-
για κορσα με κοβω ...
αν και λ α τ ρ ε υ ω το bianco ...
stay tuned
-
-
τα φωτάκια στο τιμόνι που σε προειδοποιούν για το πότε να αλλάξεις την ταχύτητα είναι όλα τα λεφτά...
ΥΓ:Πειράζει που δε μου αρέσει που 'ανέβασαν' τις εξατμίσεις στο ύψος της πινακίδας?Μόνο εμένα μου φαίνεται άσχημο?
-
Υποθέτω ότι μάλλον δεν υπήρχε άλλη θέση και ότι υπαγορεύτηκε από τεχνικούς λόγους.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Υποθέτω ότι μάλλον δεν υπήρχε άλλη θέση και ότι υπαγορεύτηκε από τεχνικούς λόγους.Ίσως...πχ λιγότεροι στροβιλισμοί καυσαερίων...
You have a point...
Παρόλα αυτά, δεν μπορώ να τους το συγχωρέσω αυτό το αισθητικό (κατ΄εμέ) λάθος.Δεν αγοράζει κάποιος ένα αμάξι μόνο και μόνο για να έχει POOOWER που λέει και ο Κλάρξον και να πάει πουτ@ν@, αλλά γιατί έχει και φινέτσα και στυλ και προσωπικότητα και χίλια άλλα 2 πράγματα.Δεν πιστεύω πως κάποιος αγοράζει αμάξι για να έχει απλά δύναμη, γιατί τότε μάλλον πρέπει να πάρει αγωνιστικό και όχι αμάξι δρόμου...
Τέσπα...Ίσως παραείναι φιλοσοφική συζήτηση... -
Αυτή είναι η ειδική, hardcore έκδοση. Οπότε η αισθητική άποψη έρχεται σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με την απόδοση.
-
Ίσως γιατί πιο κάτω, θα παρεμπόδιζαν την σχεδίαση του διαχύτη, ίσως λόγω στροβιλισμών, ίσως, ίσως, ίσως...
Εμένα μου αρέσουν, πάντως, και διαβλέπω σύντομα να γίνονται και μόδα... πιθανώς...
Αν εξαιρέσουμε την επονείδιστη, κακουργηματική σκέψη της Honda να δώσει τριγωνικό σχήμα στις απολήξεις της εξάτμισης του Kιβίκ, μέχρι τώρα δεν έχουν 'αξιοποιηθεί' όσο θα μπορούσαν οι εξατμίσεις ως μέρος της όλης οπίσθιας όψης...
Αν, είναι πάντως, να αρχίσουν να βγαίνουν σε διάφορα σχηματάκια, ας μείνουν όσο αφανέστερες γίνεται...
-
Αν εξαιρέσουμε την επονείδιστη, κακουργηματική σκέψη της Honda να δώσει τριγωνικό σχήμα στις απολήξεις της εξάτμισης του Kιβίκ, μέχρι τώρα δεν έχουν 'αξιοποιηθεί' όσο θα μπορούσαν οι εξατμίσεις ως μέρος της όλης οπίσθιας όψης...Μη βάζετε ιδέες στους σχεδιαστές, γιατί μας βλέπω να καταντάμε με στρογγυλές εξατμίσεις τύπου Zonda.
-
Η εξάτμιση του σιβίκ δεν με ξετρέλανε αλλά οι εξατμίσεις δίπλα στη πινακίδα είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
τα φωτάκια στο τιμόνι που σε προειδοποιούν για το πότε να αλλάξεις την ταχύτητα είναι όλα τα λεφτά...ΥΓ:Πειράζει που δε μου αρέσει που 'ανέβασαν' τις εξατμίσεις στο ύψος της πινακίδας?Μόνο εμένα μου φαίνεται άσχημο?
