-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Θα ήθελα επίσης να προσφέρω κάτι άλλο σε όλη την κόντρα μηχανή-αυτοκίνητο. Προσωπικά προσπαθώ να οδηγώ με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην κάνω αυτά που δεν θα μ'άρεσαν εμένα να μου κάνουν (είτε σαν πεζό, είτε σαν οδηγό). Δοκιμάστε το, πιάνει.nasos, ξέρεις ότι διαφωνώ σε συγκεκριμένα κακά πράγματα που κάνεις στο δρόμο αλλά μακάρι να είχαν όλοι αυτοί τη φιλοσοφία όταν οδηγούν: μην κάνεις αυτά που δε θέλεις να σου κάνουν. Προσωπικά το ακολουθώ πάντα και μέχρι στιγμής (ένα μοναδικό -μη αποφευκτέο- ατύχημα εδώ και 20 χρόνια) έχει πιάσει
@IOANNISTSA: μόνο και μόνο ο συνεχιζόμενος εκ μέρους σου χαρακτηρισμός των δικυκλιστών σαν ΑΜΕΑ σε χαρακτηρίζει επαρκώς. Τουλάχιστον είμαστε στο κατάλληλο topic... Αντίο.
-
Ο χρήστης pavleouras έγραψε:
κωστα _(kacey) το δεκμβριο του 05 ο αδερφος μου με r6 εκανε διηθηση και ενας μ@@ας με ενα πουντο αλλαξε λωριδα χωρις να τον δει με αποτελεσμα να τον ριξει σπασμενος ασταργαλος-χερι θελεις να σου πω το αποτελσμα?
στην αρχη ελεγε αυτος τα δικα του,τελικα η ασφαλεια του εδωσε 17000 ευρω μαζι με την ολικη καταστροφη της,γιατι ειχε κανει αγωγη και εκρεμουσε δικη,και για να ην φτασουνε δικαστηρια του τα εδωσε να ξεμπερδευει.
μετα μας επαιρνε τηλ ο τυπος για να μην ζητησουμε την ποινικη του διωξη..
αν υπηρχε περιπτωση να κερδισει το δικαστηριο η εθνικη δεν θα το ηξερε??χαζη ειναι??
δεν το πιστευω αυτο..
αρα λοιπον η θεωρια απο την πραξη διαφερει αρκετα στα σημεια.Βασικά αυτό που λες ότι 'αν η εθνική ήξερε ότι θα κερδίσει το δικαστήριο τότε γιατί δεν το έκανε' δεν είναι στάνταρ. Και ο λόγος είναι ότι υπάρχουν ατυχήματα που δεν αποδεικνύεται πως γίνανε (απαιτούνται μάρτυρες). Σε φίλο μου ο μπροστά του έκανε όπισθεν και τον χτύπησε και με το που κατεβαίνει του λέει 'στην ασφάλεια θα πω ότι με χτύπησες από πίσω...'
**2λιτρα σουπερ αμολυβδη, στουπι και κατα τις 4-5 τα χαραματα τα θετεις σε λειτουργεια πανω στο αμαξι του.
Απλα πραγματα.... **Οπότε μη το ψάχνεις. Δε λέω ότι έτσι θα γινόταν με τον αδερφό σου στα σίγουρα. Επίσης το θέμα της διήθησης είναι και λίγο πολύπλοκο. Τη στιγμή που η μηχανή φτάνει δίπλα σε ένα αμάξι (εκ διήθησης), αν το αμάξι αλλάξει λωρίδα (που πάει να πει ότι δίπλα υπάρχει χώρος - δεν υπάρχει αυτοκίνητο) τότε η μηχανή θα τραβηχτεί στη λωρίδα που πάει να μπει το αμάξι. Αν το αυτοκίνητο χτυπήσει τη μηχανή άντε να αποδείξεις ότι η μηχανή δεν εκινείτο κανονικά δίπλα σου αλλά βρέθηκε δίπλα σου επειδή έκανε διήθηση.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
κωστα _(kacey) το δεκμβριο του 05 ο αδερφος μου με r6 εκανε διηθηση και ενας μ@@ας με ενα πουντο αλλαξε λωριδα χωρις να τον δει με αποτελεσμα να τον ριξει σπασμενος ασταργαλος-χερι θελεις να σου πω το αποτελσμα?
