουν άτομα που πιστεύουν ότι ο DC θα πάρει πρωτάθλημα;;; ----- Έλα Αλέκο, ποιος είπες θα πάρει το πρωτάθλημα φέτος; ΠΟΙΟΟΟΟΟΟΣ;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
Χωρίς πρόθεση παρεξήγησης με κανέναν. Τα μηνύματα τα σχολίασα απλώς για να διασκεδάσουμε λίγο, δεν θέλω να παρεξηγηθώ με κανέναν!
-
Σούμι. Παιδιά μαζί με την ψήφο μου επιτρέψτε μου να πω ότι μου έχει κάνει εντύπωση η εμπάθεια που είναι εμφανέστατη από ορισμένους, απέναντι στην Ferrari και τον Σουμάχερ. ΟΚ τον Σουμάχερ δεν τον συμπαθώ ιδιαίτερα ωστόσο οφείλω να παραδεχθώ ότι όταν η Ferrari δεν είχε το καλύτερο μονοθέσιο αυτός ήταν που της έδινε βαθμούς και νίκες. Σε ότι αφορά την Ferrari μάλλον φαίνεται να ισχύει αυτό που λένε ότι ένα τόσο θρυλικό όνομα έχει φανατικούς εχθρούς και θαυμαστές.
-
MS, λόγω εμπειρίας
-
Ο χρήστης Νίκος Καρνής έγραψε:
Kimi, παρότι δεν έχει το καλύτερο αυτοκίνητο. Είναι τρομερά γρήγορος, οδηγάει σαν τον Prost παρά το νεαρό της ηλικίας του.Αυτό τώρα είναι καλό ή κακό άραγε;
-
Δυστυχώς δεν βρήκα άλλα να σχολιάσω εδώ... Όμως θα κάνω ένα μικρόοοοο σχόλιο για την ψηφοφορία στο F1 Live... Υπάρχουν άτομα που πιστεύουν ότι ο DC θα πάρει πρωτάθλημα;;; ----- Έλα Αλέκο, ποιος είπες θα πάρει το πρωτάθλημα φέτος; ΠΟΙΟΟΟΟΟΟΣ;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
Μαλλον ο ιδιος ο DC θα ψηφιζει τον εαυτο του
-
Νασο ειναι μια σκεψη και μονο που την υιοθετησα υστερα απο μια συζητηση με εναν ανθρωπο 'μεσα' στα πραγματα.Φετος γινονται μυστηρια πραγματα.Αλλα δεν ειναι το καταλληλο μερος εδω για να τα πουμε.Δεν εχει νοημα ετσι κι αλλιως.Ισως φαντασματα....
-
Schumacher Michael
Παει να σπασει ολα τα ρεκορ κ να παρει το 6ο.
-
Καταρχήν πιστεύω ότι η ψηφοφορία θα πρέπει να ολοκληρωθεί στις 21 Αυγούστου (πριν ξεκινήσει το Ουγγρικό GP) ώστε να είναι πιο δίκαιη. Διότι αλλίως κάποιος μπορεί κάλλιστα να περιμένει να γίνουν και οι επόμενοι δύο αγώνες και μετά να ψηφίσει με περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.
Στο κυρίως θέμα τώρα ψηφίζω Montoya:
Η Williams φαίνεται αυτή τη στιγμή πολύ μπροστά από τους αντιπάλους της, ιδιαίτερα σε πίστες με αργές στροφές. Θεωρητικά φαίνεται να ευννοείται σε Hangaroring, Intianapolis και Suzuka. Αν λοιπόν οι ελπίδες του Ralf για πρωτάθλημα τελιώσουν σύντομα (κάτι που είναι πολύ πιθανό δεδομένης και της ποινής του) ο Montoya μπορεί να εκμεταλευτεί την υπεροχή της Williams και να κερδίσει 4 βαθμούς στην καλύτερη για τον Schumacher περίπτωση (δηλαδή να κατακτήσει την τρίτη θέση) σε Intianapolis και Suzuka. Άρα οι 6 βαθμοί είναι πολύ λίγοι.
Όλα αυτά βέβαια με την εξαρχής ριψοκίνδυνη υπόθεση ότι η υπεροχή που είχε η Williams σε Magny-Cours και Hockenheim θα συνεχιστεί και στα παραπάνω τρία GP. -
Νασο ειναι μια σκεψη και μονο που την υιοθετησα υστερα απο μια συζητηση με εναν ανθρωπο 'μεσα' στα πραγματα.Φετος γινονται μυστηρια πραγματα.Αλλα δεν ειναι το καταλληλο μερος εδω για να τα πουμε.Δεν εχει νοημα ετσι κι αλλιως.Ισως φαντασματα....Και εγώ στο ίδιο κατέληξα,ύστερα απο πολύ σκέψη.
Βλέπετε η πεσμένη τηλεθέαση έπρεπε να ανέβει αλλιώς η F1 πήγενε για κλείσιμο.Όλοι πριν την έναρξη της Season γκρίνιαζαν και λέγανε άλλο ένα πρωτάθλημα για το Σουμάχερ.
Βγάλανε και την ιστορία με τα λάστιχα,τα οποία στους επόμενους αγώνες θα δουλέψουν ως δια μαγείας καταπληκτικά.
Αυτό βέβαια είναι μόνο μία υπόθεση αλλά πιστεύω οτι έτσι είναι η πραγματικότητα.Γι'αυτό άλλωστε είναι και τόσο χαμηλή η απόδοση του Σουμάχερ στο στοίχημα. -
** Michael Schumacher **...γιατι μου φαινεται οτι το πρωταθλημα ειχε κριθει πριν απο τον πρωτο αγωνα...??? ??? Δηλαδή εννοείς ότι το πρωτάθλημα είναι στημένο? Πως κατέληξες σε αυτό το συμπέρασμα?
-
Michael Schumacher
-
J.P.Montoya
ΑΝ και ειμαι ΜακΛαρεν πιστευω πως η Γουιλλιαμς εχει το δυνατοτερο πακετο και ο Μοντογια θα τα καταφερει...
Προβλέψτε τον Πρωταθλητή - Αποτελεσματα κληρωσης!