-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Πωωωωωωω τη φουτσησαμε τωρα....θα ερθει ο Λαππας και θα λέει οτι το τσιγαρο σκοτωνει τελικά!
Ο Λάππας διανύει περίοδο γκαντεμιάς (χάλασε και ο καθρέπτης του οδηγού -στο θεό σας ) και αυτό τον καιρό πληρώνει συνέχεια κερ@τιάτικ@, οπότε δεν έχει την όρεξη να ασχολείται με άλλα.
Πάντως, όντως σκοτώνει.
-
nasos
Κοιτα... μάλλον εχεις χάσει το βαθύτερο νόημα, πχ. ειμαι εγω στον δρόμο και οδηγώ, απο τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στο πλάι του δρόμου ξεπαρκάρει ένα, και με τα μούτρα του μου κλείνει την μισή λορίδα μου, ειμαι στο ελάχιστο να συγκρουστώ μαζί του, απο καθαρά αντανακλαστική κίνηση μου ανοίγομαι αριστερά και πατάω ελάχιστα στο αντίθετο ρέυμα απο το οποίο έρχεται μηχανάκι το οποίο με βλέπει που εχω μπεί ελάχιστα στο ρέυμα του, αλλα αυτός απο αντανακλαστική αντίδραση και μόνο πλακώνετε στα φρένα, γλυστράει, πέφτει, και σέρνεται για λίγα μέτρα μέχρι να συγκρουστεί το ακράνωτο κεφάλι του πάνω σε εναν κάδο απορριμάτων στο πλάι του δρόμου και χάσει την ζωή του.
ποιός φταίει για τον χαμό του μηχανάκια; το θέμα αγαπητέ νάσο είναι οτι ΟΛΟΙ μας είμαστε υποψήφιοι να κάνουμε μαλακία στον δρόμο, η οποία μπορει να έχει σοβαρό αντίκτυπο σε εναν χρήστη του δρόμου, πως μπορούμε να προστατευτούμε απο πιθανές μαλακίες; ζώνη, κράνος, δυστιχώς δεν μπορούμε να στηρηχτούμε στις δυνατότητες μας 100% γιατι θα κάνουμε λάθος, είμαστε ανθρωποι με πεπερασμένες δυνατότητες και σίγουρα με περιορισμένους χρόνους αντίδρασης απο την ίδια την φύση, δυστιχώς...
Τωρα για το ποιός φταίει σε πιά περίπτωση... δεν ξέρω να απαντήσω, αυτό που ξέρω σίγουρα ειναι οτι το λάθος περιμένει να γίνει απο τον καθένα μας , ας προφυλαχτούμε τουλάχιστον απο τον κακό εαυτό μας.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
.................................................................................
Άλλη μια ζημιά από τα κλασσικά μηχανάκια που κινούνται όπου να 'ναι και όταν σε χτυπάνε δεν κάνουν καν τον κόπο να σταματήσουνΝαι αλλά έχουν δίκιο.
Φαντάζομαι αστειεύεσαι...
Παρεπιπτόντως ήμουν ακίνητος σε κόκκινο φανάρι όταν με χτύπησε. Βιαζόταν όμως να βγει πρώτος μην κρυώσει το φαγητό στο σπίτι
-
Δεν εχω διαβασει τις 2 προηγουμενες, βαρεθηκα μεχρι και εγω...2-3 πραγματακια:
α) η ευθυνη του να φορας κρανος δεν ειναι μονο ευθυνη εναντι του νομου, αλλα και εναντι αλλων. Το 'κεφαλι μου ειναι και οτι θελω το κανω', δεν υπαρχει. ΔΕΝ το κανετε οτι θελετε το κεφαλι σας επειδη εχει αντικτυπο και σε πολλους αλλους.
