-
και τις 2 τιμές τις πήρες από επαρχία?
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
και τις 2 τιμές τις πήρες από επαρχία?του skoda απο αθηνα
-
Pai Mei αμα τραβας κανα ζόρι μπορούμε να το λύσουμε σαν άντρες με ενα rap battle
(όχι εδω γιατι θα φαω ban )
Στο θέμα:
Σαν καταναλωτές δεν αντιδρούμε στους άσχετους και αγενείς πωλητές----> δεν πιέζουμε έμμεσα για καλύτερους -------> οι εταιρίες αδιαφορούν, τους αρκεί ένα ανδρείκελο με γραβάτα -----> προσλαμβάνουν όποιον να'ναι πληρόνοντάς τον ψίχουλα ----> ο όποιος να'ναι μόλις βρεί κάπου καλύτερα φεύγει-------> οι πωλητες παραμένουν αυτοί που όλοι ξέρουμε.
Αν θέλετε λοιπόν σωστούς πωλητές που να πληρόνονται ανάλογα απαιτήστε το μη ανεχόμενοι απο αυτύς να αδιαφορούν, να είναι αγενείς, επιτήδιοι και άσχετοι.
ΥΟ
-
bujinkan σε ορισμένες εταιρίες την τιμή την δίνει ένας άνθρωπος και έχει την ευθύνη -ο οποίος προφανός είναι επαγγελματίς και ξέρει- κα ισε άλλες την δίνουν οι πωλητές οι οποίοι έχουν την ευθύνη να πουλήσουν το αμάξι.
Πάντως και στην Αθηνα είχαν έρθει πελάτες σε εμένα με εξωφρενικές τιμές ανταλλαγής -δεν ξερω αν έλεγαν ψέματα- για να καταλάβεις η τιμή που τους έδιναν ήταν αρκετά παραπάνω απο την τιμή που μπορούσε να πουλήσει ένα τέτοιο αμάξι σε πελάτη και όχι να αγοραστεί!
Πολλοί είνα ιάσχετοι και προς τα πάνω αλλά και προς τα κάτω!
Α και το καλύτερο πολλοί δουλεύουν μεσω ενός προγράμματος -δεν λέω επίτηδες όνομα- που σου βγάζει μια τιμή, το οποίο φυσικά δεν μπορεί να πιάσει την εμπορτικότητα ενός μοντέλου η οποία ανεβάζει πολύ την τιμή, δεν πιάνει αν έχει αλλάξει μποντέλο, ούτε αν εκείνη την στιγμή παίζει άτοκο στο μοντέλο αυτό, το πιο καλό όμως είναι με τα χλμ, αυτό υπολόγιζε γύρω στις 17-18κ χλμ το χρόνο μέσω όρο αν έφερνες εσύ ένα αμάξι 10ετίς αντί για 180.000 χλμ με 100-120 σου ανέβαζε και 1,500 € την τιμή!
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
και τις 2 τιμές τις πήρες από επαρχία?
του skoda απο αθηνα
συνήθως επαρχία δίνουν περισσότερα
-
[quote='ratanplan']
Α και το καλύτερο πολλοί δουλεύουν μεσω ενός προγράμματος -δεν λέω επίτηδες όνομα- που σου βγάζει μια τιμή, το οποίο φυσικά δεν μπορεί να πιάσει την εμπορτικότητα ενός μοντέλου η οποία ανεβάζει πολύ την τιμή, δεν πιάνει αν έχει αλλάξει μποντέλο, ούτε αν εκείνη την στιγμή παίζει άτοκο στο μοντέλο αυτό, το πιο καλό όμως είναι με τα χλμ, αυτό υπολόγιζε γύρω στις 17-18κ χλμ το χρόνο μέσω όρο αν έφερνες εσύ ένα αμάξι 10ετίς αντί για 180.000 χλμ με 100-120 σου ανέβαζε και 1,500
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Στο θέμα:Σαν καταναλωτές δεν αντιδρούμε στους άσχετους και αγενείς πωλητές----> δεν πιέζουμε έμμεσα για καλύτερους -------> οι εταιρίες αδιαφορούν, τους αρκεί ένα ανδρείκελο με γραβάτα -----> προσλαμβάνουν όποιον να'ναι πληρόνοντάς τον ψίχουλα ----> ο όποιος να'ναι μόλις βρεί κάπου καλύτερα φεύγει-------> οι πωλητες παραμένουν αυτοί που όλοι ξέρουμε.
