Ο χρήστης pad έγραψε:
Πρός Λέφο και Βανορτον...
Πείτε μας πως δουλεύει το όχημα σε κλειστά κομμάτια......δείχνει το μέγεθος του??
Πείτε μας και για συντήρηση???Για τυχών προβλήματα??
Από μερικές βόλτες που έκανα δεν μπορώ να βγάλω άκρη....
Το μόνο που κατάλαβα είναι οτι είναι πύραυλος..
Το οχημα σε ανοιχτες καμπες (πχ. Α.Ο. περιφερειακος υμηττου, Υλικη κλπ) ειναι απο αλλο πλανητη... Σταθερο, με τρομερη προσφυση.
Ομως, παρολο το βαρος του (και εδω υποκλινομαι στην BMW) δεν 'μασαει' ουτε στο κλειστο στροφιλικι, φτανει η ποιοτητα της ασφαλτου να ειναι σχετικα καλη. Ενδεικτικα θα σου πω οτι παω συχνα στο διονυσο και απο τοτε που τον εστρωσαν κινουμαι με την ιδια ταχυτητα (μη σου πω και γρηγοροτερα) με το WRX. Οταν βεβαια γλυστραει κατω και οι στροφες ειναι κλειστες, το αυτοκινητο δεν βολευεται, οχι ομως τοσο λογω του βαρους του αλλα λογω της χαμηλης ροπης η οποια σε αναγκαζει να εισαι πολυ προσεκτικος, εφοσον εχεις απενεργοποιησει το DSC. Με 2 λογια, 'δεν ισιωσε ποτε'...
Γενικα, θα ελεγα οτι ο μονος τομεας στον οποιο φαινεται αρκετα το βαρος του Μ5 ειναι κατα το φρεναρισμα. Τα φρενα ειναι οντως 'λιγα' για αυτο το αυτοκινητο, αν και εχουν καλη αντοχη (τα εχω πιεσει πολυ και δεν εχασαν ιδιαιτερα την αποτελεσματικοτητα τους).
Απο εκει και περα, το δικο μου τουλαχιστον (mod 05/2002) δεν εχει παρουσιασει προβληματα και δεν εχω να κανω καποια παρατηρηση οσον αφορα τη συντηρηση, εκτος απο τα λαδια τα οποια θελουν παρακολουθηση (μπορει να 'τσιμπησει' λιγο, αναλογα τη χρηση) και συχνες αλλαγες (εγω τα αλλαζω καθε 6-7,000 χιλιομετρα).
Για τα μοντελα πριν το 2001 εχουν ακουστει ορισμενες βλαβες στο Vanos αλλα γενικα το Ε39 Μ5 ειναι απο τα πλεον αξιοπιστα γρηγορα BMW.