Απο εμενα που θα παω φυλακη για μια στιγμιαια απροσεξια ενω θα μπορουσαμε να την γλυτωσουμε και οι δυο - το οτι φταιω δεν μου αφαιρει το δικαιωμα να απαιτω να ελαχιστοποιεις τις επιπτωσεις κανωντας αυτο που υποχρεουσε να κανεις- εως την ασφαλιστικη που θα πληρωσει πολλα περισσοτερα και το κρατος που θα του κοστισεις πολλα περισσοτερα να σε περιθαλψει κλπ κλπ.
Στο ατυχηματακι της πλακας που προκαλεσα πριν 2 εβδομαδες, οπου ξεμυτιζοντας απο στοπ που δεν ειχα ορατοτητα λογω φορτηγου στην γωνια, προσπαθωντας να ελεγξω για να περασω τον δρομο, ηρθε και εσκασε μηχανη στον προφυλακτηρα μου, αμα αυτος ο ακρανοτος επεφτε κατω και εμενε εκει για παντα, γιατι να παω εγω φυλακη ενω με το κρανος δεν θα ειχε παθει τιποτα (αφου μιλαμε για 30 χαω)?
β) Ποσο δικαιουσαι να φωναξεις σε καποιον που προκαλεσε το ατυχημα αλλα ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ (ειπαμε, ανθρωποι ειμαστε - ΔΕΝ μιλαω για κοκκινο, στοπ κλπ αλλα για ΛΑΘΟΣ) απο την στιγμη που εσυ ο ιδιος εσκεμμενα διακινδυνευεις την ζωη σου?
γ) κανεις δεν ειπε οτι οποιος φοραει κρανος, δεν μας νοιαζει να τον τσακισουμε. Αμα περναει εσκεμμενα κοκκινα, στοπ, αναποδα σε μονοδρομους κλπ, το συζηταμε για το ποσο θα με νοιαξει να φαει τα μουτρα του.
δ) Η μηχανη σας δινει την δυνατοτητα να αποφευγετε το 90% της κινησης. ΜΗΝ εκβιαζετε το υπολοιπο 10% και μαλιστα ακομα και στα σεναρια που ΔΕΝ εχετε δικιο (διηθηση). ΔΕΝ θα παθετε τιποτα αμα περιμενετε και εσεις λιγο...
-
Α, ξέχασα να αναφέρω το άλλο τραγικό περιστατικό της ημέρας
Κινούμενος εντός του Πανεπιστημίου Πατρών περιμετρικά μιας πλατείας που κατασκευάστηκε πρόσφατα βρέθηκα προ εκπλήξεως όταν ένα αυτοκίνητο και μια μηχανή έσφαξαν στεγνά το STOP που είχαν υποχρεώνοντάς με να ακινητοποιηθώ για να μη γίνουμε μπίλιες. Δείχνοντας δε στο μηχανόβιο το STOP μου απαντάει δε μας χέζεις ρε φίλε
Εκεί φυσικά του απάντησα ότι έπρεπε να σε ισοπεδώσω και να περάσω από πάνω σου, το θέμα όμως είναι ότι για τη δική σου μ@λ@κία εγώ θα πάω φυλακή. Εκεί μου έκανε μια χειρονομία, απελπίστηκα και σηκώθηκα και έφυγα.Έχει ξεφύγει εντελώς μια σημαντική μερίδα ανθρώπων... πραγματικά θέλουν πολύ ξύλο για να επανέλθουν
-
re παιδια επειδη την φυλακη την εχετε πολυ σουρτα φερτα,να τονισω οτι κανεις δεν μπαινει φυλακη τοσο ευκολα ακομα και σε θανατηφορο ατυχημα,μην την πιπιλατε λοιπον την καραμελα τοσο ευκολα προς διμιουργια εντυπωσεων υπερ των αυτοκινηταδων..
αυτο που λετε λοιπον οτι δεν φορας κρανος αρα επηβαρινεις ολους,ειναι μια θεωρια που αντικρουεται και με αλλες 'κακες 'δραστηριοτητες της ζωης οπως πχ το καπνισμα μην παμε μακρια...
