-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Μην το σκεφτεσαι. Κανε του μηνυση. Και εκτος του οτι θα καταδικαστει θα ειναι υποχρεωμενος να πληρωσει και τα εξοδα του δικαστηριου.
Ζητησε και αποζημιωση. Νομιζω οτι εχεις το δικαιωμα.τζάμπα λεφτά απο το πουθενα!!
εμένα γιατί δεν μου κάνουν καμιά φάρσα;;;
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
δωσε το τηλ στο φορουμ να του κανουμε εμεις φαρσες
Παιδια δεν το ειχα σκεφτει
Καλα ασε να δουμε τί θα γινει με τη νομιμη οδο και μετα τα ξαναλεμε.Ωραια ιδεα. Μερικες εκατονταδες τηλεφωνηματα στο παλικαρι ισως να ειναι ενδιαφερον περιπτωση.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
δωσε το τηλ στο φορουμ να του κανουμε εμεις φαρσες
+1
-
εγω λεω να μην ασχοληθεις...
ριξε μια φραγη οπου μπορεις...και μη σηκωνετε τα υπολοιπα..σε 3 μερες θα του χει περασει..
αυτος τη βρισκει τωρα που ασχολεισαι και επειδη δε ξερω τι τυπος ειναι μη πολυασχολεισαι...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
εμένα γιατί δεν μου κάνουν καμιά φάρσα;;;
Ελα ρε ο Αθανασιου ειμαι...
-
Ασχετο με το θεμα αλλα μου καθονται στο λαιμο εκφρασεις οπως 'πετσοχωρι' ή αλλα παρομοια...
Παρομιες λαθος εκφρασεις ειδα και στο αλλο θεμα που αφορα την Κρητη. -
Μια αλλη τακτικη εναλλακτικη του ringer=>mute, για να ξεμπερδευετε ευκολα, αλλα μονο αν ειναι στην αρχη της η φαση της παρενοχλησης:
Με το που παιρνει λοιπον ο ενοχλητικος και αρχιζει να λεει περιεργα, κανετε οτι δεν ακουτε καλα: 'Ναιι;;;; Εμπρος;;; Ποιος ειναι;; Συγγνωμη, μιλατε λιγο πιο δυνατα, δεν σας ακουω;;; Ναι;;;; '. Μιλατε και απο λιγο πιο μακρυα απο το ακουστικο, και καλα οτι η ποιοτητα ειναι κακη. Στοιχημα οτι βαριουνται με την πρωτη και δεν ξαναπαιρνουν.
Εκτος απο το οτι θα ησυχασετε, εχει και πολυ πλακα να σου λενε βλακειες, κι εσυ να μιλας ευγενικα σαν να μη συμβαινει τιποτα. Πρεπει να ενοχλουνται πολυ, που οι προσπαθειες τους δεν εχουν κανενα αποτελεσμα.
-
Αν είναι φάρσα, πιστεύω ότι κατά 99% ο άλλος την βρίσκει με το βρίσιμο που τρώει. Κατά συνέπεια, του απαντάς ευγενικά, κάνεις ότι δεν τον ακούς κιόλας, και τέλος. Τώρα αν είναι επίμονος, αστυνομία.
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Μου λες τι να κανω που και που παιρνει στα αγρια χαραματα καποιος και μαλακιζεται ( κυριολεκτικα ). Παιρνει με αποκρυψη και μαλλον ειναι απο καρτοκινητο ( ή χυνει γρηγορα )Πες του οτι θελεις να χωρισετε γιατι δεν τα βρισκετε στο σεξ μεσω τηλ. (καλα μιλαμε, δεν παμε καλα!)
Περα απο την πλακα, αγνοησε τον οσο μπορεις. Θα βαρεθει... (εκτος αν ειναι κανας βλαμμενος)
-
Κάτι που είχε κάνει ένας φίλος μου ήταν πολύ καλό.
Παίρνει κάποιος ένα φίλο και λέει:
'δώσε μου την τάδε.'
Κάγκελο ο φίλος μου.
'δεν υπάρχει τάδε εδώ.Λάθος τηλέφωνο πήρατε.'
Γίνεται μια παύση και ο φίλος μου θεώρησε σωστό να το κλείσει για να μη χρεώνει και τσάμπα τον τύπο.Αυτός όμως ξαναπαίρνει
'Δώσε μου την τάδε κωλόπαιδο.'
'μα σας είπα.Δεν υπάρχει τάδε εδώ.Το νούμερο είναι δικό μου και είμαι σπίτι μόνος μου τώρα'
'άσε μας ρε μ@λ@κοπαίδι...' και ο τύπος αρχίζει τα μπινελίκια.
Απάντηση του φίλου μου:
'Κοίτα 'φιλέ', εγώ τώρα το αφήνω πάνω στο τραπέζι.Δεν πήρα εγώ.Εσύ πήρες, εσύ χρεώνεσαι.Πέστα να ξεθυμάνεις και μετά κλείσε.' και το άφησε πάνω στο τραπέζι.Μετά από 2 δευτερόλεπτα ο τύπος το έκλεισε και δεν πήρε ξανά.Και ευγενικός και αποτελεσματικός.
Απίστευτη λύση για να σταματήσουν να σε παίρνουν τηλέφωνο.(εκτός κι αν το κλείνει και παίρνει τηλέφωνο συνέχεια για σπάσιμο. )
στην περίπτωση του φίλου μας (Megane98hp), ίσως ένα σπάσιμο από ομαδική φάρσα να ήταν πιο αποτελεσματικό...
