-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί.
Youtube VideoΣυμπτωματικά, ο σκοπός ακούγεται να αναφέρει 25ΕΥΠ-Επιλαρχία Υποστήριξης, ΛΕΜ-Λόχος Εφοδιασμού Μεταφορών, που βρίσκεται στο στρατόπεδο που υπηρέτησα 9 μήνες στην Ξάνθη (Στεφανίδη)...
Η σκοπιά εκ πρώτης πάντως, δε μου είναι γνώριμη -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
έμαθα σήμερα ότι κάποιοι γνωστοί μου ένας απο Κρήτη, με 'πρόβλημα' στη μέση θα τη σκαπουλάρει από το Στρατό και ένας άλλος γνωστός μου με σπασμένο χέρι και μόνιμα δυσλειτουργικό τη σκαπούλαρε. Α ρε και εμείς υπηρετούσαμε σα μαλάκες, ΑΙΣΧΟΣ κύριοι, ας πηγαίνανε Ι3, Ι4 χωρίς όπλο. εμείς είμαστε μαλάκες δλδ? ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ
Kατι μας ειπες τωρα. Και οι Ι3 και Ι4 τι δουλεια εχουν στο στρατο? Επειδη αυτοι δεν μπορουν να παρουν οπλο θα τρωω 8ωρες και 12ωρες σκοπιες και βαρδιες εγω? Γενικα να παει ο στρατος να μαμηθει και ολοι οι καραβαναδες τον παιρνουν απο τα αυτια. Αντε γιατι ειμαι στα ορια μου.
Εχω βαρεθει να με διαταζουν αμορφωτοι κρετινοι. Ενταξει τους ανεχθηκα 7 μηνες ,αλλα τωρα που παλιωσα θελω respect
Να είσαι καλά!!!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Να είσαι καλά!!!
τι να σου πω... εγω παντως θα του ριχνα 365Φ στην θεση σου
-
Kατι μας ειπες τωρα. Και οι Ι3 και Ι4 τι δουλεια εχουν στο στρατο? Επειδη αυτοι δεν μπορουν να παρουν οπλο θα τρωω 8ωρες και 12ωρες σκοπιες και βαρδιες εγω? Γενικα να παει ο στρατος να μαμηθει και ολοι οι καραβαναδες τον παιρνουν απο τα αυτια. Αντε γιατι ειμαι στα ορια μου.Γενικά, είσαι υπερβολικός όπως πάντα. Και προσεξε μην είναι και κανένας άλλος στα όριά του μαζί σου εκεί που είσαι, παίζει να τον πιείς
Εχω βαρεθει να με διαταζουν αμορφωτοι κρετινοι. Ενταξει τους ανεχθηκα 7 μηνες ,αλλα τωρα που παλιωσα θελω respect
Υπάρχουν καραβανάδες αμόρφωτοι κρετίνοι, αλλά υπάρχουν και ΠΟΛΛΟΙ καραβανάδες που είναι καλοί και σωστοί άνθρωποι και κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους. Μη γενικέυεις, γιατί το ίδιο εύκολο είναι να πουν κι εκείνοι 'βαρέθηκα να νταντεύω αμόρφωτα κακομαθημένα τσογλάνια'.
-
Πάντως ο τύπος στο βιντεάκι είναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ψαράς!
Όσο για τους χαρακτηρισμούς σου redarmy, σκέψου λιγάκι πριν τσουβαλιάσεις ΌΛΟΥΣ τους στρατιωτικούς μαζί....
-
Ο red_army7 ξερει πολυ καλα τι λεει
Θα προτιμουσα 12 μηνες φυλακη χωρις ουτε μια μερα αδεια ,παρα 1 μερα διαταγων απο αμορφωτους κρετινους. Δεν υπερβαλλω. Ειναι ισως στο χαρακτηρα του καθενος.
Εγω ειμαι ενα αγερωχο υπερηφανο λιονταρι. Αλλοι ειναι υπουλες υαινες και ισως τους αρεσουν και οι διαταγες.