οι πιθανοτητες να πληρωνουν τα ασφαλιστικα ταμεια λεφτα πεταμενα για διαφορες αρωστειες που προερχονται απο το καπνισμα ειναι πολυ περισσοτερες απο τα λεφτα που θα πληρωσει απο ενα σπασεμνο κεφαλι ενος ακρανοτου αναβατη,που αν υποθεσουμε οτι ενα ποσσοστο θα το πληρωσει η ασφαλιστικη εταιρια τοτε μικραινει ακομα περισσοτερο η σημετοχη η δικη σου-δικη μου του γειτωνα κλπ και αυτο γιατι το μεγαλυτερο ποσσοστο του πλυθισμου της ελλαδας καπνιζει..
και δεν συζηταμε φυσικα το ποσο ενοχλητικος ειναι ο καπνος στους μη καπνιστες,και ποσο σκατοεγωιστες ειναι οι καπνιστες ποου παρεξηγουνται κιολας αν τοιυς την πεις...
και εσεις μου μιλατε τωρα για κρανη και παπαριες...σιγα τα αυγα! -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
.................................................................................
Άλλη μια ζημιά από τα κλασσικά μηχανάκια που κινούνται όπου να 'ναι και όταν σε χτυπάνε δεν κάνουν καν τον κόπο να σταματήσουνΝαι αλλά έχουν δίκιο.
Παρεπιπτόντως ήμουν ακίνητος σε κόκκινο φανάρι όταν με χτύπησε. Βιαζόταν όμως να βγει πρώτος μην κρυώσει το φαγητό στο σπίτι
Φυσικά και αστειεύομαι με δεδομένο την 'αντίληψη' της πλειοψηφίας των αναβατών για προσοχή στα δίκυκλα. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα μου έσπασαν δυο φορές τον δεξί καθρέπτη και μάλιστα τη μια φορά ο πιτσιρικάς με το σκούτερ (πέρασε ανάμεσα στους στοίχους γράφοντας μήνυμα στο κινητό) μου είπε 'άσε ρε φίλε σπασμένος ήταν' (ο άλλος ήταν 'κλασσικός' δε μίλησε καν κι έφυγε).
Οπότε μόνο με χιούμορ αντιμετώπιση διαφορετικά θα πρέπει να είμαστε με το πιστόλι στο χέρι. -
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
re παιδια επειδη την φυλακη την εχετε πολυ σουρτα φερτα,να τονισω οτι κανεις δεν μπαινει φυλακη τοσο ευκολα ακομα και σε θανατηφορο ατυχημα,μην την πιπιλατε λοιπον την καραμελα τοσο ευκολα προς διμιουργια εντυπωσεων υπερ των αυτοκινηταδων..
.............Ναι μεν αλλά. Ναι μεν δε μπαίνει τόσο εύκολα φυλακή κανείς. Αλλά, γιατί να χάσω σε πρώτη φάση το χρόνο μου περιμένοντας αστυνομία με καταθέσεις και λοιπά. Και σε δεύτερη να τρέχω σε δικαστήρια για να αποδείξω ότι δεν έφταιξα κοστίζοντας μου και σε χρόνο και σε χρήμα. Κι όλα αυτά γιατί κάποιο κωλόπαιδο (ανεξαρτήτως ηλικίας) βαρέθηκε να περιμένει λίγα δευτερόλεπτα π.χ. σε ένα στοπ ή σε κάποιο φανάρι που ήταν κόκκινο.
