-
there you go:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Ma ... l_editions
-
Aυτο εννοουσα! Thnx!
-
Ο χρήστης gtm007 έγραψε:
To twins σε τι χρώματα αμαξώματος - κουκούλας έβγαινε;
α. cerrion silver με μπλε υφασμάτινη κουκούλα &
β. strato blue με υφασμάτινη κουκούλα silver.
(σόρι που το απαντάω τώρα, αλλά είδα ότι δεν είχε απαντηθεί)ευχαριστώ!!! καλιο αργά παρά ποτε
-
Εκ του Δ.Σ. του Σωματείου Φίλων ΜΧ-5 Ελλάδος:
***Την Κυριακή 1/10/2006 από τις 9.00 το πρωί εώς τις 18:00, πραγματοποιείται στο parking του Village Park του Ρέντη η 6η Πανελλήνια συγκέντρωση μας! Όπως κάθε χρόνο θα υπάρχει λαχειοφόρος με πλούσια δώρα, μουσική και ασφαλώς μια μεγάλη ευκαιρία να γνωριστούμε όλοι από κοντά και να διασκεδάσουμε παρέα με τα miata μας.
Πρόκειται για στατική εκδήλωση, σας περιμένουμε όλες και όλους (μέλη και μη).***
-
Μπορείτε να μου προτείνετε μια καλή αντιπροσωπεία Mazda στην Αθήνα? Πήγα σε αυτήν στην Κηφισίας αλλά ο πωλητής ήταν πραγματικά άσχετος! Κ μου είπε πως το MX-5 δεν δίνεται για test drive κ να ξαναπάω σε κανένα μήνα μήπως το δίνουν Τι να πω.....Τεσπα...
-
-
Ο χρήστης JohnnyWalker έγραψε:
Μπορείτε να μου προτείνετε μια καλή αντιπροσωπεία Mazda στην Αθήνα? Πήγα σε αυτήν στην Κηφισίας αλλά ο πωλητής ήταν πραγματικά άσχετος! Κ μου είπε πως το MX-5 δεν δίνεται για test drive κ να ξαναπάω σε κανένα μήνα μήπως το δίνουν Τι να πω.....Τεσπα...Δοκίμασε Καλογριτσα στην Ιερά Οδό και την Ελσταρ Περιστερίου στη Θηβών.
-
Ευχαριστώ πολύ!!!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Εκ του Δ.Σ. του Σωματείου Φίλων ΜΧ-5 Ελλάδος:***Την Κυριακή 1/10/2006 από τις 9.00 το πρωί εώς τις 18:00, πραγματοποιείται στο parking του Village Park του Ρέντη η 6η Πανελλήνια συγκέντρωση μας! Όπως κάθε χρόνο θα υπάρχει λαχειοφόρος με πλούσια δώρα, μουσική και ασφαλώς μια μεγάλη ευκαιρία να γνωριστούμε όλοι από κοντά και να διασκεδάσουμε παρέα με τα miata μας.
Πρόκειται για στατική εκδήλωση, σας περιμένουμε όλες και όλους (μέλη και μη).***
επίσης όλοι θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν το sporty του opteriou
-
Θα έρθω με το Autobianchi ρε...
-
Θα έρθω με το Autobianchi ρε...λογικο αφού θα έχω το μιατα σου
-
Σφετεριστής του bucket o chrmes!
-
-
Ε αν καταφέρνουν και πουλάνε μετά τα διάφορα σεσεσοειδή τι να πω...
-
Γιατί απλούστατα το νέο MX-5 είναι roadster κι είναι απολαυστικό στην οδήγησή του, όχι όπως τα σεσεοειδή, που λες και συ. Ειδικά σε τέτοια τιμή! Τι να προτιμήσω δηλαδή; Το Colt CZT Cabrio ή το Miata (κι ας μην το θεωρούμε και *τοοοόσο Miata *εμείς με τα παλιότερα.... σε σχέση με τα υπόλοιπα, είναι από άλλο πλανήτη )!
-
ναι, αλλα για να πεις να το παρεις με air condition, η επομενη εκδοση παει στα 25990
-
Το AC κοστίζει περί τα 1500 και μπορεί να παραγγελθεί σε οποιαδήποτε έκδοση. Η βασική έρχεται με 16άρες, τις οποίες κρατάς για την πίστα και τις φοράς ημισλίκ και αγοράζεις άλλες αλουμινίου για το δρόμο. Όντως, καλό είναι να υπολογίζεις 23-24, αφού θα χρειαστείς κι ένα χιλιάρικο για μπλοκέ, αλλιώς δεν κάνεις δουλειά!
-
+1 θελει μπλοκε σηγουρα
αλλά ειναι πολ΄λοί που αγοράζουν το αυτοκίνητο επειδή ειναι οικονομικό κάμπριο 2θέσιο. και αρκετοί απο τους αγοραστές τους, δεν ξέρουν καν τι είναι το μπλοκέ. δες και ποσες γυναίκες το οδηγάνε
πάντως, να πω την αλήθεια δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η πολιτική της Μάζντα.να ξεκινάει το μοντέλο με μια α τιμή και μετά να ρίχνει κατακόρυφα τις τιμές (όπως και στο ΡΧ8), ειδικά στα σπορ μοντέλα. κατι απο σιτροέν θυμίζει
καλύτερα να έκανε προσφορές κατά περιόδους εφόσον δεν πουλάνε όσο θέλουνε.πάντως είναι ευκαιρία
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
...κι ας μην το θεωρούμε και *τοοοόσο Miata *εμείς με τα παλιότερα....Εσύ μόνος σου δεν είσαι 'όλοι εμείς με τα παλαιότερα', οπότε καλό είναι να μη γενικοποιείς τη δική σου άποψη ως κατεστημένη
-
...κι ας μην το θεωρούμε και *τοοοόσο Miata *εμείς με τα παλιότερα....
Εσύ μόνος σου δεν είσαι 'όλοι εμείς με τα παλαιότερα', οπότε καλό είναι να μη γενικοποιείς τη δική σου άποψη ως κατεστημένη
Για λόγους, που έχω εξηγήσει και στο παρελθόν, θα συμφωνήσω με τον Μήτσο.
Το ΝC είναι αδικαιολόγητα 'μαλθακό', σε σχέση με τα προηγούμενα.
Η διαφορά είναι κάθε άλλο παρά ανεπαίσθητη.
Mazda MX-5