-
Ο red_army7 ξερει πολυ καλα τι λεειΘα προτιμουσα 12 μηνες φυλακη χωρις ουτε μια μερα αδεια ,παρα 1 μερα διαταγων απο αμορφωτους κρετινους. Δεν υπερβαλλω. Ειναι ισως στο χαρακτηρα του καθενος.
Εγω ειμαι ενα αγερωχο υπερηφανο λιονταρι. Αλλοι ειναι υπουλες υαινες και ισως τους αρεσουν και οι διαταγες.
Καλά...κόψε κάτι...πολύ προσωπικά το παίρνεις... ...άκου 12 μήνες φυλακή!
Δηλαδή την υπόλοιπη πολιτική ζωή σου που θα σε 'διατάζουν' πάλι αμόρφοτοι κρετίνοι τι θα κάνεις???? Έχεις ιδέα πόσα αφεντικά είναι χειρότερα από αυτά στον στρατό???
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Εκεί είχαμε ΤΟΜΠ που τα είχαμε μετατρέψει σε ΤΟΜΠ με εκτοξευτές TOW. Μήπως εννοείς αυτά τα τεθωρακισμένα ;M901 ITV (M113 με πυργίσκο για TOW)..; Έλα οι αντιαρματιστές...
Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί.
Youtube VideoMoυ στο στείλαν με mail.
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι παίζει με τους αριθμούς;-Αριθ. Σκοπού
-Αριθ. Εφόδου
Παρασύνθημαή κάπως έτσι. Το απόλυτο σύστημα φύλαξης των ελληνικών στρατοπέδων. Άμα κάποιος τα χάσει υποτίθεται ότι θα πρέπει να βγάλει καινούρια όλος ο σχηματισμός (ταξιαρχία, μεραρχία, κοκ)
Ένας γκασμάς σκοπός και ένας ΄΄σκληρός΄΄ ίλαρχος (έτσι δεν είπε;) μας κάνουν ένα απολαυστικότατο βίντεο...
-
Πάντως για να μιλάμε και λίγο σοβαρά, το όλο σύστημα της σκοπιάς δεν παρέχει καμμία προστασία ούτε στον ίδιο το σκοπό, ούτε στο στρατόπεδο.
-
Και τώρα τις έκαναν και διπλοσκοπιές μια και περισσεύουν οι φαντάροι.
-
Ο red_army7 ξερει πολυ καλα τι λεειΘα προτιμουσα 12 μηνες φυλακη χωρις ουτε μια μερα αδεια ,παρα 1 μερα διαταγων απο αμορφωτους κρετινους. Δεν υπερβαλλω. Ειναι ισως στο χαρακτηρα του καθενος.
Είναι βέβαιο ότι και οι περισσότεροι αυτό θα προτιμούσαν για σένα
-
Ο χρήστης Nikos147 έγραψε:
Ο red_army7 ξερει πολυ καλα τι λεει
Θα προτιμουσα 12 μηνες φυλακη χωρις ουτε μια μερα αδεια ,παρα 1 μερα διαταγων απο αμορφωτους κρετινους. Δεν υπερβαλλω. Ειναι ισως στο χαρακτηρα του καθενος.
Καλά...κόψε κάτι...πολύ προσωπικά το παίρνεις... ...άκου 12 μήνες φυλακή!
Δηλαδή την υπόλοιπη πολιτική ζωή σου που θα σε 'διατάζουν' πάλι αμόρφοτοι κρετίνοι τι θα κάνεις???? Έχεις ιδέα πόσα αφεντικά είναι χειρότερα από αυτά στον στρατό???
+oo
Εγώ πάντα το έλεγα, πως ο στρατός θα ήταν μια μεγάλη κατασκήνωση, σε σχέση ΚΑΙ με το πριν , ΚΑΙ το μετά! ΟΚ, έκανα εύκολη θητεία και 9άμηνη, αλλά τα ζόρια τα είχα κι εγώ... Αλλά ακόμη και στα ζόρια, το...πραγματικό ζόρι ήταν η κούραση, η σωματική! Δεν υπήρχε άγχος, ούτε για διάβασμα, ούτε για εξεταστικές, ούτε για διπλωματικές, ούτε για λακαμάδες καθηγητές , αλλά ούτε και για τους εργοδότες που επειδή έχουν στήσει μια εταιρεία, θεωρούν πως είναι τουλάχιστον παραγνωρισμένοι Bill Gates ή έστω...Steve Jobs!
