Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Προκλητικο κολλημα απο πισω
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Προκλητικο κολλημα απο πισω
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 4 / 9
    Περί αυτοκίνησης
    73
    168
    1241
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • D
      doom1983 last edited by

Τα παιδια και την γυναικα του γιατι τα βριζεις?βγαλε τη φρικη σου για τον τυπο οι υπολοιποι δεν σου φταινε φιλε μου Κacey

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • H
        hil last edited by

Συμφωνώ με τον Kacey!!! Επειδή έχουν ακριβό αμάξι,
        θα μας πηδήξουν κι από πάνω;;
        Και τα παιδιά να τα είχαν με ζώνη ασφαλείας ή στα
        παιδικά καθίσματα(σιγά που τα είχαν)!!

• C
          charmak66 last edited by

Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
          Τα παιδια και την γυναικα του γιατι τα βριζεις?βγαλε τη φρικη σου για τον τυπο οι υπολοιποι δεν σου φταινε φιλε μου Κacey

O kacey ΞΕΡΕΙ.

• C
            cpp last edited by

Η οδήγηση είναι κοινωνική συμπεριφορά, δείγμα παιδείας !!!!
            Δοκιμάστε το εξής πείραμα με την/ τον συνοδηγό σας καθίστε σε απόσταση ασφαλείας πίσω από ένα αυτοκίνητο και παρατηρήστε καλά τον τρόπο που κινείται για μισό λεπτό!!!!! Κάντε πρόβλεψη για τον οδηγό, με το ανάλογο φυσικά στοίχημα!!!!!
            Περαστε από δίπλα και θα δείτε ότι 8 στις 10 θα επιβεβαιωθείτε!!!!!

Οδηγό με κινητό πλέον δεν τον χάνω με τίποτα!!!!!
            Πάνω από τους μισούς δεν ξέρουν που πατάει το αμάξι και αν είναι στο κέντρο της λωρίδας ή όχι!!!!!
            Τέλος ακόμα και η μάρκα και η κατάσταση του αυτοκινήτου παίζει ρόλο όσον αφορά το ποιός είναι ο οδηγός!!!!!!

• T
              the-coyote last edited by

οταν αναφερθηκα στα σαξοραλλα, ηξερα οτι θα γινοταν χαμος αλλα τι να κανω να μην μιλησω? αφου ειναι γνωστο οτι ΠΟΛΥΣ κοσμος με σαξοραλλα εχει μεγαααλο κομπλεξ.. πως να το κανουμε τωρα..
              φυσικα υπαρχουν και παιδια μαλαμα αλλα εγω εχω το προβλημα με τους αλλους.

ξερετε τι μου εχει τυχει με peugeot 106? κινουμαι στην αριστερη με 130 και βλεπω μπροστα μου ενα 106 να κινειται με 80. του αναβω τα φωτα αρχοντικα και ωραια χωρις να κολλησω.
              παει αμεσως δεξια. λεω το παιδι ειναι σωστος, κανενα κομπλεξ.
              ε μολις τον περναω.... ερχεται παλι αριστερη και κολλαει απο πισω μου...
              δλδ τι περιμενε ο μ@λ@κ@ς?? να βρεθει κανενας να του αναψει τα φωτα για να πουλησει μετα μαγκια??

και για το αλλο που ειπατε 'ρατσισμος αναλογα με το αυτοκινητο', ε ναι. γιατι μιλαμε για ΚΟΛΛΗΜΑ ετσι?? εξ ορισμου το ΚΟΛΛΗΜΑ ειναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ. οταν ενα πιο αργο αμαξι σε ΠΡΟΚΑΛΕΙ ετσι, ειναι φανερο οτι ειναι κομπλεξικος. Γιατι αν κινεισαι με ενταξει για τη λωριδα σου ταχυτητα και θελει ο αλλος να σε περασει, ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ απο πισω σου. το λεει ΕΥΓΕΝΙΚΑ. και τοτε φυσικα τον αφηνω, ειτε οδηγει yugo ειτε ferrari. αλλα οταν βλεπω σαραβαλο να με προκαλει κολλωντας απο πισω μου, τοτε ναι ειμαι 'ρατσιστης'.
              και λογικο ειναι να τα παιρνω.

