-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Προφανώς δεν υπολόγισα σωστά την εφαρμογή του (η αλήθεια ειναι οτι μοιάζει περισσότερο με κουρτίνα παρα με μαγιό, το έχω απ’ όταν είχα κάποια κιλάκια παραπάνω) και σε μια καθυστερημένη βουτιά που έκανα έγιναν τα αποκαλυπτήρια (ευτυχώς όχι πλήρως).
Μια κοπέλα που έμπαινε στο νερό σ’ εκείνη την φάση πρέπει να σοκαρίστηκε απο το θέαμα – μέχρι εκείνη την ημέρα φοβόταν το σκοτάδι, μετά απο αυτό που είδε φοβάται το φώς.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Βασικα αυτο με τα 'λαθος' sms πολλες φορες ειναι παγιδα.Απο φίλους, γκομενα κλπ, ΠΟΤΕ δεν απανταω, εκτος αν λεει μεσα κατι σχετικα σοβαρο, οποτε απανταω με ενα εκανες λαθος νουμερο κλπ.
+1
Μου'χε στειλει μια κατα λαθος οπως ελεγε και μου'πιασε τη κουβεντα.
Συνεχιστηκε η κατασταση για κανενα μηνα μεχρι που βρηκα οτι ο αριθμος της αντιστοιχουσε σε μια συμμαθητρια μου που με 'κυνηγουσε' εκεινη τη περιοδο.
Στα μηνυματα μου ειχε δωσει διαφορετικο ονομα και περιοχη..
Της ειχα προτεινει να βγουμε (ηταν αρκετα συμπαθητικος χαρακτηρας) αλλα ειχε αρνηθει.
Οταν το ανακαλυψα απλα σταματησα να της στελνω, ηταν προφανες οτι ειχε πληροφορηθει για τις προτιμησεις μου και μου απαντουσε αυτα που γουσταρα να ακουσω.Απο τοτε οποτε μου στελνουν γραφω ενα 'Φιλε/Φιλη κανεις λαθος αριθμο' και τελειωσε.
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Βασικα αυτο με τα 'λαθος' sms πολλες φορες ειναι παγιδα.
Απο φίλους, γκομενα κλπ, ΠΟΤΕ δεν απανταω, εκτος αν λεει μεσα κατι σχετικα σοβαρο, οποτε απανταω με ενα εκανες λαθος νουμερο κλπ.
+1
Συνεχιστηκε η κατασταση για κανενα μηνα μεχρι που βρηκα οτι ο αριθμος της αντιστοιχουσε σε μια συμμαθητρια μου που με 'κυνηγουσε' εκεινη τη περιοδο.
Της ειχα προτεινει να βγουμε (ηταν αρκετα συμπαθητικος χαρακτηρας) αλλα ειχε αρνηθει.
Οταν το ανακαλυψα απλα σταματησα να της στελνω, ηταν προφανες οτι ειχε πληροφορηθει για τις προτιμησεις μου και μου απαντουσε αυτα που γουσταρα να ακουσω.Απο τοτε οποτε μου στελνουν γραφω ενα 'Φιλε/Φιλη κανεις λαθος αριθμο' και τελειωσε.
Ρε γαμώτο γιατι εμένα να μη μου τυχαίνουν τέτοια?
Συνήθως εγώ στέλνω ανώνυμα μυνήματα σε κοπέλες... Και μετα οι κομπλεξικές ζητάνε περιοριστικά μέτρα και λοιπές βλακείες... Έλεος στον 21ο αιώνα ζούμε!
(πλακα κάνω)
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Βασικα αυτο με τα 'λαθος' sms πολλες φορες ειναι παγιδα.
Απο φίλους, γκομενα κλπ, ΠΟΤΕ δεν απανταω, εκτος αν λεει μεσα κατι σχετικα σοβαρο, οποτε απανταω με ενα εκανες λαθος νουμερο κλπ.