Αν τελικά γίνουμε όλοι επιθετικοί στην οδήγησή μας ίσως λυθεί το πρόβλημα μιας και οι αναβάτες θα λιγοστέψουν αισθητά. Αλλά είναι λύση αυτό; Αν πάμε σε λύσεις οφθαλμός αντί οφθαλμού τότε μάλλον πισωγύρισμα είναι κι όχι εξέλιξη. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
.............Ναι μεν αλλά. Ναι μεν δε μπαίνει τόσο εύκολα φυλακή κανείς. Αλλά, γιατί να χάσω σε πρώτη φάση το χρόνο μου περιμένοντας αστυνομία με καταθέσεις και λοιπά. Και σε δεύτερη να τρέχω σε δικαστήρια για να αποδείξω ότι δεν έφταιξα κοστίζοντας μου και σε χρόνο και σε χρήμα. Κι όλα αυτά γιατί κάποιο κωλόπαιδο (ανεξαρτήτως ηλικίας) βαρέθηκε να περιμένει λίγα δευτερόλεπτα π.χ. σε ένα στοπ ή σε κάποιο φανάρι που ήταν κόκκινο.
Αν τελικά γίνουμε όλοι επιθετικοί στην οδήγησή μας ίσως λυθεί το πρόβλημα μιας και οι αναβάτες θα λιγοστέψουν αισθητά. Αλλά είναι λύση αυτό; Αν πάμε σε λύσεις οφθαλμός αντί οφθαλμού τότε μάλλον πισωγύρισμα είναι κι όχι εξέλιξη.αυτο ισχυει σε ολες τις περιπτωσεις ατυχηματων..ειτε καποις παραβιασει το στοπ με οποιοδηποτε μεσο ακομα και πεζος να εισαι///
λαχεια ειναι αυτα τι να κανουμε...εαν λοιπον δεν θελουμε τρεχουμε στα δικαστηρια πρπει να προσεχουμε ολοι,αλλα και ολοι να προσεχουμε καποια στιγμη μπορει να γινει η ζημεια,μεσα στο προγραμμα ειναι αυτα αφου κυκλοφορουμε στους δρομους με αλλους μαζι δεν μπορει να αποκλειστει η πιθανοτητα ατυχηματος.
αν καποις εχει αντιρηση στα παραπνω ας κυκλφορει με λεωφορειο! -
Προφανώς και το σχόλιό μου πριν δεν αφορούσε μόνο τους μηχανόβιους, αλλά και τους αυτοκινητιστές.
Ούτως ή άλλως στο σκηνικό που ανέφερα τόσο μια μηχανή, όσο και ένα αυτοκίνητο παραβίασαν το ΣΤΟΠ, απλά είχα τη δυνατότητα να μιλήσω μόνο στο μηχανόβιο. Μπορεί και ο άλλος να ήταν αντίστοιχος λαλάκας, για την ώρα ξέρω απλά ότι ήταν κάφρος που παραβίασε το ΣΤΟΠ. Επιπλέον, βάση πιθανοτήτων, μεγαλύτερη 'ζημιά' θα προκαλούσα στο μηχανόβιο, ο οποίος φυσικά δε φορούσε κράνος, παρά στον αυτοκινητιστή.Όπως ΑΠΑΙΤΩ οι μηχανόβιοι να σέβονται λίγο τους υπολοίπους που κινούνται στο δρόμο και να φοράνε κράνος, έτσι ΑΠΑΙΤΩ και από τους αυτοκινητιστές να πράττουν το αντίστοιχο, φορώντας ζώνη εν προκειμένω. Δε λέω ότι είμαι αγγελούδι στο δρόμο και ότι δεν έχω κάνει βλακείες κατά περιόδους, είτε έχω ζητήσει συγγνώμη όμως, είτε έβγαλα το σκασμό, είτε απλά είπα από μέσα μου πάλι καλά που δεν προκάλεσα κανα ατύχημα. Τουλάχιστον δηλαδή κατάλαβα τη βλακεία μου, η οποία τις περισσότερες φορές ήταν αποτέλεσμα απειρίας, κτλ και όχι στεγνής παρανομίας, π.χ. περνάω ΣΤΟΠ, κόκκινο, κτλ
-
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
........................ πρπει να προσεχουμε ολοι...................Αυτό το κρατάμε 'κάβα' για την επόμενη φορά που θα γραφτεί κάποια υπερβολή.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Σήμερα ο δεξής καθρέφτης παραλίγο να με εγκαταλείψει. Μηχανάκι, κάνοντας τις κλασσικές σφήνες του την έκατσε για τα καλά και συνέχισε απτόητο την πορεία του. Αρχικά δε φάνηκε να μου έχει κάνει κάποια ζημιά, μόλις όμως ξεπέρασα τα 40-50 χλμ/ώρα το τζάμι του καθρέφτη άρχισε να ταλαντεύεται από τον αέρα σε τέτοιο βαθμό που νόμιζα ότι από στιγμή σε στιγμή θα κάνει φτερά. Σταμάτησα στην άκρη του δρόμου και αφού διαπίστωσα ότι είχε ξεκολλήσει το τζάμι του καθρέφτη από την κάτω πλευρά το έβγαλα εντελώς για να μην πέσει και σπάσει και το απόγευμα το κόλλησα.
