kasel δεν αναφέρομαι σε αυτό που περιγράφεις. Πιστεύω ότι αν δεις τον άλλο από δική του παράβαση να πάει να πέσει πάνω σου, είτε clk οδηγάς είτε trabant, και μπορείς να το γλυτώσεις, θα το κάνεις.
εγώ αναφέρομαι σε σχόλια όπως:
έπρεπε να μην κόψω ταχύτητα κ να τον πετυχω μαλακά τον Navara... για να μου έβαφε τον μπροστά προφυλακτήρα...
Μου έρχεται να πάρω ένα γερό Lada και να τους κοπανάω κάτι τέτοιους καραγκιόζιδες. Αν θέλουν ας ξανακάνουν εξυπνάδα μετά!
Τον κοπανας κ οταν ερθουν οι τσεοι ....'μα ξερετε.... ηταν με το κινητο στ αυτη ο κυριος κ επεσε πανω μου'
Και να πεσεις πανω σε κανεναν απο δαυτους, με 30-40 ΧΑΩ δεν παθαινεις τιποτα
αυτός θέλει να έχεις κάνα παλιό φορτηγάκι-βανάκι προς απόσυρση....τον προσπερνάς και με σχετικά λίγα χιλιόμετρα 30χλμ πατάς φρένο...ίσα να του κάνεις ζημιά...
Θέλει να έχεις ένα παλιό και βαρύ όχημα, να τον έχεις αφήσει να φύγει μπροστά, αλλά να τον έχεις 'εντός των σκοπευτικών σου', και όταν σταματήσει αυτός στο φανάρι να του τη χώσεις από πίσω με όσα μπορεί να πιάσει το χρέπι..
Βεβαια, η προσωπική ικανοποίηση αν τους το διαλύσεις με το παλιό χρέπι είναι κάτι άλλο....
Βγήκαν κάποιοι να πουν ότι κολλάνε αυτοκόλλητα σε παράνομα παρκαρισμένα, και πέσαν να τους φάνε.
Και εδώ έχουμε ακραίες δηλώσεις, οι περισσότερες κουτοπόνηρα κακιασμένες και μερικές απλά δολοφονικές, οι οποίες φαίνεται να τρέφουν τη νοσηρή φαντασία του επόμενου. Δεν με απασχολεί τι φανταζεται ο καθένας σαν mad-max. Το θεωρώ λάθος να διατυπώνεται αυτή η φαντασία και το θεωρώ 2 φορές λάθος να μην γίνεται έστω μια παρατήρηση από τα μέλη ενός πολιτικά ορθού forum με θέμα την αυτοκίνηση. Όχι τίποτα άλλο, μπορεί κάποιος διαβάζοντάς τα, να τα κάνει κιόλας. Τίποτα περισσότερο στο μύνημά μου, μια ένσταση προς μία, εν δυνάμει, επικίνδυνη επιθυμία.