-
Διασταυρωση τυπου Τ οπου ο 'οριζοντιος' δρομος εχει ΣΤΟΠ και εγω ερχομαι απο τον καθετο για να παω αριστερα.
Στη μεση.... ΣΤΗ ΜΕΣΗ της διασταυρωσης, εχει σταματησει ταριφας και επιβηβαζε..... -
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Στην γειτονιά μου έχουμε μια τέτοια περίπτωση (μόνο που είναι Ελληνάρας και έχει δυο σκούτερ).
Ένα βράδυ αφού τα έχω παίξει από τα γύρω-γύρω για να παρακάρω αποφασίζω να μετακινήσω τα σκούτερ. Αφού τα έχω μετακινήσει (μου έπεσε το νεφρί βέβαια -Δεν λεω γαιδουρια, αλλα να μετακινησεις ξενο μηχανακι το θεωρω μεγαλη βλακεια. Δλδ, ο καθενας να μετακινει οτι τον ενοχλει?
Ακριβώς επειδή είναι γαιδουριά τα μετακίνησα. Έχει ένα καλό σκούτερ και ένα που είναι από τότε που βγήκαν τα χώματα το οποίο το έχει ίσα-ίσα για να πιάνει τη θέση. Και το κάνει μόνιμα....Αλλωστε δεν του έκανα και καμιά ζημιά. Ασε που γύρνουσα 45 λεπτά γυρω γυρω 2 την νύχτα....Φρίκαρα!!!
Η περιοχή έχει τρομερό πρόβλημα με το παρκινγκ (Ζωγράφου).ΥΓ. : Αν είχα Smart θα πάρκαρα ανάμεσα....
Αυτό με τα παλιά σκούτερ είναι καινούργια μόδα στο να κρατούν θέση για τα αυτοκίνητα τους νόμιμα, έχω δυο τέτοια ζώα στην γειτονιά μου.
Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι πια στις μεγάλες πόλης το έχουμε χάσει το μυαλό μας έχουν μείνει όλα τα ζώα και οι κομπλεξικοί, άσε που ένα μεγάλο μέρος έχει και ψυχολογικά προβλήματα , γι αυτό λέω όποιος έχει την δυνατότητα να φύγει για επαρχία να το κάνει όσο είναι νωρίς, δεν λέω θα του λείψουν τα «καλά» της πόλης αλλά σιγά-σιγά θα συνηθίσει -
Είναι λάθος μου να διαφωνώ με το σκεπτικό μερικών 'αχ και να είχα ένα χρέπι/bullbar/τράκτορα να πέσω πάνω στο ζώο που με έκλεισε/έκοψε/προσπέρασε/έχει ακριβότερο τουτου'?
Και αν αυτός που μας έκοψε είναι ζώο, τι είναι αυτός που εσκεμένα θέλει να πέσει πάνω του? Τόσο σε αυτό το θέμα όσο και στις τελευταίες σελίδες του ζώα#5 έχουμε κατα συρροήν ομολογίες όπου σαν νέοι καμικάζι ή βομβιστές αυτοκτονίας ορκιζόμαστε εκδίκηση στους κουλούς. Και ποιός είναι αυτός που μπορεί να εγγυηθεί ότι οι ζημιές από μία τέτοια σύγκρουση θα είναι μόνο υλικές? Εδώ σε σκηνοθετημένα τρακαρίσματα υπάρχουν τραυματισμοί, πόσο μάλλον σε ένα δημόσιο δρόμο όπου ο καθένας μπορεί να αντιδράσει κατά βούληση.
Συμφωνώ ότι η σκέψη από την πράξη απέχει πολύ και αν κάποιος είχε ατύχημα δεν θα επέλεγε να έχει άλλο ένα, αλλά τι θα γινόταν άν σε μία πιθανή δίκη που θα ακολουθούσε ένα τέτοιο 'ατύχημα', αυτός που τρακάραμε κατάφερνε να βρει το post/ομολογία μας και να το έδειχνε στο δικαστή? Πόσα θα τρώγαμε για το δόλο και πόσα για την προμελέτη? Θα μπορούσε να έχει συνέπειες το περιοδικό που αφήνει ασχολίαστα τέτοια posts? -
Ας προσεχε οταν αποφασισε να περασει κοκκινο/stop η να ερθει να πεσει πανω μου πιστευοντας οτι ετσι θα με αναγκασει να τον αφησω να κανει οτι θελει.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ας προσεχε οταν αποφασισε να περασει κοκκινο/stop η να ερθει να πεσει πανω μου πιστευοντας οτι ετσι θα με αναγκασει να τον αφησω να κανει οτι θελει.Αυτη ειναι κ η δικη μου νοοτροπια. Μονο οταν εχει πολλη κινηση (μποτιλιαρισμα δλδ) αφηνω ΠΑΝΤΑ να μπουν μπροστα μου ως διευκολυνση.
