-
Χριστος κι αποστολος...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Μοrgan...
-
Αυτό:
http://www.vicarage-jaguar.com/e-type_1.jpgμε την προϋπόθεση, βέβαια, ότι δε θα έβγαινα έξω και ότι θα είχε πολύ σκούρα τζάμια! Γιατί αλλιώς θα βλέπανε τη φάτσα μου και πάει η μούρη!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Morganακι έ;
Με μια λέξη... Divine...
Αμα το δείς στον καθρέπτη καταλαβαίνεις τι εστί 'στρέβλωση του χρονοχώρου!!!'
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Morganακι έ;
Με μια λέξη... Divine...
Αμα το δείς στον καθρέπτη καταλαβαίνεις τι εστί 'στρέβλωση του χρονοχώρου!!!'
...ή ότι τ' αμάξι του πίσω σου είναι αλλοίθωρο.
Μου τη δίνει αυτή η εμμονή των 'γκαραζιέρηδων' στα ιστορικά μοντέλα και την κάκιστη επίδοσή τους στο να τους προσδώσουν μοντέρνα εμφανισιακά χαρακτηστικά. Συνήθως το αποτέλεσμα είναι μεταμοντέρνο βλαχομπαρόκ.
Βέβαια ότι θα πουλήσεις μούρη είναι δεδομένο. Θα πουλήσεις και θα παραπουλήσεις (κι ας κοιτάει το ένα 'μάτι' στη δύση και το άλλο στην ανατολή )
-
Εγώ πάντως όταν ήμουνα μικρός σκεφτόμουνα πως, αν πιάσω ποτέ το λόττο/τζόκερ, θα σκάσω Μικρολίμανο με Mercedes CLK-GTR.
Οχι πως τώρα που μεγάλωσα θα με χάλαγε, λέμε τώρα...
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Μου τη δίνει αυτή η εμμονή των 'γκαραζιέρηδων' στα ιστορικά μοντέλα και την κάκιστη επίδοσή τους στο να τους προσδώσουν μοντέρνα εμφανισιακά χαρακτηστικά. Συνήθως το αποτέλεσμα είναι μεταμοντέρνο βλαχομπαρόκ.Σε κάποιους όμως, μπορεί να αρέσει
-
Αντονιε , εβαλες ενα θεμα που ετσι και αλλιως προκαλει μεριδα του πληθυσμου.Το λαθος σου ηταν οτι υστερα μετα απο καποιες ισως προσβλητικες απαντησεις ετρεξες να ανταπαντησεις το ιδιο προσβλητικα και προκλητικα με αποτελεσμα να χασεις και την στηριξη απο μετριοπαθεις χρηστες του φορουμ (πολλοι απο αυτους που σε κραζουν ειναι τετοιοι) που καταλαβαινουν οτι ειναι δικαιωμα σου αν μπορεις να κανεις πουλ-μουρ με το αμαξι και δεν νιωθουν μειωνεκτικα που αυτοι ισως να μην μπορουν.
Το θεμα εχει εξαντληθει στο παλιοτερο τοπικ περι πουλ-μουρ.
Εσυ κανεις πουλ-μουρ με την πορσε , ο αλλος με τον φτιαγμενο κουβα, ο αλλος παιζοντας το ανωτερος και λεγοντας οτι ειναι καταντια να πουλας πουλ-μουρ με αμαξια , αλλος με μαγκιες και αγριαδες κοκ.Αν ανταπαντας προσβλητικα και δεν ξεκαθαριζεις οτι εγω κανω ετσι πουλ-μουρ γιατι ετσι γουσταρω και μπορω τοτε ολοι ακομα και αυτοι που συμφωνουν μαζι σου , προκαλουνται και σε κραζουν.
Τωρα πισω στο τοπικ σου , εξαρταται απο το μπατζετ.
Ο γενικος κανονας ειναι οτι οι γυναικες εντυπωσιαζονται με οτι ειναι ομορφο και σπορ (γι'αυτες) ειναι και ακριβο ,και ας ειναι και νταεβου.
Οποτε γενικα τα καμπριο και τα κουπε.Επειδη πια ομως εχουν αρχισει να εκπαιδευονται οι γυναικες γυρω απο αμαξια αναγνωριζουν συνηθως αν ειναι πραγματικα ακριβο ή 'καμπριο του λαου'.
Η νεα ταση ειναι τα τζιπ. Οι περισσοτερες εχω την εντυπωση οτι τα προτιμουν απο οποιαδηποτε καμπριο.Τελος αν δεν υπαρχει προβλημα μπατζετ , εννοειται οτι ο ορισμος του πουλ-μουρ ειναι μια φερραρι ή μια λαμπο...
