-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
λευκό παλιό καραμαμά Swift χωρίς καν τάσια εθεάθει να οδηγείται από 50αρα γυναίκα.ποιό είναι το περίεργο; τα τεράστια bucket καθίσματα μέσα!
Κάποιες εκδόσεις του παλιού Swift είχαν εργοστασιακά bucket, αν δεν κάνω λάθος
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
λευκό παλιό καραμαμά Swift χωρίς καν τάσια εθεάθει να οδηγείται από 50αρα γυναίκα.
ποιό είναι το περίεργο; τα τεράστια bucket καθίσματα μέσα!
Κάποιες εκδόσεις του παλιού Swift είχαν εργοστασιακά bucket, αν δεν κάνω λάθος
...και δεν ήταν εργοστασιακά...όπως επίσης το Swift δεν ήταν το GTi με τα 101 hp.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...και δεν ήταν εργοστασιακά...όπως επίσης το Swift δεν ήταν το GTi με τα 101 hp.
Θα το ρωτούσα αν δεν το είχες γράψει ήδη... Οι πρώτες εκδόσεις έβγαιναν με σιδερένιες ζάντες, είσαι σίγουρος ότι δεν ήταν εκείνο?
Οχι ότι είναι κι απίθανο...
-
ξέρω να τα ξεχωρίζω...after all πίσω έγραφε 1.0 ...
-
Ε πες το μας από την αρχή ντε!
Αν και υπάρχουν αρκετά 1.0 Gti.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
:lol: Ε πες το μας από την αρχή ντε!Αν και υπάρχουν αρκετά 1.0 Gti.
νομιζω οτι ειναι η τελευταια σταθερη εκδοση
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
:lol: Ε πες το μας από την αρχή ντε!Αν και υπάρχουν αρκετά 1.0 Gti.
εξάλλου κανανε ΚΡΑ ότι ήτανε after market...μιλάμε ΤΕΡΑΣΤΙΑ!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
:lol: Ε πες το μας από την αρχή ντε!
Αν και υπάρχουν αρκετά 1.0 Gti.
εξάλλου κανανε ΚΡΑ ότι ήτανε after market...μιλάμε ΤΕΡΑΣΤΙΑ!
Το έχω δει το Swift με τα τεράστια !!!!!! bucket λίγο πριν τη γέφυρα της Χαλκίδας με κατεύθυνση προς Χαλκίδα λίγουε μήνες πριν.
Γιάννης
-
κόκκινο lanos με tribal στις πόρτες, αυστραλέζικη αεροτομή και...... εξατμίσεις αλλά IS-F
μα πότε πρόλαβαν ρε παιδάκι μου;;;
-
Βρέθηκε επιτέλους επιστημονική εξήγηση σχετικά με τον λόγο για τον οποίο ο, κατα τα άλλα κάγκουρας, βάζει την επονομαζώμενη αεροτομή-σιδερώστρα στο αμαξάκι του. Χρησιμεύει ως παγκάκι στις ρομαντικές ταινίες των drive-in.
-
Πάντα θα υπάρχουν και χειρότερα...
http://www.youtube.com/watch?v=NXyOgjTb ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=dsNq0mDb ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=y5hBMtza ... ed&search=
-
Βλέπουν καλά τα ματάκια μου;;; Στο τρίτο λινκ που έδωσες, τα νέον ανάβουν μαζί με τα αλάρμ;;;
-
-
παντως δεν καταλαβαινω πως καποιος μπαινει τοσο ευκολα στη κατηγορια του καγκουρα επειδη εχει μια μικρη αεροτομη οχι τιποτα απλωστρες που παει με το αμαξι....η επειδη εχει λεξους φωτα ξερω γω...νταξει καποια αυτοκινητα που δα παραπανω απο εκκεντρικους τυπους που κανουν διαφορες σαχλαμαρες πανω στα αυτοκινητα τους δεν ειναι καν στη κατηγορια των καγκουρων...πχ.χθεσ ειδα εναν παππου που χε μια σημαιουλα ελληνικη στη κεραια του ραδιου κ πισω τζαμι δυο μεγαλες εικονες ηρωων του '21.....
για να μπει καποιος στην συμπαθη ομαδα των καγκουρων κατα η γνωμη μου πρεπει να συγκεντρωνει πανω απο 2 καγκουριστικα αναγνωριστικα:1)πολυεστερες,φουσκωματα 2)αεροτομη για απογειωση -
Μάλλον έχει χαλάσει η δεξιά πλευρα του v8.
-
γιατί έφαγε ξύλο από τα ΜΑΤ;
-
-
-
Mazda MX-3
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Θυμάται κανείς ποιό ΗΤΑΝ το ταλαίπωρο αυτοκινητάκι?Mazda mx3!
Australia Uber Alles!!!!! [#2]