-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
1
Είναι λάθος μου να διαφωνώ με το σκεπτικό μερικών 'αχ και να είχα ένα χρέπι/bullbar/τράκτορα να πέσω πάνω στο ζώο που με έκλεισε/έκοψε/προσπέρασε/έχει ακριβότερο τουτου'?
Και αν αυτός που μας έκοψε είναι ζώο, τι είναι αυτός που εσκεμένα θέλει να πέσει πάνω του? Τόσο σε αυτό το θέμα όσο και στις τελευταίες σελίδες του ζώα#5 έχουμε κατα συρροήν ομολογίες όπου σαν νέοι καμικάζι ή βομβιστές αυτοκτονίας ορκιζόμαστε εκδίκηση στους κουλούς. Και ποιός είναι αυτός που μπορεί να εγγυηθεί ότι οι ζημιές από μία τέτοια σύγκρουση θα είναι μόνο υλικές? Εδώ σε σκηνοθετημένα τρακαρίσματα υπάρχουν τραυματισμοί, πόσο μάλλον σε ένα δημόσιο δρόμο όπου ο καθένας μπορεί να αντιδράσει κατά βούληση.2
Συμφωνώ ότι η σκέψη από την πράξη απέχει πολύ και αν κάποιος είχε ατύχημα δεν θα επέλεγε να έχει άλλο ένα, αλλά τι θα γινόταν άν σε μία πιθανή δίκη που θα ακολουθούσε ένα τέτοιο 'ατύχημα', αυτός που τρακάραμε κατάφερνε να βρει το post/ομολογία μας και να το έδειχνε στο δικαστή? Πόσα θα τρώγαμε για το δόλο και πόσα για την προμελέτη? Θα μπορούσε να έχει συνέπειες το περιοδικό που αφήνει ασχολίαστα τέτοια posts?Συμφωνώ με το 1 , διαφωνώ με το 2.
Δεν υπάρχει περίπτωση να αναγνωριστεί σε δικαστήριο καταγεγραμένο κείμενο σε forum ,όπου ναι μεν μπορεί να βρεθεί ο συντάκτης του, η αξιοπιστία/εγκυρότητα των γραπτών όμως είναι τελείως αβέβαιη.
Φυσικά και οι 4Τροχοι δεν φέρουν ευθύνη για τα λεγόμενα του κάθε χρήστη.
-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Και αν αυτός που μας έκοψε είναι ζώο, τι είναι αυτός που εσκεμένα θέλει να πέσει πάνω του? Τόσο σε αυτό το θέμα όσο και στις τελευταίες σελίδες του ζώα#5 έχουμε κατα συρροήν ομολογίες όπου σαν νέοι καμικάζι ή βομβιστές αυτοκτονίας ορκιζόμαστε εκδίκηση στους κουλούς. Και ποιός είναι αυτός που μπορεί να εγγυηθεί ότι οι ζημιές από μία τέτοια σύγκρουση θα είναι μόνο υλικές? Εδώ σε σκηνοθετημένα τρακαρίσματα υπάρχουν τραυματισμοί, πόσο μάλλον σε ένα δημόσιο δρόμο όπου ο καθένας μπορεί να αντιδράσει κατά βούληση.εγώ φίλε μου θα ήθελα να έχω ένα σαράβαλο κ να πέσω πάνω στις αμαξάρες που διπλοπαρκάρουν στην Αρετσού, είτε πρόκειται για Lamborghini, είτε πρόκειται για Χιουντάι... νομίζουν πως όλοι είναι έξυπνοι κ διπλοπαρκάρουν , κ μετά βγαίνει το λάδι σε εμάς που περνάμε από εκεί...
η ανοχή προκαλεί καταπάτηση δικαιωμάτων...
-
Βγαίνω από την Συγγρού πριν από λίγο κάνωντας δεξιά στην αντιπροσωπεία της Renault στο ύψος του Διογένης Παλλάς.
