-
Ο χρήστης imaginos έγραψε:
Ποιες αποψεις μας μετεφερε φιλε? Το οτι τελικα τις αρεσε το yaris περισσοτερο και μεθαυριο η Lamborghini Diablo? Tι μας ενδιαφερει αυτο?
Απο την πρωτη σελιδα εψαξα να βρω καποιον που να εχει οδηγησει το αμαξι και μεχρι την 4η σελιδα διαβαζω για την φιλη του φιλου. Αυτη τη κοπελα ειναι σα να τη γνωριζω χρονια με ολα αυτα που εμαθα γιαυτην....Ναι. Για αυτή ψάχνει αμάξι άρα αυτά που της αρέσουν μας λέει.
-
ΟΚ ευχαριστω φιλε. Δεν γνωριζα οτι γινονται και ειδικες παραγγελιες. Θα το εχω στα υπ'οψιν μου. Ευχαριστω και παλι.
-
Ρε φιλε mika_hakkinen δε μας χαιρετας?[/b]Γειά σου!
@νδρέας
ps. mods θα μπορούσε να μετονομαστει το θέμα σε 'Η οδύσσεια της αναζήτησης μικρού αυτοκινήτου από μια γυναίκα;
-
Εξαλλου εαν καποιοι θελουν να διαφημιζουν τις γκομενες τους, (εχω παρατηρησει οτι σε παρα πολλα νηματα πολλοι 'διαφημιζουν' την γκομενα τους...Δεν διαφήμισα καμια γκόμενα μου, πολύ απλά γιατί δεν μιλάμε για τη γκόμενά μου. Ο μόνος λόγος που δεν σου απαντώ όπως θα σου απαντούσα υπό άλλες συνθήκες είναι για να μην κάνω πουτάνα ένα θέμα που αφορά κάτι πολύ συγκεκριμένο καθώς η παραγγελία πρέπει να γίνει σχετικά άμεσα. Απλά μην συμμετέχεις αν δεν έχεις διάθεση να βοηθήσεις. Για τα προσωπικά σου κολλήματα υπάρχουν τα pm.
@νδρέας
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ναι. Για αυτή ψάχνει αμάξι άρα αυτά που της αρέσουν μας λέει.Α, παραλίγο να το ξεχάσω... Αποκάλεσε την 8C 'μαλακία'
@νδρέας
ps. Φίλε Imagino μπορείς να στααμτήσεις να spamάρεις το θέμα; Με αυτά που γράφεις θα κουράσεις αυτούς που θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν.
-
Μου αρεσει που τοσα ατομα του λεμε οτι δεν καταλαβε και αυτος επιμενει..
Μας εκανε και σα τα μουτρα του το θεμα.
Αντε γεια,και οταν καταλαβεις το πως λειτουργει καθε θεμα ξαναποσταρε.
Παμε on-topic παλι να δουμε που θα καταληξουμε με το τουτου?ps1:Drdino αν και off-topic θα διαφωνησω με την παρουσια που εχει καποιος στο forum..
Και εγω δεν ποσταρω συχνα αλλα...
Εκτος αν ισχυει και για μενα αυτο που λες...
ps2:Καμπυλη ευημεριας λεγεται,οχι κοιλιτσα! -
Το θέμα είναι ότι αποφάσισε να μην το πάρει επειδή το... οδηγούν μόνο γυναίκες
Τελικά την έπεισα και όχι μόνο αυτό αλλά ξετρελλάθηκε με το αυτοκίνητο που το είδε και τώρα θέλει να πάει να το παραγγείλει.Για να την πείσω της είπα ότι θα είναι σαν τον Ριτσαρντ Γκιρ στο Pretty woman που δεν μπορεί να αλλάξει ταχύτητα στην Esprit (αν θυμάμαι καλά).
Της προτέιναμε το Υpsilon και έλαμψε το πρόσωπό της.
Της προτέιναμε το Υpsilon και έλαμψε το πρόσωπό της. 'Και μένα αυτό μου αρέσει' είπε. Έλα όμως που κάποια στιγμή συνειδητοποίησε ότι το τωρινό το οδηγούν μόνο γυναίκες και αυτή θέλει να ξεχωρίζει από τις άλλες... Τώρα τι άλλο να σου πω... Αμα συνεχίσω θα φρίξεις...
