-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Για Πάργα έχει κανείς άποψη;Δεν εχω παει προσωπικα, αλλα εχουν παει γνωστοι και τους αρεσε αρκετα. Βεβαια ειναι και οικογενειαρχες οχι τπτ 20ρηδες...
-
Για Πάργα έχει κανείς άποψη;tromero meros gia na ependyseis se baraki
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Για Πάργα έχει κανείς άποψη;
tromero meros gia na ependyseis se baraki
Κατάλαβα (ευτυχώς που δεν είναι αυτό το βασικό μου ζητούμενο αυτή την περίοδο)
-
Για Πάργα έχει κανείς άποψη;Κατάγομαι από την γύρω περιοχή και μπορώ να βοηθήσω...
Η Πάργα έχει την γραφικότητα των ελληνικών νησιών, συνδυάζοντας τα γύρω βουνά κτλπ.
Είναι πολύ ωραίο μέρος, ήσυχο και προτείνω να πηγαίνεις κάθε μέρα μίνι ημερήσιες εκδρομές στα γύρω μέρη για μπάνιο. Απόσταση max 30-45 λεπτά.
Βάλτος, Πέρδικα-Καραβοστάσι, Αγία Παρασκευή, Σύβοτα και Αμμουδιά(εκβολές Αχέροντα). Αφού θα βρεθείς προς τα εκεί προτείνω να πας και στις πηγές Αχέροντα που βρίσκονται μια ώρα μακρυά από την Πάργα. Από αρχαιολογικής άποψης υπάρχουν 2 ενετικά κάστρα στην Πάργα και κάτι άλλο που αξίζει να δεις είναι το Νεκρομαντείο στο Καναλάκι(συνδύασέ το με τον Αχέροντα μιας και είναι στην ίδια κατεύθυνση).Ελπίζω να βοήθησα
-
Εγώ κανόνισα να φύγω για Παξούς στο τέλος του μήνα.
Θεσσαλονίκη-Ηγουμενίτσα οδικώς και μετά καραβάκι. -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Μόλις έμαθα ότι το γιαπί απέκτησε και αδερφάκι λίγο πιο πέρα!!!
Πάει και η Βάγια....
Για την ακρίβεια μιας και περνώ τα καλοκαίρια εκεί (και κατάγομαι από εκεί) δεν πρόκειται να χτιστούν ποτέ γιατί βρήκαν τόσο νερό στα θεμέλια (και το υπόγειο έχει γίνει πισίνα) το θέμα είναι να γκρεμιστούν βέβαια. και επίσης είναι Βαγιά (όχι πως έχει ιδιαίτερη σημασία). Για τις τσιμπημένες τιμές κτλ δεν θα διαφωνήσω (αν και υπάρχουν σαφέστατα φτηνά και με πολύ καλύτερη ποιότητα μέρη αλλά ο τουρίστας δεν τα ξέρει και πιθανώς δεν θα τα μάθει στις λίγες μέρες που θα μείνει οπότε καλά κάνουν και φωνάζουν). Κάποιοι δρόμοι δόξα το Θεό έγιναν μην περιμένετε παντού άσφαλτο πάντως, αλλά τουλάχιστον 5-6 αξιόλογες παραλίες έγιναν εύκολα προσβάσιμες (μολονότι στις περισσότερες αφήνουν και μερικά μέτρα χώμα για το νταβαντούρι και αρκετές έχουν περπάτημα). Πάντως οι παραλίες πιστεύω (με όση αντικειμενικότητα μπορώ να έχω) πως είναι αρκετά καλές, αρκετές σε αριθμό και για σχετικά όλα τα γούστα (βότσαλα άμμος χρώμα κτλ). Η νυκτερινή ζωή ακολουθεί ήρεμους ρυθμούς με μια έξαρση σε μπαρακια στη χώρα κάποια με θέα κάποια όχι σίγουρα όμως σε χαλαρά. Η Χώρα από την άλλη προσεγμένη ή μη σίγουρα είναι γραφική με πολύ όμορφη θέα από το κάστρο ειδικά με διαύγεια βλέπεις πάρα πολλά κυκλαδονήσια. Συνοπτικά νομίζω πως είναι από τα νησιά που ή θα σε ενθουσιάσει ή θα σου φανεί τελείως αδιάφορο, με μέτρια υποδομή, όμορφες παραλίες και ήρεμους ρυθμούς.
