-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ρε συ, μπορεί να έκαναν κόντρα το Σάξο με το Βιτάρα ποιος θα σύρει ποιον και το Σάξο να έχανε!Άτιμη τετρακίνηση!
-
-
Σάββατο μεσημέρι, στη λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου, από Κηφισό προς Ίλιον:
Λευκό χαμηλωμένο Toyota Hilux με καρπούζια, ζυγαριά και πιτσιρίκια, ρυμουλκεί κούκλα λευκή BMW Ε30 cabrio.
Έμεινε ο κουμπάρος! -
χθες στο Καλαμο, buggy με μπλε φωτα νεον απο κατω....
κριμα που το κινητο μου δε βγαζει καλες φωτο το βραδυ...
-
Με πιανει κοκκινο στο φαναρι της βουτας (1ος). Καθως φρεναρω χαζευω το διπλανο ιμπρεζα, το οποιο ηταν και στι. Εκπληκτος βλεπω στη θεση του οδηγου, γυναικα ~45 χρονων. Λεω, παιζει να μην ειναι δικο της. Μεχρι που ανοιγει το φαναρι... και φευγει φετες!!! Την εβλεπα για λιγα δευτερολεπτα μεχρι να εξαφανιστει...
-
Γλύτωσε ο οδηγός?
-
-
Πλαίσιο τύπου σκάλας...?
-
Μαλλον θα γλιτωσε αλλιως στη 2η φωτο θα είχε καμια συκωταριά πάνω το κάγκελο
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Μαλλον θα γλιτωσε αλλιως στη 2η φωτο θα είχε καμια συκωταριά πάνω το κάγκελο -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γλύτωσε ο οδηγός?
μάλλον...γλύτωσε Η οδηγός είναι πιο σωστό...
σε κάτι τέτοια κρύβονται γυναίκες από πίσω...
-
Σημερα το πρωι μπηκα Ε.Ο. απο Παπαναστασιου για Ρεθυμνο. 500 μετρα πιο κατω ειδα ενα γεράκο να περπαταει με το μπαστουνακι του σαν σε περιπατο στην αριστερη μερια του ρευματος προς Ρεθυμνο, διπλα στην διαχωριστικη νησιδα.
Τα αυτοκινητα περνουσαν σαν σφαιρες απο διπλα του αλλα αυτος δεν καταλαβαινε τιποτα. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Σημερα το πρωι μπηκα Ε.Ο. απο Παπαναστασιου για Ρεθυμνο. 500 μετρα πιο κατω ειδα ενα γεράκο να περπαταει με το μπαστουνακι του σαν σε περιπατο στην αριστερη μερια του ρευματος προς Ρεθυμνο, διπλα στην διαχωριστικη νησιδα.
Τα αυτοκινητα περνουσαν σαν σφαιρες απο διπλα του αλλα αυτος δεν καταλαβαινε τιποτα.Σου λέει έτοιμος είμαι. Τι αυτοκίνητο , τι φυσικός θάνατος , τι καμιά αρρώστεια.
-
Είναι πολύ λυπηρό να βλέπεις ανθρώπους υπερήλικες σε τέτοιες καταστάσεις. Η σκέψη γίνεται ακόμα πιο στενόχωρη όταν αναλογίζομαι ότι αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να έχουν συγγενείς που τους έχουν εγκαταλήψει και τριγυρνούν από εδώ και από εκεί αβοήθητοι. Υπερήλικες δεν πρέπει να γυρνούν μόνοι τους εκτιθέμενοι σε τέτοιου είδους κινδύνους.
-
Δεν είναι δύσκολο να ανακαλύψεις ποιος το κόλλησε. Αν δεν είναι ο Greo, θα είναι ένας από τους άλλους 2 οπαδούς του Ηρακλή.
-
Δεν ημουν εγω παντως...
Εχει γινει παντως μοδα στη Θεσσαλονικη αυτη η μαλακια. Σε παρα πολλες πινακιδες εχει επανω κολλημενα τεραστια αυτοκολλητα ομαδων, που σε εμποδιζουν καποιες φορες να διακρινεις το σημα.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Δεν ημουν εγω παντως...Εχει γινει παντως μοδα στη Θεσσαλονικη αυτη η μαλακια. Σε παρα πολλες πινακιδες εχει επανω κολλημενα τεραστια αυτοκολλητα ομαδων, που σε εμποδιζουν καποιες φορες να διακρινεις το σημα.
ούτε εγώ
ο greo έμεινε
-
Ξεχάσατε τον Ρέμο...
-
Τι? Είναι παραπάνω από τρεις?
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Ξεχάσατε τον Ρέμο...Και τον Μπεο...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#2]