-
Λεωνίδα έχεις απόλυτο δίκιο.
Ιδιαίτερα τα 'φτιαγμένα' να αντιμετωπίζονται με μεγάλη προσοχή.
Επίσης μαξιλαράκια, δαντέλες και άλλα χαρωπά στην εταζέρα πρέπει να μας βάζουν σε υποψίες.
Jacob
-
Ο χρήστης PEUGEOT1425 έγραψε:
και μόλις πήγα να ευχαριστήσω τον skullone που πήγε να με υποστηρίξει!!!!Α, εγώ υποστηρίζω τα τολμηρά, γλυκούλικα και σέξυ κορίτσια (ναι, το παραδέχομαι, είμαι ένας ελεεινός, κοιλιόδουλος φαλλοκράτης, που το μυαλό του το έχει όλο στο πονηρό)... Πάντως εσύ βάλε τη Χάλκη καλού-κακού
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Α, εγώ υποστηρίζω τα τολμηρά, γλυκούλικα και σέξυ κορίτσια (ναι, το παραδέχομαι, είμαι ένας ελεεινός, κοιλιόδουλος φαλλοκράτης, που το μυαλό του το έχει όλο στο πονηρό)... Πάντως εσύ βάλε τη Χάλκη καλού-κακούΕδω δεν εχω παρα να συμφωνησω με τον συναδελφο (εις τας στροφας) scullone
-
οσοι εχουν κλειστους ,καθολου ή σπασμενους καθρεπτες συνηθως ειναι κακοι- κακιστοι οδηγοι γιατι δεν τους ενδιαφερει καθολου τι γινεται διπλα ή στο πλαι τους ενω συνηθως ουτε τον κεντρικο καθρεπτη στο παρπριζ κυτταζουν........αυτοι βλεπουν παντα μπροστα [σαν τα τετραποδα] και δεν ασχολουνται με ''λεπτομερειες''.
οσοι δεν εχουν ή δεν βγαζουν φλας και τα υπολοιπα φωτα τους ειτε υπολειτουργουν ειτε δεν λειτουργουν καθολου.
ειναι τοσα πολλα ακομη και τα εχουμε πει τοσσες φορες δυστυχως γιαυτο θα τελειωσω εδω με το ακολουθο!
Γενικοτερα οσοι με την οδηγικη τους συμπεριφορα δεν σεβονται και παρενοχλουν τους αλλους οδηγους!!!!!!!!!!!
-
Η δική μου συνεισφορά:
Ανάλογα με το αυτοκίνητο
-
Παλιά αυτοκίνητα σε πολύ κακή κατάσταση: Νοοτροπία 'Έλα αν σου βαστάει'.
-
SUVλάκια ή μεγάλα τζιπ έχουν μεγάλες πιθανότητες να έχουν ίδια συμπεριφορά με τους 'γερμαναράδες της αριστερής'.
-
Οι οδηγοί των Mercedes είναι πολύ πιθανό να είναι 'γερμαναράδες της αριστερής' και μάλιστα και κακοί οδηγοί (ειδικά αν είναι κάποιας ηλικίας) που πήραν Mercedes αποκλειστικά για το γόητρο και την παθητική ασφάλεια.
-
Τα φτιαγμένα Χιουντάι Άξεντ προηγούμενης γενιάς (σχετικά νέο φρούτο, ευτυχώς δεν είναι πολλά) και τα διάφορα Lanos Extreme. Οι οδηγοί τους έχουν πιθανότατα κόμπλεξ κατωτερότητας και πολλές φορές τα βάζουν με καλύτερα αυτοκίνητα εξ'αιτίας του ρισκάροντας πολύ, παρότι χαμένοι από χέρι.
-
Ακριβά και μουράτα coupe/roadster όπως Audi TT/cabrio, BMW Z3, Porsche Boxster. Δεν εννοώ πιο ψαγμένα αυτοκίνητα όπως S2000 (ακούς OUZO; ), Alfa GTV/Spider, Porsche 911 ή μικρά coupe/cabrio όπως Fiat Barchetta, Rover MGF, Mazda Miata.
Ανάλογα με τον οδηγό
-
Παππούδες που δεν το κουνάνε από την αριστερή.