Αν θέλετε λοιπόν σωστούς πωλητές που να πληρόνονται ανάλογα απαιτήστε το μη ανεχόμενοι απο αυτύς να αδιαφορούν, να είναι αγενείς, επιτήδιοι και άσχετοι.
ΥΟ
Προσωπικά επειδή παίζει να πάρω καινούριο αυτοκίνητο, είδα όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον διαθέσιμο εξοπλισμό του απο το internet και μετά πήγα στη μάντρα για να το δώ απο κοντά. Το μόνο που συζήτησα με τον πωλητή ήταν το οικονομικό. Εφόσον υπάρχει το internet εμένα μου αρκεί ένα ανδρείκελο με γραβάτα!
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Στο θέμα:
Σαν καταναλωτές δεν αντιδρούμε στους άσχετους και αγενείς πωλητές----> δεν πιέζουμε έμμεσα για καλύτερους -------> οι εταιρίες αδιαφορούν, τους αρκεί ένα ανδρείκελο με γραβάτα -----> προσλαμβάνουν όποιον να'ναι πληρόνοντάς τον ψίχουλα ----> ο όποιος να'ναι μόλις βρεί κάπου καλύτερα φεύγει-------> οι πωλητες παραμένουν αυτοί που όλοι ξέρουμε.
ΥΟ
Προσωπικά επειδή παίζει να πάρω καινούριο αυτοκίνητο, είδα όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον διαθέσιμο εξοπλισμό του απο το internet και μετά πήγα στη μάντρα για να το δώ απο κοντά. Το μόνο που συζήτησα με τον πωλητή ήταν το οικονομικό. Εφόσον υπάρχει το internet εμένα μου αρκεί ένα ανδρείκελο με γραβάτα!
και το EuroNcap πουλά αμάξια
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Pai Mei αμα τραβας κανα ζόρι μπορούμε να το λύσουμε σαν άντρες με ενα rap battle(όχι εδω γιατι θα φαω ban )
Στο θέμα:
ΥΟ
Άικ πας να γλιτώσεις από της ρίμας τη μάχη
δώσε μπουνίδι μπορείς πριν πλακόσουν συμμάχοι
άσε τις σάλτσες και τα τροπάρια
που κολοκύθες μας κάνουν τα δύο παπάρια
Πανε να λιώσεις για δώδεκα ώρες
πούλα αμάξια σαν τη μαρία ντολόρες
κι αμα δεν φτύσεις το αίμα της μάνας
να βγάλεις τη μέρα με ψίχουλα κουραμάνας
Πέσε και σκύψε και λιωσ' τη γραβάτα
πες τα καλύτερα και χαίδεψ΄τη γάτα
ίσιωσε τη χωρίστρα του στρίτζου πελάτη
και σαν βραδυάσει τη μπέμπελη βγάλτη
μα μην πουλας μαγκιές στο τέσσερα ταφ φόρουμ
για θα σε παρουνε σηκωτο σε τέσσερις ώρουμ
Αντε να πεσεις να πας για νανάκι
μην σε πάρει και σε σηκώσει το γαϊτανάκιΥΟ
-
καλά ρε πως μπορείτε και το κάνετε αυτό?