+1
Και γιατί απαντάς;;; Εγω δεν απαντω σε τετοια (ασε δηλ που ποτε δε μου εχει συμβει κατι τετοιο, είμαι πολυ ασχημος και δεν αρεσω σε καμια).
-
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και κάποιος που ξέρει να πάει το αυτοκίνητό του όπως του αρμόζει. Επιστρέφω στο σπίτι μου εχτές κατά τα μεσάνυχτα δικάβαλος και στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Βούλας, βρίσκομαι δίπλα σε ένα κόκκινο MR2 με hard-top. Σβέλτος αυτός, σβέλτος κι εγώ, τσιμπάμε κι οι δύο και κάπως έτσι, φτάνουμε στο περίπτερο του Κουτάλα στην παραλιακή, στο ύψος της Βουλιαγμένης (τυπικά πρόκειται για Βούλα, αλλά αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας...
).
Βλέπω ότι έχει και μια κοπέλα στο δεξί κάθισμα, ωχ, είναι κι ελαφρύτερος, είναι και το MR2 σημαντικά πιο γρήγορο από το μαμά Miata 1.8, είχα ετοιμαστεί για τσαγάκι. Καλή εκκίνηση, ταχύτατη αλλαγή σε 2α, το MR είναι μία καρότσα πίσω, ψιλοσκαλώνει η αλλαγή σε 3η, το κέρατό μου, τώρα θα μας περάσει, όχι είναι ακόμα πίσω, συνεχίζουμε, αλλαγή σε 4η μισή σαλ πριν τον κόφτη, το 2 είναι 6-7 μέτρα πίσω μου και το κοντέρ έχει ξεπεράσει τα 160 :eek: ! Φτάνουμε στην ανηφόρα, ψιλοσκοτώστρα το συγκεκριμένο φανάρι, έχει κι ένα σταματημένο στη μεσαία, κόβουμε λίγο. Με το που αρχίζει η κατηφόρα, ακούω τον κολλητό από δίπλα. 'Έλα ρε μπιπ, στρίψε αριστερά για το σπίτι, μην πας ευθεία, σε παρακαλώ. ΕΛΑ ΡΕ ΜΠΙΜ, ΣΤΡΙΨΕ!' Έλα τώρα παλιοχέστη, κάποτε τα κάναμε μαζί αυτά, πολύ μου σοβάρεψες, δεν τον αφήνω τον κερατά
!
Βρίσκομαι λοιπόν στην αριστερή, τσίτα τα γκάζια, αρχίζει να αχνοφαίνεται η αντρικότατη πατημένη αριστερή (ένας φίλος έχει τουμπάρει εκεί, βλέπετε όλα τα Βουλιαγμενιωτάκια εκεί βγάζουμε το άχτι μας!), Θεέ μου, θα πιάσουν τα φρένα, γιατί να έχω βάλει μεταχειρισμένα πίσω, χάθηκε ο κόσμος να χω φορέσει μια τετράδα R888, 320 ευρώ το σετ πάνε, σιγά το κόστος, τι ξεροκέφαλος που είμαι... 'Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με', ακούω από δίπλα, μάλλον ήρθε η ώρα να φρενάρω, το 2άρι είναι στη μεσαία, περίπου 3/4 καρότσας πίσω μου, δεν έχει φρενάρει ακόμα ούτε αυτός, πέφτω στο μεσαίο πεντάλ, κατάρα, γιατί να μην είμαι εγώ στη μεσαία, πώς κλείστηκα έτσι, είναι και κεντρομήχανο αυτό, δεν πιστεύω να σβουρίξει και να με στείλει πάνω σε καμιά κολώνα, μπα, εγώ θα σβουρίξω πρώτος με τα κωλολάστιχα που φοράω πίσω...
Σφίγγω το τιμόνι, πάντα βοηθάει (ψυχολογικά) όταν ξέρεις ότι κάνεις μ..κία, η ΜΙΑΤΑΡΑ στρίβει με 120+ από την εσωτερική, ισιώνουμε, τσεκάρω τον καθρέπτη, το 2άρι έχει μείνει άλλο ένα αυτοκίνητο πίσω, μπράβο του, εγώ με το κεντρομήχανο που οδηγάει θα είχα φρενάρει από τη Γλυφάδα, τα θεόστραβα μπεκ ποτίσματος του Δήμου μας (μην πω καμιά κουβέντα για τον Κασιδόκωστα τώρα...) έχουν κάνει το θαύμα τους, τσίμπημα στα φρένα μπας και γλιτώσουμε τη σβούρα με τα πίσω λαστιχάκια βρεγμένα, ξανασφίγγω το τιμόνι (ναι, είναι η δεύτερη μ..κία μέσα σε 5 δευτ.), η ΜΙΑΤΑΡΑ (συχωρήστε μου τα κεφαλαία), είναι καθαρά μπροστά οπότε μπορώ να κλειστώ δεξιά, το βλέμμα στην έξοδο από την πλαζ του ΕΟΤ (ναι, έχουν γίνει θανατηφόρα εκεί) και φτάνουμε στο φανάρι του Εν Πλω! ΦΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝΑ, το πεντάλ μαλακό σα βούτυρο, σκαρφαλώνω ολόκληρος πάνω του μπας και σταματήσω, τι υγρά φοράω Θεέ μου, το 2άρι έρχεται από δεξιά, το παλικαράκι χαμογελάει και σηκώνει τον αντίχειρα, μπράβο και σε σένα λεβέντη μου που ξέρεις και το πας, όχι σαν κάτι άλλους με EVO, Type-R και OPC στην ίδια στροφή πριν μερικές μέρες, διδάσκουν οι Ιάπωνες, ανταποδίδω τη χαιρετούρα, μπράβο και στην κοπελίτσα σου που δεν ξέρασε/σε χώρισε/σε κοπάνησε, κάθε λογική κοπέλα έτσι θα είχε κάνει, εκτός κι αν το όνομά της ξεκινά από Ισμήν.. και τελειώνει σε Φαμπιάτ..., ποια να είναι άραγε, αλλά μάλλον θα οδηγούσε αυτή, οπότε γιατί να σε χωρίσει τότε...
Ξεκινώ ταρίφικα, για να καταλάβει ότι η κόντρα τελείωσε, άλλωστε έχουμε περάσει το σπίτι, φρένα δεν έχουμε, ο διπλανός γκρινιάζει, αν πηγαίναμε Λιμανάκια στον ίδιο ρυθμό, θα είχαμε φύγει κι οι δύο από κάτω... Αφήνω τον κολλητό σπίτι του, κάτι γαλλικά μουρμουρίζει, με το που κλείνει την πόρτα, κάνω τον σταυρό μου... Σ' ευχαριστώ Παναγία μου, που με φύλαξες... Ήμουν λίγο ανώριμος απόψε, αλλά το καταφχαριστήθηκα! -
Μ'άρεσε
-
Και εμενα μου αρεσε, αλλα συγκεντρωσου.
-
Παλιοκοντράκια,αλήτη,θα μας σκοτώσεις και θα σκοτώσεις και τα παιδιά μας...Να πάτε σε πίστα ρε να τρέχετε έτσι,όχι σε δημόσιο δρόμο...Δολοφόνοι...Εγκληματίες....Ντροπή σας...Παλιόπαιδα...
-
Δεν θα το παιξω ηθικοπλάστης κλπ, λιγο πολυ όλοι τις κανουμε τις @@, αλλα με χαλια πισω λαστιχα, μεταχειρα φρενα, το ενα χερι στο γυψο και να φτερνιζεσαι την κρισημη στιγμη ε δεν ειναι και το πλεον λογικο!
Απλα οταν περνας απο την περιοχη κορναρε 3 παρατεταμενα 3 κοφτα και 3 παρατεταμενα να ξερουμε και εμεις!
-
Απλα οταν περνας απο την περιοχη κορναρε 3 παρατεταμενα 3 κοφτα και 3 παρατεταμενα να ξερουμε και εμεις!Κάντο τρία κοφτά 3 παρατεταμένα 3 κοφτά για να βγεί το S.O.S.
-
Το δικο μου post δεν εχει σχεση με τη Πατρα,μαλλον εχει τοση σχεση οσο το 504 χλμ βορεια της Αθηνας(του Λαζοπουλου ντε!-δεν το βλεπατε?) με τη Θεσ/νικη δλδ καμμια σχεση-κι ας γυριζοταν στη θεσ/νικη
Μετα απο πολυ καιρο χρησιμοποιησα το αστικο λεωφορειο χωρις να εχω τσεκαρει το ωροσκοπιο μου προηγουμενως.Αρχικα πηρα το 15 που παει 40 Εκκλησιες για να παω σε ενα φιλο που μενει εκει.Το 15 κανει σταση κοντα στη σχολη μου αλλα εγω πηγα και το πηρα 500 μετρα(3 στασεις) μακρυτερα.Βλεπετε ενω το 15 εξυπηρετει μια σχετικα μεγαλη περιοχη της Θεσ/νικης ειναι απιστευτα μικρο.
Μικρο ε?Μαλιστα.Ακουγα διαφορα για τη χωρητικοτητα του,και μεταξυ μας δεν περιμενα να δινει ο Παοκ τα φιλικα του εκει μεσα,αλλα η πραγματικοτητα ξεπερνα τη φαντασια(σε αντιθεση με το '24').Ειναι σχεδον μισο απο τα κλασσικα λεοφωρεια.(αυτα με τη φυσαρμονικα).Αυτο σε συνδυασμο με το οτι οι 40 Εκκλησιες ειναι περιοχη με πολλους φοιτητες και το οτι κανει σταση μπροστα στη φιλοσοφικη(δλδ αποτελει τουριστικο αξιοθεατο για μας/σας τα λιγουρια)το κανει ξεχωριστο.Για να καταλαβαιτε στη πινακιδα που αναγραφεται η χωρητικοτητα των επιβατων περα απο τις ενδειξεις 'Ορθιοι' και 'Καθημενοι' εχει και το 'Αυτοι που θα περιμενουν το επομενο'
Ξυπνιος λοιπον εγω,φροντιζω να το παιρνω πριν περασει απο την πανεπιστημιουπολη και χρειαστω τον Neo και την Trinity για να με βαλουν μεσα μεσα(καλα,ουτε τη lobby scene απο το Matrix δεν εχετε δει?).Περιμενα λοιπον στη σταση και ειχα μολις τελειωσει το 5ο κεφαλαιο της αυτοβιογραφιας μου(βλεπετε οι οδηγοι χρησιμοποιουν το βαβυλωνιακο 60δικο ημερολογιο και δεν βιαααζοοονται οπως εμεις),οταν φανηκε το λεωφορειο.Το οποιο ηταν ηδη πηχτρα.'Τα πιασαμε τα λεφτα μας',ειπα στον εαυτο μου.'Απο μεσα σου,θα μου μιλας ,μη σε παρουν για τρελο',μου απαντησε αυτος.Τεσπα,ανοιξαν οι πορτες και μπηκα μεσα μαζι με αλλους 5 καταδικασμενους.
Καθως ανεβαιναμε(οι 40 εκκλησιες βρισκονται σε μεγαλο υψομετρο σχετικα,και το λεωφορειο ακολουθει μια διαρκη ανηφορα),σταση με τη σταση εμπαινε κοσμος και κοσμακης και σιγα σιγα αρχιζα να εκτιμω το αρρωστημενο χιουμορ του Αρναουτογλου που καταφερε να στριμωξει 22 ατομα πανω σ'εναν καναπε.Τα ορια του φυσικου κοσμου κατερρεαν και το συμπαν γυρω μου διπλωνοταν για να χωρεσουν περισσοτεροι επιβατες,οπως τοτε πριν το Big Bang που υλη και αντιυλη μοιραζονταν περιορισμενες διαστασεις.