-
Δεν θα το έλεγα 'πουλάω μούρη,' αλλά μάλλον 'βγαίνω με στυλ.' Έχουμε και λέμε:
Τώρα που ανοίγει ο καιρός:
ή
Όταν ξαναχειμωνιάσει:
Λεζάντα: 'Πώς μπορώ να σας βοηθήσω δεσποινίς;'
ή
ή
Αυτά...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τι κουκλάρα είναι αυτή;Φιλε saxon, εισαι off-topic. Η Φωτο σου ανηκει εδω:
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=22677Μολις τωρα ειδα στις 'καλλονες' οτι ο Χρήστος ειχε ηδη βαλει τη φωτο της Competizione απο χθες!
Τετοια 'συμπτωση αποψεων' ρε παιδι μου; -
Ο χρήστης kostserb έγραψε:
Τωρα πισω στο τοπικ σου , εξαρταται απο το μπατζετ.
Ο γενικος κανονας ειναι οτι οι γυναικες εντυπωσιαζονται με οτι ειναι ομορφο και σπορ (γι'αυτες) ειναι και ακριβο ,και ας ειναι και νταεβου.
Οποτε γενικα τα καμπριο και τα κουπε.Επειδη πια ομως εχουν αρχισει να εκπαιδευονται οι γυναικες γυρω απο αμαξια αναγνωριζουν συνηθως αν ειναι πραγματικα ακριβο ή 'καμπριο του λαου'.
Η νεα ταση ειναι τα τζιπ. Οι περισσοτερες εχω την εντυπωση οτι τα προτιμουν απο οποιαδηποτε καμπριο.Η νέα και ισχυρή ταση είναι τα τζιπ στις γυναίκες και μάλιστα έχει και προεκτάσεις! Οχι πως δεν τους αρέσουν τα σπορ κλπ, αλλά το ίδιο άτομο που θεωρεί χάλια και καγκούρικο το Hyundai Coupe, έβρισκε μια χαρά το Tuscon και το SantaFe.
Γενικά, η κατοχή κάμπριο και κουπέ, για την γυναίκα σημαίνει βέβαια και χρήματα, ή μάλλον την διάθεση να ξοδεύεις χρήματα (αρα σκέφτεται, αφού ξοδεύει για το κάρο, θα ξοδεψει και για μένα...), αλλά το πρόβλημα τους είναι πως οι περιορισμενοι χώροι σημαίνουν πως δεν γουστάρει τις δεσμέσεις και δεν είναι φανατικός της οικογένειας! Κάτι που οι γυναίκες το επεξεργάζονται στο μυαλό τους από μικρές γενικά ηλικίες...
Τα SUVλάκια δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα, έχουν την μούρη επειδή έχουν τον όγκο, έχουν και τους χώρους για να βάλει τα μπαγκάζια της όταν πάτε διακοπές και να χωρέσει και τα κουτσούβελα που...βάζει με το νου της ανάμεσά σας!Ολα τα παραπάνω πιστέψτε με ισχύουν απόλυτα και έχουν βγει από έρευνες, βέβαια αφορούν περισσότερο Αμερικάνικες ιστορίες, αλλά δεν απέχουν και πολύ από τα δικά μας...
Πραγματικό γεγονός: επειδή στην δουλειά μου ένας από τους μεγάλους πελάτες είναι και η Sportscar , οι κοπέλες της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης εξεπλάγησαν όταν τους είπα πως η Cayenne είναι αρκετά φθηνότερη από την 911 και ουσιαστικά οι περισσότερες που κυκλοφορούν στους δρόμους έχουν αγοραστεί για λιγότερα από 100Κ και είναι τα 3/4 τους με leasing... 'Οχι πως σας ενδιαφέρει βέβαια κάτι τέτοιο, αλλά στη θέση σας θα κυνηγούσα κάποιον με 911 ή έστω Cayenne Turbo'!!!
Eπρεπε να τις βοηθήσω τις καημένες! -
Πάντα εξυπηρετικός HiFi!!!!!
-
ClioDriver
Κούκλα η 'θεά', μόνο που φοβάμαι ότι ο γυναικείος πληθυσμός που θα μάζευε θα ήταν εκείνος με τις κακές σχέσεις με το ξυραφάκι...