-
φίλε μου ασπρομάλη μουσατε καρατέμπορα
σαν ουκρανη θα σκύψεις μπροστα σε σωματέμπορα
δε παω για νανάκι, θα μεινω εδω στο ρινγκ
γιατι ειμαι σα το φρικιό απ'τη ταινία ρινγκ
ποτέ μου δε κοιμάμαι στα φόρουμ κάνω ντού
και κάνω τόπικ άπειρα για το γκρουπ φάε βου
με μουλιασε η κλάψα σου για τις οχτώ τις ώρες
και η σάπια σου η ρήμα για τη μαρία ντολόρες
εγω ειμαι καπιτάλας κεφάλαιο, σι - ι - ό
και εσύ είσαι ανδερίκελο σα το σι θρι πι ό
οι δώδεκα οι ώρες δεν είναι εκμετάλα
αμα τις εντεκάμισι ξύνεις τη μια μπάλα
απο τα τομπολίνια σου,
ρωτα και το γαβρήλη και τη μανταμ σουσου
αν θέλεις να προκόψεις θα λιώσεις τη γραβατα
κουστούμι και χωρίστρα
σα λαδωμενη γάτα
θα μαθεις μεταξόνια επιτόκια και δόσεις
αλλιώς απο τη τσέπη σου θα πρέπει να πληρώσεις
το διακοποδάνειο και την ελενα βεντη
τ'αμαξι σου τη βόνταφον και το φαί του μπέμπη
η ρήμα μου αυτή ήταν απο πλουτόνιο
και φεύγω επι τόπου και πάω πωσιδόνιο
να ράνω το λεπά με δέκα ζαρντινιέρες
γιάτι-είμαι καπιτάλας και δε φορώ ζαρτιέρες
οπως οι σουσουράδες που μάζεψες εδώ
να λέτε τα ανέκδοτα με θέμα το τοτό
σου δίνω ενα ρεσπεκ γιάυτό σου το ραπάρισμα
μα βαζω μια τελεία γιατι θα πέσει γκάρισμα
απ'τον λουκετοκράτορα αυτου εδώ του νήματος
γιατι θα αναλάβω το ρόλο εγω του θύματοςΥψιλον Σίγμα
ΥΟ

-
ρε θα φαω ban εξαιτιας σας ρεεεεεεε κοφτε το
εγω θα την πληρωσωπαντως του αγγελου ηταν καλο
αγγελε δες εδω να παιρνεις ιδεες
http://www.myspace.com/o_rimodoths_twn_5_hpeirwn
θα σε κανω διασημο
-
μικρέ κι ασήμαντε εξωγήινε καπιτάλα
μάθε πως στη ζωή το χρήμα είναι στάλα
τη γυαλισμένη μπάκα του γαβρίλη ακολούθα
μα μη σκορπάς αλλά γκαφρά στο μαγαζί του Κώστα του Μαρούθα
εδώ δεν είναι αμέρικλαν το μπέο να ξυρίζεις
μάθε το είσαι έλληνας και το μο*νί της λύζις
σου χουν χαράξει το μυαλό οι καπιτάλ της γιόρκης
μα την αλήθεια της ζωής θα στην επεί ο καπετάνιος γιόργης
στο ουζερί του άραξε και άκου τα ρεψίδια
λιμάνια, φούντες και λοιπά, ωπ ήρθαν το κοψίδια
δεν ειν για σε οι γιάπηδες με σμόκιν και με πούρα
όχι δεν πρόκειται με την καμιά να κάνω ρίμα με τα ούρα
πάρε μαζί μια σάκα με φώτο το λεβέντητ
και τράβα για τον όλυμπο προτού σου κάνουν έντιτ
βάλε στον τζίμνι τα κοντά να μην κατρακυλίσεις
κι οταν στο δία φτάσεις το αίνιγμα να λύσεις
Άραξε με τον Ερμή πιασ' το ζουμερό βυζί της Αφροδίτης
οσμές αιθέριες φωτεινές ναρκωτικά της μύτης
Αν είσαι μαγκίτης άξιος, της μοίρας κόκορας, της τύχης ο γκαστρίτης
εκεί θα βρεις το νόημα, το όμορφο το πρόσωπο της άγιας Νεφερτίτης
και ρίξε κι ένα κάτουρο από ψηλά στη μάπα του ψινάκη
κάνε και μια προσευχή στον άγιο μαμαλάκηΥΟ
-
To μαμήσατε το τόπικ και πάλι όπως πάντα
αλλά τι να περιμενει κανείς, αλήτες πάτε με την πάντα
πωλητικές ιστορίες είναι ο τίτλος **γιο **του θέματος
οι παρωπίδες όμως δεν σας αφήνουν την αλήθεια πια να δείτε
οι ΑΛΦΑ έχουνε ψυχή και παντα θα την εχουν
οι πωλητές τους ξέρουνε καλά πόσο απο τον ανταγωνισμό απέχουν
πιο μπροστά ή περισσότερο πιο πίσω δεν έχει σημασία
μετράει όμως που το ξέρει και η θεία Ασπασία