αν βεβαια καποιος αναψει τα αλαρμ, τοτε φυσικα κανω περα κατευθειαν και τον βοηθαω με οποιον αλλο τροπο μπορω.

αυτα.

• elteo
                elteo last edited by

όπου σαράβαλο είναι τα Σαξόραλλα;

γιατί αυτά κατανομάζεις...

δεν σου έχει τύχει δηλ να σου κολλήσει προκλητικά κάποιος με BMW 316, Μερκ C180 or something like that;

αυτοί δηλ είναι γρήγοροι;

• K
                  krusenstern last edited by

Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:

αν και παλι το καλυτερο που θα επρεπε να κανουμε ειναι να παραμεινουμε στη θεση μας γιατι εμεις ειμαστε νομιμοι κινουμενοι με 120-130 κι αυτος παρανομος κινουμενος με 160 αλλα τεσπα..

Αυτό που γράφεις είναι ΕΝΤΕΛΩΣ λάθος, εκτός κι αν είσαι οδηγός περιπολικού φυσικά. Είσαι υποχρεωμένος, όποτε μπορέσεις με ασφάλεια, να αφήσεις κάποιον που πάει πιο γρήγορα να περάσει, κι ας θέλει να πάει με 300.

Ναι αλλά αν εγώ πάω με 120 και σε τόσα χιλλιόμετρα (εγώ η οποισδήποτε άλλος) δεν μπορεί να αλλάξει αμέσως λωρίδα ή γενικα αν είναι σε ταξίδι φορτωμένος και θα πρέπει να κόψει αρκετά για να κάνει δεξιά αν έχει και δίπλα αμάξια τι πρέπει να κάνουμε αν ο άλλος έρχεται με 200...
                  Αφού είναι στην αριστερή λωρίδα και πηγαίνει σε φυσιολογική ταχύτητα (τουλάχιστον 100) δεν μπορείς να τον πατήσεις από πάνω επειδή εσύ πας με 200...

Το 'όποτε μπορέσεις με ασφάλεια' που έγραψα, το είδες ή όχι;

οταν αναφερθηκα στα σαξοραλλα, ηξερα οτι θα γινοταν χαμος αλλα τι να κανω να μην μιλησω? αφου ειναι γνωστο οτι ΠΟΛΥΣ κοσμος με σαξοραλλα εχει μεγαααλο κομπλεξ.. πως να το κανουμε τωρα..

Και πολύς κόσμος ΧΩΡΙΣ σαξόραλλο έχει το ίδιο κόμπλεξ. Προς τι οι γενικεύσεις λοιπόν;

• C
                    caryothraystis last edited by

Η βλακεία ούτε ονόματα ούτε μάρκες ούτε κοινωνικές τάξεις γνωρίζει.

Και δυστυχώς ή ευτυχώς ούτε απο λεφτά γνωρίζει (γαμώτ).

• J
                      johnkyr last edited by

Ο χρήστης elteo έγραψε:
                      όπου σαράβαλο είναι τα Σαξόραλλα;

γιατί αυτά κατανομάζεις...

δεν σου έχει τύχει δηλ να σου κολλήσει προκλητικά κάποιος με BMW 316, Μερκ C180 or something like that;

αυτοί δηλ είναι γρήγοροι;

γιατί ρε παιδιά τόσος ντόρος .. με τα 106R ???

κομπλεξικοί υπάρχουν πολλοί και ειδικά αυτοί που αγοράζουν
                      όχημα για πουλ μουρ ... μάρκες δεν θα αναφέρω για ευνόητους λόγους

προσωπικά όταν οδηγώ το 106, ο κάθε λογής λαλακας μου κολλάει από πίσω,
                      και τις περισσότερες φορές κάποιος με ακριβό και γρήγορο όχημα...... και να δεις απογοήτευση όταν κάνω άκρη για να περάσει .... ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ....