Καλύτερο θα ήταν μια προειδοποίηση στον τύπο που έχει το νούμερο πως αν τον ξαναενοχλήσει, θα γράψει το νούμερό του σε κάθε γωνιά της Αθήνας και αν αυτό δεν πιάσει, τότε δώσε μας το νούμερό του στεγνά...ΥΓ:Η αστυνομία ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να σου προσφέρει εκτός από μια επίπληξη στον τυπά...
-
Νομίζω πως όταν παίρνει από κινητό χρεώνεται και για το χρόνο που χτυπάει, όχι μόνο για το χρόνο πραγματικής ομιλίας.
-
Όχι, όχι, τουλάχιστον όχι στην Ελλάδα. Στην αμερική υπάρχουν κάτι τέτοια προγράμματα, ναι.
-
o OMIKRONE3 βρισκεται πισω απο τις φαρσες
ΟΚ σοβαρα τωρα αν ο Megane δεν εχει κολλημα ας στειλει με pm το νουμερο
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Νομίζω πως όταν παίρνει από κινητό χρεώνεται και για το χρόνο που χτυπάει, όχι μόνο για το χρόνο πραγματικής ομιλίας.Στην Ελλάδα χρεώνεσαι από τη στιγμή που θα το σηκώσει ο άλλος.Απλά προχρεώνεσαι με το που το σηκώνει τα πρώτα 30sec της κλήσης.
Επίσης σπαστικό λοιπόν θα ήταν να το σήκωνες και να του το έκλεινες αμέσως...
ΥΓ:Φίλε megane98, θα ήταν δύσκολο να αλλάξει νούμερο η γυναίκα σου?Ίσως να ήταν λιγότερο χρονοβόρο από όλα τα υπόλοιπα (αστυνομία.δικαστήρια κτλ).Επίσης θα μπορούσε να βάλει και απόκρυψη στοιχείων από το δίκτυο (κάνοντας μια τηλεφωνική αίτηση στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της εταιρίας) ώστε να μην μπορεί να βρει κάποιος το νούμερό της από τηλ.κατάλογο.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εγω λεω να μην ασχοληθεις...ριξε μια φραγη οπου μπορεις...και μη σηκωνετε τα υπολοιπα..σε 3 μερες θα του χει περασει..
αυτος τη βρισκει τωρα που ασχολεισαι και επειδη δε ξερω τι τυπος ειναι μη πολυασχολεισαι...
συμφωνω..
δεν υπαρχει λογος για μια βλακεια να βρεις κανα μπελα αμα αυτος ειναι κανας καμμενος (που μαλλον ειναι απο τις περιγραφες που κανεις )
αφου παιρνει απο ενα συγκεκριμενο σταθερο, κανε φραγη σ'αυτον τον αριθμο.
απλα και ομορφα -
Ο χρήστης skye έγραψε:
ριξε μια φραγη οπου μπορεις...και μη σηκωνετε τα υπολοιπα..σε 3 μερες θα του χει περασει..
συμφωνω..
δεν υπαρχει λογος για μια βλακεια να βρεις κανα μπελα αμα αυτος ειναι κανας καμμενος (που μαλλον ειναι απο τις περιγραφες που κανεις )
απλα και ομορφαΜπορείς να κάνεις σφαγή κλήσεων σε ένα μόνο νούμερο που σε καλεί?
εγώ νόμιζα ότι μπορείς να κάνεις μόνο ολική φραγή εισερχομένων κλήσεων. -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Μπορείς να κάνεις σφαγή κλήσεων σε ένα μόνο νούμερο που σε καλεί?
-
Μπορείς να κάνεις σφαγή κλήσεων σε ένα μόνο νούμερο που σε καλεί?
εγώ νόμιζα ότι μπορείς να κάνεις μόνο ολική φραγή εισερχομένων κλήσεων.Όχι μόνο απλή σφαγή μέχρι και πλήρη εξολόθρευση μπορείς να κάνεις
-
συμφωνω..
απλα και ομορφαΜπορείς να κάνεις σφαγή κλήσεων σε ένα μόνο νούμερο που σε καλεί?
εγώ νόμιζα ότι μπορείς να κάνεις μόνο ολική φραγή εισερχομένων κλήσεων.δεν ξερω για αλλα κινητα, στο κιουτεκ μου παντως εχει το smartfilter που μπορεις να βαλεις 1, 2, 30, οσους αριθμους θες τελοσπαντων να μην σε ενοχλουν (μπορεις να βαλεις και να μην δεχεσαι κλησεις με αποκρυψη)
σε ενημερωνει οτι πηρε ο ταδε που εχεις βαλει στο σμαρτφιλτερ αλλα δε χτυπαει
φραγη νομιζω ναι, πρεπει να κανεις γενικα αν ειναι να μη δεχεσαι καθολου κλησεις.. δε θυμαμαι -
Σε παρόμοιες φάσεις βαριόμουν τσσσόσο πολύ να ασχοληθώ, ώσπου τελικά βαρέθηκε και ο παπαρας που έπαιρνε τηλέφωνο . . .
Σε τέτοιες περιπτώσεις, το να μην ασχοληθείς μαζί του είναι ό,τι πιο αποτελεσματικό υπάρχει . . .
Τώρα άμα είναι να μπλέκεις με δικαστήρια, αστυνομίες κλπ κλπ . . .πολύ φασαρία, και πολύ αξία στο παπάρα δίνεις . . .Γραψτον εκεί που δε πιάνει μελάνι, δε θα κρατήσει πάνω από 2-3 μέρες το παραμύθι . . .
Αλλο παλι κι ετούτο.