-
Τελικα το πηρα. Το ποσο σοφη επιλογη ηταν, θα δειξει σε βαθος χρονου.
- ειναι πανεμορφο, καμμια σχεση με την φωτο
- οποιος το βλεπει το χτυπαει με το δαχτυλο γιατι ολοι νομιζουν οτι δεν εχει τζαμι μπροστα
-
Καλοφόρετο! Είναι quartz ή μηχανικό;
if --> μηχανικό
then --> γνωρίζεις τι μηχανή φοράει; -
Krus.....ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ.....!!!! Οι κόκκινες 'πινελιές' χαρίζουν πάρα πολύ...!!!
Εεεμ....Να ρωτήσω τιμή????
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τελικα το πηρα. Το ποσο σοφη επιλογη ηταν, θα δειξει σε βαθος χρονου.- ειναι πανεμορφο, καμμια σχεση με την φωτο
- οποιος το βλεπει το χτυπαει με το δαχτυλο γιατι ολοι νομιζουν οτι δεν εχει τζαμι μπροστα
Με γειες!!!!!!
Το χω δει σε μαγαζι και ειναι πολυ πιο ωραιο απ οτι στη φωτο!Ποσο σου πηγε;;;
-
quartz
εκανε 980. Ριξ΄τε μια ματια ποσο τα πουλανε στο eBay, εγω τρελαθηκα
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Krus.....ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ.....!!!! Οι κόκκινες 'πινελιές' χαρίζουν πάρα πολύ...!!!Εεεμ....Να ρωτήσω τιμή????
Δώρο το έλαβα
Πρέπει να κάνει κάνα 600άρι ελλάδα πάντως -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
quartzεκανε 980. Ριξ΄τε μια ματια ποσο τα πουλανε στο eBay, εγω τρελαθηκα
απο 3000 μεχρι 2.300.....
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
quartzεκανε 980. Ριξ΄τε μια ματια ποσο τα πουλανε στο eBay, εγω τρελαθηκα
apo pou to phres mono 980?
-
Απο τον Καισαρη, κανονικα δηλαδη απο το μαγαζι που εχει την αντιπροσωπεια της Bvlgari στην Ελλαδα. Επισης σε Λονδινο και Μιλανο μου ειπαν οτι μπορω κανονικα να τα παραγγειλω και να μου ερθει σε 3 μηνες.
δεν εχω καταλαβει απο που κι ως που κυκλοφορουν σε τετοιες τιμες ως 'συλλεκτικα'...
Wagner
που το βρηκες 300 ευρω ρε μλκ, μας δουλευεις??? -
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
δε με τρελαίνει, ίσως από κοντά να φαίνεται ωραίο , δεν ξέρω. μεγιές πάντως
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Απο τον Καισαρη, κανονικα δηλαδη απο το μαγαζι που εχει την αντιπροσωπεια της Bvlgari στην Ελλαδα. Επισης σε Λονδινο και Μιλανο μου ειπαν οτι μπορω κανονικα να τα παραγγειλω και να μου ερθει σε 3 μηνες.δεν εχω καταλαβει απο που κι ως που κυκλοφορουν σε τετοιες τιμες ως 'συλλεκτικα'...
Ξέρουμε αν υπάρχει site της Ελληνικής αντιπροσωπίας?
Το συγκεκριμένο που πήρες θεωρέιται συλλεκτικό? Δεν είναι πολύ χαμηλή η τιμή του για συλλεκτικό? -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Απο τον Καισαρη, κανονικα δηλαδη απο το μαγαζι που εχει την αντιπροσωπεια της Bvlgari στην Ελλαδα. Επισης σε Λονδινο και Μιλανο μου ειπαν οτι μπορω κανονικα να τα παραγγειλω και να μου ερθει σε 3 μηνες.δεν εχω καταλαβει απο που κι ως που κυκλοφορουν σε τετοιες τιμες ως 'συλλεκτικα'...
Wagner
που το βρηκες 300 ευρω ρε μλκ, μας δουλευεις???ξεχασα ενα 0...
απο 3.000 μεχρι 2.300 -
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Απο τον Καισαρη, κανονικα δηλαδη απο το μαγαζι που εχει την αντιπροσωπεια της Bvlgari στην Ελλαδα. Επισης σε Λονδινο και Μιλανο μου ειπαν οτι μπορω κανονικα να τα παραγγειλω και να μου ερθει σε 3 μηνες.
δεν εχω καταλαβει απο που κι ως που κυκλοφορουν σε τετοιες τιμες ως 'συλλεκτικα'...
Ξέρουμε αν υπάρχει site της Ελληνικής αντιπροσωπίας?
Το συγκεκριμένο που πήρες θεωρέιται συλλεκτικό? Δεν είναι πολύ χαμηλή η τιμή του για συλλεκτικό?Τα συγκεκριμενα ρολογια, αν προσεξεις στην φωτο, γραφουν απο καποια πολη πανω. Κυκλοφορησαν σε 27χ999 κομματια, με 27 διαφορετικες πολεις, στις πολεις αυτες.
Τα ρολογια βγαινουν οπως το βλεπεις αλλα σε τρεις εκδοσεις, με λευκοχρυσο (το δικο μου), με ροζ χρυσο και κιτρινο χρυσο, αναλογα με την πολη.