Το προβλημα με το 15 ξεκιναει,μετα την Αγιου Δημητριου,οπουν η κλιση της ανηφορας γινεται πολυ μεγαλυτερη και το λεωφορειο δεν μπορει να παρει πολυ φορα.Αν υπολογισεις και τα 100+ατομα μαζι με την περιορισμενη ιπποδυναμη...Αρχιζει λοιπον να του φευγει η μαγκια και να σερνεται.Καπου εκει στο υψος του βενζιναδικου της Shell,εχουμε ανοιξει τα παραθυρα και του φωναζουμε(του λεωφορειου,οχι του βενζιναδικου):'Εισαι παλι-καρι!Εισαι παλι-καρι'! για να ανεβει την ανηφορα.Για κλιματισμο ουτε συζητηση βεβαια κατα το μοτο των accentακηδων:'κλεινω το αιρκοντισιον για να κανω προσπεραση'.Καλα για σταση δεν το συζηταμε.Ετσι και μας εβλεπε κανενας Χριστιανος που περιμενε στη σταση προτιμουσε να σμπρωξει παρα να μπει μεσα
Η ωρα ομως περνουσε ,το λεωφορειο εφτανε στη σταση που κατεβαινα και επρεπε να κατεβω.Διαλεξα λοιπον χαρακτηρα (τον Leoric) και ξεκινησα το quest.Αφου λοιπον ελυσα το puzzle του μαγου-ξωτικου,και βοηθησα τον ironmonger νανο να βρει το αμονι του,σκοτωσα τη συμμορια των Trolls και πατησα το κουμπι της στασης.Εδωσα και ραντεβου με οσους καταφερουν να βγουν(ζωντανοι),να παμε του χρονου για camel trophy,και ανακουφισμενος κατεβηκα.Δεν ειχα καταφερει να παρω 2-3 ανασες και σκεφτομουνα οτι τωρα που βγηκα αλωβητος απο αυτη τη δοκιμασια ηταν καιρος να βαλω τη ζωη μου σε καποια σειρα,να παρω σημαντικες αποφασεις,να μπω στο Karazhan,να τελειωσω τη σχολη μου,οταν ο ειδα:Ενα ακομα 15,που ακολουθουσε στα 10 μετρα το δικο μου,σχεδον αδειο.Μεσα καθοταν ο Μερφυ(ο γνωστος με τους νομους) και με χαιρετουσε χαμογελωντας καθως το λεωφορειο περνουσε απο μπροστα μου.Τσαλακωσα το εισιτηριο και μονο πριν το πεταξω σε εναν καδο του δημου προσεξα τα ρουνικα συμβολα στην πισω μερια του που ειχαν αρχισει να λαμπυριζουν...