• K
                        krusenstern last edited by

Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
                        προσωπικά όταν οδηγώ το 106, ο κάθε λογής λαλακας μου κολλάει από πίσω,
                        και τις περισσότερες φορές κάποιος με ακριβό και γρήγορο όχημα...... και να δεις απογοήτευση όταν κάνω άκρη για να περάσει .... ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ....

Η αλήθεια έιναι ότι ΠΟΛΛΑ σαξόραλλα έχουν πέσει σε λάθος χέρια και τα οδηγούν κάγκουρες, ευθειάκηδες, τουμπο-300αλογάκηδες κλπ. Αυτό κάνει κάποιους προκατειλημμένους απέναντι στο αυτοκίνητο. Κακώς, αλλά συμβαίνει.

• T
                          taurus last edited by

The Coyote

Κυριακή βράδυ γύριζα από Ναύπλιο, με καταρρακτώδη βροχή...
                          Ταχύτητα στην Κορίνθου-Τρίπολης όχι πάνω από 110 και κίνηση στη μεσαία. Έβρισκα πού και πού κανα-δυο αυτοκίνητα να κινούνται με 90, επιτάχυνα στα 120, έβγαζα προβλεπόμενο φλας, έβγαινα κανονικότατα αριστερά και χωρίς να ενοχλήσω κανέναν και μόλις προσπέρναγα, πάλι μεσαία, φροντίζοντας να μπω μπροστά από τον άλλο λίγο πιο μακριά απ' ότι κανονικά, για να μην τον ενοχλήσω με το 'σπρέι' μου...
                          Εννοείται ότι η απόσταση που άφηνα από τους μπροστά μου ήταν πάρα πολύ μεγαλη, γιατί αλλιώς δεν έβλεπες τίποτα...
                          Αρκετές φορές έφτασαν πίσω μου 'μάγκες' και κολλησαν στον κώλο μου, με ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ, ενώ μπορούσαν να κάνουν υπομονή λίγα δεύτερα. Να σου πω πόσοι από αυτούς είχαν πουντοσαξόραλλα? 0 (μηδέν)... Μερσεντές, μπέμπες, χιουντάι, SUV, you name it... Θες να αρχίσω εγώ τώρα τις γενικέυσεις δλδ?

• R
                            random last edited by

αυτο που μου τη σπαει σε αυτο το ποστ ειναι 2 πραγματα...

1. Εμεις ειμαστε ολοι οι καλοι με την αριστη κυκλοφοριακη αγωγη που δεν παταμε ουτε μυρμηγκι στο δρομο

2. οσοι οδηγουν νεανικα κολοφτιαγμενα η μη αμαξια ειναι οι αληταμπουρες, οι καγκουρες κλπ..

Προτεινω στον κυριο που κανει προβλεψεις 8 στα 10 για τους αλλους οδηγους να κοιταει καλυτερα τον ελεγχο του αμαξιου του απο το να κανει προβλεψεις για τους αλλους...ΑΙ ΣΙΧΤΗΡΡΡΡΡΡΡΡΡ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

• E
                              eddie_147 last edited by

@Krusenstern
                              Αφού μου υπογραμμίζεις το είσαι υποχρεωμένος έχασα την ουσία....

To μεγαλύτερο ζώο ήταν ένας τυπάς πριν κάτι χρόνια με ένα C3. Κινείται στην αριστερή με 60. Του παίζω μια φορά φώτα αλλά χαμπάρι. Δεν επιμένω και φτάνουμε σε φανάρι οπότε βρίσκω κενό δεξιά και παω να τον περάσω οπότε διαπιστώνω ότι το τυπάκι που πριν λίγο πήγαινε με 60 αραχτός αρχίζει να σκίζει το C3 για να κρατηθεί μπροστά...
                              Τελικά επειδή σκύλιασα και εγώ και αν και το αμάξι τότε ήταν στο στρώσιμο και δεν μπορούσα να πάω πάνω από 4.000 στροφές τον πέρασα και μπήκα αριστερά.
                              ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΖΩΟ ΑΦΗΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΦΩΤΑ.
                              Δεν έχω ξανανιώσει μεγαλύτερη τσαντίλα! Έφτασα σε σημείο όταν σταματήσαμε σε άλλα αμάξια και ήταν πίσω μου να έχω ήδη λύσει τη ζώνη για να βγω έξω να δω τι ζόρι τραβάει το ζωντόβολο.
                              Και φυσικά σαν καλή λουλού με το που σταματήσαμε βρήκε κενό δεξιά και την κοπάνησε.
                              Αυτοί για μένα ΑΠΑΙΤΟΥΝ μούτζα όσο και αν δεν θες να βρίσεις ή να χειρονομήσεις. Το θέλει ο οργανισμός τους.

