-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Ωραια η οικονομοτεχνικη αναλυση αλλα εγω οπως θα διαβασες δεν αγοραζω cd για να πληρωνω ντε και καλα τον καλλιτεχνη......μπαρδον .... !!!!
Τοτε -παντα ΙΜΟ- δεν εχω καμια αναστολη για αυτο που κανω ... Τα booklet κτλ μπορω να τα βρω μεσα στα αρχεια που κατεβαζω
Εαν εισαι εμπειρος 'αγοραστης' και δεν κατεβαζεις απο e μουλαρια - που τα μισα ειναι κατι αλλο απο αυτο που γραφει ο τιτλος τους - τοτε λοιπον καθε σοβαρο 'αγορασμα' εχει τα jpg με το τα παντα - νομιζω το αναφερε και Τσαρμακης -...
Τεσπα ... αν αυτο που σε πειραζει ειναι η ελλειψη αυτης της 'ιεροτελεστιας' του ανοιγω το CD και περιεργαζομαι το εσωτερικο του οσο ακουω την μουσικη ... τοτε θα πρεπει να δεχθεις το ενδεχομενο ξενερωμα που μπορει να ειναι αυτο για καποιοιυς που εχουν μεγαλώσει με το βινυλιο
Τοτε - ενδεχομενως ναι - ...ηταν ιεροτελεστια το ανοιγμα του δισκου ..οι στιχοι ... η αλλαγη πλευρας ...
Ξανα τεσπα ... βρισκομαι σε μειονεκτικη θεση γιατι δεν ξερω ακριβως το υφος με το οποιο θα πρεπει να γραφω
- Αν ειχα απεναντυ καποιοιν μιας δισκογραφικης θα ηξερα πως να ττου τα χωσω
- αν ειχα απεναντυ καποιον μουσικο , θα του ελεγα οτι θελω να ακουσω πολυ μουσικη και ο μονος τροπος για να το κανω αυτο ειναι οι δικτυακες 'αγορες'.
- αν ειχα απεναντυ μου καποιον που εχει εστω και 1 mp3 θα του ελεγα οτι δεν υπαρχει 'ολιγον εγκυος' Δηλ - γιατι καποιος δεν καταλαβαινει τι σημαινει αυτο - οτι δεν υπαρχει λιγη ή πολυ πειρατια ...υπαρχει πειρατια
και στην τελικη .....αν ειμαι η 'πορνη'...
Και επορευθησαν εκαστος εις τον οικον αυτου. Ιησους δε επορευθη εις το Ορος των Ελαιων. Ορθρου δε παλιν παρεγενετο εις το ιερον, και πας ο λαος ηρχετο προς αυτον, και καθισας εδιδασκεν αυτους. αγουσιν δε οι γραμματεις και οι Φαρισαιοι γυναικα επι μοιχεια κατειλημμενην, και στησαντες αυτην εν μεσω λεγουσιν αυτω· Διδασκαλε, αυτη η γυνη κατειληπται επ αυτοφωρω μοιχευομενη, εν δε τω νομω ημιν Μωυσης ενετειλατο τας τοιαυτας λιθαζειν· συ ουν τι λεγεις; τουτο δε ελεγον πειραζοντες αυτον, ινα εχωσιν κατηγορειν αυτου. ο δε Ιησους κατω κυψας τω δακτυλω κατεγραφεν εις την γην. ως δε επεμενον ερωτωντες αυτον, ανεκυψεν και ειπεν αυτοις· Ο αναμαρτητος υμων πρωτος επ αυτην βαλετω λιθον και παλιν κατακυψας εγραφεν εις την γην. οι δε ακουσαντες εξηρχοντο εις καθ εις αρξαμενοι απο των πρεσβυτερων, και κατελειφθη μονος και η γυνη εν μεσω ουσα. ανακυψας δε ο Ιησους ειπεν αυτη· Γυναι, που εισιν; ουδεις σε κατεκρινεν; η δε ειπεν· Ουδεις, κυριε. ειπεν δε ο Ιησους· Ουδε εγω σε κατακρινω πορευου· απο του νυν μηκετι αμαρτανε.
