-
Mozilla Firefox Hack, Load Web Pages At Lighting Speed Once you've loaded up firefox go to the address bar and type 'about:config' without the quotes. Right click and select New>Integer. Name the integer 'nglayout.initialpaint.delay' without the quotes. Change the integers value to 0. What this does is tells firefox to wait 0 milliseconds before loading the page so the page loads extremly fast.
Παίζει αυτό; ή κλασική π@π@ριά είναι; Ξέρει κανείς;
-
Κι ομως! Γραφω ελληνικα!
Αλλξα την ρυθμιση στην εναλλαγη απο αγγλικα σε ελλ. αντι για alt+shift σε ctrl+shift και τωρα κατι γινεται!
Βεβαια δεν μπορω να γραψω ελλ. στο μσν...
-
Τι τραβάς κι εσυ με τα μηχανήματα του διαβόλου!
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Mozilla Firefox Hack, Load Web Pages At Lighting Speed Once you've loaded up firefox go to the address bar and type 'about:config' without the quotes. Right click and select New>Integer. Name the integer 'nglayout.initialpaint.delay' without the quotes. Change the integers value to 0. What this does is tells firefox to wait 0 milliseconds before loading the page so the page loads extremly fast.Παίζει αυτό; ή κλασική π@π@ριά είναι; Ξέρει κανείς;
Μακάρι να μπορούσαμε να βελτιώσουμε την ταχύτητα του δικτύου μας με μία μόνο ρύθμιση στο browser.
Δυστυχώς το άρθρο είναι ελλιπές. Στον Firefox (αλλά και γενικά στην Mozilla οικογένεια εφαρμογών) το rendering μιας σελίδας (ένας απλοϊκός ορισμός: η μετάφραση του κώδικα στα στοιχεία που εμφανίζονται στην οθόνη μας) αρχίζει αφού κατέβουν τα πρώτα κομμάτια του κώδικα και όχι όταν ολοκληρωθεί το κατέβασμα.
Με αυτό τον τρόπο ένας χρήστης δεν χρειάζεται να περιμένει να κατέβει ολόκληρη η σελίδα, αλλά μπορεί να αρχίζει να βλέπει τι περιέχεται σε αυτήν κατά την διάρκεια του κατεβάσματος.
Επειδή όμως η αρχή μιας σελίδας συνήθως δεν περιέχει πάρα πολλά χρήσιμα πράγματα, ο Firefox περιμένει ένα μικρό χρονικό διάστημα, πριν αρχίσει το rendering.Η υπό εξέταση παράμετρος ελέγχει το χρονικό διάστημα αυτό (σε χιλιοστά του δευτερολέπτου).
Με χαμηλές τιμές οι σελίδες θα εμφανίζονται αρχικά πιο γρήγορα, αλλά το συνολικό rendering θα διαρκεί περισσότερο χρόνο. Μεγάλες τιμές θα έχουν προφανώς το αντίστροφο αποτέλεσμα.
Η προεπιλεγμένη τιμή είναι για τον Firefox 250 χιλιοστά του δευτερολέπτου.Μπορείς φυσικά να πειραματιστείς με την ρύθμιση αυτή ώστε να κρατήσεις κάποια που σου ταιριάζει καλύτερα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol: Τι τραβάς κι εσυ με τα μηχανήματα του διαβόλου! -
29/11/2006 Ενεργοποίηση υπηρεσίας
27/11/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ
23/11/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ
20/11/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ
16/11/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ
16/11/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ
15/11/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnetτι γίνεται ρε παιδιά γιατί δεν με έχουν ειδοποιήσει?
εχω κάνει αναβάθμιση της γραμμής isdn με μία προσφορά για αγορά του adsl in a box της forthnet για 8 μήνες.
πότε περιμένουν να με ειδοποιήσουν? και δεν έχω και μόντεμ αφού είναι στο πακέτο που ΘΑ στείλουν...
αύριο τηλέφωνο...
-
Έπρεπε να εχεις παρει ηδη τηλ.
-
τώρα το είδα...
αύριο πρωί...είναι καλύτερα νομίζω.
-
Παρε τωρα που ειναι βραδυ!
Δουλευουν 24ωρο!
Τη μερα δεν θα το σηκωνει κανενας! Θα περιμενεις μεχρι το βραδυ στην αναμονη...
-
Σάββα και με μένα ακριβώς τα ίδια!
Πήρα τηλέφωνο τη forthnet στο 801 100 8000 πριν δυο ώρες να ρωτήσω τι κάνουμε τώρα, και μου είπαν ότι σε δυο-τρεις μέρες θα έρθει το modem με courier.