Άλλη μια ζημιά από τα κλασσικά μηχανάκια που κινούνται όπου να 'ναι και όταν σε χτυπάνε δεν κάνουν καν τον κόπο να σταματήσουνΜικρη ζημια μπροστα σ αυτα που προσφερουν σε μας που πηζουμε στο μποτιλιαρησμα...
Φαντασου να ταν αμαξι τωρα αυτο... θα σου χε κανει μεγαλυτερη ζημια! -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Μικρη ζημια μπροστα σ αυτα που προσφερουν σε μας που πηζουμε στο μποτιλιαρησμα...
Φαντασου να ταν αμαξι τωρα αυτο... θα σου χε κανει μεγαλυτερη ζημια!Τουλάχιστον το αυτοκίνητο δε θα είχε πού να πάει και θα τον σταμάταγα για να με πληρώσει. Η δεξιά μου πλευρά έχει δε αρκετά μικρχτυπήματα, οπότε όποιος θέλει να με βοηθήσει να τη φτιάξω ας προσέλθει...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Α, ξέχασα να αναφέρω το άλλο τραγικό περιστατικό της ημέρας**Κινούμενος εντός του Πανεπιστημίου Πατρών **περιμετρικά μιας πλατείας που κατασκευάστηκε πρόσφατα βρέθηκα προ εκπλήξεως όταν ένα αυτοκίνητο και μια μηχανή έσφαξαν στεγνά το STOP που είχαν υποχρεώνοντάς με να ακινητοποιηθώ για να μη γίνουμε μπίλιες. Δείχνοντας δε στο μηχανόβιο το STOP μου απαντάει δε μας χέζεις ρε φίλε
Εκεί φυσικά του απάντησα ότι έπρεπε να σε ισοπεδώσω και να περάσω από πάνω σου, το θέμα όμως είναι ότι για τη δική σου μ@λ@κία εγώ θα πάω φυλακή. Εκεί μου έκανε μια χειρονομία, απελπίστηκα και σηκώθηκα και έφυγα.Έχει ξεφύγει εντελώς μια σημαντική μερίδα ανθρώπων... πραγματικά θέλουν πολύ ξύλο για να επανέλθουν
Δεν εχεις ακουσει για το Πανεπηστιμιακο ασυλο;;;;
Τον κανεις λιγο στην ακρη να μην εμποδηζει και φευγεις! -
ΖΩΟ τύπος με επαγγελματικό ημιφορτηγό NISSAN ασημί με αρ. κυκλ. ΖΧΑ 6292.
Έχει δέσει τελείως ακατάλληλα ξυλεία (χοντρα μαδέρια απο αυτά που βάζουν στις σκαλωσιές) στην καρότσα με αποτέλεσμα να φύγουν και να πέσουν στο δρόμο.