• T
                                thodor last edited by

Μόνο και μόνο επειδή στην ψηφοφορία είχε το (προκλητικα-χωρις αιτια) ψήφισα το δύο. Μου έχει τύχει δύο τρεις φορές, και ήταν πολή εκνευριστικό, και όντως τσίμπησα τα φρένα για να δώ τη φάτσα του κ@ριόλη πίσω μου να αλλάζει όψη μόλις ανάβουν τα στοπ . .

Αν όμως έχω κάνει εγώ μαλακία και έχω ξεχαστεί στην αριστερή λωρίδα, ενώ έχω χώρο δεξιά μου . . .τότε ποιώ την νυσσα . .. και κάνω στην άκρη.

• P
                                  powergs last edited by

Είναι σπαστικό. Τις περισσότερες φορές δε δίνω πλέον σημασία. Αν με κορνάρει δυναμώνω λίγο τη μουσική και τον συνδέω με Κάιρο. Αν είναι αυτοκινητιστής (οδηγός taxi, κανένα φορτηγό) εκεί μπορεί να κάνω δεξιά λίγο παραπάνω. Εντάξει αν μπορώ να τον διευκολύνω το κάνω σε αυτήν την περίπτωση. Αν όμως μου την σπάσει ο πίσω (σπάνια πλέον), όσο με κορνάρει τόσο ελαττώνω. Αλλά για να κατέβω και να αρχίσω τα νταηλίκια, δεν κάθομαι πλέον να σκοτώνω την ώρα μου για μα.....ες. Εκείνο όμως που έχω προσέξει είναι ότι τις περισσότερες φορές μου κολάνε σαν βεντούζες γυναίκες. Έχουν ένα άγχος, να προσπεράσουν να τρέξουν....Τι να πω. Όχι όλες αλλά σε πολλές το παρατηρώ αυτό το κόλλημα.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                  • K
                                    kotetsi last edited by

Ναι, είναι προκλητικό το κόλλημα. Δηλαδή βρε αδερφέ... με βλέπεις ότι προσπερνάω... με 130... τόσα πάει το ρημάδι και το κομβόι δίπλα μου με 110... και ΔΕΝ έχω χώρο να κάνω δεξιά! Τι διάολο δηλαδή θέλεις και μου παίζεις τα φώτα της ιμπρεζάρας σου; Να με ζμπρώξεις για να πάω πιο γρήγορα; Για να σου φρενάρω λίγο... λίγο λέμε όχι πολύ... ίσα-ίσα να με ζμπρώξεις να μου ισιώσεις και τον προφυλακτήρα που τον έχω πριτσινωμένο δεξιά και χάνει λίγο στην ευθυγράμμιση...

Σταδιάλα μερικοί που πήραν γρήγορο αμάξι και νομίζουν πως έπιασαν τον Πάπα από τα @@ και την αριστερή ρεζερβέ σαν τραπέζι στ' Αστέρια.

• R
                                      random last edited by

Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
                                      Ναι, είναι προκλητικό το κόλλημα. Δηλαδή βρε αδερφέ... με βλέπεις ότι προσπερνάω... με 130... τόσα πάει το ρημάδι και το κομβόι δίπλα μου με 110... και ΔΕΝ έχω χώρο να κάνω δεξιά! Τι διάολο δηλαδή θέλεις και μου παίζεις τα φώτα της ιμπρεζάρας σου; Να με ζμπρώξεις για να πάω πιο γρήγορα; Για να σου φρενάρω λίγο... λίγο λέμε όχι πολύ... ίσα-ίσα να με ζμπρώξεις να μου ισιώσεις και τον προφυλακτήρα που τον έχω πριτσινωμένο δεξιά και χάνει λίγο στην ευθυγράμμιση...

