-
καλησπερα με λενε Στεφανο ειμαι νεος στο φορουμ και ψαχνω να
παρω το πρωτο μου αυτοκινητο. Ειμαι αναμεσα σε
alfa romeo 147 (imola ?)
fiat grande punto sporting
golf tsi
bmw 116
opel astra 1.6. Τα λεφτα που μπορω να διαθεσω ειναι μεχρι 27.000 ευρω.
Παρακαλω αν μπορειτε αιτιολογηστε τις απαντησεις σας. Ευχαριστω
-
alfa romeo 147 (imola ?)
golf tsi
bmw 116
-
τελικά τι πήρες Στέφανε?
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
κανενα απο αυτα.δεν προσφερουν την παραμικρη συγκινηση κ ειναι κ πολυ κοινα.εξαιρω μονο την αλφα λογω εμφανισης.
θα κοιτουσα κανα focus st για καινουργιο οπως κ RX8.
θα ειχα παντα κ κατα νου κανα μεταχει WRX.ισως κ σε αυτο να κατεληγα.Επίσης κανα μετάχειρο MX5 1,8 ή Elise πρώτης γενιάς
Πάντως φίλος που έχει 147 1,9JTD 150 έχει καλά κρατήματα και το ξηραφένιο τιμόνι και η ροπάκλα (30 χιλιόγραμμα) είναι όλα τα λεφτά. Είναι απίστευτο πάντως πόσο εύκολα προσπερνάς και μαζεύεις τρελά χιλιόμετρα με το καλημέρα
-
Opel astra 1.6 turbo 180ps
Fiat punto abarth
mazda rx-8 challenge
renault clio sport -
ρε παιδιά ο άνθρωπος θα πάρει το πρώτο του αυτοκίνητο......
τι του λέτε εδω πέρα:rant: .....να τον σκοτώσετε θέλετε???
Πιστεύω ότι ο Στέφανος θα πρέπει να ξεκινήσει με κάτι που να είναι το πολύ μέχρι 110 αλογάκια.
Κάπως έτσι σκοτώνονται οι πιτσιρικάδες σήμερα.
Με αυτά που του προτείνετε είναι σάν να του σκάβετε τον λάκκο. -
Ο χρήστης andykar έγραψε:
Πιστεύω ότι ο Στέφανος θα πρέπει να ξεκινήσει με κάτι που να είναι το πολύ μέχρι 110 αλογάκια.
Με αυτά που του προτείνετε είναι σάν να του σκάβετε τον λάκκο.Iσως ενα uno turbo, 5 turbo κτλ, να ηταν καποτε ''σκοτωστρες''
Σημερα με ολα αυτα τα ηλεκτρονικα βοηθηματα, ενα αμαξι ειναι πανευκολο να οδηγηθει, εστω συντηρητικα
Ειναι καλυτερες δηλαδη κατι φονισσες με SUV
Η ΚΑΛΗ οδηγηση ειναι ταλεντο
Αν ειναι να εισαι χαρος, θα εισαι και με smartAλλωστε ειπε οτι αγοραζει το πρωτο του αυτοκινητο, δεν ειπε οτι τωρα πηρε το διπλωμα
-
Χωρίς αυτοκίνητο τι εμπειρία να έχει ο άνθρωπος!!!
Απο την άλλη 180 άλογα και συντηρητικά μου ακούγεται λιγάκι κουλό.
Τσάμπα χρήμα δηλαδή.....
anyway........περι ορέξεως.......κολοκυθόπιτα -
alfa romeo 147 (imola ?)
golf tsi
bmw 116
Γεια σου φιλε,καλωσηρθες
Την 147 μονο για συναισθηματικους λογους θα την αγοραζες.ΔΛδ wannabe αλφιστι,μπουτι is not enough,κτλ.Πρακτικα δεν ειναι η καλυτερη εποχη να την αγορασεις.Με το νεο μοντελο κοντα (αλλα οχι αρκετα κοντα), θα αξιζε να περιμενεις για την 149 αντιστοιχων επιδοσεων(φανταζομαι εννοεις τη διλιτρη) η οποια θα ξεφευγει σχετικα στην τιμη
grande punto sporting ειναι αλλη κατηγορια σε σχεση με τις υπολοιπες επιλογες,ισως ομως και να ναι πιο κοντα σ'αυτο που θες αν εισαι νεος.+θα σου μεινουν περισσοτερα στην ακρη.
bmw 116-μενεις στην επαρχια-σορυ,περιφερεια?Αν οχι δεν αξιζει πεταμενα λεφτα.Αν ειναι για το πουλμουρ δλδ.Οπως και να χει περιμενε διοτι μεχρι τελος χτου χρονου και κει θα χουμε ανακαταταξεις μεχρι τελος του χρονου σε κινητηρες.
golf και astra-αν δεν εχεις προβλημα με τα οικονομικα τοτε σιγουρα το golf.
-
δν καταλαβαινω γιατι λετε ολοι οτι ειναι πουλμουρ η σειρα 1..
προσωπικα δν μου αρεσει καθολου σαν αμαξι!!!
τεσπα παρε οποιο σ αρεσει περισσοτερο..δλδ την 147..