-
προσωπικα αγοραζω μονο οσα CD τα εχω ακουσει πρωτα και μου αρεσουν πολυ.
πρωτεραιοτητα εχουν οι καινουριοι καλλιτεχνες ή εστω αυτοι που ειναι ενεργοι ακομη (δεν εννοω να βγαζουν best of/lives)
μοναδικη εξαιρεση αποτελουν τα θηρια του παρελθοντος που νιωθω υποχρεωση μου να τα εχω στην -κανονικη- δισκοθηκη μου
-
.... πριν το αγορασετε
....ΑΦΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ 05 ΜΑΡΤΙΟΥ 2007
ακουστε αν σας αρεσει το ΝΕΟ αλμπουμ ...
DRUMS PLS .................
IGGY & THE STOOGES
The Weirdness- Trollin'
- You Can't Have Friends
- ATM
- My Idea Of Fun
- Weirdness, The
- Free & Freaky
- Greedy Awful People
- She Took My Money
- End Of Christianity, The
- Mexican Guy
- Passing Cloud
- I'm Fried
The Stooges :
Iggy Pop (vocals), Ron Asheton (guitar), Steve Mackay (saxophone), Mike Watt (bass guitar), Scott Asheton (drums).Additional personnel :
Brendan Benson (vocals).Recording information :
Electrical Audio, Chicago, Illinois (2006). -
Luomo - Paper Tigers
Αρκετά καλός ηλεκτρονικός δίσκος
χαλαρός και εύκολος στο άκουσμα και από τους μη λάτρεις του είδους
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
.... πριν το αγορασετε....ΑΦΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ 05 ΜΑΡΤΙΟΥ 2007
ακουστε αν σας αρεσει το ΝΕΟ αλμπουμ ...
DRUMS PLS .................
IGGY & THE STOOGES
The Weirdness- Trollin'
- You Can't Have Friends
- ATM
- My Idea Of Fun
- Weirdness, The
- Free & Freaky
- Greedy Awful People
- She Took My Money
- End Of Christianity, The
- Mexican Guy
- Passing Cloud
- I'm Fried
The Stooges :
Iggy Pop (vocals), Ron Asheton (guitar), Steve Mackay (saxophone), Mike Watt (bass guitar), Scott Asheton (drums).Additional personnel :
Brendan Benson (vocals).Recording information :
Electrical Audio, Chicago, Illinois (2006).Τους είδα πρόσφατα στην Αθήνα, απλά θεοί, ο Iggy απίστευτος αλλα και οι υπόλοιποι γερόλυκοι τα δωσαν όλα!
Όσον αφορά το θέμα MP3s, κατεβάζω πολλά πράγματα και αγοράζω λίγα (οτι μου αρέσει πολύ). CD δεν αγοράζω πλέον, μόνο βυνίλια.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Τους είδα πρόσφατα στην Αθήνα, απλά θεοί, ο Iggy απίστευτος αλλα και οι υπόλοιποι γερόλυκοι τα δωσαν όλα!
-
οποιος θελει κατι δυνατο ας ακουσει τους νεους machinehead...
-
Ακούγετε κα8ολου σαν τα 2 πρώτα; η είναι τόσο νέοι;
-
Γενικα εγω προτιμω τα 2 πρωτα...το τελευταιο ειναι λιγακι πιο ''προς τα πισω'' απο το Supercharger!
Καλο ειναι παντως!
-
αν σας ενδιαφερουν οι βερμπαλιστικες κριτικες το χαμερ γραφει το λιγοτερο διθυραμβικα...
μαρεσε σαν ενταση και δυναμη..
-
Hammer? χμ! μεγάλωσα και κοντεύω να ξεχάσω ότι υπάρχει και αυτό, θα ψάξω να το βρω να το ακούσω, να δω αν αξίζει.
Thank's
-
Αντε ρε!Διαβαζει κοσμος μεταλ χαμστερ στις μερες μας?
Τι μου θυμησατε...
