-
Mazda RX-8
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Mazda RX-8ΣΩΣΤΟΟΟΟΣ!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Κάτσε ρε Ούζο, γιατί ο ένας 'πού το ξέρει'
Exo odigish kai ta duo se pista kai se strofodromo kai exo aniksh to diko mou kai me ta duo
και ο άλλος 'αντικειμενικός'
Isos apo thn dikia sou pleura na exeis dikio. Alla exo kai ego apo thn dikia mou pleura diko. Ton Agh ton ksero kala kai exoume katse arketes fores kato kai ta leme. Katoxos VW einai. Alla den distazh na ph thn anoterotita enos medolou aneksartita proeleuseos.
Δεν λέω ότι το S2000 είναι κακό, ούτε καν ότι η Boxster είναι καλύτερη, αλλά, ρε παιδί μου, αμάν πια με σας τους χοντάκηδες!
Apo thn allh gia na mhn lete oti kai ego den eimai antikimenikos exo kai 2 proionta VAG sta xeria mou kai Honda. Pote den exo bgh kai eipa oti mia eteria h mia sxolh einai kaluterh apo thn allh. Panta kano 1 on 1 comparisons analoga me ths apetishs kai to endiaferomeno koino.
-
Και τα δυο πολύ καλά αλλα αν και διθέσια και roadster απευθύνονται σε διαφορετικό κοινο....
Το S2000 σε πιο hardcore κοινό που θα θέλει να βγαλει το 100% του αμαξίου - το πήρε για να το οδηγάει- ενω η Boxter σε άτομα που απλά θέλουν ενα κυριλέ αμαξι-το πόσα άλογα,πως παέι στο όριο ποτέ δεν θα τους απασχολίσει, το πηραν για το όνομα το status symbol-...Σημείωση 1:Αν και οι διαφορά τιμής σε Ελλάδα είναι μεγάλη -γυρω στα 10εκ- αγγλία ή γερμανία η Boxter έχει 17 εκ. και το S2000 14εκ... Τα δύο αμάξια δεν απέχουν τοσο πολύ οσο παρουσιάζονται στην ελληνική αγορά...
Σημείωση 2:Επίσης το συγκεκριμένο μοντελο της πορσε ξεκίνησε σαν μια ''φτηνή'' πρόταση της εταιρίας και η σχεση της με τις 911 είναι όσο του S2000 με τα CIVIC....
-
Ôï S2000 ãéá:
Ôïí õðÝñï÷ï êéíçôÞñá ôïõ (ïýôå ÖåññÜñé ðïëéôéêÞ óôéò 9000 óôñïöÝò)
Ôçí áíÜãêç ÷åñéþí -êáôá ôá ëåãüìåíá üóùí ôï Ý÷ïõí ïäçãÞóåé ,åãþ ü÷é äõóôõ÷þò- ãéá ôï êïõìáíôáñéóìÜ ôïõ,ðñÜãìá ðïõ äåí èá ôï êÜíåé ðïôÝ áõôïêßíçôï ãéá celebities êáé êÜèå ëïãÞò æùíôüâïëá ðïõ èÝëïõí íá åðéäåéêíýïíôáé .
ÊÜôé ðïõ äõóôõ÷þò óõìâáßíåé ìå ôç Ðüñóå
×ùñßò íá óçìáßíåé üôé åßíáé Üó÷çìï Þ êáêü áõôïêßíçôï. -
Na paradexto pos isws ego to blepo kai ligo diaforetika to 8ema afou meno alou kai alla einai ta protipa.
- 9 sta 10 boxster einai Automata edo.
- 9 sta 10 boxster ta odigoun poura
- 9 sta 10 S2000 ta odigoun sernika metaksi 25-35 xronon.
- Otan pao sthn pista ta sabatokuriaka pes apo 10 autokinita sunolika metaksh S2000 kai Boxster 8a dhs 9 S2000 kai ama tuxh kanena Boxster (Spanio)
Alla to ipe kapios kalutera parapano. Ama psaxnhs gia Image proxora me Boxster (Oxi oti den einai kalo autokinito) Ama psaxnhs gia apodoshs tote mono S2K paizh.
-
εχω ακουσει οτι ο κινητηρας του χοντα δε στροφαρει καλα μετα τις...9500, αληθευει?
ευτυχως που υπαρχει και το mp3 και τον ακουμε! -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εχω ακουσει οτι ο κινητηρας του χοντα δε στροφαρει καλα μετα τις...9500, αληθευει?
ευτυχως που υπαρχει και το mp3 και τον ακουμε!haha pigene me 200km/h kai kane katebasma 2eras kai meta 8a sou po an strofarh. haha 20000 strofes 8a dhs.