ο ραταπλαν πιο ηλίθιος από τον ίσκιο του υποτίθεται πως είναι
περίσσια γνώση φανέρωσε και πληροφορίες που ψεύτικες δεν είναιθα το φάω το μπανάκι μου, το ξέρω και το βλέπω
αλλά να κρατηθώ δεν το μπορώ, τις βλακείες παραβλέπω
ο ίκε μας την είπε και θαρρεί πως είναι ράπερ
τον σκάι όμως ξέχασε που έρχεται με χάμερ
όπα, μα τι είπα, χάμερ το ξεστόμισα
ξέχασα απαγορευμένη λέξη είναι, τα λόγια μου εβρώμισα
πέρασε η ώρα, καιρός να του την πέσω
τον Μορφέα εννοώ, μην χαίρεστε, μην χέσω -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
ginogsm τα πράγματα ΔΕΝ είναι όπως τα λές, αλλα δεν είναι εκεί το θέμα μας! Ο πατέρας μου όταν είχε πάρει το άστρα με βία έφτασε στο βενζινάδικο όπως και εγώ με το 106, πολύ κακός αλλά έτσι είναι! Αμ η όπελ πλέον σου βάζει 15 λίτρα μέσα είναι πολύ σωστή κίνηση!Μα και εγώ με το ζόρι έφτασα ( περίπου δύο λίτρα αναφέρω ότι είχε μέσα ). Η Opel τους λέει για 15 λίτρα αλλά θα μείωνε τα κέρδη τους και δεν βάζουν τόσο.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
ginogsm τα πράγματα ΔΕΝ είναι όπως τα λές, αλλα δεν είναι εκεί το θέμα μας! Ο πατέρας μου όταν είχε πάρει το άστρα με βία έφτασε στο βενζινάδικο όπως και εγώ με το 106, πολύ κακός αλλά έτσι είναι! Αμ η όπελ πλέον σου βάζει 15 λίτρα μέσα είναι πολύ σωστή κίνηση!
Μα και εγώ με το ζόρι έφτασα ( περίπου δύο λίτρα αναφέρω ότι είχε μέσα ). Η Opel τους λέει για 15 λίτρα αλλά θα μείωνε τα κέρδη τους και δεν βάζουν τόσο.
μήπως μπήκε 15 λίτρα βενζίνη από την Opel, αλλά καταναλώθηκε σε μεταφορές κτλ...?
-
Για να έφαγε 15 λίτρα σε μεταφορές πρέπει να έκανε πάνω απο 100 χλμ ρε συ το αμάξι!
Αν κατάλαβα καλά λέει στους Ντίλερ η όπελ να βάζουν 15 λίτρα αλλά αυτοί στα @@ τους!
-
ο εισαγωγέας βάζει ένα ποσό βενζίνης, είναι μέσα στα 'έξοδα' που πληρώνουμε.
για να μεταφερθεί όμως το αυτοκίνητο σε τρένο, νταλίκα, λιμάνι, ντίλερ
(ξέρεις και με ποιόν τρόπο.. )
καταναλώνεται η βενζίνη αυτή (5, 10 ευρώ...?).αν μή τί άλλο, είναι ντροπή μετά για τον εκάστοτε ντίλερ
να το παραδίδει με βενζίνη στα κόκκινα -
αλη8εια??ποιοσ το λεει??ο τακης ο σουγιας και ο μπαμπης ο λεπιδας?αμαξι αγοραζεις και οχι αμαξι με βενζινη.και στα εξοδα που πληρωνεις που8ενα δεν αναφερει για εξοδα βενζινης.
-
technik ένα ποσό βενζίνης βάζει το εργοστάσιο απο εκεί και πέρα αν ένα αμάξι περιμένει να φορτωθεί και να ξεφορτωθεί 3-4 φορές μέχρι αν σου έρθει απο εκεί που θα το παραλάβεις καίει πολύ, όσο είναι στάσιμο και δουλεύοντας όλες τις φορές κρύο και με ψηλό ρελαντί.
Εμένα δεν με απασχολεί το που καίγονται αλλά ότι δίνεις αμάξι έτοιμο να σβήσει! Απο την άλλη οι Dealer του εκάστοτε εισαγωγέα δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να βάλουν 10 € βενζίνη στο κάθε αμάξι -εμείς σε κάποια φάση βάζαμε 5 λίτρα λίγο πριν το πάρει ο πελάτης, αλλά δεν κράτησε πολύ- και θα εξηγήσω γιατί ένας μέσος dealer μια εταιρίας που πουλάει κάποια αμάξια δίνει 1500 με 2.000 αμάξια το χρόνο, αν σκεφτείς λοιπόν ότι θα δώσει 10 € για το κάθε ένα απο αυτά πάει στα 20.000 € κόστος απο το πουθενά!
"ΠΩΛΗΤΙΚΕΣ" Ιστορίες