στην αρχη ελεγε αυτος τα δικα του,τελικα η ασφαλεια του εδωσε 17000 ευρω μαζι με την ολικη καταστροφη της,γιατι ειχε κανει αγωγη και εκρεμουσε δικη,και για να ην φτασουνε δικαστηρια του τα εδωσε να ξεμπερδευει.
μετα μας επαιρνε τηλ ο τυπος για να μην ζητησουμε την ποινικη του διωξη..
αν υπηρχε περιπτωση να κερδισει το δικαστηριο η εθνικη δεν θα το ηξερε??χαζη ειναι??
δεν το πιστευω αυτο..
αρα λοιπον η θεωρια απο την πραξη διαφερει αρκετα στα σημεια.Και εγω για δεδικασμενα σου μιλαω, οχι για θεωρια. Και εσυ δεν μου ειπες για δικαστικη αποφαση, αλλα για εξωδιοκ συμβιβασμο
ginosm
αυτο που λες για το ποιος αποφασιζει να δωσει προτεραιοτητα, δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ λογικη. Αυτος που εβγαινε απο τον καθετο δρομο ειτεα) ειχε ετσι κι αλλιως προτεραιοτητα οποτε ολοι επρεπε να σταματησουν
β) δεν ειχε προτεραιοτητα, ο της δεξιας λωριδας αποφασισε να τον αφησει, αλλα ο της αριστερη λωριδας ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να εχει προτεραιοτητα εναντι αυτου που βγαινει απο τον καθετο και αλλα κανει οτι γουσταρει.
αμα μου δειξεις που στον κοκ λεει αυτο που λες, θα πω οκ. Αλλα δεν θα το βρεις πουθενα.
Σεναριο:
Αυτοκινητο θελει να βγει στην Κηφισιας απο καθετο στενο. Αυτοκινητο στην δεξια του κανει σημα να περασει, και αυτος αποφασιζει να βγει στην μεσαια ή στην αριστερη επειδη πχ αμεσως μετα θελει να στριψει. Εσυ μου λες δηλαδη οτι οταν θα πεσουν αλλοι 15 πανω του, θα τον πληρωσουν επειδη επρεπε ολη η Κηφισιας να σταματησει για την παρτη του επειδη ο ενας της δεξιας λωριδας (που μπορει πχ να εστριβε να μπει εκει απο οπου εβγαινε ο αλλος και για αυτο τον αφησε να βγει) τον αφησε να περασει?
Και ο θείος τα ίδια έλεγε και στο δικαστήριο απεδείχθει ότι είχε λάθος. Δεν μπορώ να υποσχεθώ αλλά θα το ψάξω όμως.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Λαοδικείας , Νίκαια. Δύο λωρίδες , ο θείος μου στην αριστερή. Σε κάποιο κάθετο προσπαθεί κάποιος να βγει και ο δεξιός του επιτρέπει. Ο θείος μου δεν του επέτρεψε , ως όφειλε , σύμφωνα με τον δικαστή και πλήρωσε.
Την ξέρω την περιοχή. Χωρίς συνυπαιτιότητα; Πολύ περίεργο!
Τέλος πάντων, αυτό που ήθελα να σχολιάσω είναι πως μερικοί ισχυρίζονται πως όταν δύο οχήματα κινούνται παράλληλα, ο δεξιός έχει προτεραιότητα. Αν δεν εννοούσες αυτό, πάσο. Κατάλαβα λάθος...
Τι δεν κατάλαβες ; Δεν δέχεσαι ότι είναι επιπρόσθετο ( κατ' εμέ απαραίτητο ) χαρακτηρίστικό το μπουφάν με τις επενδύσεις όταν οδηγείς δίκυκλο ; Εγώ φωράω χειμώνα - καλοκαίρι και μποτάκια για τον αστράγαλο. Ακόμη και για τον ήλιο όταν είσαι με 35 βαθμούς έξω είναι καλό να είσαι καλυμένος. Τι άλλο θα ακούσεις ;
Φυσικά και δέχομαι πως είναι ένα επιπρόσθετο μέτρο ασφάλειας. Αυτό που μ'έκανε και τσίνισα όμως, είναι πως μπορούμε να πούμε ζώο την τύπισσα επειδή δεν φόραγε 'εξοπλισμό' πάνω στο παπί.