-
Με αυτά που του προτείνετε είναι σάν να του σκάβετε τον λάκκο.Άιντε πάλι τα ίδια..
-
Πρώτο αυτοκίνητο-κίνηση κυρίως στην πόλη-λογική τιμή
207gt
-
Τσάμπα χρήμα δηλαδή.....
anyway........περι ορέξεως.......κολοκυθόπιταMπορει να μην εχει δικο του αμαξι, αλλα να οδηγουσε αλλα(γονεων, εταιρικα κτλ.)
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Τσάμπα χρήμα δηλαδή.....
anyway........περι ορέξεως.......κολοκυθόπιταMπορει να μην εχει δικο του αμαξι, αλλα να οδηγουσε αλλα(γονεων, εταιρικα κτλ.)
Τα αυτοκίνητα των γονιών μας (των περισσότερων εδώ μέσα) φίλε μου δέν νομίζω να έχουν turbo, ιντερκούλερ και πυραυλικά συστήματα!!!
Το ίδιο ισχύει και για τα εταιρικά. πρώτα τόν ρωτάς τον άλλο άν έχει ξαναοδηγήσει τέτοια αμάξια και μετά του προτείνεις ότι ιπτάμενο θές.
Ο άνθρωπος δέν σάς ρώτησε τι αεριωθούμενο να πάρει αλλά τι του προτείνετε για πρώτο αμάξι μέχρι 27Κ.
Χάθηκαν δηλαδή τα avensis? Τα mondeo? και όλα τα άλλα οικογενειακά αυτοκίνητα?
Δηλαδή πρέπει να είναι πύραυλος αυτό που θα πάρει? Δέν φτάνουν 120 άλογα για να κάνει τήν δουλειά του?
Πάρε το turbo τάδε – ο ένας, πάρε τον πύραυλο τάδε – ο άλλος, σε λίγο θα του προτείνουμε και κανα F-16.
ήμαρτον ρε παιδιά...Φίλε GTI ......τι θέλει να πεί ο ποιητής με το «πάλι τα ίδια»??
-
Εγώ πάντως όντας νέος οδηγός δεν κόντεψα να σκοτωθώ από τα άλογα αλλά από την αφηρημάδα μου και την βλακεία μου.. Και είχα
-
μια καλα εξοπλισμενη 116 θα φτασει το οριο των 27.000.
εγω θα σου προτεινα την 116. ποιοτητα κυλισης, παθητικη και ενεργητικη ασφαλεια, καλη συναρμολογηση και αξιοπιστια (κατι που οι υπολοιποι γερμανοι και κυριως VW & Audi εχουν χασει), ικανοποιητικες επιδοσεις αλλα οχι εκρηκτικες (ακριβως αυτο που θελεις για αρχη) και το απαραιτητο ποσο μουρης που ζητας.
γενικα νομιζω οτι ειναι το αυτοκινητο που ταιριαζει γαντι στις προυποθεσεις που θετεις. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εγώ πάντως όντας νέος οδηγός δεν κόντεψα να σκοτωθώ από τα άλογα αλλά από την αφηρημάδα μου και την βλακεία μου.. Και είχα -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Εγώ πάντως όντας νέος οδηγός δεν κόντεψα να σκοτωθώ από τα άλογα αλλά από την αφηρημάδα μου και την βλακεία μου.. Και είχα
Τι έπαθες και δεν πήρα χαμπάρι ( ή μήπως δε θυμάμαι τι έγινε; )
_
Κάτι που λένε για πλατάνια έχεις προσέξει? Ε, σε μένα αναφέρονται..
-
Ο χρήστης Verka έγραψε:
μια καλα εξοπλισμενη 116 θα φτασει το οριο των 27.000.
εγω θα σου προτεινα την 116. ποιοτητα κυλισης, παθητικη και ενεργητικη ασφαλεια, καλη συναρμολογηση και αξιοπιστια (κατι που οι υπολοιποι γερμανοι και κυριως VW & Audi εχουν χασει), ικανοποιητικες επιδοσεις αλλα οχι εκρηκτικες (ακριβως αυτο που θελεις για αρχη) και το απαραιτητο ποσο μουρης που ζητας.
γενικα νομιζω οτι ειναι το αυτοκινητο που ταιριαζει γαντι στις προυποθεσεις που θετεις.+1. Άσε που ειναι το πιο ενδιαφέρον οδηγικά. Νταξ, δεν έχει 250 άλογα ούτε είναι value for money, μην αρχίζετε
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εγώ πάντως όντας νέος οδηγός δεν κόντεψα να σκοτωθώ από τα άλογα αλλά από την αφηρημάδα μου και την βλακεία μου.. Και είχα 170 αλόγων, συνέχεια ταπα πήγαινα..Και ας οδηγώ κοντά 6 χρόνια (κωλόγερος).Α! και μου αρέσει η 116. Δεν ξέρω αν θα την έπαιρνα σύντομα, αλλά σαν αυτοκίνητο δεν μου περνάει απαρατήρητο.
Θα παρω το πρωτο μου αυτοκινητο και θελω γνωμες παιδια