-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
ΜΗΝ αφήνετε κλειδιά ακόμα και αν αφήσετε ΣΥΝΟΔΗΓΟ μέσα,
(ειδικά αν είναι γυναίκα). Να σας γίνει ΣΥΝΗΘΕΙΟ να τα παίρνετε.Εγώ σε ένα fiat-άκι του πατέρα μου είχα δύο κοπέλες, βγήκα και πήγα
στο ΙΚΑ Αριστοτέλους (Θεσ/κη) ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ τα κλειδιά.Ενώ ήταν αυτές μέσα μπήκε ένας τύπος και κάθισε στη θέση του οδηγού!
Αυτές άρχισαν τις φωνές, και επειδή δεν είχε κλειδιά ο τύπος έφυγε.Αρκετή ώρα αργότερα που βγήκα το έμαθα.
Eγώ όταν πάω για ψώνια αφήνω τα κλειδιά πάνω, τη μηχανή αναμμένη και στο πίσω κάθισμα την πεθερά μου. Ως τώρα δεν ήμουν τυχερός.
Εμ και συ.. στο πορτ-μπαγκαζ πρέπει να την βάλεις!!
-
Ουτε αφελεια ειναι ,ουτε βλακεια , ουτε αφηρημαδα .
Πολλοι ανθρωποι δεν εχουν αναπτυγμενη την αισθηση του κινδυνου , και γινεται αντιληπτο σε ολες τους τις εκδηλωσεις .
κατα την λαικη εκφραση προκαλουν την τυχη τους η μαλλον την ατυχια τους
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Να τα σβήνετε για να μη γεμίζετε με περιττούς ρύπους το περιβάλλον !!!!!!!Αυτό σηκώνει συζήτηση. Δεν ξέρω τι ρυπαίνει περισσότερο, 2 λεπτά λειτουργίας στο ρελαντί ή ένα σβήσιμο-άναμμα περισσότερο με το αμάξι κρύο.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Να τα σβήνετε για να μη γεμίζετε με περιττούς ρύπους το περιβάλλον !!!!!!!
Αυτό σηκώνει συζήτηση. Δεν ξέρω τι ρυπαίνει περισσότερο, 2 λεπτά λειτουργίας στο ρελαντί ή ένα σβήσιμο-άναμμα περισσότερο με το αμάξι κρύο.
σε σύγχρονο αμάξι (2000 και μετά δηλαδή) είχα διαβάσει σε μάνουαλ οτι: ενα σβησιμο-άναμα του κινητήρα ισοδυναμει με 45 sec λειτουργίας του (περί καυσαεριων).
άρα απο 45 sec και μετά κερδιζει το αναμα-σβησιμο.
-
Ο χρήστης Da Silva έγραψε:
Να τα σβήνετε για να μη γεμίζετε με περιττούς ρύπους το περιβάλλον !!!!!!!
Αυτό σηκώνει συζήτηση. Δεν ξέρω τι ρυπαίνει περισσότερο, 2 λεπτά λειτουργίας στο ρελαντί ή ένα σβήσιμο-άναμμα περισσότερο με το αμάξι κρύο.
σε σύγχρονο αμάξι (2000 και μετά δηλαδή) είχα διαβάσει σε μάνουαλ οτι: ενα σβησιμο-άναμα του κινητήρα ισοδυναμει με 45 sec λειτουργίας του (περί καυσαεριων).
άρα απο 45 sec και μετά κερδιζει το αναμα-σβησιμο.
Ντεν έκω σύγκρονο αμάξι καρντιά μου!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ντεν έκω σύγκρονο αμάξι καρντιά μου!
Ακόμη δεν πούλησες το model T?
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Απλά αν είσαι και λίγο αισιόδοξος από τη φύση σου είναι εύκολο να σκεφτείς 'Εντάξει, πόσοι να υπάρχουν που κλέβουν αμάξια με αυτό τον τρόπο? Σιγά μην τύχει κι ένας από αυτούς περνάει από εδώ στα 2 λεπτά που θα το αφήσω αναμμένο για να πάρω κάτι από το περίπτερο'...Δυστυχώς δεν έχει ακριβώς έτσι η κατάσταση...