Στην επιστροφη αποφασισα να κατεβω με τα ποδια για να ανακαλυψω τα ορια της αντοχης μου(μιας και τα ορια της υπομονης μου τα ειχα ανακαλυψει ηδη στον ερχομο μου)οπως αριβως ο τυπας με το ipod στην διαφημιση της nike(μα καλα μονο εγω βλεπω τηλεοραση?)Κατεβηκα λοιπον με τα ποδια μεχρι την Εγνατια και περιμενα το 31 που θα με πηγαινε στο σταθμο των ΚΤΕΛ.Δεν αρχισε να ερθει.Ηταν ενα μπλε απο αυτα τα παλια με τη φυσαρμονικα.Οταν λεω παλια,εννοω οτι κυκλοφορουσαν οταν η ζουγκλα του Αμαζονιου ηταν ακομα μια μικρη γλαστρα,και η Νεκρα Θαλασσα ηταν απλως αδιαθετη.Παρολ'αυτα με εκπληξη διαπιστωσα οτι ειχε κλιματισμο αλλα και ραδιοφωνο!Εκει μεσα λοιπον εκανα διαφορες παρατηρησεις τις οποιες παραθετω:
-Οι γυναικες ειναι ελαφρυτερες(κατα μεσο ορο) απο τους αντρες:Εκσφενδονιζονταν σαφως μακρυτερα,δεξια κι αριστερα καθως περνουσα αναμεσα τους κουτρουβαληδον.Επισης ειναι και πιο ευαισθητες:Αντιλαμβανονται ευκολοτερα απο τους αντρες την αγκωνια,το σμπρωξιμο,τη συνθλιψη της πατουσας και αλλες μορφες ηπιας σωματικης επαφης.Παρολ'αυτα αντιδρουν ηπιοτερα η μαλλον δεν αντιδρουν καθολου παρα σε κοιταζουν με εκεινο το κουταβισιο βλεμμα:'Μη με ξαναπατησεις'.Διατηρω μια επιφυλαξη παντως μιας και τα παραπανω μπορει να οφειλονται απλα στα 105 κιλα μου και τα 2 μετρα μου.
-Οι σωματικες οσμες γινονται εντονοτερες σε κλειστους χωρους.Ειδικα αν εχεις κανει το λαθος να φορεσεις μη βαμβακερο αλλα πλαστικο πουκαμισο(κι οταν λεω πλαστικο δεν εννοως τα 'μαλακα' και 'ποιοτικα' πλαστικα της Alfa romeo,αλλα μαλλον τα σαγρε και σκληρα της huyndai) και δε σε λενε Μαθιου Μακονεχι.(Εδω ο συγγραφεας θα παραθεσει λιγα στοιχεια για τον Μαθιου Μακονεχι,τον γνωστο ηθοποιο.Προκειται για ιδιαζουσα περιπτωση λεβεντοαμερικανου μετροσεξουαλ.Ο Μαθιου λοιπον,περνα καμμια 85αρια ωρες στο γυμναστηριο-συμφωνα με μελετες πλεον εχει 8 παραπανω μυες σε σχεση με τον κανονικο ανθρωπο-,κανει πιλατες,ται τσι,μαχαγιανα βουδισμο και στα διαλειματα πινει energy drinks με τον Γινγκ και τον Γιανγκ,στα πλαισια μιας ισορροπημενης ζωης.Ακομη χρησιμοποιει καμμια 15αρια κρεμες προσωπου και σωματος τις οποιες φτιαχνει ο ιδιος παρακαλω.Το σημαντικοτερο ομως ειναι το οτι δεν χρησιμοποιει κανενα αποσμητικο σωματος.Nada,zit.Ο λογος?Οπως ισχυριζεται ο ιδιος αλλα και οι περισσοτερες γυναικες της ζωης του,το σωμα του εκπεμπει απο μονο του μια ευχαριστη μυρωδια.Ο τυπος τρωει παστουρμα,και φασολαδα με ξινολαχανο και μετα ρευεται Fahreneit και κλανει Aramis!)
-Εχει αρχισει να διαμορφωνεται μια αξιοπεριεργη φυλη επιβατων με ακουστικα στ'αυτια,τα οποια αναπαραγουν μουσικη σε απανθρωπες εντασεις.Ειναι σαφες οτι τα ατομα αυτα θελουν να μοιραστουν τη μουσικη τους με τους συνεπιβατες τους,μιας και οι ιδιοι εχουν ηδη κουφαθει εδω και χρονια.Το ανησυχητικο ειναι οτι τελευταια εχουν αρχισει να αποθρασυνονται εντελως και να κουνιουνται ρυθμικα,να πηγαινουν μπρος-πισω,να τραγουδαν με δυνατη φωνη,να παιζουν εικονικα drums,να χοροπηδουν,και να το ριχνουν στο headbanging,λιγο πριν οι υπολοιποι επιβατες αρχισουν να τους κοπανουν με τα δωρεαν φυλλα της εφημεριδας 'Διαδρομες'...