-
'Girlfriend' (Avril Lavigne, Lukasz Gottwald) – 3:37
'I Can Do Better' (Lavigne, Gottwald) – 3:17
'Runaway' (Lavigne, Gottwald, Kara DioGuardi) – 3:48
'The Best Damn Thing' (Lavigne, Butch Walker) – 3:10
'When You're Gone' (Lavigne, Walker) – 4:00
'Everything Back but You' (Lavigne, Walker) – 3:03
'Hot' (Lavigne, Evan Taubenfeld) – 3:23
'Innocence' (Lavigne, Taubenfeld) – 3:53
'I Don't Have to Try' (Lavigne, Gottwald) – 3:17
'One of Those Girls' (Lavigne, Taubenfeld) – 2:56
'Contagious' (Lavigne, Taubenfeld) – 2:10
'Keep Holding On' (Lavigne, Gottwald) – 3:59Η απολυτη εκπροσωπος της skate punk σκηνης επιστρεφει μ'ενα δυναμικο νεο αλμπουμ,γεματο
ok το κοβω εδω.Δε ξερω τι μ'επιασε.Ηπιαμε και κατι μπιρονια τ'απογευμα...
Γραψτε λαθος
-
Στον προηγούμενο δίσκο της η Αβρίλ ειχε 2-3 ωραία τραγουδάκια!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Στον προηγούμενο δίσκο της η Αβρίλ ειχε 2-3 ωραία τραγουδάκια!φλωροαλερτ....νουνακι ναναι και οτι ναναι..
-
Φιλε μου πιστεψε με,περα απο το I Don't Have to Try,ενα-δυο(12 ) αλλα που κατεβασα δεν ακουγονται.Πραγματικα.Ειχα χρονια να διακοψω νεο τραγουδι πριν το 1 λεπτο.
Θα πουλησει βεβαια στο κοινο της.Θα ρθει και στην Ελλαδιτσα το καλοκαιρι και οι τρεντυ σκειτμπορντιστες της Αριστοτελους κανουν παρτι απο τωρα.
τελος ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα θα την περνουσαμε ενα χερι,αλλα μεχρι εκει.
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Φιλε μου πιστεψε με,περα απο το I Don't Have to Try,ενα-δυο(12 ) αλλα που κατεβασα δεν ακουγονται.Πραγματικα.Ειχα χρονια να διακοψω νεο τραγουδι πριν το 1 λεπτο.
Θα πουλησει βεβαια στο κοινο της.Θα ρθει και στην Ελλαδιτσα το καλοκαιρι και οι τρεντυ σκειτμπορντιστες της Αριστοτελους κανουν παρτι απο τωρα.
τελος ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα θα την περνουσαμε ενα χερι,αλλα μεχρι εκει.
To Μy happy ending μ' αρεσει πολύ και το Nobody's home. Επίσης το I'm with you απο πιο παλια.
Αλλά γενικά μ' αρεσουν και διάφορες σαβούρες, δεν μετράω!
-
Να ξεκινησω και εγω με γκρινια για την 'αναζητηση' του φορουμ,,, Επιεικως απαραδεκτη ... μου εβγαλε την πιστη και ακομα δεν με βοηθησε.
Χτυπαω 'Soundsystem' και μου δειχνει οτι στα 'τελευταια cd ...' εχει γινει αναφορα . Τωρα σε ποιο ποστ ποτε , απο ποιον ...
Τεσπα ... ελπιζω οτι στην φημολογουμενη αναβαθμηση του φορουμ να εχουμε και καλητερη αναζητηση.
LCD Soundsystem - Sound of silver
Moy ειχε ξεφυγει το CD mexri εχθε ςπου επεσα σε ενα ποστ σε ενα αλλο φορουμ που περιεγραφε τον δισκο αυτο ως 'Dance-punk, Indietronica, House'
Αυτο το 'Ιndietronica' οφειλω να ομολογησω οτι δεν το ειχα ξαναακουσει .
Ο δισκος ειναι εξαιρετικος ( ή εχω καιρο να ακουσω τοσο καλη electronica). Mix-αρα και τον 1ου δισκο και βγηκε ενα παρα πολυ ανεβαστηκο 2ωρο.
Θα παιξει πολυ στα 'deck' μου
-
Κανά λινκάκι παίζει?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κανά λινκάκι παίζει?
τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....