Με 2 γυναικες ασχοληθηκα εως τωρα σε αυτο τον τομεα και απλα λεω το εξης: ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ. Οι κυριοι λογοι:
1)Αν καταλαβει οτι το 'ψιλοεχει' (μιλαμε για αναποδα στο στενο κομματι στο Μερκουρη στην 1η περιπτωση που ασχοληθηκα+αγωνες+βολτες) μπορει να σου αρχιζει τις βλακειες. Μπορει να σε πειραζει σε σημειο παρεξηγησης και για καποιους απο εμας (παραδεχτειτε το) το να μας θιξουν τις οποιες οδηγικες μας ικανοτητες ειναι σχεδον ισαξιο με το να μας αμφισβητουν τον ανδρισμο. Επισης, πολυ λιγες γυναικες εχουν 'ερωτα' για την αυτοκινηση. Οσες φτασουν σε αυτο το σημειο, ειναι αξιες συγχαρητηριων. Αν δε (σουπερ ακραια περιπτωση) φτασουν να γινουν και οδηγοι αγωνων, ε . Γενικα παντως, καλο ειναι να μην 'παραμπαινουν' στην φαση (αμαξοπαρεες/clubs), γιατι μπορει να σου γυρισει μπουμερανγκ ολο αυτο γενικα, ειδικα στους πιο νεους σε ηλικια. Καλυτερο ειναι να σε παρατηρει και να την αφηνεις να οδηγει οπως επιθυμει, επεμβαινοντας μονο σε περιπτωση σοβαρων λαθων. Αν ειναι για το κατι παραπανω, θα το βρει μονη της. Εξαλλου ολοι μας σχεδον «αυτοδιδακτοι» ειμαστε.
2)Μια αλλη κλασσικοτατη περιπτωση που συνανταται ειδικα τωρα που τα αυτοκινητα εχουν εκσυγχρονιστει αρκετα ειναι αυτη που περιγραφουν παιδια πιο πανω: Τρεχουν, διχως αισθηση. Κοπελα που αρχικα δεν με αφηνε να περνω τα...70km/h ουτε σε λεωφορους με αποτελεσμα να με κανει να της δινω τα κλειδια του αυτοκινητου μου για να μην αρπαζομαστε, κατεληξε να πηγαινει με 110 σε γλιστερους επαρχιακους στη Β. Ευβοια. Ουτε καν θελω να σκεφτομαι τι θα γινοταν αν αφηνε αποτομα γκαζι σε καμια στροφη. Αν και δεν φοβαμαι ποτε και πουθενα, φιλη μου εκοψε κυριολεκτικα την ανασα οταν πηγαινε ανευ λογου με 80km/h σε στενα ή μπροστα απο καφετεριες/ταβερνες γεματες παρκαρισμενα. Δεν ασχοληθηκα καν για να μη τσακωθουμε και περιμενα απλα να φτασουμε σπιτι. Εκτοτε, ποτε ξανα στο αμαξι της.
Bottom line: Πιο καλα ασχετη (με τα δικα μας δεδομενα παντα) και να προσεχει, παρα σχετικη. Οπως εμεις δεν θα κανουμε ποτε μουσσακα ή καποιο αλλο μπελαλιδικο φαϊ αλλα απλα θα μαγειρευουμε «λυσεις αναγκης» και αντε στην καλυτερη να γινουμε σωστοι ψηστες, ετσι και εκεινες δεν θα γινουν ποτε οι οδηγοι που εμεις θελουμε. Οι εξαιρεσεις καλοδεχουμενες, αλλα απλως επιβεβαιωνουν τον κανονα. Εγω παντως θελω η γυναικα μου οταν φευγω για αγωνα να μην ερχεται μαζι μου, να μην ασχολειται καν. Θελω να μου λεει: «Πρεπει να παω το αμαξι συνεργειο, να μου ρυθμισουν το ρολοϊ». «Τραβα πισω την καρεκλα, γιατι ειναι μπροστα και δεν χωρας» (Μου εχουν τυχει και τα 2 και δεν ξερω πως κρατηθηκα να μην κλασω στο γελιο). Το προτιμω ομως. 1400αρακι Hatch μικρο, με καλυμματακια Tweety στα καθισματα, αποσμητικο στον αεραγωγο και αγιος ο θεος.
ΥΓ: Κατα τα αλλα θα σκοτωνομουν με τον Opterio για τα ματια της Sabine Schmitz. Δε σε χαλουλου που ξερω Γερμανικα θεμη. Δε πα να εχεις παει Ring 1390 φορες, ειναι δικη μου γαμωτεν! JAAAA!!!