Μια που το έφερε η κουβέντα, κι εγώ οδηγώ μηχανή. Συγεκριμένα έχω ένα Super Tenere 750. Την οδηγώ τον τελευταίο καιρό πάρα πάρα πολύ τακτικά, το αυτοκίνητο το κινώ 1 φορά ανά 10-15 μέρες. Ειδικά από τότε που πήρε κράνος η κοπέλλα μου και ανεβαίνει κι αυτή τακτικότατα.
Τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες το θερμόμετρο παίζει 40-50 βαθμούς. Εγώ κυκλοφορώ αποκλειστικά με κοντομάνικο και ίσως αν δροσίσει το βράδυ καμιά ζακέτα. Εχω πέσει ουκ ολίγες φορές, με κράνος και χωρίς κράνος, με μπουφάν και χωρίς μπουφάν. Ε, προτιμώ αν είναι να πάω από τροχαίο, παρά να πεθαίνω κάθε λεπτό (μεταφορικά και κυριολεκτικά) μέσα σε εξοπλισμό ασφαλείας ενώ κάνω πάνω-κάτω κάθε μέρα 3-4 φορές Κηφισό, Σταδίου, Πανεπιστημίου, Ακαδημίας, Συγγρού, Κηφισίας, Πειραιώς, Βουλιαγμένης, Ποσειδώνος. Εδώ πριν δύο εβδομάδες κατέβαινα Συγγρού 4 το μεσημέρι και το θερμόμετρο έλεγε 52 βαθμούς. Εκείνη τη μέρα είχα παρκάρει στις 12 τη μηχανή σε πελάτη στην Κωνσταντινουπόλεως για 30 λεπτά, και φεύγοντας έλεγε 63 βαθμούς. Επρεπε να ήμουν με μπουφάν;
Θα ήθελα επίσης να προσφέρω κάτι άλλο σε όλη την κόντρα μηχανή-αυτοκίνητο. Προσωπικά προσπαθώ να οδηγώ με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην κάνω αυτά που δεν θα μ'άρεσαν εμένα να μου κάνουν (είτε σαν πεζό, είτε σαν οδηγό). Δοκιμάστε το, πιάνει.
Χωρίς να το ισχυρίζομαι , νομίζω πως ισχύει σε κάποια σημεία η εκ δεξιών προτεραιότητα. Στο περιστατικό που αναφέρω ( που είναι διαφορετικό από την παράλληλη κίνηση ) , ισχύει.
Δεν την είπα ζώο. Εγώ τσίνησα από την αρχή γι' αυτό είπα τι επτρέπει ο ΚΟΚ. Και εν συνεχεία αναρωτήθηκα μήπως την αναφέρει για τα μπουφάν.
Το θέμα με τα μπουφάν ( που και εγώ αποφεύγω το καλοκαίρι ) είναι τα πολλαπλά εγκαύματα που μπορεί να πάθεις από μία απλή πτώση ακόμη και με 5χάω.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Ελεγμένο είναι ότι ο εκ δεξιών είναι αυτός που καθορίζει την προτεραιότητα σε δρόμο με πάνω από μία λωρίδες. Είναι ελεγμένο και πληρωμένο από συγγενή.
Εννοείς από δεξιό κάθετο δρόμο. Αλλιώς για κάνε μας μια αναπαράσταση του συγγενή, γιατί μάλλον κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά.
Λαοδικείας , Νίκαια. Δύο λωρίδες , ο θείος μου στην αριστερή. Σε κάποιο κάθετο προσπαθεί κάποιος να βγει και ο δεξιός του επιτρέπει. Ο θείος μου δεν του επέτρεψε , ως όφειλε , σύμφωνα με τον δικαστή και πλήρωσε.
