-
TATS
Φίλε μου, μάλλον δεν τα ξέρεις καλά.Η Ferrari βάφει ότι χρώμα θες εσύ το αμάξι... απλά σε χρεώνει περισσότερα χρήματα.
Απο την στιγμή που το βγάζει έτσι το ΙΔΙΟ το εργοστάσιο, τι καθόμαστε και λέμε; -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
TATS
Φίλε μου, μάλλον δεν τα ξέρεις καλά.Η Ferrari βάφει ότι χρώμα θες εσύ το αμάξι... απλά σε χρεώνει περισσότερα χρήματα.
Απο την στιγμή που το βγάζει έτσι το ΙΔΙΟ το εργοστάσιο, τι καθόμαστε και λέμε;Δεν ειναι στανταρ οτι το συγκεκριμενο βγήκε μεσα απο το εργοστάσιο έτσι. Αλλά δεν το θεωρώ και καθόλου απίθανο! Με τα λεφτά τους οι Αραβες έχουν την δύναμη να υποκινήσουν κάτι τέτοιο. Αλλά δεν συμφωνω με αυτό. Φυσικά μιλάει το χρήμα και γι αυτο τα δέχονται στις αυτοκινητοβιομηχανίες κάτι τέτοια.
@kid:
μην κολλάς στις λέξεις, κάποιος άλλος μπορει να θεωρήσει ιεροσυλία το οτι εγω αγορασα μια F430 σε ασημί και όχι σε κόκκινο.. Τυχαία λέξη ήταν -
Ο χρήστης TATS έγραψε:
@kid:
μην κολλάς στις λέξεις, κάποιος άλλος μπορει να θεωρήσει ιεροσυλία το οτι εγω αγορασα μια F430 σε ασημί και όχι σε κόκκινο.. Τυχαία λέξη ήτανFair enough, πάντως το τι θεωρούμε ιεροσυλία είναι - στο συγκεκριμένο θέμα τουλάχιστον - ιδιαίτερα υποκειμενικό.
-
Ο Εκάστοτε αγοραστής μπορεί να διαλέξει οποίο χρώμα θέλει για την ferrari του(έτσι είχα δει στο video που κατασκεύαζαν την 599). Το πιο πιθανό είναι να είναι εργοστασιακό το χρωμα
-
Άντε, και σε ροζ πουά!
(και δεν έχω τίποτε εναντίον του ροζ πουά)
ΥΓ. το πρόβλημα με το χρώμα είναι ότι συνιστά την ύψιστη απομυθοποίηση της Φερράρι
-
Απο την στιγμή που το βγάζει έτσι το ΙΔΙΟ το εργοστάσιο, τι καθόμαστε και λέμε;
Δεν είπα ότι μου αρέσει, αλλά απέχει πολυ από το να χαρακτηριστεί 'ιεροσυλία', τουλάχιστον κατά την δική μου γνώμη. Και αν ήταν ιεροσυλία, δεν θα το έβγαζε η Ferrari πρώτη από όλους, αφού αυτή είπε το OK, it's fine by me.
Fair enough, πάντως το τι θεωρούμε ιεροσυλία είναι - στο συγκεκριμένο θέμα τουλάχιστον - ιδιαίτερα υποκειμενικό.
Σωστα
-
το κοκκινο της παει καλυτερα.
-
το κοκκινο της παει καλυτερα.
Οχι ρε φιλε τι λες...Ροζ forever λεμε ειναι και in χρωματακι αυτη την εποχη
-
photoshop 100%
-
Ο χρήστης JHON_STARLET έγραψε:
photoshop 100% -
Ο χρήστης JHON_STARLET έγραψε:
photoshop 100%Photoshop ξε-photoshop το προβλημα που ειναι δλδ ? Επειδη ειναι ροζ (πουα για μερικους) ? Αφου δεν ειναι ιεροσυλια τι να κανουμε δλδ ναουμ
Στο πακετο δωρο η Παρις Χιλτον με ροζ πουα τσαντακι
p.s: ελπιζω να εγινε κατανοητο το point μου
-
κανενα προβλημα αν ειναι και πακετο με την παρις χιλτον,
ας το ειχα και σε ροζ.
-
Mου φαίνεται πως τα Γιάννενα του έχουν κάνει πολύ κακό του Κid!
Λέτε αν πάρει ποτέ RS4, να το πάρει στο χρωματάκι που είδαμε photoshop-ιασμένη την Enzo;;;;;;
Ευτυχώς που είναι καλοκαίρι, και όπως του Πάγκαλου έτσι και του Kid του αναγνωρίζουμε τις κατά καιρούς 'υπερβάσεις' του στις εκτιμήσεις του περί chic, kitsch, ιεροσυλίας ή ενίοτε και αχρωματοψίας!
-
Δεν της πάει...πιο όμορφη κόκκινη.
Εν αντιθέσει με την 430 που της πάνε όλα...και το λευκό και το μαύρο και το κόκκινο και το ροζ και όλα...
-
Στην 599 η μπάλα από το χτένι είναι μαύρη ή ιδέα μου;
-
δν ειναι πολυ πιο ομορφο να καλυπτεται το κενο με το χτενακι?
-
Η 612 ή έχει τέσσερα πεντάλ, ή έχει καθρέφτη δίπλα απ' τα πεντάλ..
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Η 612 ή έχει τέσσερα πεντάλ, ή έχει καθρέφτη δίπλα απ' τα πεντάλ..Πολλά αμάξια είναι έτσι, αλλιώς κρέμεται το αριστερό σου πόδι. Τα (πολύ) φτηνά έχουν σκέτη μοκέτα εκεί.
-
-
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)