Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Ωραια η οικονομοτεχνικη αναλυση αλλα εγω οπως θα διαβασες δεν αγοραζω cd για να πληρωνω ντε και καλα τον καλλιτεχνη...
...μπαρδον .... !!!!
Τοτε -παντα ΙΜΟ- δεν εχω καμια αναστολη για αυτο που κανω ... Τα booklet κτλ μπορω να τα βρω μεσα στα αρχεια που κατεβαζω
Εαν εισαι εμπειρος 'αγοραστης' και δεν κατεβαζεις απο e μουλαρια - που τα μισα ειναι κατι αλλο απο αυτο που γραφει ο τιτλος τους - τοτε λοιπον καθε σοβαρο 'αγορασμα' εχει τα jpg με το τα παντα - νομιζω το αναφερε και Τσαρμακης -...
Τεσπα ... αν αυτο που σε πειραζει ειναι η ελλειψη αυτης της 'ιεροτελεστιας' του ανοιγω το CD και περιεργαζομαι το εσωτερικο του οσο ακουω την μουσικη ... τοτε θα πρεπει να δεχθεις το ενδεχομενο ξενερωμα που μπορει να ειναι αυτο για καποιοιυς που εχουν μεγαλώσει με το βινυλιο
Τοτε - ενδεχομενως ναι - ...ηταν ιεροτελεστια το ανοιγμα του δισκου ..οι στιχοι ... η αλλαγη πλευρας ...
Ξανα τεσπα ... βρισκομαι σε μειονεκτικη θεση γιατι δεν ξερω ακριβως το υφος με το οποιο θα πρεπει να γραφω
- Αν ειχα απεναντυ καποιοιν μιας δισκογραφικης θα ηξερα πως να ττου τα χωσω
- αν ειχα απεναντυ καποιον μουσικο , θα του ελεγα οτι θελω να ακουσω πολυ μουσικη και ο μονος τροπος για να το κανω αυτο ειναι οι δικτυακες 'αγορες'.
- αν ειχα απεναντυ μου καποιον που εχει εστω και 1 mp3 θα του ελεγα οτι δεν υπαρχει 'ολιγον εγκυος' Δηλ - γιατι καποιος δεν καταλαβαινει τι σημαινει αυτο - οτι δεν υπαρχει λιγη ή πολυ πειρατια ...υπαρχει πειρατια
και στην τελικη .....αν ειμαι η 'πορνη'...
Και επορευθησαν εκαστος εις τον οικον αυτου. Ιησους δε επορευθη εις το Ορος των Ελαιων. Ορθρου δε παλιν παρεγενετο εις το ιερον, και πας ο λαος ηρχετο προς αυτον, και καθισας εδιδασκεν αυτους. αγουσιν δε οι γραμματεις και οι Φαρισαιοι γυναικα επι μοιχεια κατειλημμενην, και στησαντες αυτην εν μεσω λεγουσιν αυτω· Διδασκαλε, αυτη η γυνη κατειληπται επ αυτοφωρω μοιχευομενη, εν δε τω νομω ημιν Μωυσης ενετειλατο τας τοιαυτας λιθαζειν· συ ουν τι λεγεις; τουτο δε ελεγον πειραζοντες αυτον, ινα εχωσιν κατηγορειν αυτου. ο δε Ιησους κατω κυψας τω δακτυλω κατεγραφεν εις την γην. ως δε επεμενον ερωτωντες αυτον, ανεκυψεν και ειπεν αυτοις· Ο αναμαρτητος υμων πρωτος επ αυτην βαλετω λιθον και παλιν κατακυψας εγραφεν εις την γην. οι δε ακουσαντες εξηρχοντο εις καθ εις αρξαμενοι απο των πρεσβυτερων, και κατελειφθη μονος και η γυνη εν μεσω ουσα. ανακυψας δε ο Ιησους ειπεν αυτη· Γυναι, που εισιν; ουδεις σε κατεκρινεν; η δε ειπεν· Ουδεις, κυριε. ειπεν δε ο Ιησους· Ουδε εγω σε κατακρινω πορευου· απο του νυν μηκετι αμαρτανε.