Jul 13, 2007, 11:05 AM

Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ε...πληρωσα 180ευ για την ζωνη....

Wagner669, βασικά ρωτάω από απορία.
Αυτός τουλάχιστον πλήρωσε τη ζημιά στο αμάξι 'σου' (είπες ότι είναι νοικιασμένο που πρακτικά δεν σε αγγίζει άμεσα) και τα δικαστικά έξοδα?
Επίσης γιατί πλήρωσες για ζώνη?Αφού μπορείς θεωρητικά να μην τη φοράς κατά τον ελιγμό παρκαρίσματος.

ΥΓ:Έχω πετύχει 2-3 μπάτσους να το παίζουν μάγκες 'και καλά μπορεί να είμαι εκτός υπηρεσίας, αλλά φοράω στολή και μπορώ να σε...*@#$%^, γι'αυτό μη μου μιλάς και πολύ-πολύ'.(τη μία ήταν στη άνοδο της συγγρού) Πραγματικά εύχομαι να μην μπλέξω ποτέ με κανένα τέτοιο μ@λ@κ@, αλλά επίσης το χαίρομαι όταν την πατάνε άσχημα, γιατί νομίζουν ότι έχουν κάποια εξουσία, πρέπει να σκίβουμε να μας @#$%^ όποτε έχουν κ@ύλες...

ΥΓ2:Ειλικρινά πόσες φορές έχετε δει περιπολικό να κινείται απολύτως νόμιμα?Προσωπικά καμία...Ή δε θα φοράνε ζώνες, ή θα έχουν δυνατά μουσική (πχ κέντρο Γλυφάδας πριν κανα μήνα) ή θα κάνουν σφήνες ή θα τρέχουν τουλάχιστον με +20-30km/h πάνω από το όριο και θα παίζουν φώτα σε όλους ή θα πάνε τόσο αργά δεξιά με το φάρο αναμένο που το μόνο που κάνουν είναι να προκαλούν μποτιλιάρισμα.