Στην αρχη δεν υπηρχε Athens αλλα μετα εβγαλαν και κυκλοφορησε στην Αθηνα η εκδοση Athens με κιτρινο η ροζ χρυσο, δεν θυμαμαι. Δεν ξερω επισης αν αυτο ηταν το 27ο η 28η σειρα που βγηκε εxtra.
Περι 'συλλεκτικοτητας'
Υποτιθεται οτι στο εξωτερικο ολα αυτα εχουν εξαντληθει και κυκκλοφορουν μονο στο eBay. Αυτο ειναι μερικως σωστο καθ'οτι και στο Λονδινο, και στο Μιλανο, η απαντηση ηταν 'μπορουμε να σας βρουμε αλλα θελει παραγγελια και αναμονη 3 μηνες'.Εδω στον Καισαρη αρχικα η επισημη απαντηση ηταν 'δεν υπαρχουν', μετα μου βρηκαν ενα με ροζ χρυσο που δεν μου αρεσε, και μετα απο 'δημιουργικο διαλογο' βρεθηκε και ενα με λευκοχρυσο (αφου ειχα μαθει οτι αλλοι 3 γνωστοι μου ειχαν αγορασει το συγκεκριμενο ρολοι μεσα σε ενα μηνα)...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εδω στον Καισαρη αρχικα η επισημη απαντηση ηταν 'δεν υπαρχουν'Αυτό το έχω ακούσει πάμπολλες φορές από διάφορα καταστήματα για διάφορα πράγματα... μα καλά, ηλίθιοι είναι; να πουλήσουν δε θέλουν;
Πραγματικά, την επόμενη φορά που θα το ακούσω θα ρωτήσω τον άλλο 'ηλίθιο είσαι ρε, ή δεν ξέρεις την τύφλα σου από τη δουλειά σου;' σιχτίρ
-
Βασικα τα κρατανε για τους 'γνωστοι και φιλοι'. Αφου να φανταστεις, για να μου βρουν το ροζ χρυσο (ουτε καν αυτο που ηθελα στην αρχη) πηγα συστημενος, με βυσμα δηλαδη...
Οταν πια μου ειπαν οτι δεν υπαρχει ο λευκοχρυσος, τους ειπα για τους 3 γνωστους που μεσα σε ενα μηνα ειχαν αγορασει αντιστοιχα ρολογια, και εκλεισα τον διαλογο με:
'Κοιταξτε, ή απο τα κεντρικα δουλευουν εσας, ή εσεις δεν τα λετε καλα σε εμενα. Κοιταξτε λοιπον να βρειτε ενα, γιατι αμα δεν μου βρειτε εσεις θα το παρω απο Λονδινο/Μιλανο, εγω το ρολοι θα το παρω, εσεις θα χασετε την πωληση'.
σε 2 μερες ειχαν ρολοι...
-
Λες άμα ρωτήσω κάπου αθήνα να παίζει να μου βρούνε το bm100wj μου;
-
Μετά απο τόση ανάγνωση είπα να μπώ και εγώ στην παρέα .
Χρόνια πολλά σε όλους , με υγεία και αγάπη
Ψωνισμένος εδώ και χρόνια με τα ρολόγια το 2007 με βρίσκει με ένα
α) Breitling Superocean (με μπρασελέ και δερμάτινο λουρί) σε μπλέ βαθύ πλάκα , Αυτ/το
http://www.dotcom-life.com/joyful-watch ... c-0001.jpg
β) Baume & Mercier - malibu του 1996 (με μπρασελέ) και συλεκτική πλάκα με μπλέ ταχύμετρα , Αυτ/το. (χωρίς φωτό ακόμα)
γ)
Επιθυμία το 2007 ένα σπόρ Seiko ή κάτι άλλο, ....Ποιό θα δούμε ....!!! -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Μετά απο τόση ανάγνωση είπα να μπώ και εγώ στην παρέα .Χρόνια πολλά σε όλους , με υγεία και αγάπη
α) Breitling Superocean (με μπρασελέ και δερμάτινο λουρί) σε μπλέ βαθύ πλάκα , Αυτ/το
β) Baume & Mercier - malibu του 1996 (με μπρασελέ) και συλεκτική πλάκα με μπλέ ταχύμετρα , Αυτ/το. (χωρίς φωτό ακόμα)
γ)
Επιθυμία το 2007 ένα σπόρ Seiko ή κάτι άλλο, ....Ποιό θα δούμε ....!!!Φιλαράκο, καλορίζικο το Breitling. Πόσο πήγε το μαλλί; Είναι πανέμορφο ρολόι!!!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Μετά απο τόση ανάγνωση είπα να μπώ και εγώ στην παρέα .
Χρόνια πολλά σε όλους , με υγεία και αγάπη
γ)
Επιθυμία το 2007 ένα σπόρ Seiko ή κάτι άλλο, ....Ποιό θα δούμε ....!!!Φιλαράκο, καλορίζικο το Breitling. Πόσο πήγε το μαλλί; Είναι πανέμορφο ρολόι!!!
Εχει 3 χρόνια που το αγόρασα περίπου στα 1600 euro απο ότι θυμάμε . Σήμερα έχει κοντά στα 1900 απο ότι ξέρω . tnx για το σχόλιο αλλά αν ανεβάσω φοτό απο το Β&Μ θα δείς ότι το breitling άσχημο
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.