Τι θα πει 'ως οφειλε';
Σε μαλακα δικαστη πεσατε και ειχατε μαλακα δικηγορο.
Εγω την πατησα ετσι με κληση.edit
Παρκαρω ενα νοικιαρικο Σαξο εξω απο το σπιτι μου μετα απο ψωνια σε σουπερ μαρκετ Μεγαλη Πεμπτη η κατι τετοιο.
Ο δρομος στενος και ισα ισα χωραει ενα αυτοκινητο.
Ερχεται ενα μπλε Οκταβια με φιμε και λεω αντε να παρκαρω γρηγορα, μην εμποδιζω και βγαζω τις σακουλες μετα.
Αλαρμ, βγαζω ζωνη, βαζω οπισθεν και γυριζω προς τα πισω.
Λιγο πριν ολοκληροσω τον ελιγμο ακουω ενα 'ΓΔΟΥΠ'
...Ακουμπησα;;;; Που ακουμπησα;;;;
Κοιταω μπροστα και το Οκταβια ειναι διπλα μου κ εχει ξηλωμενο το καπακι του καθρευτη του.....
Καταβαζω παραθυρο....
Ρε φιλε.... Πας καλα;;; 1 λεπτο δεν μπορουσες να περιμενεις;;;
Κατεβαζει κ αυτος το παραθυρο....
Γαλαζιο πουκαμισακι.... Νουμερακι.... Ελατακι....
Για κατεβα να σου πω αν παω καλα....Αρχηζει....
Επικυνδηνος ελιγμος, μη χριση ζωνης ασφαλειας απουσεια αδεια κυκλοφωρειας του αυτοκινητου....
Μου ευχαιτε Καλο Πασχα αυτος κ ο συναδελφος του και παει να φυγει...
Εχει βγει ολη η πολυκατοικια και τον κοιταει...
Και του κανο.... Ψιτ.... Απλα φροντησε να εισαι στο πλημελειοδικιο, γιατι θα φερω ολους αυτους....2~3 μηνες μετα στο δηκαστηριο.
Επικινδυνος ελιγμος;
Εβγαλα αλαρμα και ξεκινησα διαδικασεια σταθμευσης κυριε Προεδρε.
Ο Αστυνομικος μαλλον βιαζοταν και περασε απο διπλα μου ενω οφειλε να περιμενει, προκαλοντες ελαφριες φθορες στο οχημα του και στο δικο του. Γεγονος που τον εξοργησε.
Μη χριση ζωνης ασφαλειας;
Σας ειπα. Εκανα ελιγμο σταθμεσης. Ο ΚΟΚ αναφερει ριτα οτι ο οδηγος εχει δικαιωμα να μη χρησημοποιει την ζωνη ασφαλειας κατα την διαρκεια ελιγμου σταθμευσης και οπισθοπεορειας.
Αδεια γιατι δεν ειχατε;
Δεν ηταν δικο μου το αυτοκινητο, ηταν νοικιασμενο και εφερε το συμβολαιο ενοικιασης και θεωριμενο απο την αστυνομια φωτοαντιγραφο της αδειας κυκλοφορειας, η οποια παραμενει στα γραφεια της εταιρειας για να αποτραπει η κλοπη του αυτοκινητου.Ε...πληρωσα 180ευ για την ζωνη....
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Θα ήθελα επίσης να προσφέρω κάτι άλλο σε όλη την κόντρα μηχανή-αυτοκίνητο. Προσωπικά προσπαθώ να οδηγώ με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην κάνω αυτά που δεν θα μ'άρεσαν εμένα να μου κάνουν (είτε σαν πεζό, είτε σαν οδηγό). Δοκιμάστε το, πιάνει.
Προσπαθω, αλλα δεν πιανει.
Δεν κανουν το ιδιο οι αλλοι και συνηθως καταληγω να τους κοιταω σαν μαλακας....Εγω, κατα την διαρκεια του καυσωνα -μεσημερακι- ειχα δει στο θερμομετρο του Αστρα 70'C....