Αφού σταματάει(έχοντας σταματήσει και την κυκλοφορία πίσω του αρχίζει να τα ξαναβάζει ένα ένα μόνος πάλι με τον ίδιο τρόπο. Η ουρά εντωμεταξύ τον παρακάμπτει απο το διαθέσιμο κάθετο στενό και όταν κάποιος σταματάει να του πει οτι δεν είναι πράγματα αυτά και οτι θα μπορούσε άνετα πίσω του να είναι αυτοκίνητο ή μηχανάκι, απαντά 'Έλα μωρέ εντάξει, προχώρα!'και όλα αυτά με ένα μικρό παιδάκι στο μπροστινό κάθισμα, φυσικά χωρίς ζώνη, να μαθαίνει κυκλοφοριακή αγωγή στην πράξη.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Φυσικά και αστειεύομαι με δεδομένο την 'αντίληψη' της πλειοψηφίας των αναβατών για προσοχή στα δίκυκλα. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα μου έσπασαν δυο φορές τον δεξί καθρέπτη και μάλιστα τη μια φορά ο πιτσιρικάς με το σκούτερ (πέρασε ανάμεσα στους στοίχους γράφοντας μήνυμα στο κινητό) μου είπε 'άσε ρε φίλε σπασμένος ήταν' (ο άλλος ήταν 'κλασσικός' δε μίλησε καν κι έφυγε).
Οπότε μόνο με χιούμορ αντιμετώπιση διαφορετικά θα πρέπει να είμαστε με το πιστόλι στο χέρι.Λάθος σου. Έπρεπε να κάνεις δεξιά τηλ. 100 να έρθουν για καταγραφή συμβάντος. Τους δίνεις πινακίδα μηχανής και δηλώνεις ότι σου έκανε ζημιά και την κοπάνησε. Όταν πάρεις στα χέρια σου το δελτίο συμβάντος με τα στοιχεία του, του κάνεις ένα τηλεφωνάκι... ΕΚεί να δεις γέλιο μόλις ακούσει πως έχεις κάνει ήδη και δήλωση στην ασφαλιστική σου για ζημιά με εγκατάλειψη... Αν έχεις νομική προστασία ακόμα καλύτερα...
-
Έχω νομική προστασία, το θέμα όμως είναι ότι όταν με χτύπησε η ζημιά δεν ήταν εμφανής. Το ότι είχε ξεκολλήσει ο καθρέφτης το κατάλαβα όταν ξεπέρασα τα 50-60 χλμ/ώρα και άρχισε να τον ταρακουνάει ο αέρας.
Τεσπα, χτες το βράδυ τον κόλλησα και ελπίζω να κρατήσει... αλλιώς πάω για νέο.
-
ΖΩΟ 1ο
Χθες το βράδυ κατά τις 9 και κάτι, κατεβαίνω το δρόμο με τις καφετέριες του Χολαργού. Φτάνοντας στο φανάρι στο Δαναό, έχω πράσινο και ετοιμάζομαι να στρίψω στη Μεσογείων δεξιά προς Αγ.Παρασκευή.
Τη στιγμή εκείνη βλέπω μηχανή να έχει φτάσει στη μέση της διασταύρωσης (από το ρεύμα ανόδου της Μεσογείων) κάνοντας την π@στικη κίνηση και καλά 'σιγά σιγά και διακριτικά προσέχοντας την κάνω με κόκκινο' του πετάω τη μεγάλη σκάλα των φώτων και ανοίγει γκάζι και περνάει με κόκκινο. Βγαίνω Μεσογείων και τον βλέπω πήγαινε κυριλέ. Μόλις με είδε να βγαίνω γρήγορα μάλλον φοβήθηκε (επειδή του έκανα και σινιάλο πριν υποδεικνύοντας του την βλακεία του) αλλά πιάνει κόκκινο 2 φανάρια παρακάτω. Φτάνω δίπλα του και βλέπω έναν γύρω στα 40 (κράνος ανοιχτού τύπου) και ξεκινάει ο ΗΛΙΘΙΟΣ και κάνει το ίδιο και στην επόμενη διασταύρωση... Ξεκινάει σιγά σιγά και περναέι με κόκκινο, ενώ στην συνέχεια τον βλέπω να απομακρύνεται πολύ σιγά (δείγμα ότι ΔΕΝ βιαζόταν). Μετά θα φταίει ο ΙΧης επειδή βγήκε από κάθετο σε λεωφόρο στενό και χτύπησε τον καημένο τον μηχανάκια...