-
Νεογιάπηδες με σινιέ ρούχα και (συνήθως) κινητό.
-
Οικογενειάρχες με τα παιδιά χύμα στο πίσω κάθισμα (αλάνθαστο δείγμα ασχετοσύνης/αδιαφορίας).
-
40άρηδες βαρύμαγκες, συνήθως κοιλαράδες, με το χέρι να κρέμεται από το παράθυρο και 'αγριωπό' ύφος.
-
Φοβισμένες κοπελίτσες (δεν φταίνε αυτές αλλά είναι επικίνδυνες).
-
Κοπέλες με ύφος και ντύσιμο 'γκόμενας'. Συνήθως έχουν πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους και οδηγούν επιθετικά και με αγένεια.
-
Οι γιατροί. Ναι, έχει διαπιστωθεί στατισικά ότι κατά κανόνα είναι κακοί οδηγοί.
Ανάλογα με τη συμπεριφορά στο δρόμο, εκτός από τα προφανή
-
Όποιος δεν σέβεται τις λωρίδες και πατάει συνέχεια τις διακεκομμένες γραμμές (όπως κάνουν οι ταξιτζήδες).
-
Όποιος δεν φροντίζει να αφήνει χώρο ανάμεσα σε αυτόν και άλλα αυτοκίνητα όταν κινείται σε δρόμο με λωρίδες για να περάσει ένα πιο γρήγορο αυτοκίνητο. Αυτό δείχνει ότι (α) δεν κοιτά τι γίνεται γύρω του και (β) έχει όλους τους άλλους γραμμένους. Πόσες φορές σας έχει τύχει 4 αργά αυτοκίνητα να μπλοκάρουν εντελώς ένα δρόμο με 3 λωρίδες;
-
Όποιος αλλάζει λωρίδες 'ταξιτζίδικα', δηλαδή χωρίς φλας, αργά-αργά και 'μουλωχτά', ώστε να μην τον καταλάβεις μέχρι να είναι αργά.
-
Όποιος με το παραμικρό κορνάρει και αναβοσβήνει προβολείς. Δείγμα εριστικότητας και τσαμπουκά.
-
Όποιος φρενάρει χωρίς λόγο μέσα στη στροφή αναγκάζοντας και σένα να φρενάρεις.
-
Όποιος χρησιμοποιεί 2 λωρίδες όταν στρίβει, λες και είναι σε πίστα, όταν υπάρχουν κι άλλα αυτοκίνητα γύρω του. Σε φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση γιατί σε αναγκάζει να φρενάρεις πάνω στη στροφή.
-
Οι οδηγοί δυνατών αυτοκινήτων που πατάνε γκάζι στην ευθεία για να μην τους περάσεις και πάνε σαν κότα στις στροφές. Εμένα με εκμευρίζουν αφάνταστα!
Αυτά προς το παρόν. Αν θυμηθώ κάτι άλλο θα επανέρθω.
-
-
Κοιτας αν ο μεσαιος καθρεπτης εχει αντικρυσμα με σενα η ειναι γυρισμενος κατα Καπερναουμ μερια.Αν οι πλαινοι καθρεπτες (και μαλιστα ο αριστερος) ειναι ανοικτοι η κλειστοι.
Αν εχει φραξει ολο το πισω τζαμι με σακουλες,ρουχα,κουρτινακια.
Αν συμβαινει κατι απο αυτα σημαινει οτι ο περι ου ο λογος ειναι ζαμανφουτιστας η αφηρημενος και δεν κανει καλο στην υγεια μας να ειμαστε απο πισω του.Μολις πηρα χαμπαρι οτι με προλαβε ο εκ Τιθωρεας φορουμας.Αυτο σημαινει οτι η Ρουμελη βγαζει παρατηρητικους οδηγους (τουλαχιστον)
-
παιδια δεν θελω να σας απογοητευσω αλλα...
κριτηρια δεν υπαρχουν
ολοι ειναι επικυνδυνοι και οχι μονο μεχρι να αποδειχθει το αντιθετο
οταν πλησιαζε ο καιρος να παρω διπλωμα ειχα ενα 'εφιαλτη' (ξυπνιος)
καθε φορα που περναγαμε απο παροδο επαρχιακου με ταχυτητα, σκεφτομουν 'και αν καποιος δεν φρεναρει' -
Καμιά φορά τον κακό οδηγό τον αναγνωρίζουμε απλά κοιτάζοντας το είδωλό μας στον εσωτερικό καθρέπτη.