-
πρεπει να ναι πολυ εντυπωσιακο...μια φορα ειχα δει ενα να γραφει κατω και τη τριτη!!!
απ'οτι εχει παρει το ματι μου ομως εδω στην Ελλαδα πολλα εχουν βγει για πουλημα μεταχειρισμενα εννοω... -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ðñåðåé íá íáé ðïëõ åíôõðùóéáêï...ìéá öïñá åé÷á äåé åíá íá ãñáöåé êáôù êáé ôç ôñéôç!!!
áð'ïôé å÷åé ðáñåé ôï ìáôé ìïõ ïìùò åäù óôçí Åëëáäá ðïëëá å÷ïõí âãåé ãéá ðïõëçìá ìåôá÷åéñéóìåíá åííïù...Ãéá ëüãïõò Üó÷åôïõò ðñïò ôï áõôïêßíçôï ,ó÷åôéêïýò ðåñéóóüôåñï ìå ôéò ïäçãéêÝò éêáíüôçôåò ôùí êáôü÷ùí ðéóôåýù êáé üóï ðåñíÜ ï êáéñüò èá ôï êÜíù êáé äüãìá.
-
ναι μαλλον γιαυτο!
-
Pantws thn apofash mou thn exw bgalei...S2000.To odhghsa gia proba xtes.Ti na pw...anatrixiasa.To xrwma..fantastiko.Nürburgring blue metallic.Opws to ithela.To ekleisa gia thn Deutera kai anupomono na perasoun oi meres gia na to parw sta xeria mou...
-
Έχοντας δει το S2000 απο κοντά, αλλά ποτέ μπει η οδηγήσει -ομοίως και Μπόξτερ- έχω να πω ότι το αμάξι είναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο.
Το ράψιμο του σασί... Το δεσιμο μοτέρ-κιβώτιο... Η ανάρτηση... Τα ηλεκτρικά (απίστευτη ποιότητα υλικών)... Παντού βλεπεις τεχνολογία και προσοχή. Η μπόξτερ είναι παλαιότερης-κατώτερης τεχνολογίας και κατώτερων επιδόσων.
Εγώ δεν θα το συζήταγα. S2000 για το ότι είναι όχημα πραγματικής οδήγησης, από ότι ακούω και διαβάζω τουλάχιστον. Το μπόξτερ απλά είναι μια ωραίαααα πόρσε που έχει ξεπεραστεί πια και μάλλον είναι πολύ πολιτισμένη για τα γούστα μου (θεωρητικά πάντα μιλάω).
Όπως το ότι θα προτιμούσα ένα Φόκους RS ή ένα type R από S3 Audi ή Leon Cupra οφείλεται στο ότι είναι σκληροπυρηνικά. Εμένα δεν μου αρέσουν τα μεταξωτά βρακιά καθότι δεν έχω τα απαραίτητα προσόντα -
Με κλειστά μάτια Boxter.
Είναι θέμα ιστορίας , γνώσης φιλοσοφίας...κτλ κτλ
Καλο το honda αλλά δεν φτάνει το porsche -
ενας κολητος μου εχει S2000 και ο πατερας μου Boxster S. Κατα συνεπεια εχω οδηγησει την Porsche και εχω βρεθει μεσα σε S2000 πολλες φορες και εχω παει και απειρες βολτες...Σε ποιοτητα εσωτερικου ειναι περιπου τα ιδια (εγω προσωπικα δινω 9/10 στιν πορσε και 8/10 στο S2000). Αλλα σε στιβαροτητα και ταχυτητα και κρατηματα και οδικη συμπεριφορα δεν υπαρχει συγκριση.....δε λεω γρηγορο και το S2000 και το ζηλευω (θα μου αρεσε πολυ να το εχω....) που το εχει ο φιλος μου, αλλα ι Porsche ειναι αλλο πραμα.