Ο στρατός ήταν από τους πιο ωραίους μήνες τις ζωής μου και ας λένε ό,τι θέλουν! Οι διαταγές των ανωτέρων, μόνον αν τις πάρεις σοβαρά και τοις μετρητοίς θα σε επηρεάσουν! Και σ' αυτή την περίπτωση, ΕΣΥ δίνεις αξία στον...ΚΑΡΑΒΑΝΑ που ΕΣΥ κατηγορείς!
Η δική μου άποψη είναι πως στο στρατό, ειδικά οι πιο πάνω είναι κατά 90% μια χαρά άνθρωποι και χωρίς συμπλέγματα. Αν φερθείς ΟΚ, θα είναι ΟΚ και μαζί σου. Εγώ όπου κι αν πήγα, βρήκα σωστούς ανθρώπους, οι βλάκες ήταν κάτι τελειωμένοι ΕΠΟΠ, που προσπαθούσαν να βρουν και οι ίδιοι νόημα σ' αυτό που έκαναν... Αλλά, ΟΚ, ας είμαστε καμιά φορά και λίγο πονόψυχοι μαζί τους, αυτοί θα είναι στα σκ@τ@ για πολύ περισσότερο από 9,12 ή για καποιους λίγους 17 μήνες!
Και επίσης, περιθώρια ελιγμών πάντα υπάρχουν! Αν μια διαταγή κάποιου, είναι παράλογη , ακόμη και να είναι ανώτερος, πάντα μπορείς ν'αρνηθείς να την κάνεις αν έχεις σοβαρό λόγο... Οι διοικητές, δείχνουν κατανόηση συνήθως.
Τώρα υπάρχουν και τα στραβόξυλα, όπως υπάρχουν και οι άτυχοι που θα πέσουν σ' αυτούς... Ε, τι να πω, κουράγιο! Ούτως ή άλλως, οι εργοδότες είναι πάντα χειρότεροι , πιο παράλογοι και ποτέ δεν θα ενδιαφερθούν πραγματικά για σένα! Ο εργοδότης σε έχει χεσμένο, θα σε αντικαταστήσει σε πρώτη ευκαιρία και δεν τον νοιάζει για το τι θα πάθεις. Οι στρατιωτικοί, συνήθως είναι πιο πονόψυχοι, ακόμη κι όταν είναι σκληροί. -
θα συμφωνησω.
στους 12 μηνες της θητειας μου ειδα ελαχιστους καραβαναδες κωλοπαιδα.να ηταν 3 αντε 4 ατομα το πολυ.
οι υπολοιποι ηταν πολυ σωστα ατομα και βοηθουσαν οπου μπορουσαν τον στρατιωτη.
οι διοικητες που γνωρισα,4 συνολικα,ηταν αψογα και δικαια ατομα.
προβλημα υπηρχε με καλο/κακομαθημενα παιδακια που το παιζαν ψευτομαγκακια και οταν τρωγαν τις καμπανες βριζαν ολο το στρατο.
η θητεια ειναι σιγουρα μια ανοητη αγγαρεια,αλλα μην τσουβαλιαζουμε ολους τους στρατιωτικους.η πλειοψηφεια ειναι σωστα ατομα. -
Ενταξει συμφωνω. Δεν ειναι ολοι αμορφωτοι κρετινοι. Ειμαι απλα ατυχος εγω και ισως και λιγο κακομαθημενος.
Στην ζωη μου κανενας ποτε δεν με διεταξε και ισως ειμαι υπερβολικος. Παντως μετα τον στρατο σκοπευω να ανοιξω δικη μου επιχειρηση οποτε διαταγες θα δεχομαι απο τον εαυτο μου
-
το εχουν κανει μερικοι οσο υπηρετουσαν.εγω ας πουμε.ειχα στησει μικρη επιχειρηση ΜΕΣΑ στο στρατο.πουλουσα κουτες τσιγαρα στους καραβαναδες,τις οποιες τις φερναν φορτηγα απο σερβια.
