-
ΤΙΣ BABY BAY ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΓΑΡΔΟΥΜΠΑ..ΤΑΣ Κ ΜΠΑΠ
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
μην το παρεις με τιποτα..εκτος του οτι θα σου λενε ολοι ΣΚΟΝΤΑ ΠΗΡΕΣ?? πεταει παρα πολυ κωλο και δεν εχει καμμια σχεση με το γκολφ 5 gti..καταρχην η ποιοτητα κατασκευης ειναι για τα μπαζα...οι δε βαμμενες πρασινες δισκοπλακες ειναι απελπισια..κοιτα κατι καλυτερα σε vw οπως το jetta tsi η καποιο golf v tsi και ανω..δεν πιστευω να χαραμισεις τσαμπα τοσα λεφτα για τετοιο αμαξι..Στα ιδια λεφτα μπορεις να βρεις Impreza wrx 2001+ ξυραφι...τιμιο αμαξι το 5 rs αλλα χανει σε παρα πολλους τομεις οπως κρατηματα,ποιοτητα κατασκευης και ελλειψη εξοπλισμου για αυτο που υποτιθεται οτι ειναι..ΜΑΚΡΙΑΦΤΗΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΓΚΑΖΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..
ΔΩΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ 5ΑΡΙ GTi
Εγω ομως θα συμφωνησω με αυτο
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
μην το παρεις με τιποτα..εκτος του οτι θα σου λενε ολοι ΣΚΟΝΤΑ ΠΗΡΕΣ?? πεταει παρα πολυ κωλο και δεν εχει καμμια σχεση με το γκολφ 5 gti..καταρχην η ποιοτητα κατασκευης ειναι για τα μπαζα...οι δε βαμμενες πρασινες δισκοπλακες ειναι απελπισια..κοιτα κατι καλυτερα σε vw οπως το jetta tsi η καποιο golf v tsi και ανω..δεν πιστευω να χαραμισεις τσαμπα τοσα λεφτα για τετοιο αμαξι..
Στα ιδια λεφτα μπορεις να βρεις Impreza wrx 2001+ ξυραφι...τιμιο αμαξι το 5 rs αλλα χανει σε παρα πολλους τομεις οπως κρατηματα,ποιοτητα κατασκευης και ελλειψη εξοπλισμου για αυτο που υποτιθεται οτι ειναι..ΜΑΚΡΙΑΦΤΗΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΓΚΑΖΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..
Εγω ομως θα συμφωνησω με αυτο
-
Να βοηθήσω και εγώ λίγο
ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ..... για να ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΕ και εμείς οι υπόλοιποι 'ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ' τις PREMIUM επιλογές μας .
Λέγοντας ' Και 1000 άλογα να έχει και σαν τρένο να στρίβει ...... πάντα Skoda θα είναι '
Λοιπόν αν το άντεξες αυτό ............
τότε
Βουρ .......
-
Mια χαρα ποιοητα, καλυτερη απο VW.
-
ωραίος ο random
+1
-
ότι να΄ναι ο Ράντομ..
-1
-
παρτο παιδι μου και ασε τους αλλους να αγοραζουν δηθεν premium.....
-
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΡΑΝΤΟΜ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΡΕΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ RS ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ OCTAVIA TURBO ΤΟΥ 2001 ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΠΕΡΣΙ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΑΠΟ 7500 ΕΩΣ ΚΑΙ 13500(Ο ΡΩΡΡΗΣ)ΓΙΑ ΤΟ PASSAT TO 2.0.ΦΙΛΟΣ ΜΕ PASSAT TURBO ΤΟΥ 2001 ΤΟ ΑΛΛΑΞΕ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ 14000.ΑΡΑ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ?
-
Αφού είχες, άρα ξέρεις τι θα αγοράσεις. Κατασταλαγμένος μοιάζεις, όρμα λοιπόν και καλοτάξιδο.
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
η ποιοτητα κατασκευης ειναι για τα μπαζα...ενω του Impreza εεεεεε ... ???
Στα ιδια λεφτα μπορεις να βρεις Impreza wrx 2001+ ξυραφι...
Στα ιδια λεφτα μπορεις να βρεις και μια porsche 997 του '80 εκει να δεις ξυραφι σκετη φαλτσετα... :lol:
τιμιο αμαξι το 5 rs αλλα χανει σε παρα πολλους τομεις οπως κρατηματα,ποιοτητα κατασκευης και ελλειψη εξοπλισμου για αυτο που υποτιθεται οτι ειναι..
περιγραφη απο αλλο πλανητη .... :rtfm:
ΜΑΚΡΙΑΦΤΗΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΓΚΑΖΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...
4000 Ε δεν ειναι κατι παραπανω.... :whistlink:
-
Ο χρήστης COSTANA έγραψε:
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΡΑΝΤΟΜ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΡΕΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ RS ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ OCTAVIA TURBO ΤΟΥ 2001 ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΠΕΡΣΙ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΑΠΟ 7500 ΕΩΣ ΚΑΙ 13500(Ο ΡΩΡΡΗΣ)ΓΙΑ ΤΟ PASSAT TO 2.0.ΦΙΛΟΣ ΜΕ PASSAT TURBO ΤΟΥ 2001 ΤΟ ΑΛΛΑΞΕ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ 14000.ΑΡΑ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ?ναι αλλα εσυ το πηρες 22000 Ε και αυτος 28000 Ε
-
Σωστα
-
+1 στον Random.
Καλο μονο για χιλιομετρα σε ευθειες..Αν εισαι πλανοδιος και θες να κουβαλας την πραματια σου μαζι παρτο..
Δεν θα γινει ποτε σπορτιφ και δη impreza -
Όλοι οι πιλότοι εδώ μαζεύτηκαν.
Το έχεις οδηγήσει το Οcty RS pilote;
-
+1 στον πιλοτο.
-
Go for it με κλειστά μάτια. Ίσως ότι πιο τίμιο μπορείς να αγοράσεις με 30Κ.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
+1 στον πιλοτο.Πες μου λίγο, στα ίδια χρήματα, τι υπάρχει που να είναι κλάσεις ανώτερο;
-
Στα ιδια χρηματα τιποτα.Αν εχει προβλημα χρηματων,να το παρει.Αν εχω κι εγω προβλημα χρηματων θα παω να παρω το ceed αλλα δε θα χω τις τρελες αξιωσεις...Καταλαβαινεις τωρα τις διαφορες;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Στα ιδια χρηματα τιποτα.Αν εχει προβλημα χρηματων,να το παρει.Αν εχω κι εγω προβλημα χρηματων θα παω να παρω το ceed αλλα δε θα χω τις τρελες αξιωσεις...Καταλαβαινεις τωρα τις διαφορες;Άρα βάζεις στον ίδιο κουβά και το Leon, και το GTi, και και και..
OCTAVIA 5 RS