O δρόμος στενός, με παρκαρισμένα δεξιά αριστερά και φυσικά μία λωρίδα και μονόδρομος.
Κάπου στην μέση του δρόμου βλέπω μηχανάκι να μπαίνει και να κινείται ανάποδα προς το μέρος μου στην αριστερή μου πλευρά, κόβω λοιπόν, αλλά ταυτόχρονα βλέπω από πίσω άλλο μηχανάκι να ξεκινάει να με περάσει από τα δεξιά.
Τελικά σταμάτησα εντελώς και τα μηχανάκια με πέρασαν ταυτόχρονα από δεξιά ΚΑΙ αριστερά σε σημείο με απίστευτο στρίμωγμα...
Φυσικά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν φιλοτιμήθηκε να σταματήσει.Έπνιξα την οργή μου για τα ζώα αφού μετά από λίγο θα έφτανα σπίτι μου και δεν ήθελα να είμαι με νεύρα μπροστά στα παιδιά...
-
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Τελικά σταμάτησα εντελώς και τα μηχανάκια με πέρασαν ταυτόχρονα από δεξιά ΚΑΙ αριστερά σε σημείο με απίστευτο στρίμωγμα...
Φυσικά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν φιλοτιμήθηκε να σταματήσει.Αυτό γίνεται ολοένα και χειρότερο.
Εγώ έχω το συνήθειο σε τέτοιες καταστάσεις να ανάβω φουλ φώτα, προβολείς και να κορνάρω, και ακόμα και τότε δεν κάνουν πίσω!!!
Για την ακρίβεια, όχι μόνο δεν κάνουν πίσω, αλλά σού τη λένε κι από πάνω (συνήθως βρίζοντας).
Τώρα, τι συμβαίνει;
- το διασκεδάζουν να παίζουν 'chicken'?
- έχουν τάσεις αυτοκτονίας?
- είναι τόσο αναίσθητοι?
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Φυσικά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν φιλοτιμήθηκε να σταματήσει.Αυτό γίνεται ολοένα και χειρότερο.
Εγώ έχω το συνήθειο σε τέτοιες καταστάσεις να ανάβω φουλ φώτα, προβολείς και να κορνάρω, και ακόμα και τότε δεν κάνουν πίσω!!!
Για την ακρίβεια, όχι μόνο δεν κάνουν πίσω, αλλά σού τη λένε κι από πάνω (συνήθως βρίζοντας).
Τώρα, τι συμβαίνει;
- το διασκεδάζουν να παίζουν 'chicken'?
- έχουν τάσεις αυτοκτονίας?
- είναι τόσο αναίσθητοι?
Στις περισσότερες περιπτώσεις απλά δεν έχουν αντιληφθεί οτι υπάρχει και στην παρακάτω «λωρίδα» και άλλος μοτοσυκλεττιστής που επιχειρεί ακριβώς το ίδιο, ενώ θεωρούν οτι τα αντανακλαστικά του οδηγού είναι κλάσης F1 και πάνω.
[πόσες φορές πήγα να κάνω λίγο άκρη για να διευκολύνω το scooter που έρχεται από τη μια πλευρά για να δώ τελευταία στιγμή στον καθρέφτη και από την άλλη δε λέγεται... ] -
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Και αν αυτός που μας έκοψε είναι ζώο, τι είναι αυτός που εσκεμένα θέλει να πέσει πάνω του? Τόσο σε αυτό το θέμα όσο και στις τελευταίες σελίδες του ζώα#5 έχουμε κατα συρροήν ομολογίες όπου σαν νέοι καμικάζι ή βομβιστές αυτοκτονίας ορκιζόμαστε εκδίκηση στους κουλούς. Και ποιός είναι αυτός που μπορεί να εγγυηθεί ότι οι ζημιές από μία τέτοια σύγκρουση θα είναι μόνο υλικές? Εδώ σε σκηνοθετημένα τρακαρίσματα υπάρχουν τραυματισμοί, πόσο μάλλον σε ένα δημόσιο δρόμο όπου ο καθένας μπορεί να αντιδράσει κατά βούληση.