Παραμένω ήρεμος ενώ απλά αναρωτήθηκα πόσο ηλίθια μπορεί να σκέφτονται κάποια άτομα.
ΖΩΟ 2ο
Στη συνέχεια 3-4 φανάρια μετά σταματάω στο φανάρι που στρίβει αριστερά για Χαλάνδρι Τέννις Club για να βγω Χαλανδρίου-Αγ.Παρασκευής. Είμαι πρώτος με άλλο 1 αυτοκίνητο πίσω μου (δεν είχε ιδιαίτερη κίνηση δηλαδή) και τζουπ ενώ ήταν κόκκινο ακόμα το φανάρι έρχεται σκουτεράκιας μπροστά μου. Ανάβει πράσινο χάζευε. Του παίζω φώτα ξεκινάει με το πάσο του... Ε εκεί άρχισα να φορτώνω άγρια. Μπαίνοντας στο στενό του Τένις Club του κόλλησα φουριόζος και του έπαιξα φώτα (διατηρώντας ωστόσο απόσταση ασφαλείας), ενώ εσκεμμένα έκανα και 2 ανοίγματα να ακούσει πως κάτι είναι 'αγανακτισμένο' πίσω του... Εκεί χέστηκε. Έκανε δεξιά και αριστερά αλλά φοβήθηκε να μου ανοίξει χώρο. Μπορούσα να τον περάσω κομμάτια στο άνοιγμα στο πάρκινγκ του τένις club αλλά δεν ήθελα να τον τρομάξω περισσότερο.
Μόλις φτάσαμε στο φανάρι με τη Χαλανδρίου-Αγ.Παρασκευής σταμάτησε πίσω από όλα τα ακινητοποιημένα (3 αυτοκίνητα) και δεν χώθηκε πάλι πρώτος.
Χεσμεντέν ο δικός σου. Ε μα, έχει παραγίνει αυτή η κατάσταση. Ρε φίλε από τη στιγμή που ΔΕΝ βιάζεσαι και ΔΕΝ θες να πας γρήγορα τι σκατά χώνεσαι μπροστά? Είναι υποχρεωμένοι οι άλλοι να πηγαίνουν με το ρυθμό σου? Κάτσε στο τέλος και πήγαινε με το πάσο σου.
-
Δεσποινίς παραβίασε στεγνά στοπ σε διασταύρωση τύπου 'Τ' όπου το στοπ είναι στον 'οριζόντιο' δρόμο του 'Τ'. Πολλοί παραβιάζουν το συγκεκεριμένο στοπ, ίσως γιατί θεωρούν ότι κακώς υπάρχει στο δρόμο που συνεχίζει ευθεία, οπότε ήμουν υποψιασμένος και τα τετραπίστονα Brembo δε με πρόδωσαν. Σε παρακάτω φανάρι σταματάω δίπλα της και της λέω 'το στοπ που σφάξατε δεν το είδατε;' και μου απαντά με ύφος 'εσείς ξέρετε απ'έξω όλα τα στοπ της Αθήνας;'
Φαντάζομαι δηλαδή ότι σε άγνωστο δρόμο η κορασίς θα παραβίαζε ό,τι στοπ υπήρχε επειδή 'δεν θα το ήξερε'.
-
Τουλάχιστον σου μίλησε στον πληθυντικό.
Άσε, δεν βρίσκεις άκρη πλέον... εγώ έχω μπει σε πλήρως αμυντικό mode γιατί οι μαλακίες έρχονται κατά ριπάς.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]