Απλα ξαναμπηκα στο γραφειο και ακυρωσα το ραντεβου.... -
Ο χρήστης nass έγραψε:
nasos, ξέρεις ότι διαφωνώ σε συγκεκριμένα κακά πράγματα που κάνεις στο δρόμο αλλά μακάρι να είχαν όλοι αυτοί τη φιλοσοφία όταν οδηγούν: μην κάνεις αυτά που δε θέλεις να σου κάνουν. Προσωπικά το ακολουθώ πάντα και μέχρι στιγμής (ένα μοναδικό -μη αποφευκτέο- ατύχημα εδώ και 20 χρόνια) έχει πιάσει
@IOANNISTSA: μόνο και μόνο ο συνεχιζόμενος εκ μέρους σου χαρακτηρισμός των δικυκλιστών σαν ΑΜΕΑ σε χαρακτηρίζει επαρκώς. Τουλάχιστον είμαστε στο κατάλληλο topic... Αντίο.
Δεν μπορώ να σε καταλάβω ειλικρινά, εσείς τους χαρακτηρίζεται ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑ στο Topic, εγώ τους χαρακτηρίζω ΑΜΕΑ.
Σε ενοχλεί περισσότερο ο χαρακτηρισμός ΑΜΕΑ ή συμπεριφορά τους ?
ΞΑΝΑδιάβασε ποιους χαρακτήρισα ΑΜΕΑ και μετά συζητάμε.
Απομονώνετε μια φράση και βγάζετε συμπεράσματα.
Ποιος άλλος συμφωνεί μαζί σου ? και γιατί ?
-
Ο χρήστης IOANNISTSA έγραψε:
nasos, ξέρεις ότι διαφωνώ σε συγκεκριμένα κακά πράγματα που κάνεις στο δρόμο αλλά μακάρι να είχαν όλοι αυτοί τη φιλοσοφία όταν οδηγούν: μην κάνεις αυτά που δε θέλεις να σου κάνουν. Προσωπικά το ακολουθώ πάντα και μέχρι στιγμής (ένα μοναδικό -μη αποφευκτέο- ατύχημα εδώ και 20 χρόνια) έχει πιάσει
Δεν μπορώ να σε καταλάβω ειλικρινά, εσείς τους χαρακτηρίζεται ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑ στο Topic, εγώ τους χαρακτηρίζω ΑΜΕΑ.
Εγω συμφωνο με τον Νass....
Δεν ειναι ΑΜΕΑ... ειναι αυτοχειρες/Future AMEA -
Αυτό που καταλαβαίνω ότι οι υποστηρίζουν οι περισσότεροι είναι: Ναι φίλε μηχανόβιε, να σε διευκολύνω να περάσεις ανάμεσα από τα αυτοκίνητα.
Κατάλαβε όμως κάτι: Δεν μπορεί όταν βρίσκεσαι 50 μέτρα πίσω και πάω να κάνω αλλαγή λωρίδας νόμιμα με φλας κτλπ και να μου κορνάρεις ή να με βρίζεις λες και είσαι ο άρχοντας της ''διαγράμμισης''
Επίσης δεν μπορώ να σε δω όταν κάνεις σφήνες του τύπου από τέρμα δεξιά λωρίδα σε τέρμα αριστερή. Είναι φύση αδύνατον να σε δω...Δεν είναι καλό να εκβιάζεις τα αντανακλαστικά του άλλου για το αν θα σε δει να φρενάρει ή αν θα σε δει που αλλάζεις κατεύθυνση για πλάκα όπου να'ναι και χωρίς φλας.
Στο θέμα φλας εν τω μεταξύ το πολύ το 5% των μηχανόβιων να το χρησιμοποιούνε...Άλλο θέμα αυτό.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εγω συμφωνο με τον Νass....
Δεν ειναι ΑΜΕΑ... ειναι αυτοχειρες/Future AMEAΟχι Γιάννης Γιαννάκης
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ε...πληρωσα 180ευ για την ζωνη....Wagner669, βασικά ρωτάω από απορία.
Αυτός τουλάχιστον πλήρωσε τη ζημιά στο αμάξι 'σου' (είπες ότι είναι νοικιασμένο που πρακτικά δεν σε αγγίζει άμεσα) και τα δικαστικά έξοδα?