Επειδή η Stradale (Scuderia εδώ) είναι ίδια με την αγωνιστική, οι εξατμίσεις είναι όπως και στην αγωνιστική. Εκεί τις έβαλαν πιο ψηλά για να αποφεύγονται (ακριβές) ζημιές από επαφές με την εξάτμιση που γινόντουσαν συχνά με την αγωνιστική 360 κατά τη διάρκεια των αγώνων...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
τα φωτάκια στο τιμόνι που σε προειδοποιούν για το πότε να αλλάξεις την ταχύτητα είναι όλα τα λεφτά...
ΥΓ:Πειράζει που δε μου αρέσει που 'ανέβασαν' τις εξατμίσεις στο ύψος της πινακίδας?Μόνο εμένα μου φαίνεται άσχημο?
Επειδή η Stradale (Scuderia εδώ) είναι ίδια με την αγωνιστική, οι εξατμίσεις είναι όπως και στην αγωνιστική. Εκεί τις έβαλαν πιο ψηλά για να αποφεύγονται (ακριβές) ζημιές από επαφές με την εξάτμιση που γινόντουσαν συχνά με την αγωνιστική 360 κατά τη διάρκεια των αγώνων...
ακριβως!
-
-
Καλά, για τον Sbarro τι να πει κανείς... Τελικά, ο επίσημος ιδρυτής της καγκουριάς είναι ελβετός.
-
της εξάτμισης του Kιβίκ,Όντως, λες και το σχεδίασε ο Πάμπλο Πικάσο αυτό το αυτοκίνητο!
-
-
-
Αυτούς έπρεπε να τους βρίσκουν στους πάτους ποταμών με τσιμεντωμένα πόδια...
Τι λέγαμε πριν 2 μέρες περί kit cars και καγκουριές...
-
Και ένα συμπαθητικούλι...
http://www.youtube.com/watch?v=z6djsYsA ... ed&search=
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αυτούς έπρεπε να τους βρίσκουν στους πάτους ποταμών με τσιμεντωμένα πόδια...Τι λέγαμε πριν 2 μέρες περί kit cars και καγκουριές...
Μια χαρά τα βλέπω τα replica ferrari-porsche κτ.
Σε ενοχλεί που είναι replica ferrari?Δηλαδή αν ήταν replica fiat δε θα σε πείραζε να υποθέσω?ΥΓ:Έχει γραφτεί και πιο πίσω αλλά νομίζω αξίζει να αναφερθεί ξανά:μην νομίζεις ότι αυτοί οι τύποι χαλάσανε λίγα για να το κάνουν να μοιάζει ίδιο με F50-F40-ή σε ό,τι άλλο θέλουν να 'φαίνεται' ότι είναι.Δε λέω ότι θα ήθελα να έχω ένα τέτοιο, όμως χαίρομαι το κουράγιο και την υπομονή τους και τα χρήματα που έδωσαν.Και στην τελική προτιμώ αυτούς από τα καγκούρια στους δρόμους.Τουλάχιστον αυτοί επιδεικνύονται με στυλ
-
Κοίτα, ειδικά αυτή η κίτρινη μαϊμουδιά 360 από 407 coupe ήταν απίστευτη. Από εκεί και πέρα ναι τα θεωρώ κακόγουστα (το 99% από αυτά τουλάχιστον). Εδώ είχα δει μια 355 στην Αθήνα που ο καρακάγκουρας κατοχός της είχε βγάλει τις διπλές απολήξεις από πίσω και είχε βάλει 2 τεράστια τελικά τύπου Εvo (φαινόντουσαν απαίσια ειλικρινά).
Τώρα από εκεί και πέρα είναι θέματα επιλογών του καθενός να κάνει ότι γουστάρει. Προσωπικά θα ξενέρωνα υπερβολικά αν έβλεπα μια γυαλιστερή Ferrari παρκαρισμένη και όταν θα πλησίαζα να δω αν έχει το χτένι ή αυτόματο να έβλεπα το εσωτερικό από MX5....
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)