Jacob
-
Να και αλλος ενας.
Τον προσπερνας νυχτα και δεν κατεβαζει την μεγαλη σκαλα στα φωτα του.
Του πατας εκεινη την ωρα ενα φρεναρισμα να ανεβασει θερμοκρασια και να κατεβασει υγρα ? -
Ο χρήστης PEUGEOT1425 έγραψε:
Το πρώτο που κοιτάς είναι τ'αυτοκίνητο. Ορισμένα 'είδη' είναι μαθηματικώς βεβαιωμένα ότι θα κάνουν πατάτα στο επόμενα χιλιόμετρα.
Οι εραστές της αριστερής -προσωπική άποψη, εμπειρία- είναι συνήθως γερμανόφιλοι, αλλά με όχι ιδιαίτερα γρήγορα ή δυνατά αυτοκίνητα (BMW 316, Mercedes 190E -χωρίς Kompressor-, Golf 1.4, Astra 1.4 και τώρα τελευταία... Smart!!!)
Μακριά από οτιδήποτε φτιαγμένο ή 'φτιαγμένο'
Επίσης μακριά από κοπελίτσες με Yaris και 206 (ξέρω θα τ'ακούσω )
Και βέβαια μην ξεχνάμε οτιδήποτε φοράει τραγιάσκα στο εσωτερικό
μακριά από κοπελίτσες με Peugeot?????
και γιατί συγκεκριμένα με 206???
αν έχει 106 ή 307 δεν υπάρχει πρόβλημα????αυτό το πήρα προσωπικά!!!!!!!!!!!!
Όντως τα φαινόμενα αυτά έχουν παρατηρηθεί!!!!!!!
Πάντα στους κανόνες υπάρχουν και οι εξαιρέσεις! -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Επίσης βασικό σημείο αναγνώρισης: Χέρι κρεμασμένο έξω ή να κρατάει τον ουρανό (για να σπρώχνει το αυτοκίνητο προς τα κάτω και να έχει κάθετη δύναμη )ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΟ!!!!
-
Φανταστείτε αντί για το ΝΙ των νέων οδηγών να μπορούσε να μπεί ένα μεγάλο Κ=ΚΑΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ή ένα Π=ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!!!
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΝΑΜΕ!!!!!
-
απο τη συγκεντρωση ποζιτρονιων στον τοπο...
ρε παιδια αφου συνηθως οταν πηγαινεις καπου εχεις παρεα εναν αριθμο αυτοκινητων...υστερα απο λιγο ειναι εξωφθαλμο ποιος θα τη κανει τη μ....
βασικο ρολο παιζει και η πρωτη εντυπωση απο το αμαξι που βλεπεις ομως... -
Μα φυσικά όποιος έχει το 'χαρακτηριστικό ελληνικό αυτοκίνητο'. Δηλαδή τύπου GT. Μικρό σε μέγεθος για να μπορεί να κάνει εύκολα σφήνες στο δρόμο και να το παρκάρει όπου γουστάρει και όπως γουστάρει αδιαφορωντας για τους καημένους πεζούς που τους αναγκάζει να περνάνε στη μέση του δρόμου.
Συνήθως έχει χρώμα μαύρο, τα φωτιστικά του πίσω είναι καλυμένα με μαύρη διαφάνεια για να είναι ο Mr Μυστήριος. Και φυσικά χαμηλωμένο με σπόιλερ και τα ρέστα.
Οι προβολείς ομίχλης είναι MUST αξεσουάρ και τους ανάβουμε ΠΑΝΤΑ το βράδυ είτε έχει ομίχλη είτε όχι και τα κανονικά φώτα τα αφήνουμε σβηστά!
Τα φλας και τα πιτσιλιστίρια είναι χρώματος μπλε και μωβ για να κάνουν καλό εφέ!
Απαραιτήτως ένα πολύ δυνατό ηχοσύστημα με ένα δυναμικό subwoofer για να μας ακούει τέλεια η γειτονιά τι μουσικάρα ακούμε ΕΜΕΙΣ!