Η αστυνομία ενημέρωσε το αφεντικό του πατέρα μου ότι οι τύποι αυτοί καραδοκούν σε κομβικά σημεία, όπου είναι συχνό το φαινόμενο του να σταματάει για λίγο κάποιος με το αυτοκίνητό του, και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να δράσουν. Πρόκειται δηλαδή για προμελετημένο σχέδιο και δεν το εμπνέονται απ' τη μια στιγμή στην άλλη το να κλέψουν κάποιο αυτοκίνητο. -
Εγώ ούτε ξεκλείδωτο δεν το αφήνω...
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Εγώ ούτε ξεκλείδωτο δεν το αφήνω...(και ούτε 1 cent σε φανερή θεση και σε σημεια κάπως επικυνδινα, αφηνω και ντουλαπάκι ανοιχτό. ιδια νεύρα αν όχι και περισσότερα θα έχω ετσι και μου σπάσουν τζαμι κλπ)
-
Εγώ ούτε ξεκλείδωτο δεν το αφήνω...
(και ούτε 1 cent σε φανερή θεση και σε σημεια κάπως επικυνδινα, αφηνω και ντουλαπάκι ανοιχτό. ιδια νεύρα αν όχι και περισσότερα θα έχω ετσι και μου σπάσουν τζαμι κλπ)
βαλε και ενα χαρτακι: 'δεν εχω τπτ, θα παρετε τα π@π@ρι@ μου!'
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
ΜΗΝ αφήνετε κλειδιά ακόμα και αν αφήσετε ΣΥΝΟΔΗΓΟ μέσα,
(ειδικά αν είναι γυναίκα). Να σας γίνει ΣΥΝΗΘΕΙΟ να τα παίρνετε.Εγώ σε ένα fiat-άκι του πατέρα μου είχα δύο κοπέλες, βγήκα και πήγα
στο ΙΚΑ Αριστοτέλους (Θεσ/κη) ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ τα κλειδιά.Ενώ ήταν αυτές μέσα μπήκε ένας τύπος και κάθισε στη θέση του οδηγού!
Αυτές άρχισαν τις φωνές, και επειδή δεν είχε κλειδιά ο τύπος έφυγε.Αρκετή ώρα αργότερα που βγήκα το έμαθα.
Eγώ όταν πάω για ψώνια αφήνω τα κλειδιά πάνω, τη μηχανή αναμμένη και στο πίσω κάθισμα την πεθερά μου. Ως τώρα δεν ήμουν τυχερός.
Εμ και συ.. στο πορτ-μπαγκαζ πρέπει να την βάλεις!!
Εχει το καλυτερο αντικλεπτικο και γκρινιαζει κιολας!!!
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Απλά αν είσαι και λίγο αισιόδοξος από τη φύση σου είναι εύκολο να σκεφτείς 'Εντάξει, πόσοι να υπάρχουν που κλέβουν αμάξια με αυτό τον τρόπο? Σιγά μην τύχει κι ένας από αυτούς περνάει από εδώ στα 2 λεπτά που θα το αφήσω αναμμένο για να πάρω κάτι από το περίπτερο'...
Δυστυχώς δεν έχει ακριβώς έτσι η κατάσταση...
Η αστυνομία ενημέρωσε το αφεντικό του πατέρα μου ότι οι τύποι αυτοί καραδοκούν σε κομβικά σημεία, όπου είναι συχνό το φαινόμενο του να σταματάει για λίγο κάποιος με το αυτοκίνητό του, και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να δράσουν. Πρόκειται δηλαδή για προμελετημένο σχέδιο και δεν το εμπνέονται απ' τη μια στιγμή στην άλλη το να κλέψουν κάποιο αυτοκίνητο.Ο ευκολότερος τρόπος να κλέψεις αμάξι είναι. Τη στήνεις δίπλα σ' ένα περίπτερο που σταματάνε όλοι για τσιγάρα και περιμένεις την κατάλληλη στιγμή. Τόσοι και τόσοι σταματάνε, ε, ένας δε θα βρεθεί να το αφήσει να δουλεύει χωρίς να έχει επιβάτες μέσα?...
Για αυτό καλό είναι να αποβάλουμε τον παραπάνω τρόπο σκέψης.
