-
Τις προάλλες και με βάση αυτό
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=15604&start=15
έγινε προσωρινή διαγραφή του χρήστη APR.
Από τους κορυφαίους έλληνες μηχανικούς αυτοκινήτων και μεγάλη μορφή στο χώρο των ελληνικών αγώνων.
Η διαγραφή αυτή σήμανε την δήλωση της οριστικής αποχώρησής του από το forum.
Θεωρείτε την απόφαση της διαχείρησης σωστή ή λάθος; -
Από τους κορυφαίους έλληνες μηχανικούς αυτοκινήτων και μεγάλη μορφή στο χώρο των ελληνικών αγώνων.
Το ban εχει ληξει.
Παντως ασχετα απο τον APR που δεν γνωριζω, πολλοι απο τους γραφοντες στο τμημα των ελληνικων αγωνων ειναι περαν του δεοντος κλαψιάρηδες και κατηγοροι των παντων.Θα νομιζε κανεις οτι δεν κανουν το χομπυ τους αλλα καταναγκαστικο βιοπορισμό με χειρονακτικη εργασία, με κινέζικα ωράρια και δικαιώματα.
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Αν είσαι 'κορυφαίους έλληνες μηχανικούς αυτοκινήτων και μεγάλη μορφή στο χώρο των ελληνικών αγώνων' απαλλάσεσαι απο την υποχρέωση τήρησης των κανόνων?
Αν ναι τότε προτείνω εσύ takinen που βλέπω ασχολείσαι ιδιαίτερα με τέτοια θέματα να μας αξιολογήσεις όλα τα μέλη και να μας δώσεις credit σε κλίμακα ώστε να ξέρουμε πόσο μπορούμε να γράφουμε στα τομπολίνια μας τους κανόνες του φόρουμ.
πχ ΙΚΕ έχει credit 0.3 της κλίμακας APR, μπορεί να κάνει μόνο μερικά ποστ εκτός θέματος, μέλος τάδε έχει credit 084 της κλίμακας APR οπότε μπορεί να βρίζει άλλα μέλη αλλά όχι με πολύ χοντρά μπινελίκια (αυτά απαιτούν απο 0.93 και πάνω). ΚΑΛΟ???????
ΥΓ. δεν ξέρω ούτε εσένα ούτε τον APR, σε ένα σωστό και δημοκρατικό φόρουμ όπως -ελπίζω- είναι αυτό οι κανόνες είναι για ΟΛΟΥΣ.
-
Το Σωστό ή Λάθος είναι υποκειμενικό!
Η ύπαρξη όμως αυτής της ψηφοφορίας αποδεικνύει την δημοκρατικότητα του φόρουμ.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Το ban εχει ληξει.Παντως ασχετα απο τον APR που δεν γνωριζω, πολλοι απο τους γραφοντες στο τμημα των ελληνικων αγωνων ειναι περαν του δεοντος κλαψιάρηδες και κατηγοροι των παντων.Θα νομιζε κανεις οτι δεν κανουν το χομπυ τους αλλα καταναγκαστικο βιοπορισμό με χειρονακτικη εργασία, με κινέζικα ωράρια και δικαιώματα.
Ασχετα με τον Απρ που γνωριζω,αυτο που γραφεις ειναι οντως ασχετο.
ΥΓ.Δεν ψηφιζω,αν και εχουμε λογομαχησει με τον Απρ ιντερνετικος,επι προσωπικου δεν υπαρχει κανενα προβλημα,το αντιθετο.
Βεβαια η μεταφορα προφορικων εκφρασεων μεσω του γραπτου λογου ,ειναι πολλες φορες δυσνοητη και λεπτη ,ποσο μαλλον οταν 50-80% ξεχναμε οτι τα ιδια που λεμε σε ενα φιλο/γνωστο τα ιδια διαβαζουν και ανθρωποι που ζουν ......στην Αμερικη η στη Ζιμπαμπουε,οποτε υπαρχει προβλημα.
Κατα δευτερον προσωπικη μου αποψη ειναι οτι το θεμα τεθηκε 'λαθος'.