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Για Πάργα έχει κανείς άποψη;
Κατάγομαι από την γύρω περιοχή και μπορώ να βοηθήσω...
Η Πάργα έχει την γραφικότητα των ελληνικών νησιών, συνδυάζοντας τα γύρω βουνά κτλπ.
Είναι πολύ ωραίο μέρος, ήσυχο και προτείνω να πηγαίνεις κάθε μέρα μίνι ημερήσιες εκδρομές στα γύρω μέρη για μπάνιο. Απόσταση max 30-45 λεπτά.
Βάλτος, Πέρδικα-Καραβοστάσι, Αγία Παρασκευή, Σύβοτα και Αμμουδιά(εκβολές Αχέροντα). Αφού θα βρεθείς προς τα εκεί προτείνω να πας και στις πηγές Αχέροντα που βρίσκονται μια ώρα μακρυά από την Πάργα. Από αρχαιολογικής άποψης υπάρχουν 2 ενετικά κάστρα στην Πάργα και κάτι άλλο που αξίζει να δεις είναι το Νεκρομαντείο στο Καναλάκι(συνδύασέ το με τον Αχέροντα μιας και είναι στην ίδια κατεύθυνση).Ελπίζω να βοήθησα
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Κάπως έτσι το χα κι εγώ στο μυαλό μου...
-
Όμορφη η Πάργα, αλλά αν σκοπεύεις να μείνεις αρκετές μέρες μπορείς άνετα να μείνεις μερικές μέρες και στα Σύβοτα. Αλήθεια ποιά περίοδο ενδιαφέρεσαι να πας;
-
[URL=http://www.picoodle.com/view.php?
srv=img33&img=/8/7/3/f_0001m_3148723.jpg][/URL]ΙΚΑΡΙΑ --ΣΕΥΧΕΛΕΣ -ΝΑΣ - ΜΕΣΑΧΤΗ ( η λιμνη φαινεται η θαλασσα ειναι αριστερα)
-
-
-
-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Όμορφη η Πάργα, αλλά αν σκοπεύεις να μείνεις αρκετές μέρες μπορείς άνετα να μείνεις μερικές μέρες και στα Σύβοτα. Αλήθεια ποιά περίοδο ενδιαφέρεσαι να πας;Έκλεισα ήδη για Πάργα από 15-21/7....Ίδωμεν
Thanx πάντως -
Η Παργα ειναι επισκεψιμο μερος οχι για διακοπες.
-
Εμενα παντως αυτο το κομματι απο Πρεβεζα μεχρι Ηγουμενιτσα μου αρεσει παρα πολυ!
Περυσι εκανα διακοπες στην Λουτσα Πρεβεζης και γυρισα αρκετα μερη
ειναι πολυ καλα και μπορεις να συνδυασεις ηρεμια και φασαρια μαζι
-
οι τιμές έχουν εκτοξευτέι στα ύψη...!!!
μίλησα με τον Θείο μου κ μου είπε πως σκέφτονται (2 ενήλικες κ 3 παιδιά) να πάνε διακοπές 8-10 μέρες σε κάποιο νησί της Ελλάδας, κ το όλο κόστος υπολογίζει πως θα ανέλθει στα 6.500 euro!!! τελικά είμστε πανάκριβη χώρα...
έλεος σε αυτούς που από την καλοπέρασή μας, μας ξεζουμίζουν... να βγάλουν όλοι λ7, αλλά με μέτρο...τί θα πει 6.500 σε 10 μέρες?
-
Έχω παει Παρο, Αντίπαρο, Συρο, Μυκονο, Τήνο, Σιφνο, Λευκάδα και Μήλο.