-Οι οδηγοι λεωφορειων ειναι κουλ και παρεξηγημενοι τυποι.Ο συγκεκριμενος μας τρελλανε λιγο στο φρενο-γκαζι(παραλιγο να πεσω κιολας) μεχρι να πατησει τις κατσαριδες που βρισκονταν στα πενταλ,αλλα γενικα ηταν αψογος και τυπικος.Τα χωσε και στον ταξιτζη που πεταχτηκε μπροστα μας μπαινοντας στον λεωφορειοδρομο του,αποκαλυπτωντας του αγνωστες πτυχες για τη σεξουαλικη ζωη της μητερας του,που ο καημενος ο ταξιτζης δεν ειχε καν φανταστει.
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Το προβλημα με το 15 ξεκιναει,μετα την Αγιου Δημητριου,οπουν η κλιση της ανηφορας γινεται πολυ μεγαλυτερη και το λεωφορειο δεν μπορει να παρει πολυ φορα.Αν υπολογισεις και τα 100+ατομα μαζι με την περιορισμενη ιπποδυναμη...Αρχιζει λοιπον να του φευγει η μαγκια και να σερνεται.Καπου εκει στο υψος του βενζιναδικου της Shell,εχουμε ανοιξει τα παραθυρα και του φωναζουμε(του λεωφορειου,οχι του βενζιναδικου):'Εισαι παλι-καρι!Εισαι παλι-καρι'! για να ανεβει την ανηφορα.Εδωσα και ραντεβου με οσους καταφερουν να βγουν(ζωντανοι),να παμε του χρονου για camel trophy,και ανακουφισμενος κατεβηκα.Δεν ειχα καταφερει να παρω 2-3 ανασες και σκεφτομουνα οτι τωρα που βγηκα αλωβητος απο αυτη τη δοκιμασια ηταν καιρος να βαλω τη ζωη μου σε καποια σειρα,να παρω σημαντικες αποφασεις,να μπω στο Karazhan,να τελειωσω τη σχολη μου,οταν ο ειδα:Ενα ακομα 15,που ακολουθουσε στα 10 μετρα το δικο μου,σχεδον αδειο.Μεσα καθοταν ο Μερφυ(ο γνωστος με τους νομους) και με χαιρετουσε χαμογελωντας καθως το λεωφορειο περνουσε απο μπροστα μου.
και δε σε λενε Μαθιου Μακονεχι.(Εδω ο συγγραφεας θα παραθεσει λιγα στοιχεια για τον Μαθιου Μακονεχι,τον γνωστο ηθοποιο.Προκειται για ιδιαζουσα περιπτωση λεβεντοαμερικανου μετροσεξουαλ.Ο Μαθιου λοιπον,περνα καμμια 85αρια ωρες στο γυμναστηριο-συμφωνα με μελετες πλεον εχει 8 παραπανω μυες σε σχεση με τον κανονικο ανθρωπο-,κανει πιλατες,ται τσι,μαχαγιανα βουδισμο και στα διαλειματα πινει energy drinks με τον Γινγκ και τον Γιανγκ,στα πλαισια μιας ισορροπημενης ζωης.Ακομη χρησιμοποιει καμμια 15αρια κρεμες προσωπου και σωματος τις οποιες φτιαχνει ο ιδιος παρακαλω.Το σημαντικοτερο ομως ειναι το οτι δεν χρησιμοποιει κανενα αποσμητικο σωματος.Nada,zit.Ο λογος?Οπως ισχυριζεται ο ιδιος αλλα και οι περισσοτερες γυναικες της ζωης του,το σωμα του εκπεμπει απο μονο του μια ευχαριστη μυρωδια.Ο τυπος τρωει παστουρμα,και φασολαδα με ξινολαχανο και μετα ρευεται Fahreneit και κλανει Aramis!)
Τι μαθαινει κανεις!!