Επίσης γιατί πλήρωσες για ζώνη?Αφού μπορείς θεωρητικά να μην τη φοράς κατά τον ελιγμό παρκαρίσματος.ΥΓ:Έχω πετύχει 2-3 μπάτσους να το παίζουν μάγκες 'και καλά μπορεί να είμαι εκτός υπηρεσίας, αλλά φοράω στολή και μπορώ να σε...*@#$%^, γι'αυτό μη μου μιλάς και πολύ-πολύ'.(τη μία ήταν στη άνοδο της συγγρού) Πραγματικά εύχομαι να μην μπλέξω ποτέ με κανένα τέτοιο μ@λ@κ@, αλλά επίσης το χαίρομαι όταν την πατάνε άσχημα, γιατί νομίζουν ότι έχουν κάποια εξουσία, πρέπει να σκίβουμε να μας @#$%^ όποτε έχουν κ@ύλες...
ΥΓ2:Ειλικρινά πόσες φορές έχετε δει περιπολικό να κινείται απολύτως νόμιμα?Προσωπικά καμία...Ή δε θα φοράνε ζώνες, ή θα έχουν δυνατά μουσική (πχ κέντρο Γλυφάδας πριν κανα μήνα) ή θα κάνουν σφήνες ή θα τρέχουν τουλάχιστον με +20-30km/h πάνω από το όριο και θα παίζουν φώτα σε όλους ή θα πάνε τόσο αργά δεξιά με το φάρο αναμένο που το μόνο που κάνουν είναι να προκαλούν μποτιλιάρισμα.
-
@Mods:
Να ανοίξουμε ενα ξεχωριστό thread 'Αυτοκίνητα και Μοτοσυκλέτες' ή κάτι αντίστοιχο; -
-
Εγω ξαναρωταω, στο σεναριο που ειπα με την Κηφισιας, πρεπει να σταματησει ολη η Κηφισιας επειδη ο της δεξιας λωριδας (κατ'εσε ο οριζων την προτεραιοτητα) αποφασισε να αφησει εναν να μπει μπροστα του?
Και μην κολλας στο 'Κηφισιας', οπως ειπες ηταν ενας δρομος με δυο λωριδες, στον οποιο ΔΕΝ ειχε προτεραιοτητα να μπει και τον αφησαν, οπως και στο δικο μου σεναριο.
Μηπως ηταν μια λωριδα, σταματησε ενας να τον αφησει και ο δικος σου αποφασισε να προσπερασει εκεινον που σταματησε και εσκασε σε αυτον που του επετρεψαν να περασει?
Καβουρας
Πιθανως ο δικαστης να μην δεχτηκε οτι την εβγαλε εκεινη την στιγμη, αλλα οτι δεν την φοραγε, πραγμα που δεν μπορει να αποδειξει -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Ε...πληρωσα 180ευ για την ζωνη....
Wagner669, βασικά ρωτάω από απορία.
Αυτός τουλάχιστον πλήρωσε τη ζημιά στο αμάξι 'σου' (είπες ότι είναι νοικιασμένο που πρακτικά δεν σε αγγίζει άμεσα) και τα δικαστικά έξοδα?
Επίσης γιατί πλήρωσες για ζώνη?Αφού μπορείς θεωρητικά να μην τη φοράς κατά τον ελιγμό παρκαρίσματος.ΥΓ:Έχω πετύχει 2-3 μπάτσους να το παίζουν μάγκες 'και καλά μπορεί να είμαι εκτός υπηρεσίας, αλλά φοράω στολή και μπορώ να σε...*@#$%^, γι'αυτό μη μου μιλάς και πολύ-πολύ'.(τη μία ήταν στη άνοδο της συγγρού) Πραγματικά εύχομαι να μην μπλέξω ποτέ με κανένα τέτοιο μ@λ@κ@, αλλά επίσης το χαίρομαι όταν την πατάνε άσχημα, γιατί νομίζουν ότι έχουν κάποια εξουσία, πρέπει να σκίβουμε να μας @#$%^ όποτε έχουν κ@ύλες...
