Ωραία τα βιντεάκια για τη spider, αλλά δυστυχώς δεν ξέρω γερμανικά. Το νόημα το έπιασα όμως και δεν χρειάζομαι μεταφράσεις.
Όσο για τα στοιχεία με τους χρόνους πίστας, οκ μεν, αλλά αν υπάρχει και data log για να δούμε που είναι οι διαφορές μπορούμε να σχολιάσουμε αναλυτικότερα.
Όσο για τους Άγγλους δημοσιογράφους του topgear, θα συμφωνήσω κι εγώ. Εξάλλου από το απόσπασμα που έχει το βίντεο, είναι εμφανές ότι η συμπάθεια στη brera (οποιουδήποτε) είναι τρίτου τύπου και δεν βγαίνει στις μετρήσεις. Έχει ψυχή λέει σε κάποια στιγμή ο δημοσιογράφος.... Anyway.
Συμφωνώ ότι το παίρνεις με κριτήριο και το συναίσθημα, αλλά δεν είναι πια και τόσο παράλογη επιλογή όσο παρουσιάζεται.
Κι εγώ δεν θα τη συνέστηνα στους περισσότερους φίλους μου πάντως, γιατί αυτός που είναι να την πάρει το ξέρει από μόνος του. Αυτός που θα του τη συστήσεις, μπορεί και να σε μπινελικώσει μετά, γιατί καίει πολύ, γιατί δεν βρίσκει αξιόλογο συνεργείο να την πάει, γιατί τον πέρασε ένας φίλος του με πολύ πιο φθηνό αμάξι σε ένα φανάρι και γιατί ο θείος του του είπε ότι έκανε χοντρή βλακεία που έδωσε τόσα λεφτά σε ιταλικό αμάξι (γενικά) γιατί ένας άλλος φίλος του θείου του είχε πάρει παλιά μία Alfa και όλο χάλαγε και έτριζε (χαχα).
Νομίζω ότι το καταλαβαίνω το σχόλιο απόλυτα και μάλιστα νομίζω ότι ειναι και ιδιαιτέρως κολακευτικό για την Brera.
Γιατί όταν ένα αυτοκίνητο είναι πιο βαρύ, πιο αργό στις επιταχύνσεις, πιο αργό στην πίστα, πιο ακριβό απόσο έπρεπε, πιο άσχημο απότι το περίμεναμε όλοι (σε σχέση με το πρωτότυπο εννοώ), αλλά λες εγώ αυτό θα έπαιρνα σε σχέση με το πιο γρήγορο, πιο φθηνό, πιο 'καλό'.... τότε ή βλάκας είσαι.... ή απλά η Brera σε κέρδισε και δεν μπορείς να καταλάβεις το γιατί!!!!!!!! Και κάποιοι, όπως εγώ το καταβαίνουν απόλυτα, κάποιοι άλλοι μένουν με μία τεράστια απορία...
Ευτυχώς πάντως που είναι έτσι τα πράγματα, γιατί αλλιώς (όπως μας λέει και η οικονομική θεωρία), αν οι προτιμήσεις ήταν συμμετρικές τότε θα καταλήγαμε σε ένα μοντέλο για κάθε τύπο από την World Automobile Corporation, που θα ήταν αποτέλεσμα της συγχώνευσης όλων αυτών που υπάρχουν σήμερα. Εναλλακτικά θα υπήρχαν το πολύ δύο μοντέλα, τα οποία όμως θα διέφεραν μεταξύ τους όσο διαφέρει η coca cola από την pepsi.
Και νομίζω ότι αυτό δεν θα άρεσε σε κανέναν εδώ μέσα. (Εξάλλου και αυτό το forum δεν θα είχε λόγο ύπαρξης τότε).