-Εχει αρχισει να διαμορφωνεται μια αξιοπεριεργη φυλη επιβατων με ακουστικα στ'αυτια,τα οποια αναπαραγουν μουσικη σε απανθρωπες εντασεις.Ειναι σαφες οτι τα ατομα αυτα θελουν να μοιραστουν τη μουσικη τους με τους συνεπιβατες τους,μιας και οι ιδιοι εχουν ηδη κουφαθει εδω και χρονια.Το ανησυχητικο ειναι οτι τελευταια εχουν αρχισει να αποθρασυνονται εντελως και να κουνιουνται ρυθμικα,να πηγαινουν μπρος-πισω,να τραγουδαν με δυνατη φωνη,να παιζουν εικονικα drums,να χοροπηδουν,και να το ριχνουν στο headbanging,
Μπραβο ομικρον, καθομαι και γελαω σαν το χαζό στις 2.20 και διαταρασσω την ησυχια της γειτονιας!! Ασε τα δημοψηφισματα και ριξτο στην συγγραφη, σου πάει!!
-
Οπως ισχυριζεται ο ιδιος αλλα και οι περισσοτερες γυναικες της ζωης του,το σωμα του εκπεμπει απο μονο του μια ευχαριστη μυρωδια.Ο τυπος τρωει παστουρμα,και φασολαδα με ξινολαχανο και μετα ρευεται Fahreneit και κλανει Aramis!) -
Δεν θα το παιξω ηθικοπλάστης κλπ, λιγο πολυ όλοι τις κανουμε τις @@, αλλα με χαλια πισω λαστιχα, μεταχειρα φρενα, το ενα χερι στο γυψο και να φτερνιζεσαι την κρισημη στιγμη ε δεν ειναι και το πλεον λογικο!Απλα οταν περνας απο την περιοχη κορναρε 3 παρατεταμενα 3 κοφτα και 3 παρατεταμενα να ξερουμε και εμεις!
Με το ένα χέρι κρατάω το κινητό, με το άλλο το σάντουιτς, πρέπει και να οδηγώ... ε... πώς θα πατήσω την κόρνα;
Πέρα από την πλάκα, τα πίσω λάστιχα ήταν μεταχειρισμένα, όχι τα φρένα. Ίσως δεν το αναφέρω σωστά στο κείμενο.
-
Ο3...ελεος....ελα να παρεις και το Α3 να γελασουμε λιγο.
Dimsabas, νταξ μωρε τι μεταχειρα λαστιχα τι φρένα....εδω αγοραζουμε μεταχειρα αμαξια!
Κάντο τρία κοφτά 3 παρατεταμένα 3 κοφτά για να βγεί το S.O.S.
Για αυτο το ειπα....αναποδα ηταν?
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Μπραβο ομικρον, καθομαι και γελαω σαν το χαζό στις 2.20 και διαταρασσω την ησυχια της γειτονιας!! Ασε τα δημοψηφισματα και ριξτο στην συγγραφη, σου πάει!!
-
αποκαλυπτωντας του αγνωστες πτυχες για τη σεξουαλικη ζωη της μητερας του,που ο καημενος ο ταξιτζης δεν ειχε καν φανταστει.Kάφρικο, αλλά καλό!
Να σαι καλά ρε Ο3, κάθομαι και γελάω μόνος μου σαν το μλκ! -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
αποκαλυπτωντας του αγνωστες πτυχες για τη σεξουαλικη ζωη της μητερας του,που ο καημενος ο ταξιτζης δεν ειχε καν φανταστει.
Kάφρικο, αλλά καλό!
Να σαι καλά ρε Ο3, κάθομαι και γελάω μόνος μου σαν το μλκ! -
ακόμα ξύπνιος είσαι εσύ? άντε κοιμήσου, έχεις να πας εκκλησία αύριο, να συγχωρεθούν οι αμαρτίες σου, προλαβαίνεις-δεν προλαβαίνεις!
Φόβος Και Παράνοια Στην Πάτρα (μεγαλο)