Σταδιάλα μερικοί που πήραν γρήγορο αμάξι και νομίζουν πως έπιασαν τον Πάπα από τα @@ και την αριστερή ρεζερβέ σαν τραπέζι στ' Αστέρια.

Θυμισε μου εσενα να σε αφησω να κινεισαι στην αρ λωριδα για +10δλ απο τους υπολοιπους... και ψψψψψψψττττ μαγκα λιγα λογια για την IMPREZA-ρα...

• S
                                        sirgus last edited by

επειδή λόγω του αυτοκινήτου μου, τυχαίνει συχνά...και ακόμα και αν είμαι δεξιά ο άλλος ανάβει φώτα λες και με ένα κουμπάκι τα 35 άλογα μπορώ να τα κάνω 135....πλέον τώρα που έχω 'ωριμάσει' -σχετικά- οδηγικά, απλά αφήνω το γκάζι και τα 50 χαω γίνονται 40....30.....25...20 μέχρι να με περάσει....
                                        ακίνδυνη αντιμετώπιση δηλαδή...

• N
                                          nickolas last edited by

Eγώ θα ήθελα να ακούσω από το 20% που δηλώνει πως έχει τσαρουχώσει το φρένο σε αντίστοιχη περίπτωση τί χαμός ακολούθησε...

Άνοιξε κανένα κεφάλι, και αν ναι, πώς?

• A
                                            aserf last edited by

Ο χρήστης nickolas έγραψε:
                                            Eγώ θα ήθελα να ακούσω από το 20% που δηλώνει πως έχει τσαρουχώσει το φρένο σε αντίστοιχη περίπτωση τί χαμός ακολούθησε...

Άνοιξε κανένα κεφάλι, και αν ναι, πώς?

Φρένο έχω πατήσει δυνατά μπροστά από κάποιον που μου κολλούσε δύο φορές. Και τις δύο αυτές φορές είχα φροντίσει να τον απομακρύνω προσωρινά με τσίμπημα του φρένου, έτσι ώστε να ανοίξουν τα φώτα και να αφήσει απόσταση. Σκοπός μου φυσικά δεν ήταν να τον κάνω να πέσει πάνω μου, γι΄ αυτό άλλωστε και είχα φροντίσει να απομακρυνθεί πρώτα, αλλά να τον κάνω να καταλάβει με τον άσκημο τρόπο ότι με το να μου κολλάει με εκνευρίζει και είναι και επικίνδυνο. Φυσικά και τις δύο φορές οι οδηγοί των αυτοκινήτων άρχισαν να βρίζουν και να χειρονομούν, εγώ τους απάντησα με μια χειρονομία που υποδηλώνει 'αφήνουμε απόσταση' και έπαψα ν' ασχολούμαι μαζί τους.
                                            Τη μια φορά από αυτές ο λόγος που αντέδρασα εκδικητικά οφείλεται και σε ένα σκηνικό που είχε προηγηθεί. Αυτός που μου κόλλησε ήταν ένα ταξί Opel Vectra που κινούνταν στην είσοδο της Πάτρας στην αριστερή με 70, ενώ η δεξιά ήταν κενή. Άνοιξα φλας, του έπαιξα φώτα, αυτός όμως παρέμεινε ατάραχος στην αριστερή, οπότε και τον προσπέρασα από δεξιά. Φαίνεται ότι μόλις διάβασε το 1.4 στο αμάξι μου θίχτηκε ο εγωισμός του, οπότε όταν μπήκα αριστερά επιτάχυνε και μου κόλλησε παίζοντάς μου φώτα, ενώ εκείνη τη στιγμή προσπέρναγα άλλα αυτοκίνητα.
                                            Ε, τα ήθελε και τα έπαθε...

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 8