Συμφωνώ ότι η σκέψη από την πράξη απέχει πολύ και αν κάποιος είχε ατύχημα δεν θα επέλεγε να έχει άλλο ένα, αλλά τι θα γινόταν άν σε μία πιθανή δίκη που θα ακολουθούσε ένα τέτοιο 'ατύχημα', αυτός που τρακάραμε κατάφερνε να βρει το post/ομολογία μας και να το έδειχνε στο δικαστή? Πόσα θα τρώγαμε για το δόλο και πόσα για την προμελέτη? Θα μπορούσε να έχει συνέπειες το περιοδικό που αφήνει ασχολίαστα τέτοια posts?κατσε μισο λεπτο.
αλλο να πας να στουκαρεις επιτηδες καποιον με πιθανη συνεπεια την σωματικη ζημια,
και αλλο να παραβιασει ενας το κοκκινο και το στοπ αερα πατερα και να ερθει να πεσει πανω μας,ενω εμεις ειχαμε προτεραιοτητα.
αν εγω εχω πρασινο κιαι βλεπω οτι αλλος επειδη ειναι μαλακας παραβιαζει το κοκκινο η το στοπ και πεταγεται μπροστα μου,
φυσικο ειναι να σταματησω και να μην πεσω πανω του,γιατι δεν θελω μετα να ασχολουμαι με τις διαδικασιες.
αν ομως δεν προλαβω τοτε αλλο θεμα.
υπαρχει ενας δρομος στην κατερινη οπου ειναι διχαλα με σπιτια.ο αριστερος εχει στοπ και ο ερχομενος απο δεξια δεν εχει.ειναι και απο δεξια.
ε λοιπον σπανια εχω δει να σταματανε στο στοπ.
οταν εχω το renault 5,μοντελο 1988 και ερχομαι απο τα δεξια κοβω ελαχιστα,και λεω μεσα μου αν ερθει ο αλλος με το στοπ και πεσει πανω μου,προβλημα του μιας και θα μου πληρωσει τη ζημια με καινουριες λαμαρινες.
οταν ειμαι με το clk ομως κοβω παντα γιατι δεν θελω να ασχολουμαι. -
Καλά ρε παιδιά, δεν φοβάστε μήπως έρχεται κανά Hummer και σας περάσει από πάνω?
Προσωπικά, είτε έχω στοπ είτε όχι, σταματάω για να ελέγξω.. Με νοιάζει πολύ περισσότερο να μην ρισκάρω την υγεία μου για μερικούς εγωισμούς και την βλακεία του καθενός..
-
kasel δεν αναφέρομαι σε αυτό που περιγράφεις. Πιστεύω ότι αν δεις τον άλλο από δική του παράβαση να πάει να πέσει πάνω σου, είτε clk οδηγάς είτε trabant, και μπορείς να το γλυτώσεις, θα το κάνεις.
εγώ αναφέρομαι σε σχόλια όπως:
έπρεπε να μην κόψω ταχύτητα κ να τον πετυχω μαλακά τον Navara... για να μου έβαφε τον μπροστά προφυλακτήρα...
Μου έρχεται να πάρω ένα γερό Lada και να τους κοπανάω κάτι τέτοιους καραγκιόζιδες. Αν θέλουν ας ξανακάνουν εξυπνάδα μετά!
Τον κοπανας κ οταν ερθουν οι τσεοι ....'μα ξερετε.... ηταν με το κινητο στ αυτη ο κυριος κ επεσε πανω μου'
Και να πεσεις πανω σε κανεναν απο δαυτους, με 30-40 ΧΑΩ δεν παθαινεις τιποτααυτός θέλει να έχεις κάνα παλιό φορτηγάκι-βανάκι προς απόσυρση....τον προσπερνάς και με σχετικά λίγα χιλιόμετρα 30χλμ πατάς φρένο...ίσα να του κάνεις ζημιά...
Θέλει να έχεις ένα παλιό και βαρύ όχημα, να τον έχεις αφήσει να φύγει μπροστά, αλλά να τον έχεις 'εντός των σκοπευτικών σου', και όταν σταματήσει αυτός στο φανάρι να του τη χώσεις από πίσω με όσα μπορεί να πιάσει το χρέπι..
Βεβαια, η προσωπική ικανοποίηση αν τους το διαλύσεις με το παλιό χρέπι είναι κάτι άλλο....
Βγήκαν κάποιοι να πουν ότι κολλάνε αυτοκόλλητα σε παράνομα παρκαρισμένα, και πέσαν να τους φάνε.