δικα μας φορτηγα.
ειχα βγαλει αρκετα στους 8 μηνες που ημουν λιτοχωρο. -
Ενταξει συμφωνω. Δεν ειναι ολοι αμορφωτοι κρετινοι. Ειμαι απλα ατυχος εγω και ισως και λιγο κακομαθημενος.Στην ζωη μου κανενας ποτε δεν με διεταξε και ισως ειμαι υπερβολικος. Παντως μετα τον στρατο σκοπευω να ανοιξω δικη μου επιχειρηση οποτε διαταγες θα δεχομαι απο τον εαυτο μου
Και από το κράτος!
-
Eγω παντως σωματικα δεν εχω κουραστει καθολου και το μετανιωνω που πηγα σε light σωμα
Η σωματικη κουραση ειναι η λιγοτερο επιπονη. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΟΥΡΑΣΗ ειναι δυσκολη,γιατι η ψυχη του ανθρωπου ειναι μια αβυσσος(ποτε κολαση και ποτε ο παραδεισος )
Για να σας δωσω να καταλαβετε. Φανταστειτε τον red_army7 οπως ειναι μεσα στο forum, ειναι και μεσα στο στρατοπαιδο. Μιλαμε γινεται κολαση
-
καλα μην νομιζεις και ετσι.σαν εσενα υπαρχουν 100αδες σε ολα τα στρατοπεδα
-
Eγω παντως σωματικα δεν εχω κουραστει καθολου και το μετανιωνω που πηγα σε light σωμαΗ σωματικη κουραση ειναι η λιγοτερο επιπονη. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΟΥΡΑΣΗ ειναι δυσκολη,γιατι η ψυχη του ανθρωπου ειναι μια αβυσσος(ποτε κολαση και ποτε ο παραδεισος )
Για να σας δωσω να καταλαβετε. Φανταστειτε τον red_army7 οπως ειναι μεσα στο forum, ειναι και μεσα στο στρατοπαιδο. Μιλαμε γινεται κολαση
Τι εννοείς το μετανιώνεις? Εγώ πάντως δε το μετανιώνω που πήγα ναυτικό και πέρασα ένα χρόνο στην Ομόνοια...ΚΑΘΟΛΟΥ...ούτως η άλλως ο στρατός είναι πεταμένος χρόνος...γιατί να μη τα ξύνεις αν μπορείς...αν δε μπορείς τώρα αυτό είναι άλλο θέμα...
-
Ο χρήστης Nikos147 έγραψε:
Eγω παντως σωματικα δεν εχω κουραστει καθολου και το μετανιωνω που πηγα σε light σωμα
Η σωματικη κουραση ειναι η λιγοτερο επιπονη. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΟΥΡΑΣΗ ειναι δυσκολη,γιατι η ψυχη του ανθρωπου ειναι μια αβυσσος(ποτε κολαση και ποτε ο παραδεισος )
Τι εννοείς το μετανιώνεις? Εγώ πάντως δε το μετανιώνω που πήγα ναυτικό και πέρασα ένα χρόνο στην Ομόνοια...ΚΑΘΟΛΟΥ...ούτως η άλλως ο στρατός είναι πεταμένος χρόνος...γιατί να μη τα ξύνεις αν μπορείς...αν δε μπορείς τώρα αυτό είναι άλλο θέμα...
Δεν μετανιωνω που πηγα στρατο. Απλα επρεπε να παω ειδικες δυναμεις ή ΟΥΚ για να κανω και λιγο γυμναστικη
Τωρα και ξυνομαι και μου σπανε τα νευρα. Τεσπα 4 μηνες εμειναν ακομα και μετα ανοιγω την επιχειρηση μου(δεν θα σας πω ακομα τι ειδους επιχειρηση)
Περί Θητείας [#2]