-
Επειδή και ένας επαγγελματίας πρέπει να πουλάει μούρη εν' ώρα εργασίας
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Είδατε πόσα πράγματα μπορούν να κρύβονται πίσω από μια ξερογκαζιά;- Ασταθές ρελαντί, κακορυθμισμένο μοτέρ
Πέρσι το χειμώνα που είχε χαλάσει ο αισθητήρας κρύου αέρα το έκανα σε κάθε φανάρι Ακόμα θυμάμαι πώς με κοιτούσαν μερικοί
Πάντως αυτό με την Pagani ισχύει εγώ αυτό θα αγόραζα -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
ClioDriverΚούκλα η 'θεά', μόνο που φοβάμαι ότι ο γυναικείος πληθυσμός που θα μάζευε θα ήταν εκείνος με τις κακές σχέσεις με το ξυραφάκι...
Κακές με το ξυραφάκι.. καλές με το κάμα-σούτρα!
-
Με αμάξι μούρη πουλάει οποιοσδήποτε, δεν δείχνει κάτι αυτό.
Η μαμά της πρώην κοπέλας μου δούλευε σχεδιάστρια σε οίκο μόδας και μια φορά λοιπόν κανονίσαμε να βγούμε με τις φίλες της (μοντέλα ) από τη δουλειά της μαμάς. Κανονίσαμε να τις πάω εγώ με το αμάξι του πατέρα μου.
Έπρεπε να δείτε το ύφος του παρκαδόρου όταν είδε να κατεβαίνουν 4 κούκλες από ένα καλογυαλισμένο Sunny 20ετίας Μας έδωσαν και τραπέζι χωρίς να έχουμε κλείσει
Πραγματικά εκείνη τη μέρα δε με ένοιαζε καθόλου να έχω Porsche , όχι θα με χάλαγε βέβαια. -
Χεστ@@κα να πουλησω μουρη .... αλλα μια Εtype η' μια Aston Martin ......ακομα και τη DB 9 ...... πολυ θα τις ηθελα για ενα μικρο διαστημα
-
Me to 2cv και το έχω κάνει και έχω γνωρίσει και κοπέλα...
Δε θέλει κόπο, τρόπο θέλει.
-
αγαπητέ φίλε, κ ο απέναντι από εμένα, ο οποίος ήρθε ως πρόσφυγας το 50 κ του έδωσε το κράτος ένα οικόπεδο, το έδωσε αντιπαροχή κ πήρε μισή πολυκατοικία... πούλησε ένα διαμέρισμα κ αγόρασε μια s class... τί θα πει αυτό... πρέπει να του βγάζω το καπέλο? ένας απλός δημόσιος υπάλληλος είναι, που του έτυχε μια μικρή κληρονομιά, την οποία κατασπαταλά... μου είναι αδιάφορο... εγώ μπορεί να μαζεύω τα χρήματα για να παίρνω οικόπεδα, κ να μην τα σπαταλάω σε αυτοκίνητα... τί σημαίνει...? ότι είμαι κατώτερου νοητικού επιπέδου? αμ δεν το νομίζω... το θέμα είναι ποιος έχει την ανάγκη ποιου... κ εγώ δεν έχω την ανάγκη αυτού... αυτός ίσως να έχει κάποτε την ανάγκη μου...
όσο για το αυτοκίνητο που λες, θα απαντήσω ρεαλιστικά... εγώ έχω θέσει ως στόχο μια jaguar... μπορεί να την πάρωτου χρόνου, σε 10 χρόνια, σε 15, σε 20... αυτό όμως που θέλω πάνω απ' όλα είναι να το πάρω με γερμανικές πινακίδες... σιγά μην πληρώσω τελωνεία κ φόρους στο ελληνικό κράτος... η ευρωπαϊκή ένωση μας τονίζει πως πρέπει να καταργηθεί αυτό το φοροεισπρακτικό μέτρο, αλλά το κράτος παρανομεί... τουλάχιστον εγώ θέλω να είμαι νόμιμος.
[quote='aserf']Πρέπει να μας κάνεις πλάκα... δε γίνεται να σοβαρολογείς σε αυτά που λες...
Αν παρόλα αυτά σοβαρολογείς διάβασε αυτό:Επειδή δεν είσαι ο μόνος άνθρωπος που έχει δει λεφτά στη ζωή του να ξέρεις ότι η επιδειξιομανία δεν αποτελεί προσόν αλλά αντίθετα προκαλεί γέλιο. Και ναι, μπορεί να βάλει κάποιος επιδειξιομανής πιο εύκολα στο κάθισμα του συνοδηγού του μια πλαστική ξανθιά, και μόνο όμως που ξέρω το λόγο για τον οποίο θα έρθει μαζί του ξενερώνω.
Η μαγκιά φίλε μου είναι όταν τη γνωρίσεις να μην έχει ιδέα πόσα
Με ποιο αυτοκινητο θα πουλουσατε μουρη??