Υ.Γ Μιλαω για την Boxster S δεν εχω οδηγησει ουτε εχω μπει καν ποτε σε απλη, αρα δε ξερω τι παιζει...ισως απο την απλη να ειναι καλυτερο το Honda (που παρεπιπτοντως θεωρω τα honda απο τα καλυτερα αμαξια που υπαρχουν)
-
Ο χρήστης The_Dude έγραψε:
ενας κολητος μου εχει S2000 και ο πατερας μου Boxster S. Κατα συνεπεια εχω οδηγησει την Porsche και εχω βρεθει μεσα σε S2000 πολλες φορες και εχω παει και απειρες βολτες...Σε ποιοτητα εσωτερικου ειναι περιπου τα ιδια (εγω προσωπικα δινω 9/10 στιν πορσε και 8/10 στο S2000). Αλλα σε στιβαροτητα και ταχυτητα και κρατηματα και οδικη συμπεριφορα δεν υπαρχει συγκριση.....δε λεω γρηγορο και το S2000 και το ζηλευω (θα μου αρεσε πολυ να το εχω....) που το εχει ο φιλος μου, αλλα ι Porsche ειναι αλλο πραμα.Υ.Γ Μιλαω για την Boxster S δεν εχω οδηγησει ουτε εχω μπει καν ποτε σε απλη, αρα δε ξερω τι παιζει...ισως απο την απλη να ειναι καλυτερο το Honda (που παρεπιπτοντως θεωρω τα honda απο τα καλυτερα αμαξια που υπαρχουν)
Nai to Boxster S einai kalytero apo to S2000. Alla to S2000 einai kalytero apo to aplo Boxster. Alla to S2000 einai ftinotero kai apo to aplo Boxster...
-
Μια και πριν 2 μερες ημουν μεσα σε ενα μαυρο S2000. Που ο φιλος μου με αφησε να οδηγησω σε δημοσιους δρομους. Το πηγα σχετικα γρηγορα ουτε κατα διανοια κοντα στα ορια.
(παρενθεση εδω το καθημερινο μου αυτοκινητο ειναι το WRX με πολλα κοματια βελτιωσεις μεγαλυτερα ζαντολαστιχα, αντιστρεπτικες, και πολλα αλλα μικροτερα βελτιωμενα. το μονο που του λειπει ειναι τα coilovers που τα ειχα για μερικους μηνες (JIC's))
Το S2000 στοκ φαινεται να κραταει καλυτερα απο τo WRX με τα καλοκαιρινα ultra performance yokohama AVS sport. Mε 16αρες ζαντες και καλα λαστιχα αλλα οχι ultra performance. Εστριβε μπομπα, εδινε πολυ εμπιστοσυνη. Δεν μπορω να το φανταστω με 17 η 18αρα ζαντα με super sticky λαστιχα. Θα ειναι σαν go-kart. Ο θορυβος της εξατμισης κυριως μεταξυ 5 χιλ και 8 χιλ στροφες ειναι σιγουρα VTec. και μιλαμε οχι honda civic Vtec. Αν τωρα το εχεις μερα με τη μερα ισως να ειναι κουραστικος αλλα για εμενα δεν νομιζω.
Δεν ξερω ποση διαφορα εχει η τιμη μεταξυ Boxter S και S2000 στην Ελλαδα αλλα στις ΗΠΑ ειναι σχεδον τα διπλα λεφτα. Βεβαια το Boxter ειναι Boxter αλλα αμα το εχεις για δευτερο αυτοκινητο για το σαβατοκυριακο και για βολτες ( οι αποσκευες που παιρνει ειναι αστειες - αλλα ποιος νοιαζεται ) ειναι φοβερη εκλογη.
Νικος
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Porsche=Αυτοκίνητο
Honda=κατασκεύασμα
Αφού όλοι την πόρσε και τη φεράρι αντιγράφουν, γιατί να πάρεις το αντίγραφο αν μπορείς να πάρεις το original?
Επίσης η porsche έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής και μεγαλύτερη αξία μεταπώλησης...Έλεος φίλε μου, για τη Honda μιλάμε, όχι για τη Hyundai!!!! Οι ιάπωνες δεν είναι 'χθεσινοί'...
Από πού κι ως πού το S2000 αντιγράφει την Boxter (μιλάμε ουσιαστικά καμία σχέση); Να μη σου πω ότι με τη Boxter συγκεκριμένα η Porsche αντιγράφει την 'αδελφή' VW!!!!!!πέστα χρυσόστομε....
Σπύρος
-
Ηοnda
-
Με εχει εντυπωσιασει το γεγονος οτι συκρινουμε αυτα τα δυο αυτοκινητα και βρισκονται αρκετοι που θα διαλεγαν το '2000'. Δεν λεω οτι ειναι κακο αυτοκινητο (προς θεου κι εγω το '2000' θα επερνα) απλα το ονομα και μονο 'πορσε' ισως να φερνει δεος σε μερικους ανθρωπους. Εγω αναρωτιεμαι (δε ξερω αν θα επρεπε να ανοιξω και ξεχωριστο θεμα), τι εχει να πει ο κοσμος, εσεις δηλαδη, για τη συγκριση '2000' και ΤΤ?
S2000 vs Boxster 204 ps