(Να σκεφτείς ότι το Fabia απορρίφθκε λόγω... πράσινου σήματος επειδή η ίδια είναι Ολυμπιακός και αντίστοιχα το κόκκινο της Mitsubishi ήταν από τα βασικά μου επιχειρήματα υπερασπιζόμενος το Colt)
Εκεί λοιπόν που είχε ερωτευτεί και είχε καταλήξει, συνειδητοποίησε ότι το Swift προσφέρει περισσότερα
Το Swift την ξετρέλλανε εσωτερικά,Σήμερα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι είδε ένα Yaris και της άρεσε...
**Πρέπει να παραγγείλει σύντομα γιατί αλλιώς ανα δύο μέρες θα βλέπει και κάποιο νέο και φτου και απ' την αρχή. **
Γεια σου και σενα φιλε μυθιστορηματογραφε. Ποτε κυκλοφορει το βιβλιο σου?
οσο για τον αλλο τον 'ομορφο' g47, ρε φιλε δε κανεις καμια κωλοτουμπα μηπως ξυπνησεις λιγο?
Αντε μπραβο αγορι μου και μη ξεχασεις να πιεις και το γαλατακι σου για να μεγαλωσεις λιγο γιατι σε βλεπω να μενεις στο 1,30.......
-
Πρωτον με κωλοτουμπες δεν ξυπνας,δευτερον δεν ειμαι 1.30.
Τριτον ομορφος?Κατι θα ξερεις!!
Να με τσαντισεις δεν προκειται,αν και μικρος στην ηλικια εχω μαθει να μην τα βαζω με βλακες και γελοιους!
Με εφερναν στο επιπεδο τους και με νικουσαν λογω πειρας οπως ειναι πλεον γνωστο!
Παμε on-topic!
Οσον αφορα αυτα που παρεθεσες,προσπαθουσε να μας δωσει στοιχεια για το τι αρεσει στην κοπελα.
Hakkinen κανενα νεο?
Το swift,μετα απο πιο λεπτομερες κοιταγμα,πιστευω οτι θα τη βολεψει πολυ!
Εξωτερικα ειναι ομορφο και αφου το αδυνατο σημειο του για μενα (ποιοτητα πλαστικων εσωτερικα) δεν την πειραζουν αλλα τα βρισκει και ομορφα,δε νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα! -
Σημερα με πηρε τηλέφωνο η κοπελα και μου ειπε οτι τελικα δε θα αγορασει αυτοκινητο γιατι ειδε ενα ελικοπτερο Agusta Bell 310 κουκλι σε λουλακί χρωμα, το ερωτευτηκε σφοδρα και προπαντος μου ειπε οτι ετσι θα γλιτωνει και απο το μποτιλιαρισμα..... Τωρα το ποσο κοστιζει δεν εχει σημασια αφου θα της τα πληρωνει ολα τα εξοδα ο πατερας της....
-
-
Ρε, ρε, ρε, κουμπάρε, ειδοποίησε όταν με αφορά το θέμα! Γυρνάω κάθε μέρα μεσάνυχτα σπίτι και δεν προλαβαίνω να ψάχνω όλα τα topics!
Τέλοσπάντων, είχαμε καμιά εξέλιξη σήμερα ή ακόμα ατέλειωτες οι συζητήσεις??? (και σήκωσε επιτέλους το τηλέφωνο!)
-
Έχει χαθεί το μέτρο εντελώς πια...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/341274878-mitsubishi-colt
28000+ χιλιάδες για 1000 κυβικά 91 άλογα...για το γιαλαντζί Colt...
-
@georgekn said in Mitsubishi Colt:
Μόλις άλλαξες αμάξι...
Αλλά το χούι του ψαξίματος στις αγγελίες, δεν έφυγε
-
@antoniokon said in Mitsubishi Colt:
Μόλις άλλαξες αμάξι...
Αλλά το χούι του ψαξίματος στις αγγελίες, δεν έφυγε
Με τίποτα Αντώνη...το καθημερινό ψάξιμο είναι το αγχολυτικό μου...
Άσε που έχω άλλα δύο αυτοκίνητα από 15 ετών και πάνω οπότε οι σκέψεις για αντικατάσταση τριγυρίζουν στο μυαλό μου. -
Ενταξει είναι για το ανέκδοτα/χιουμορ αυτό πραγματικά
Mitsubishi Colt