Η Μήλος είναι μακράν το ομορφότερο νησί απο όσα ανέφερα. Πήγα πέρυσι. Θα μου μείνει αξέχαστη. Έκατσα 8 μέρες και δε τη χόρτασα. Έμεινα ακριβά βεβαια, 80Ευρώ/2κλινο/νυχτα αλλα εμεινα μεσα Αυγουστου. Τα χρηματα για το δωμάτιο με ξίνισαν. Αλλα ήταν άριστο, με μπαλκόνι που είχε υπερ-θεα ολα τα Πολλώνια και Θάλασσα στα 20 μετρα.
Αι Γιαννης και Αμμουδαρακι οι κορυφαίες παραλίες που έχω παει. Πηγα με την κοπέλα μου, και στις 2 αυτες είμασταν ΜΟΝΟΙ τελειως!!!Το Jimny μου είχε βγάλει τα λεφτά του στο ταξίδι στη Μήλο!!! Μη πάτε Μήλο χωρίς 4κίνητο (εχει πολυ χωμματοδρομο) ή σκάφος.
Φέτος Αμοργό... για να δουμε
-
σκεφτομαι να παω την αλλη εβδομαδα για 5 με 6 μερες σκιαθο με τη κοπελια μου.
το θεμα ειναι οτι δεν εχουμε κλεισει ξενοδοχειο,μιας και εχουμε σκοπο να μεινουμε και κανα βραδυ σκοπελο και αλοννησο.το ερωτημα ειναι θα βρουμε να μεινουμε;
απο οτι θυμαμαι σε νησια με το που κατεβαινεις απο το καραβι,
υπαρχουν δεκαδες ατομα απο ξενοδοχεια και ενοικιαζωμενα δωματια με ταμπελες που σε περιμενουν για να μεινεις σε αυτους.
ισχυει αυτο για σκιαθο;
επειτα θα παμε με αμαξι.
οι δρομοι εκει πως ειναι;
οποιαδηποτε πληροφορια απο παιδια που εχουν παει εκει θα μου ηταν πολυ χρησιμη. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
σκεφτομαι να παω την αλλη εβδομαδα για 5 με 6 μερες σκιαθο με τη κοπελια μου.
το θεμα ειναι οτι δεν εχουμε κλεισει ξενοδοχειο,μιας και εχουμε σκοπο να μεινουμε και κανα βραδυ σκοπελο και αλοννησο.το ερωτημα ειναι θα βρουμε να μεινουμε;
απο οτι θυμαμαι σε νησια με το που κατεβαινεις απο το καραβι,
υπαρχουν δεκαδες ατομα απο ξενοδοχεια και ενοικιαζωμενα δωματια με ταμπελες που σε περιμενουν για να μεινεις σε αυτους.
ισχυει αυτο για σκιαθο;
επειτα θα παμε με αμαξι.
οι δρομοι εκει πως ειναι;
οποιαδηποτε πληροφορια απο παιδια που εχουν παει εκει θα μου ηταν πολυ χρησιμη.Οι δρόμοι είναι μια χαρά, χώμα δεν θα βρεις, οπότε μην το φοβάσαι. Να φοβάσαι τα εισιτήρια πάντως του καραβιού... Εχω ακούσει κάτι τρελές τιμές τελευταία!
Δωμάτια έχει αρκετά, γιατί έχει ΠΟΛΥ κόσμο γενικά το νησί. Αν πας τώρα , λογικά θα βρεις εύκολα... Είναι και η εποχή που θα έχει περισσότερους ξένους, παρά Ελληνες. -
τα εισιτηρια απο μια γρηγορη ματια στο ιντερνετ που ειδα,
εχουν γυρω στα 15 ευρω το ατομο,καταστρωμα,το ταξιδι απο βολο εξαλλου ειναι μονο 2.30 ωρες,
και 70 για το αμαξι.
η μηπως δεν ισχυει κατι τετοιο;
υπολογιζω να βρω καπου ενα δικλινο με κανα 60αρι τη βραδια.
δηλαδη περιοδος 16 με 20 ιουλιου.
ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2007