-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν μιλάμε για λάστιχα & ζάντες, αλλά για ουσιώδης μετατροπές. Εν προκειμένω, αφού υπάρχουνε λεφτά, ναι είναι καγκουριά να δώσεις με το που θα το πάρεις ένα ακόμα Χ ποσό για να το κάνεις Ψ άλογα επιπλέον.αν εχεις τα λεφτα να παρεις κατι καλυτερο ειναι χαζομαρα να παρεις κατι χειροτερο και να το βελτιωσεις
αλλα μετατροπες μπορει να γινουν και μετα απο 1 χρονο η και παραπανω. επισης δεν νομιζω οτι το να κανεις το αμαξι σου 350 αλογα ειναι ουσιωδεις μετατροπη πολυ απλα γιατι δεν εχει ουσια αν αφησεις τα 'γυρω-γυρω' ετσι οπως ειναι.
Οποτε παλι γυρναμε στο οτι οι ανουσιες μετατροπες ειναι καγκουρικες -
ρε τι συζητάτε και με εχετε τρελάνει.... για τα 60Κ
Τη ferrari στο παρκιγκ την ειδατε πίσω από το s3
σιγά μη κολλάνε στα 60Κ, εδω η μισή Ελλάδα δε κολλάει στα 30Κ...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ρε τι συζητάτε και με εχετε τρελάνει.... για τα 60ΚΤη ferrari στο παρκιγκ την ειδατε πίσω από το s3
σιγά μη κολλάνε στα 60Κ, εδω η μισή Ελλάδα δε κολλάει στα 30Κ...
Η Ferrari λογικά είναι του sv2.
-
εσεις προεξοφλησατε και το τι θα κανει με το αυτοκινητο του ο αγοραστης
ο ανθρωπος εδωσε πολλα και το πηρε πληρες. Αν το βαρεθει λετε να μην εχει λεφτα να του δωσει αλλα 100 αλογα?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εσεις προεξοφλησατε και το τι θα κανει με το αυτοκινητο του ο αγοραστηςο ανθρωπος εδωσε πολλα και το πηρε πληρες. Αν το βαρεθει λετε να μην εχει λεφτα να του δωσει αλλα 100 αλογα?
Σίγουρα έχει, απλά δεν νομίζω να τα δώσει για να το φτιάξει αλλά λογικά θα πάρει κάτι εργοστασιακά γρηγορότερο.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
εσεις προεξοφλησατε και το τι θα κανει με το αυτοκινητο του ο αγοραστης
ο ανθρωπος εδωσε πολλα και το πηρε πληρες. Αν το βαρεθει λετε να μην εχει λεφτα να του δωσει αλλα 100 αλογα?
Σίγουρα έχει, απλά δεν νομίζω να τα δώσει για να το φτιάξει αλλά λογικά θα πάρει κάτι εργοστασιακά γρηγορότερο.
μπράβο Kidako
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το θέμα πηγαίνει πάντα αλλού.Δεν νομίζω ότι αξίζει να συζητάμε για το τι θα έκανε ο καθένας μας με το ποσό που κόστισε στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο ο πρόσθετος εξοπλισμός.
Περί ορέξεως κολοκυθόπιττα.
Ο συγκεκριμένος έτσι έκρινε ότι το ήθελε και έτσι το πήρε.
Εξάλου σήμερα το έκανε δώρο στην γυναίκα του.και καλα εκανε, αλλα εδω τους αποτελειωσες ολους...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το θέμα πηγαίνει πάντα αλλού.Δεν νομίζω ότι αξίζει να συζητάμε για το τι θα έκανε ο καθένας μας με το ποσό που κόστισε στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο ο πρόσθετος εξοπλισμός.
Περί ορέξεως κολοκυθόπιττα.
Ο συγκεκριμένος έτσι έκρινε ότι το ήθελε και έτσι το πήρε.
Εξάλου σήμερα το έκανε δώρο στην γυναίκα του.Σωστός !
-
Λάθος! Σωστό τε και δίκαιο θα ήταν να το χάριζε στο φόρουμ για να έχουμε κάτι να χαζεύουμε στις Σέρρες, ή το πολύ πολύ σε κάνα καφέ! Και επειδή είναι Βόρειος, προτείνω να το αναλάβω εγώ που έχω άπλετο ελεύθερο χρόνο!
-
βασικα γενικα μιλαμε για τα xtra...αλλιως δεν εχει και πολυ νοημα η χαβαλοκουβεντα να περναει η ωρα...
οπως ειδες υπαρχουν 2 αποψεις...
-
Τι πιο φυσιολογικο απο το να παρει κανεις σε μια γυναικα οδηγο ενα αμαξι κοντα στα 300 αλογα (πραγματικα και οχι ονομαστικα) με μπακετ που σκοτωνουν απο οτι χαζευα στις φωτο και επιδοσεις που δολοφονουν...
δολοφονουν ε ????? αχα καταλαβα.. σωστος ο τυπος!!!Το πηρε ενας φιλος μου ακριβως ιδιο αλλα το πληρωσε 43+ με ζαντες και φωτα ζινον και εχει μεσα τα παντα απορω πως λεει ο αλλος οτι ενα S3 μπορει να φτασει 60.000... το αμαξι ειναι πυραυλος.οταν μπαινει το τουρμπο πραγματικα χτυπαει η καρδια σου σαν τρελη.απιστευτη αισθηση.
σε προχειρη κοντρα μια απλη cayman 2.7 απλα φαινοταν πολυ λιγη σε ρεπριζ μονο και χωρις να σπαει το αουντιΓνωριζει κανενας αν μπαινει αυτοματο η DSG στο S3
-
ούτε αυτόματο ούτε DSG θα έχει το S3 μονο το 6ταχυτο θα έχει.πάντως με το DSG θα ήταν απίστευτες οι αλλαγές
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Γνωριζει κανενας αν μπαινει αυτοματο η DSG στο S3
πουθενά για την ώρα δεν υπάρχει ο συνδυασμός τούρμπο+quattro+DSG
-
lkar: γιατί συμβαίνει αυτό;
μήπως έχει να κάνει με τη συνύπαρξη του HALDEX με τη λειτουργία του DSG;
-
Σχεδόν πουθενά
-
Ο χρήστης sonath έγραψε:
lkar: γιατί συμβαίνει αυτό;μήπως έχει να κάνει με τη συνύπαρξη του HALDEX με τη λειτουργία του DSG;
όχι, αφού το R32 υπάρχει με DSG. Ούτε θέμα ροπής είναι, αφού τα μπροσθιοκίνητα GTI/A3 TFSI/Cupra έχουν DSG.
Κάπου αλλού έχουν κολλήσει
-
Ο χρήστης sonath έγραψε:
lkar: γιατί συμβαίνει αυτό;μήπως έχει να κάνει με τη συνύπαρξη του HALDEX με τη λειτουργία του DSG;
Εγώ πιστεύω πως απλώς δεν το έχουν ακόμα διαθέσιμο και τίποτα άλλο. Και με haldex έχει συνδυαστεί (TTmk1 3.2) και φυσικά με turbo (GTi).
-
Ο χρήστης sonath έγραψε:
Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα πιστεύω, μιας και υπάρχει A3 3.2 quattro DSG
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
DSG ή S-Tronic?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε: