-
Ο χρήστης global_deejay έγραψε:
το καλο με το gt ειναι οτι ναι μεν ειναι opel αλλα δεν μοιαζει με opel..αλλα ειλικρινα αν εξαιρεσουμε το σηματακι(που εγω τετοια κολληματα δεν εχω,ουτως η αλλως οταν αγοραζεις ενα αυτοκινητο πιστευω οτι το αγοραζεις γιαυτο που ειναι 1α κ μετα για το σηματακι) ειναι ενα πολυ ομορφο αυτοκινητο,,ιδιαιτερα μπροστα...
ττ κ gt λοιπον απο μενα
Συμφωνώ και σε αυτό, προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου το οτι ειναι Opel ή Saturn, αρκει να ειναι ικανό να 'γεμίζει' τον οδηγό του! Απλά επειδή ένα απο στοιχεια που ζητάει ο φίλος μας ειναι και το 'όνομα' που κουβαλάει το κάθε αμάξι.. Αλλά όπως και να το κάνουμε, το GT δεν ειναι ένα απλο Opel..
-
Opel GT...
...αλλά δεν έχει σχεδόν καθόλου χώρο αποσκευών.
-
Opel GT θα πω κι εγω αν και δεν γνωριζω πολλα για το συγκεκριμμενο μοντελλο..
Η Ζ4 πολυ καλη ειναι αλλα μονο απο 2.5 και πανω. Το ΤΤ περαν της εξωτερικης εμφανισης,δεν μου λεει τιποτα.
Ειμαι της αποψης οτι ενα s2k ειναι η καλυτερη επιλογη. Ομως απ'οτι βλεπω εισαι Γερμανοφιλος! Ριξε μια ματια και απο Japan μερια -
S2000 εννοειται
αλλα επειδη αναφερεται και το budget τα λεφτα δεν φτανουν για καινουργιο θα τολμουσα να πω Opel GT
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Το ΤΤ όντως βρίσκεται στη χρυσή τομή ανάμεσα στα 2 και έχει αρκετά καλή τιμή ΑΛΛΑ υπάρχει το βασικό του μειονέκτημα (που όμως είναι καθαρά υποκειμενικό): αδιάφορη εμφάνιση και η λογική ότι δίνεις +10.000 ευρώ για να πάρεις ένα Golf GTI με προβιά Audi.
απολύτως καμιά σχέση, το ΤΤ δεν είναι καμουφλαρισμένο GTI
περί S2000, άτοπο, μιας και αγγίζει τα 48Κ
τα περί Brera κτλ... επίσης /off topic (η οποία παρεπιπτόντως είναι μια καμουφλαρισμένη 159) -
Opel Gt...πιστεύω ότι αξίζει για όποιον δεν ενδιαφέρεται για πρακτικότητα...
-
ΤΤ και απο εμενα...
-
κανενα απο τα 3...
MX5 για πολυ περισσοτερο fun to drive και σε λογικη τιμη....
-οχι Ζ4 με τιμονι playstation,υψηλη τιμη και ''εκκεντρικη εμφανιση''
-σιγουρα οχι το κακασχημο και gay facelift ενος κλασσικου αυτοκινητου(παλιο ΤΤ),και ας ειναι τεχνικα ανωτερο απο το original(αυτο ελειπε κιολας)
-το opel μοιαζει πιο τιμια επιλογη και σαφως πιο ''αντρικο'' αυτοκινητο απο τα φλωρικα γερμανικα,αν δε σε ξενερωσει το made in america φουλ πλαστικο εσωτερικο του.
Σιγουρα δευτερη επιλογη μετα το mx5.... -
Πάντως ο άνθρωπος μίλησε για αμάξι βόλτας...
Του προτείνετε το S2K αντί μιας Ζ4 3,0 για να κάνει μια χαλαρή βόλτα...; -
Του προτείνετε το S2K αντί μιας Ζ4 3,0 για να κάνει μια χαλαρή βόλτα...;Αν θελει να βολταρει μονο, τοτε ας παρει ενα ΤΡΑΜ
Και παλι
opel GT για να ξεχωριζεις απο την μαζα
-
Του προτείνετε το S2K αντί μιας Ζ4 3,0 για να κάνει μια χαλαρή βόλτα...;Για Ζ4 2.0 μιλαμε..
Δεν φτανουν τα λεφτα για την 3.0
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Μαζί με το opel gt δώρο 2 επιπλέον σήματα (Vauxhall και Daewoo) για να αλλάζετε τη μάρκα του αυτοκινήτου σας όταν το βαρεθείτε...3!
Σου δίνουν και ένα της Saturn -
Εγώ διάλεξα το Opel γιατί μου άρεσε η ιδέα ενός Astra 1.4 με προβιά roadster!
-
-χμ απο τη 1 λετε να κανεις βολτουλες & απο την αλλη προτινετε 240 πισωκινητα αλλογα -
+1 Eddie
-
Ο χρήστης kostserb έγραψε:
συγνωμη για το off-topic... αλλα...
πειραζει που εκνευρίζομαι με τέτοιου είδους posts?
ρητορικό ερώτημα
Ποιου ειδους?
Αυτά που λένε ότι το τάδε 'υπερέχει ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ' (και στους 1752 παράγοντες που μπορεί κάποιος να θεωρεί σημαντικούς σε ένα αυτοκίνητο).
(σωστά kostserb;)
ON-topic, OPEL GT από εμένα, αν και το ΤΤ είναι τρομερά καλοστημένο και fun to drive.
-
Ο χρήστης dj_petros έγραψε:
κανενα απο τα 3...
.περισσότερο ??? και σε λογική τιμή????
Ξέρετε ποιο θα διάλεγα εγώ...!!
-
Ο χρήστης paradisos9 έγραψε:
κανενα απο τα 3...
.περισσότερο ??? και σε λογική τιμή????
Ξέρετε ποιο θα διάλεγα εγώ...!!
Το mx-5 2.0 εχει ιδια τιμη σχεδον με το GT και εχει 105 αλογα λιγοτερα
Για να μην μιλησω που εχει παρει και η καθε κομπλεξικοκακοαναθρεμενη κορη, απο ενα mx-5
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Για να μην μιλησω που εχει παρει και η καθε κομπλεξικοκακοαναθρεμενη κορη, απο ενα mx-5
Εντάξει βρε παίδες,αλλά αυτό δεν ακυρώνει το γεγονός ότι είναι σχεδιασμένο από μηχανικούς για οδηγούς...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Εντάξει βρε παίδες,αλλά αυτό δεν ακυρώνει το γεγονός ότι είναι σχεδιασμένο από μηχανικούς για οδηγούς...
Δεν αντιλεγω, αλλα εμενα με εκνευριζει να οδηγαμε ολοι το ιδιο πραγμα, σαν στρατιωτακια
Αν ειχανε ολοι ferrari, δεν θα ειχαν το κυρος που εχουνε
-
Ψήφος στο GT ...αλλά όχι και αδιάφορο εμφανησιακά το TT!
Ζ4 2.0 vs ΤΤ 2.0T vs Opel GT