-
-
Προσωπικά θέλω να βλέπω μάχες χωρίς μηχανικά προβλήματα, αλλά και αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα.
Γιατί όμως κάποιοι χαίρονται επειδή ο Alonso αντιμετώπισε πρόβλημα φέτος; Μόνο έτσι αισθάνονται ότι μπορούν να τον ξεπεράσουν;
Ελπίζω να δούμε καλό αγώνα αύριο.
-
Ελα ρε παιδιά αμάν με τον Χάμιλτον και το χρώμα του...
Στην Φ1 και κοκκινιαρηδες και ασπρουλιάρηδες ΑγγλοΦιλανδούς έχουμε και κιτρινιάρηδες ΣατοΝακατζίμαδες εχουμε τι σας πειράζει να έχουμε και έναν σοκολατί? -
Επειδή είπα μαύρος;
Και ο Κεντέρης όταν κέρδισε είπα δες τον άσπρο. Αφού είναι ένα χαρακτηριστικό που τον ξεχωρίζει από όλους τους άλλους το χρησιμοποιώ. Αν πάλι υπάρχει θέμα το σβήνω.
Εγώ fan club είμαι!
-
Εδω που τα λέμε θα βόλευε τον Αλόνσο να πάθει κάτι ο Χάμιλτον αύριο
κανα κιβωτιάκι, κάνα πιστονάκιαλλά μετά....η διαφορά από τον Μάσσα θα μειωνόταν πάααρα πολύ
ε ρε μαμώ την αξιοπιστία τους
παντως ο Χάμιλτον εκανε τον ταχύτερο γύρο γενικά στα δοκιμαστικά και περιμένω να περασει μπροστά σε κάποιο πιτ στοπ αν δε βουτήξει στην εκκίνηση
-
Το καλό της υπόθεσης είναι ότι πιθανότατα δεν παίρνει ποινή ο Alonso, αφού είναι πρόβλημα κιβωτίου και όχι κινητήρα (τάδε έφη Whitmarsh):
http://www.itv-f1.com/News_Article.aspx?PO_ID=39821
Ο 10ος που δεν πήρε χρόνο κατάταξης στο Q3, μπορεί να ξεκινήσει με όσα καύσιμα θέλει;
-
εεεε πάλι 4ος
πάει το πρωτάθλημα -
Μακάρι να βρέξει αύριο για να είναι μέσα στο μάτς και ο Αλόνσο. Η θεία δίκη φτάνει.
-
noτ bad για μας..ανεβαινουμε σιγα σιγα..
θα ναι ωραιος αγωνας αυριο αποτι φαινεται..κριμα για ναντο..
-
Αν ο Αλονσο δεν έχει πρόβλημα , αν ο μικρός διατηρήσει τον επιθετικό του χαρακτήρα , αν ο ξανθός ξυπνίσει και οι renault δείξουν ανταγωνιστικές .... τότε ίσως δούμε ένα πολύ καλό αγώνα.
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
..........
3. RAIKKONEN Ferrari 1m15.257s
4. KUBICA BMW 1m15.493s
5. FISICHELLA Renault 1m15.674s
.............Μερικοι μου θελατε και αντικατασταση απο τον Vettel!!
-
Πολύ κοντινές επιδόσεις από Massa-Lewis-Kimi, αν δούμε τους καθαρούς γύρους του Q2 χωρίς καύσιμα. Στο ίδιο δέκατο και οι τρεις.
Στο Q3 οι διαφορές, αν δεν οφείλονται σε λαθάκια, υποδεικνύουν μικρή διαφορά σε στρατηγική, της τάξεως των 2-4 γύρων. -
Δε θελω να το γρουσουζεψω,αλλα ειμαι πολυ περιεργος να δω αν θα καταφερει ο κιμι να κρατησει τη θεση του στην εκκινηση.. Αν και η αποσταση μεχρι την πρωτη αριστερη ειναι μικρη,ποτε δεν ξερεις τι μπορει να κανει (ή να μην κανει).
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Kαλα εδω καθε Σ/Κ oi Trulli, Rosberg κανουν παπαδες και εσεις ασχολειστε ακομα με Φερραρικους και Μακλαρενικους;;αυτοι μαζι με τον webber ειναι γνωστες ποσοτητες (ασε που οι ομοσταβλοι τους ειναι κουλαδια)
-
Κουλαδια οι Coulthard-Ralf-Wurz????? Με ποιο σκεπτικο???Τι παραπανω εχει κανει ο Τρουλι απο τον Ραλφ??? Ποσο μαλλον ο Webbo...Δεν μιλας για τον Ide...Βροχη αυριο κ ανατροπη απο Αλονσο κ αλλο ενα 1-2 για ΜακΛαρεν...Παμε Ζωηρα!!!!
-
Περιμενω να δω ....ΕΑΝ
-
Εαν ο Μασσα μπορει να κρατησει την p1 στην εκκινηση ...αλλα και στους επομενους 2-3 γυρους ?
-
εαν ο LH μεινει πισω ....
α. μπορει μια Ferrari να κρατησει πισω μια McLaren ?
b. ειναι ο LH ,στον 8ο του μολις αγωνα , απο εκεινους τους οδηγους που πλακωνονται και σε 2-3 γυρους προσπερνουν στα πιτ ( sorry αλλα εγω αυτο το θεωρω τεράστειο επιτευγμα ) ?- εαν ο αγωνας ειναι στεγνος και ο FA einai OK με το μονοθεσιο , θα φτασει την 2η Φερραρι ?
-
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
- εαν ο αγωνας ειναι στεγνος και ο FA einai OK με το μονοθεσιο , θα φτασει την 2η Φερραρι ?
κάτσε να δούμε αν φτασει πρωτα τη BMW των Heidfeld kai Kubica
-
Ο χρήστης Hakkinen98-99_ έγραψε:
Τι παραπανω εχει κανει ο Τρουλι απο τον Ραλφ??? -
Ο χρήστης Hakkinen98-99_ έγραψε:
Τι παραπανω εχει κανει ο Τρουλι απο τον Ραλφ???Ξέρω γω; 8-9 δέκατα ίσως;
-
Ο τρούλι δεν ξεχνιέται ότι τρέχει σε πίστα. Ο ραλφ υπάρχουν φορές που είναι στον κόσμο του. Και εκείνες τις φορές η ο ίδιος στουκάρει άσχημα ή παίρνει και άλλους μαζί του!!
Επίσημο thread: GP Γαλλίας 2007