Οι ικανοτητες ενος ανθρωπου σε οποιονδηποτε τομεα,οπως και η προσωπικοτητα του,δεν μπορουν/δεν ειναι σωστο, να εχουν σχεση με τον εκαστοτε χρηστη ενος φορουμ,στον οποιο αντιστοιχει το εκαστοτε φυσικο προσωπο.Το αν θα επρεπε να ξαναεγραφε μετα την ληξη του μπαν ο Απρ,ειναι μια αλλη συζητηση που θα μπορουσε να προβληματισε ολους μας και οχι μονο τον Απρ αρκετο καιρο τωρα,λογω μιας ανεχειας που εχει το συγκεκριμενο φορουμ ως προς τους κανονες,και την εφαρμογη αυτων.
Ξεκινησε με καλο σκοπο αυτη η ανεχεια,αλλα εχει εξελιχθει σε 'αναρχια' και μεροληπτισμο,θελημενο η μη(το δευτερο θελω να πιστευω οτι ισχυει,αλλα δεν μπορω και να το ξερω.)
Η γεωμετρικη ανοδος του 'προβληματος' εχει να κανει με τη ποσοτητα των χρηστων ,αλλα μερικως σε συγκεκριμενες ενοτητες (οπως αυτη των Ελλ.Αγωνων,αλλα και σε αλλες)και με την υπαρξη αντιπαραθεσεων που βασιζονται σε πραγματικες καταστασεις και προσωπα σχετικα κοντα μεταξυ τους(βλεπε παρανομα αμαξια,παρανομες δοκιμες,κανονισμοι,προβληματα αγωνιζομενων με οργανωτες,και αλλα 'προβληματα' που 'τρεχουν' και στην πραγματικη ζωη κοντινα οχι επιπεδου πολεμου του Ιρακ, και σιγουρα οχι μονο στο ιντερνετ ,οπως σε αλλες ενοτητες ,προβληματα του 'στυλ' ποιο αμαξι ειναι καλυτερο,το γερμανικο,το αγγλικο,το γιαπωνεζικο,κ.α.)Το αστειο ειναι ολο το παραπανω ειναι πρακτικα
-
Δεν γνωρίζω τι ειπώθηκε και τιμωρήθηκε ο φορουμάς αλλά γενικά η ελαστικότητα και ελευθερία έκφρασης στο φόρουμ είναι υπεράνω κριτικής.
Το ότι κάποιος είναι κορυφαίος μηχανικός δεν έχει να κάνει με θέματα συμπεριφοράς και κατανόησης. -
αναλογα ρε φιλε ποσο σεβαστη προσωπικοτητα ειναι ο apr.
πειτε αν ειναι πολυ, να φερω και το ζιπο μου αμα ειναιφανταζομαι apr σε συναντηση με τον προεδρο της δημοκρατιας και να λεει ο κουκ μου εριξε μπαν και ο προεδρος της δημοκρατιας να τον στελνει εξορια στη μακρονησο.. αυτα ειναι..
-
σωστο ή λαθος τι να πωωωωωωωωωω
το θεμα ειναι πως σ'αγαπησα αγιααααααατρευτασωστο ή λαθος τι να πω
κορμι μου σ'ηθελα τυφλα και αθεραπευταααμα τωρα εσυ εκει (ban) και εγω εδωωωωωω (mod)
-
Μου φαίνεται επιεικώς παράλογο να υπάρχουν αντιδράσεις για το ban του APR.
Ας είναι ο chief enigneer of Lotus ltd racing department...Με τέτοια συμπεριφορά, το ban πολύ άργησε!
Δεν εμπλέκομαι στους ελληνικους αγώνες (και ούτε θέλω, μ' αυτά που διαβάζω), αλλά ρίχνω μια ματιά στην υποενότητα του φόρουμ.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μου φαίνεται επιεικώς παράλογο να υπάρχουν αντιδράσεις για το ban του APR.Ας είναι ο chief enigneer of Lotus ltd racing department...Με τέτοια συμπεριφορά, το ban πολύ άργησε!
Δεν εμπλέκομαι στους ελληνικους αγώνες (και ούτε θέλω, μ' αυτά που διαβάζω), αλλά ρίχνω μια ματιά στην υποενότητα του φόρουμ.
γιατί για ποιον δεν δημιουργήθηκε τόπικ...όταν έγινε ban...