Δεν με πολυκόφτει γιατί ετοιμάζω για το Σαββατοκύριακο format τρικούβερτο!
Το pc έχει γίνει μπάχαλο, κολλήματα, ο windows installer δεν παίζει και άλλα πολλά.Ελπίζω να είναι το τελευταίο με το συγκεκριμένο αρχαίο πλέον εργαλείο!
AMD Athlon 1,2 MHz πάνω σε QDI Kudoz 7
512 Mb DDR ram
NVidia GeForce2 MX/MX400 64 Mb
Creative SB Live!
HD: 1.Maxtor 20 Gb (Φεύγει και δίνει τη θέση του σε WD Caviar 80Gb) 2.WD Caviar 40 Gb
DVD-ROM
CD/DVD-RW
Floppy (δεν δουλεύει εδώ και κάτι μήνες...)
Κάρτα Ethernet (για σύνδεση με το φορητό Dell της δουλειάς)
Modem: External Zoom 56άρι
Οθόνη: CRT Philips 107B4 17''
Εκτυπωτής: Inkjet Lexmark P707
Ηχεία: 2.1 Logitech X-230
UPS: MGE Nova 1100 AVRΑυτά!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
...Floppy (δεν δουλεύει εδώ και κάτι μήνες...Οι περισσότεροι καινούργιοι υπολογιστές δεν έχουν καν floppy drive.
-
το θυμασται εκεινο το ομορφο πληκτρολογιο της art lebedev με τα πληκτρα οθονες κλπ
ε ξεχαστε το
τελικα θα εχει λιγοτερα πληκτρα απο το concept, θα ειναι ασπρομαυρο και θα κοστιζει 1200$
παραγκελειες αρχιζουν στις 12 δεκεμβριου με ημερομηνια παραλαβης μαρτιο 2007
http://community.livejournal.com/optimu ... 12845.html
οπως εγραψα παλιοτερα καλο concept αλλα απο υλοποιηση
-
και το ζαχάρωνα...
-
θέλω ιδέες για:
-
κινητό με καλή φωτ. μηχανή, με mp3 player κ επεκτάσιμη μνήμη φυσικά, bluetooth, καλό θα ήταν να έχει και ραδιόφωνο, καλή διαχείριση μπαταρίας και όχι πανάκριβο!
-
hd lcd τηλεόραση max 32'' που να τη χρησιμοποιώ και σαν οθόνη υπολογιστή και να έχει συνδέσεις hdmi και dvi, το d sub δε με πολυνοιάζει, ώστε να συνδέω μέσω dvi τον υπολογιστή μου και μέσω hdmi ένα dvd player. Θέλω κάτι value for money
-
-
dmitspan, όσον αφορά το κινητό, SE K750...
-
Προβλημα.
Τον τελευταιο καιρο οταν παω να κανω εγκατασταση προγραμματος απο αρχειο ' *.msi' μου πεταει μηνυμα οτι 'η *.msi εφαρμογη αντιμετωπισε προβλημα και πρεπει να τερματιστει η λειτουργια της'
Εχω WinXP GR SP2
Pentium Mobile @ 1.8 GHzΤι να κοιταξω;;;;;;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Προβλημα.Τον τελευταιο καιρο οταν παω να κανω εγκατασταση προγραμματος απο αρχειο ' *.msi' μου πεταει μηνυμα οτι 'η *.msi εφαρμογη αντιμετωπισε προβλημα και πρεπει να τερματιστει η λειτουργια της'
Εχω WinXP GR SP2
Pentium Mobile @ 1.8 GHzΤι να κοιταξω;;;;;;
.msi δεν είναι τα addons του firefox?
Τα τρέχεις μόνα τους;
Δοκίμασε εγκατάσταση ΜΕΣΑ από τον FF, δηλαδή με ανοιχτό τον FF, πας tools --> addons και κάνεις drag'n'drop το .msi αρχείο μέσα στο παράθυρο των extensions. -
drdino
έλεγα ή για k800 ή n71 -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
drdino
έλεγα ή για k800 ή n71Φτηνό δεν είπες;
-
θέλω να χει καλό φακό γιατί έχω πουλήσει την ψηφιακή μου, για να μην αγοράζω καινούρια. να τα ενσωματώσω όλα στο κινητό. Αν υπάρχει κάποιο pda που να τα ενσωματώνει όλα αυτά και να έχει και gps θα ναι ακόμα καλύτερα
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#8]