Και εδώ έχουμε ακραίες δηλώσεις, οι περισσότερες κουτοπόνηρα κακιασμένες και μερικές απλά δολοφονικές, οι οποίες φαίνεται να τρέφουν τη νοσηρή φαντασία του επόμενου. Δεν με απασχολεί τι φανταζεται ο καθένας σαν mad-max. Το θεωρώ λάθος να διατυπώνεται αυτή η φαντασία και το θεωρώ 2 φορές λάθος να μην γίνεται έστω μια παρατήρηση από τα μέλη ενός πολιτικά ορθού forum με θέμα την αυτοκίνηση. Όχι τίποτα άλλο, μπορεί κάποιος διαβάζοντάς τα, να τα κάνει κιόλας. Τίποτα περισσότερο στο μύνημά μου, μια ένσταση προς μία, εν δυνάμει, επικίνδυνη επιθυμία. -
ετσι μου ρχεται να παω να ξυλώσω τα καλώδια της συνδεσης του Archi
(πλακα κάνω ε! άλλωστε τετοιες τασεις 'παιρνω το νομο στα χέρια μου' δεν έχω κι ουτε τρεφω αυταπάτες ότι θα λυθει τίποτα με το ξυλο)
-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
kasel δεν αναφέρομαι σε αυτό που περιγράφεις. Πιστεύω ότι αν δεις τον άλλο από δική του παράβαση να πάει να πέσει πάνω σου, είτε clk οδηγάς είτε trabant, και μπορείς να το γλυτώσεις, θα το κάνεις.εγώ αναφέρομαι σε σχόλια όπως:
έπρεπε να μην κόψω ταχύτητα κ να τον πετυχω μαλακά τον Navara... για να μου έβαφε τον μπροστά προφυλακτήρα...
Μου έρχεται να πάρω ένα γερό Lada και να τους κοπανάω κάτι τέτοιους καραγκιόζιδες. Αν θέλουν ας ξανακάνουν εξυπνάδα μετά!
Τον κοπανας κ οταν ερθουν οι τσεοι ....'μα ξερετε.... ηταν με το κινητο στ αυτη ο κυριος κ επεσε πανω μου'
Και να πεσεις πανω σε κανεναν απο δαυτους, με 30-40 ΧΑΩ δεν παθαινεις τιποτααυτός θέλει να έχεις κάνα παλιό φορτηγάκι-βανάκι προς απόσυρση....τον προσπερνάς και με σχετικά λίγα χιλιόμετρα 30χλμ πατάς φρένο...ίσα να του κάνεις ζημιά...
Θέλει να έχεις ένα παλιό και βαρύ όχημα, να τον έχεις αφήσει να φύγει μπροστά, αλλά να τον έχεις 'εντός των σκοπευτικών σου', και όταν σταματήσει αυτός στο φανάρι να του τη χώσεις από πίσω με όσα μπορεί να πιάσει το χρέπι..
Βεβαια, η προσωπική ικανοποίηση αν τους το διαλύσεις με το παλιό χρέπι είναι κάτι άλλο....
Βγήκαν κάποιοι να πουν ότι κολλάνε αυτοκόλλητα σε παράνομα παρκαρισμένα, και πέσαν να τους φάνε.
Και εδώ έχουμε ακραίες δηλώσεις, οι περισσότερες κουτοπόνηρα κακιασμένες και μερικές απλά δολοφονικές, οι οποίες φαίνεται να τρέφουν τη νοσηρή φαντασία του επόμενου. Δεν με απασχολεί τι φανταζεται ο καθένας σαν mad-max. Το θεωρώ λάθος να διατυπώνεται αυτή η φαντασία και το θεωρώ 2 φορές λάθος να μην γίνεται έστω μια παρατήρηση από τα μέλη ενός πολιτικά ορθού forum με θέμα την αυτοκίνηση. Όχι τίποτα άλλο, μπορεί κάποιος διαβάζοντάς τα, να τα κάνει κιόλας. Τίποτα περισσότερο στο μύνημά μου, μια ένσταση προς μία, εν δυνάμει, επικίνδυνη επιθυμία.σε αυτα εχεις δικαιο.
αλλα και το αλλο.
πιστευεις οτι εδω μεσα στο φορουμ οσοι γραφουν εχουν ιδεα απο οδηγηση;
απο ποιητες φανφαρες ειναι γεματα τα φορουμ.
στα λογια,μεσω ιντερνετ ολοι μαγκες ειναι.