θυμάστε τους 2 alfisti τι χαμός είχε γίνει...οι κανονισμοί είναι για όλους. Δεν μπαίνουμε στην 'ζυγαριά' ούτε η γνώμη μερικών έχει ειδικό βάρος επειδή κατέχουν κάποια γνώση...αλλιώς να το κλείσουμε να πάμε σπίτια μας.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το λόγο της διαγραφής μου (επίσημα) τον έμαθες; τον έμαθε κανείς άλλος;
-
Καρυοθραύστη,
δεν είπα ότι γίνεται σε όλους αλλά στους περισσότερους. Ετσι είναι ο έλληνας αντιδρά. Και εγώ το ίδιο θα έκανα και ας είχα λάθος. Στην δική σου περίπτωση όχι δεν έμαθα και πίστεψέ με δεν θα με ενδιέφερε. Με έχουν κουράσει οι εκάστοτε 'κοκορομαχίες' πολλών εδώ μέσα μεταξύ τους αλλά και με άλλα φόρα. Λες κι έχουμε να χωρίσουμε τίποτα.
-
2 φορες εχω μπει στην ενοτητα των ελληνικων αγωνων και καταλαβα γιατι λεγεται 'ελληνικων'....
εδω δε μπορουν να προσελκυσουν κοσμο σε μια απλη ενοτητα, θελουν και κοσμο στους αγωνες...δε ντρεπονται μεγαλοι ανθρωποι....
για τον συγκεκριμενο δεν εχω ιδεα αλλα πρεπει να πεσε μπινελικια αν καταλαβα καλα οποτε καλως το εφαγε...
-
μία από τα ίδια ...πολύ κακό κλίμα εκεί μέσα.
σε αποτρέπει να μπεις...δυστυχώς! -
Με είδες να αντιδράω;
Επειδή δεν έχω τπτ να χωρίσω δεν έκανα και καμμιά κίνηση, παρόλο που θα έπρεπε.
Επαναλαμβάνω δεν εξοργίζομαι γιατί το περιβάλλον είναι μικρογραφία του κοσμου μας: όλα αντιμετωπίζονται με 2 μέτρα και 2 σταθμά.
Και να έχω άλλα πιο χειροπιαστά πράγματα με τα οποία να ασχοληθώ και όχι με τις τσιφλικιές σε ένα φόρουμ.
Αυτά
(στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω και δημοσίως τον Σπύρο-Κρουζ που με επανέφερε )
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
το λόγο της διαγραφής μου (επίσημα) τον έμαθες; τον έμαθε κανείς άλλος;
βρε καρυοθραυστη (που με κοροιδευες οτι ειχα φαει μπαν , και μετα την εφαγες και συ ) εγω το λογο για μενα δε τον εμαθα ουτε ανεπισημα.
απλα τρωει καποιος μπαν δικαιολογημενα και το κανουμε ανατολικο ζητημα.ας ειναι και επιτιμο μελος του φορουμ,οι κανονες πρεπει να τηρουνται.
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Θεωρείτε την απόφαση της διαχείρησης σωστή ή λάθος;Ωραίο θέμα
Η ερώτησή σου λοιπόν είναι 'Θεωρείτε σωστό να εφαρμόζονται οι κανονισμοί για κορυφαίους έλληνες μηχανικούς ή έπρεπε να εξαιρούνται;'
Από τη μεριά μου, θα ήθελα οι 6 (ως τώρα) που ψήφισαν ότι κάναμε λάθος, αλλά και όσοι προτίθενται από δω και πέρα να ψηφίσουν το ίδιο, να γράψουν και ένα ποστ να μας πουν ΓΙΑΤΙ το πιστεύουν αυτό.
Τέλος, σημειώνω ότι ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού δεν θα είχες την δυνατότητα, Τάκινεν, να δημιουργήσεις ανάλογο τόπικ χωρίς να κλειδωθεί το επόμενο κιόλας λεπτό. Εδώ φυσικά, μένει και θα μείνει ανοιχτό. Να διαβάσουμε απόψεις όμως, ε?
-
@patro (δες καλύτερα άμα σε κορόιδεψα)
Οπως και να έχει το κάνω τώρα γιατί εσύ απλά έφαγες ΒΑΝ ενώ εγώ ολάκερη διαγραφή
Είσαι φλώρος
ΣΩΣΤΟ Η ΛΑΘΟΣ;