-
εθεαθη στο λιμανι του πειραια ασπρη cobra (μαλλον replica)γιατι δεν ακουγοταν καθολου.
-
να υποθεσω οτι δεν εφαγες κλιση?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Το τι αυτοκίνητο κατεβαίνει απο Βουλγαρία είναι άλλο πράγμα. Οι μισοί έρχονται με τα Dacia και τα Lada και οι υπόλοιποι έχουν τις X3 για τα χωράφια. Τις προάλλες σταμάτησε η τροχαία Ferrari F50 με 288 χλμ/ω στο δρόμο απο Σέρρες προς σιδηρόκαστρο
Άσχετο, αλλά γιατί είχα την εντύπωση ότι το ραντάρ δείχνει μέχρι 260?
Με χτυπήσανε και μου το δείξανε με 277 άρα δείχνει και πάνω από 260
Την άλλη φορά είχαν πει μεταξύ τους αν θυμάμαι όταν σε έπιασαν με 170: 'Τι να τον γράψουμε... ούτε με τα μισά απ' όσα λέει το κοντέρ του δεν πήγαινε'
Χωρίς να θέλω να γίνομαι γραφικός, αν ούτε αυτή τη φορά δε σε έγραψαν ναι υπάρχει 'ρατσισμός' από την αστυνομία. Τα 277 είναι πολλά ό,τι αμάξι και αν οδηγείς...
Προς θεού αν δε σε έγραψαν δε λέω ότι φταις εσύ, το σύστημα κατηγορώ... -
Μου θυμίζετε το ανέκδοτο αεί $#$%#$ εσύ κ ο γρύλος σου…
Αναφέρει πουθενά ο sv ότι δεν τον γράψανε?
Περίμενε να δούμε τι έγινε τελικά ,μην πλάθετε σενάρια. -
αν δεις εχω ενα ερωτιματικο μετα αποαυτο που γραφω.
-
@JHON_STARLET φέρε πίσω την μύγα!
sv2 τελικά σε γράψανε?
-
τι εννοεις?
-
Εννοείται ότι δεν τον έγραψαν, νομίζω το είχε αναφέρει και παλιότερα ότι αστυνομικοί του λέγαν 'πάτο το, σκίστο...'
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Εννοείται ότι δεν τον έγραψαν, νομίζω το είχε αναφέρει και παλιότερα ότι αστυνομικοί του λέγαν '**πάτο **το, σκίστο...'Σε ποια χώρα τού το είπαν αυτό;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Εννοείται ότι δεν τον έγραψαν, νομίζω το είχε αναφέρει και παλιότερα ότι αστυνομικοί του λέγαν '**πάτο **το, σκίστο...'
Σε ποια χώρα τού το είπαν αυτό;
Εχουμε πολλες διαλεκτους τοπικες...για ενα 'ρ' κανεις ετσι ....
-
Μαύρο Honda Stream (πολυμορφικό) χτες το μεσημέρι στο πήξιμο της ανόδου του Κηφισού..Πρώτη φορά βλέπω το συγκεκριμένο μοντέλο σε δρόμο..
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
Χθές εθεάθη Merc - CL500 (τελευταίας γενιάς).
Πρώτη φορά την είδα και είναι όντως εντυπωσιακή. Το γιατί δεν πουλάει (στο κοινό φυσικά που απευθύνεται) πάντως μου κάνει εντύπωση.
δεν πουλαει επειδη ειναι εμφανισιακα πολυ κατωτερη της προηγουμενης cl.
Πολύ κατώτερη???Υποκειμενικό είναι αυτό.Ξέρω πολλούς πάντως που γουστάρουν τρελά τα looks της...
-
Εθεαθη ο sv2 με την F430 σημερα στην διασταυρωση της Βενιζελου με την Αγ. Δημητριου.. Αλλα πηγαινε στο ρελαντι σχεδον
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Μαύρο Honda Stream (πολυμορφικό) χτες το μεσημέρι στο πήξιμο της ανόδου του Κηφισού..Πρώτη φορά βλέπω το συγκεκριμένο μοντέλο σε δρόμο..Κι όμως, εισαγόταν κανονικά. Βέβαια, είχε ακόμα λιγότερο promotion από το ήδη ελάχιστο που έχουν όλα τα Χόντα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μαύρο Honda Stream (πολυμορφικό) χτες το μεσημέρι στο πήξιμο της ανόδου του Κηφισού..Πρώτη φορά βλέπω το συγκεκριμένο μοντέλο σε δρόμο..
Κι όμως, εισαγόταν κανονικά. Βέβαια, είχε ακόμα λιγότερο promotion από το ήδη ελάχιστο που έχουν όλα τα Χόντα.
Όντως ελάχιστα κυκλοφορούν στο δρόμο....κάτι σαν το αντίστοιχο της mitsubishi...δεν θυμάμαι πως το έλεγαν
-
Space Star?
-
McLaren Mercedes SLR
Τατοΐου, Ν'Ερυθραία, έξω από τα Απέργης Executive Cars, Σε ράμπα σηκωμένη, με χτυπημένη τη δεξιά πόρτα. Είναι θέαμα, όποιος την προλάβει...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Space Star?space wagon!!!
-
αυτό είναι απίστευτο πάντως,το βρήκα έξω από το φλοίσβο την ημέρα του Gp σκαφών!!!είναι FIAT CINQUECENTO λευκό και όλο μέσα είναι γραμμένο με μαρκαδόρο!!
-
Ωραιος ο τυπος!
Υ.Γ. Με μαρκαδορο ειναι γραμμενο
Carspotting [#2]