ΥΓ2:Ειλικρινά πόσες φορές έχετε δει περιπολικό να κινείται απολύτως νόμιμα?Προσωπικά καμία...Ή δε θα φοράνε ζώνες, ή θα έχουν δυνατά μουσική (πχ κέντρο Γλυφάδας πριν κανα μήνα) ή θα κάνουν σφήνες ή θα τρέχουν τουλάχιστον με +20-30km/h πάνω από το όριο και θα παίζουν φώτα σε όλους ή θα πάνε τόσο αργά δεξιά με το φάρο αναμένο που το μόνο που κάνουν είναι να προκαλούν μποτιλιάρισμα.
Απλα εγδαρε τον καθρευτι στο Σαξο.
Ζημια επαθε αυτος
Μεσα στα 180ευ ειναι η ζωνη και τα δικαστικα εξωδα.
Πληρωσα γιατι καταδηκαστικα, αλλιως 'προσωπικη κρατηση'
Οταν εφερα αντιρρησεις και τους ειπα οτι αφου δεχεστε οτι παρκαρα, γιατι με καταδηκαζετε για ζωνη μου ειπαν απλα οτι ειμαι υποχρεωμενος να φοραω την ζωνη οταν ειμαι στο αμαξι...
Και δεν μου εδωσαν καμια απαντηση της προκοπης περα απο το 'πρεπει παντα να φωρατε την ζωνη σας κυριε Βαγκνερ, ειναι για την προσωπικη σας ασφαλεια....
Τρεχα γυρευε... -
Ο χρήστης IOANNISTSA έγραψε:
Να ενα ΑΜΕΑΕ ρε και να ρχοταν κανας Βαγκνερ η κανας Κεϊσυ....
Το βιντεο θα τελειωνε με την καμερα να κοιταει μπαριερες η καρτερ...
Σε καποιο απο τα κοκκινα που εσφαξε θα μας πετυχαινε....Στο
0:07 Ξεκιναει -μαλλον- με κοκκινο (Του ρθε το Αβενσις απο δεξια)
0:23 Περναει με κοκκινο... ΣΤΑΝΤΑΡ
0:49 Σφινα και ψαρευει ο κωλος. (Αν επεφτε και τον περναγε απο πανω το Γιαρις;;;; Ποιος εφταιγε;;;)
1:01 Κανει σφινα σε μηχανη.... (Συναδελφικη αλληλεγγυη)
1:18 Πηγε να μαζεψει πεζο....
1:30 Πηγε να πεσει πανω στο λεοφωρειο
1:34 Κ αλλος πεζος
2:03 Κ αλλο κοκκινο
2:16 Κ αλλο κοκκινο
2:32 Σφινα αναμεσα σε μηχανες
2:37 Κ αλλο κοκκινο
3:15 Ζητας
3:47 Κ αλλο κοκκινο
4:34 Κ αλλος πεζος που φευγει τρεχοντας
5:22 Αναποδα στη Λ.Βουλιαγμενης.....Εχει κανει κανενας μεγαλυτερο 'High Score' απο τον κυριο που βλεπουμε;;;;
-
Προσεξ'τε τι θα απαντησετε οι υπολοιποι, γιατι οταν ειχε ξαναπαιξει το συγκεκριμενο βιντεο εδω μεσα ουκ ολιγοι ειχαν πει 'μακαρι να φαει τα μουτρα του για να μην παρει κανεναν αλλο μαζι του'. Κατα τα αλλα εγω ειμαι ο εκδικητης των δρομων...
-
2 παπακια ανοιγουν μπροστα σε μπατσους.... Και οι μπατσοι τι κανουν;;;
http://www.youtube.com/watch?v=tInnriGwNSA
Βρηκα κ ενα με ΣΤΟΠ....
http://www.youtube.com/watch?v=tkbC7t10j2U
K ενα με 2 Ζηταδες...
Youtube Video -
Δεν έχω προσέξει αν έχει γραφτεί το συγκεκριμένο,αλλά ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη σελίδα... http://www.streetpanthers.gr/
-
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]