Το γνωστό αυτοκόλητο στο πορτάκι του ρεζερβουάρ για να δείχνει ρε παιδί μου ότι έχουμε σπορ αμάξι!
Απαραιτήτως μπάκετ καθίσματα στο χρώμα του αμαξώματος με κόκκινο εσωτερικό και ζώνες ασφαλείας με προστατευτικά μαξιλαράκια.
Ζαντολάστιχα πάντα μεγαλύτερη διάσταση από αυτή που παίρνει το αμάξι.
Μια υπέρογκη εξάτμιση για να κάνει θόρυβο όταν επιταχύνουμε.
Ο οδηγός συνήθως έχει ξυρισμένο κεφάλι και γυαλιά τύπου Oakley
Ξέχασα κάτι;
Είναι αυτονόητο κατά τη γνώμη μου ότι όσοι δίνουν περισσότερη σημασία στον στολισμό του αυτοκινήτου τους έχουν γραμμένο τον ΚΟΚ εκεί που ξέρουν. Και φυσικά είναι οι τσάμπα μάγκες που περνάνε από δεξιά στην εθνική χωρίς να τους καίγεται καρφί, κάνουν σφήνες με μεγάλη ταχύτητα και δημιουργούν έτσι καταστάσεις ατυχημάτων. (Θα τους δείξω τώρα τι κάνει η αμαξάρα ΜΟΥ! Θα δείτε άλλον έναν Collin McRae των ελληνικών δρόμων!)
-
Hyundai (P)atos με bull-bar.
-
Γαμώτο, με πρόλαβες κατά ένα post.
Για εμένα Νο1 δείγμα επικινδυνότητας είναι τα μπλε φωτάκια σε υαλοκαθαριστήρες ακόμη και στα φώτα.
Όποτε βλέπω τέτοιο πίσω μου πηγαίνω στη δεξιά λωρίδα για να προσπεράσει.
Αυτό τώρα θεωρείται όμορφο (τα μπλε φωτάκια);
-
Εγώ πάντως χθες είδα αυτοκίνητο με λάμπες φθορισμού στην κοιλιά του για να φωτίζει το δρόμο από κάτω του... Τι να πεις πια!
-
Λατέρνα θεωρείται.
-
απ'οτι εχω ακουσει δινει 5 ιππους και 1 κιλο ροπης ως τις 2500στροφες!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
áð'ïôé å÷ù áêïõóåé äéíåé 5 éððïõò êáé 1 êéëï ñïðçò ùò ôéò 2500óôñïöåò!Ôé ìáò ëåò ôþñá; ÑáíôÜñ õðåñéùäþí ðïõ ÷ñçóéìïðïéåßôáé ãéá ôïí åíôïðéóìï áíùìáëéùí êáé áíÜëïãç ñýèìéóç ôçò ðßóù áíÜñôçóçò ðïõ Ý÷åé ôçí åõèýíç ôùí åêáôïíôÜäùí ßððùí, ãéá êáëýôåñç ðñüóöõóç
Íá óõìâÜëù êáé åãþ óôçí áíáãíþñéóç:
Óå ðñïðïñåõüìåíï áõôïêßíçôï ýðáñîç åñùôåõìÝíïõ Æåõãáñßïõ üðïóäÞðïôå Ì@@@@éá Þ üôáí ç óõíïäçãüò íåáñÜò çëéêßáò Ý÷åé áðëùìÝíï ôï ÷Ýñé ôçò óôçí ðëÜôç ôïõ ïäçãïý êáé ôáõôü÷ñïíá êïéôÜ êáé Ýîù.
ÊñáôÜìå áðüóôáóç ãéáôé ìüëéò äåé êÜôé ðïõ èá êåíôñßóåé ôï åíäéáöÝñïí ôçò èá ôï ðñïôåßíåé êáé óôïí ïäçãü êáé áõôüò ãéá íá ìçí ôï ÷Üóåé èá öñåíÜñåé ó÷åäüí èá óôáìáôÞóåé,ïðïõäÞðïôå ,üðùóäÞðïôå êáé üóïé Ýñ÷ïíôáé áðï ðßóù âëÝðïõí êÜôé Üëëï ...
Πώς αναγνωρίζουμε τους κακούς οδηγούς;