-
Ο χρήστης george_t16 έγραψε:
Ίσως θυμάστε πριν αρκετά χρόνια,(γύρω στα 8 ), έναν υπάλληλο του ΟΤΕ που έχασε έτσι τη ζωή του, όταν έχοντας αφήσει τη μηχανή αναμένη για να πάει στο περίπτερο είδε το δράστη, κι όταν προσπάθησε να τον εμποδίσει να κλέψει το αμάξι εκείνος τον πυροβόλησε.Δυστυχώς το θυμόμαστε.
Όταν σταματώ εντελώς μηχανικά σβήνω και βγάζω το κλειδί αμέσως. Πάντα κλειδώνω και ποτέ δεν αφήνω τίποτα μέσα στο αυτοκίνητο σε κοινή θεά.
Κι εγώ το κάνω καμιά φορά, αλλά το ένα μου μάτι είναι στο car και όχι στα ρέστα και σε συγκεκριμένα περίπτερα.
Αν (κούφια η ώρα που λέμε) σου τύχει δε θα προλάβεις ούτε να το δεις. Ειδικά εάν όπως λες αυτό γίνεται σε συγκεκριμένα περίπτερα καθόλου απίθανο να το προσέξει κάποιος και ... .
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κι εγώ το κάνω καμιά φορά, αλλά το ένα μου μάτι είναι στο car και όχι στα ρέστα και σε συγκεκριμένα περίπτερα.
Αν (κούφια η ώρα που λέμε) σου τύχει δε θα προλάβεις ούτε να το δεις. Ειδικά εάν όπως λες αυτό γίνεται σε συγκεκριμένα περίπτερα καθόλου απίθανο να το προσέξει κάποιος και ... .
Όταν λέω συγκεκριμένα περίπτερα δεν εννοώ της Αττικής, ευτυχώς στα Γιάννενα απ'όπου κατάγομαι και επισκέπτομαι αρκετά συχνά ( και πάλι δεν το κάνω σε όλα τα περίπτερα!) μπορείς να το κάνεις αυτό και να μην παίζεις κορώνα-γράμματα το αυτοκίνητό σου.
-
Mε ενα turbo-timer η κατι παρομοιο ισως να βρισκατε λυση οσοι αφηνετε ανοιχτη την μηχανη για να πατε στο περιπτερο...
Και θα δουλευει η μηχανη και δεν θα εχετε τα κλειδια πανω στην μιζα,αν επιχειρησει καποιος να το κλεψει θα σβησει η μηχανη μολις λυσει το χειροφρενο,η αν φυγει με το χειροφρενο σηκωμενο θα του σβησει στον προκαθορισμενο απο εσας χρονο σβησιματος.
Eπισης προστατευετε και τον κινητηρα σας χωρις να πρεπει να ειναι απαριτητα turbo... -
φιλος έκανε το εξής:
πάντα χρησιμοποιούσε το 2ο κλειδι και παντα μαζι του ειχε το πρώτο στο πορτοφολι. ετσι,οταν επρεπε να σταματήσει καπου για λιγο ειτε για στάση (καφε πχ ή τσιρλιπιπι) αφηνε το κλειδι στη μίζα και κλειδωνε με το κανονικο!
-
φιλος έκανε το εξής:πάντα χρησιμοποιούσε το 2ο κλειδι και παντα μαζι του ειχε το πρώτο στο πορτοφολι. ετσι,οταν επρεπε να σταματήσει καπου για λιγο ειτε για στάση (καφε πχ ή τσιρλιπιπι) αφηνε το κλειδι στη μίζα και κλειδωνε με το κανονικο!
Τι ακριβως κερδιζει ετσι;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
φιλος έκανε το εξής:
πάντα χρησιμοποιούσε το 2ο κλειδι και παντα μαζι του ειχε το πρώτο στο πορτοφολι. ετσι,οταν επρεπε να σταματήσει καπου για λιγο ειτε για στάση (καφε πχ ή τσιρλιπιπι) αφηνε το κλειδι στη μίζα και κλειδωνε με το κανονικο!
Ένα κλεμμένο αυτοκίνητο με σπασμένο παράθυρο
-
Άλλος το κερδίζει έτσι.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
φιλος έκανε το εξής:
Την πιθανότητα να χάσει και τα δυο κλειδιά...
Αφηρημάδα, αφέλεια ή απλώς βλακεία?