στη πραξη ομως -
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Και εδώ έχουμε ακραίες δηλώσεις, οι περισσότερες κουτοπόνηρα κακιασμένες και μερικές απλά δολοφονικές, οι οποίες φαίνεται να τρέφουν τη νοσηρή φαντασία του επόμενου. Δεν με απασχολεί τι φανταζεται ο καθένας σαν mad-max. Το θεωρώ λάθος να διατυπώνεται αυτή η φαντασία και το θεωρώ 2 φορές λάθος να μην γίνεται έστω μια παρατήρηση από τα μέλη ενός πολιτικά ορθού forum με θέμα την αυτοκίνηση. Όχι τίποτα άλλο, μπορεί κάποιος διαβάζοντάς τα, να τα κάνει κιόλας. Τίποτα περισσότερο στο μύνημά μου, μια ένσταση προς μία, εν δυνάμει, επικίνδυνη επιθυμία.
Κοιτα, αμα το δουμε πολιτικα ορθως το ζητημα... τοτε και μεις ως οδηγοι θα πρεπει να περασουμε ΠΑΝΩ απο τον μηχανοβιο που ερχετε κατα πανω μας παραβιαζοντας τον μονοδρομο... και δεν θα μπορεις να πεις και τιποτα because IT'S THE LAW.... και ειμαστε πολιτικα ορθοι. Αλλωστε ειναι δικη τους επιλογη να μπουν κατω απο τις ροδες μας... το κανουν με πληρη συνειδηση.
Τα πολιτικως ορθα να λειπουν... ας πουμε μια φορα και τα πραγματα ως εχουν... και η αληθεια ειναι πως 'θες να του σπασεις τα μουτρα του λαλακα που με το ετσι θελω σε στριμωχνει/κλεινει/unameit'.
Και επιπροσθετα... ας το δουμε και αλλιως... το φορουμ επιτελει το εργο του ψυχολογου... οπου πας και λες τον καημο σου, ριχνεις τα καντηλια σου και χαλαρωνεις... stress relief ενα πραγμα. Καλυτερα εδω, παρα εξω λοιπον.... -
Παρόλο που είμαι υποχρεωμένος να διαφωνήσω με αυτό:
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Κοιτα, αμα το δουμε πολιτικα ορθως το ζητημα... τοτε και μεις ως οδηγοι θα πρεπει να περασουμε ΠΑΝΩ απο τον μηχανοβιο που ερχετε κατα πανω μας παραβιαζοντας τον μονοδρομο... και δεν θα μπορεις να πεις και τιποτα because IT'S THE LAW.... και ειμαστε πολιτικα ορθοι. Αλλωστε ειναι δικη τους επιλογη να μπουν κατω απο τις ροδες μας... το κανουν με πληρη συνειδηση.
καθώς ο νόμος λέει σαφέστατα ότι ο οδηγός πρέπει να κάνει ότι μπορεί για να αποφύγει το ατύχημα (άρα και να αφήσει τον ηλίθιο με το παπάκι που έρχεται ανάποδα να ζήσει)....
...το ζουμί είναι αυτό:
...Και επιπροσθετα... ας το δουμε και αλλιως... το φορουμ επιτελει το εργο του ψυχολογου... οπου πας και λες τον καημο σου, ριχνεις τα καντηλια σου και χαλαρωνεις... stress relief ενα πραγμα. Καλυτερα εδω, παρα εξω λοιπον....
και συμφωνώ 100%.
-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Το θεωρώ λάθος να διατυπώνεται αυτή η φαντασία και το θεωρώ 2 φορές λάθος να μην γίνεται έστω μια παρατήρηση από τα μέλη ενός πολιτικά ορθού forum με θέμα την αυτοκίνηση. Όχι τίποτα άλλο, μπορεί κάποιος διαβάζοντάς τα, να τα κάνει κιόλας. Τίποτα περισσότερο στο μύνημά μου, μια ένσταση προς μία, εν δυνάμει, επικίνδυνη επιθυμία.Σημεία των καιρών : Πληροφορία-απόψεις υπάρχουν άφθονες και από πολλές πηγες. Σημασία έχει ΕΣΥ να ξεχωρίσεις ποιος το λέει και γιατί το λέει.
-
Εγω παλι τους βαζω σημαδι. Ειδικα με το Lada (RIP), οποιος κινειται παρατυπα κλεινοταν με συνοπτικες διαδικασιες.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]