-
Ο χρήστης alfisti33 έγραψε:
κατα την έρευνα μου κατέληξη στα εξής ...
**Piaggio Beverly 250
Yamaha X-Max 250
Suzuki 200 BURGMAN
**Τωρα καλύτερα... Αποφάσισες ότι θέλεις σκούτερ, λοιπόν! X-max, τότε από εμένα. Περίμενε να δεις και το SH300i, αν σου αρέσουν αυτού του τύπου τα σκούτερ.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
**Piaggio Beverly 250
Yamaha X-Max 250
Suzuki 200 BURGMAN
**Τωρα καλύτερα... Αποφάσισες ότι θέλεις σκούτερ, λοιπόν! X-max, τότε από εμένα. Περίμενε να δεις και το SH300i, αν σου αρέσουν αυτού του τύπου τα σκούτερ.
Συμφωνω απολυτα, μονο περιμενε ενα μηνα περιπου να βγει και το X-CITY 250 της ΥΑΜΑΗΑ, το οποιο σε σχεση με ΧΜΑΧ ειναι πιο μαζεμενο, μεγαλυτεροι τροχοι, πιο ψηλο απο το εδαφος και πιο ομορφο, φανταζομαι θα ειναι ο μπεβερλοεξολοθρευτης
Δες το εδω:
http://www.yamaha-motor-europe.com/prod ... x-city.jsp -
Ποια δημοσκόπηση και πρασσειν' αλογα? 3-4 άτομα θα δείς να ψηφίζουν και ο ένας έχει ήδη χμαχ. Παρε οποιο σου αρέσει οπτικά και ..πορτοφολικα.
-
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
**Piaggio Beverly 250
Yamaha X-Max 250
Suzuki 200 BURGMAN
Συμφωνω απολυτα, μονο περιμενε ενα μηνα περιπου να βγει και το X-CITY 250 της ΥΑΜΑΗΑ, το οποιο σε σχεση με ΧΜΑΧ ειναι πιο μαζεμενο, μεγαλυτεροι τροχοι, πιο ψηλο απο το εδαφος και πιο ομορφο, φανταζομαι θα ειναι ο μπεβερλοεξολοθρευτης
Δες το εδω:
http://www.yamaha-motor-europe.com/prod ... x-city.jspπάραααα πολυ καλό!!!!!!
-
μπορεί να μου πει κανείς τι προέλευση έχουν τα SYM , KYMCO ,MODENA;;;;
ευχαριστώ
-
TO MODENAS είναι Ευρωπαϊκό (μάλλον), και τα υπόλοιπα απο Ταϊβάν
-
Modenas είναι από Μαλαισία.
-
απο Μαλαισία αλλά....
NISSIN [Φρένα]
SHINDENGEN [Ηλεκτρικά]
ΚΑΥΑΒΑ [Aναρτήσεις ρυθμιζόμενες για τέλειο κράτημα]
Keihin PB18 [Καρμπυρατέρ]
SIEMENS – VDO [Πίνακας οργάνων]
RK [Αλυσίδα] -
? ?
-
Κατά τα άλλα Ευρωπαϊκό...
-
Kayaba -Αναρτήσεις ρυθμιζόμενες για τέλειο κράτημα.
Kayaba.
Αναρτήσεις.
Για τέλειο κράτημα.
Kayaba.
-
Ε ναι ρε... στα 280 και λίγο πριν κουμπώσεις 4η, πρέπει να είναι σταθερό το μηχανάκι...
-
ξέρει κανείς πότε έρχεται το X-CITY της Yamaha...
-
Για Φεβρουάριο λέγανε. Δεν πιστευω να γινει οπως με το ΧΜΑΧ που ηθελε 1-2 μηνες παραδοση.
-
Πιστευω οτι η YAMAHA Ελλαδος να εβαλε μυαλο και να παραγγειλει περισσοτερα σκουτερ φετος. Πολυς κοσμος περιμμενει γι αυτα τα 2.
-
Για μενα η ΥΑΜΑΗΑ ειναι μακραν η καλυτερη στο after sales. Στο σκετο sales ομως ουτε για testride εχει, ουτε και ΧΜΑΧ για πωληση ειχε. Ενω οι αλλοι κατασκευαστες ειναι ακριβως το αντιθετο. Το βλεπεις σε ολα τα χρωματα που εχει και το παιρνεις επι τοπου.
-
και να πεις οτι τα φέρνει απο Ιαπωνία εντάξει..
Ευρώπη τα συναρμολογούν!επειδή δίνω Θεωρία σε λίγες μέρες (για μηχανή 125cc+πάνω) ξέρει κανείς πόσες ερωτήσεις ρωτάνε;
-
είμαι ανάμεσα στα Χ-ΜΑΧ 250 και στο Χ-CITY 250 ..
θέλω να έχω χώρο για το κράνος (full face ) αλλα το X-CITY μου αρέσει ποιο πολύ.. -
βάζω και Majesty 400 (μεταχειρισμένο σε τέλεια κατάσταση) 5.300 χωρίς αbs
οδηγικά υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του x-max & x-city ;;
μου είπαν κατα το Πάσχα θα είναι διαθέσιμο το x-xity..
όσο για την οδηγική του συμπεριφορά τα καλύτερα!! -
x-city με κλειστα τα μάτια. Μακριά απο beverly, aprilia και αλλες πατάτες που δούλευαν τόσα χρόνια λόγω έλλειψης ανταγωνισμού στην κατηγορία
ΑΓΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΣ -SCOOTER...